کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به دوستان عزیز،
هنوز نتایج مصاحبه های آخر می که منم شاملش می شوم نیومده. چشمم سیاه شد از بس که سایت و چک کردم. خدا بهمون صبر بده
تشکر کنندگان: t.r ، Kate.S ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، کیانا ، vm1974 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، arman_m ، honey62 ، odiseh
[quote='آرزوی دست یافتنی' pid='188283' dateline='1341333825']
سلام به دوستان عزیز،
هنوز نتایج مصاحبه های آخر می که منم شاملش می شوم نیومده. چشمم سیاه شد از بس که سایت و چک کردم. خدا بهمون صبر بده
سلام دوست خوبم
ما هم اخر می بودیم راستش من هم کم کم دارم اب سیاه میگیرم از بس این سایتو چک کردم هی می خوام فکر نکنم ولی نمی شه اخه این بلا تکلیفی بد چیزیه انصافا
فقط به همدردی شما دوستان دلخوشیم
به امید اپدیت بعدی

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
(2012-07-03 ساعت 21:29)dr.sami نوشته:  [quote='آرزوی دست یافتنی' pid='188283' dateline='1341333825']
سلام به دوستان عزیز،
سلام دوست خوبم
ما هم اخر می بودیم راستش من هم کم کم دارم اب سیاه میگیرم از بس این سایتو چک کردم هی می خوام فکر نکنم ولی نمی شه اخه این بلا تکلیفی بد چیزیه انصافا
فقط به همدردی شما دوستان دلخوشیم
به امید اپدیت بعدی

سلامdr.sami
ما هم مثل شما ،راستش به ما گفت ١تا٢ماه ديگه سايت را چك كنيد ولي ما از همون هفته شروع كرديم.البته شما ١روز زودتر مصاحبه داشتيد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: dr.sami ، Kate.S ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، کیانا ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-07-03 ساعت 21:13)آرزوی دست یافتنی نوشته:  سلام به دوستان عزیز،

سلام دوست عزیز نگران نباش دیر یا زود میاد چرا نیاد آخه؟ بنابراین کارای عادیتون رو ادامه بدید
2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Kate.S ، bakhtiari659 ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، vm1974 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، arman_m ، honey62 ، zina s
این نامه دارای غلط گرامری است.

Dear Sir/Madam,

I am ...., a DV lottery winner of 2012. My application number is .......I was wondering if you have any
update about my application. I appreciate you help.

Regards
You name
(2012-07-03 ساعت 21:02)lovelybugatti نوشته:  Dear Sir/Madam
Good morning
I am ..... with case number ....
I was wonder if you inform me about my Visa status.
Best regards
البته از توسايت بفرستين زودتر جواب ميدن
منظورم وب سايت سفارت انكاراست

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، daria
سلام :
باز هم و دیگر هیچ ........

باز به امید روز های دگر......

راستی من امروز 1 ماهه میشمBig Grin چه زود شدم 1 ماههTongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vm1974 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، behzad7 ، امیر مهاجر ، honey62 ، daria
(2012-07-03 ساعت 23:47)reza-91 نوشته:  سلام
سایت چرا این جوری آپدیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم این مدلشه دیگهBig Grin
بابا هر جور میخوان اپدیت کنن فقط شمارمونم توش باشه.WinkBig Grin
ما شدیم یکهفته ای ولی مثل اینکه چرخهای زمان روغنکاری میخوادTongueاخه زمان نمیگذره.Sad
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: reza-91 ، vm1974 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، arman_m ، honey62
دوستان سلام.... واقعادرد انتظار درد سختی است.24 می مصاحبه داشتیم وتا حالا 41 روز بسیار سختی را انتظار کشیدیم.با امید این که هر چه زودتر همه دوستان از انتظار بیرون بیایند وهمگی کلیر بشیم.بقول خیلی از دوستان با انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++تا اپ دیت بعدی.
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: Kate.S ، reza-91 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، odiseh ، daria
(2012-07-03 ساعت 23:59)bahbah نوشته:  دوستان سلام.... واقعادرد انتظار درد سختی است.24 می مصاحبه داشتیم وتا حالا 41 روز بسیار سختی را انتظار کشیدیم.با امید این که هر چه زودتر همه دوستان از انتظار بیرون بیایند وهمگی کلیر بشیم.بقول خیلی از دوستان با انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++تا اپ دیت بعدی.
سلام نگران نباشید به زودی میاد

2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Kate.S ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، arman_m ، daria
(2012-07-03 ساعت 23:58)SH1A2R3 نوشته:  

اینم این مدلشه دیگهBig Grin
بابا هر جور میخوان اپدیت کنن فقط شمارمونم توش باشه.WinkBig Grin
ما شدیم یکهفته ای ولی مثل اینکه چرخهای زمان روغنکاری میخوادTongueاخه زمان نمیگذره.Sad
اشکالی نداره هر جور دوست دارن آپدیت کنن ، مال خودشون هست . ولی قبلش با بچه های گل مهاجرسرا هم هماهنگ کنن بد نیستBig GrinBig Grin
دکتر جان از گذر زمان نگو که خیلی داغونم . به قول همشهریم ( آقوی همساده ) له له هستم ، داغون داغونااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
(2012-07-03 ساعت 23:59)bahbah نوشته:  دوستان سلام.... واقعادرد انتظار درد سختی است.24 می مصاحبه داشتیم وتا حالا 41 روز بسیار سختی را انتظار کشیدیم.با امید این که هر چه زودتر همه دوستان از انتظار بیرون بیایند وهمگی کلیر بشیم.بقول خیلی از دوستان با انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++تا اپ دیت بعدی.
درووووووووود
کاملاً درکتون میکنم ، هیچ کس حال مارو نمیفهمه جز کسی که این انتظار رو چشیده باشه. با دنیایی از انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
طلب صبر از خدا برای تمام بچه های این تاپیک خواستارم.
(2012-07-04 ساعت 00:12)reza-91 نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 23:58)SH1A2R3 نوشته:  

اینم این مدلشه دیگه
بابا هر جور میخوان اپدیت کنن فقط شمارمونم توش باشه.
اشکالی نداره هر جور دوست دارن آپدیت کنن ، مال خودشون هست . ولی قبلش با بچه های گل مهاجرسرا هم هماهنگ کنن بد نیستBig GrinBig Grin
دکتر جان از گذر زمان نگو که خیلی داغونم . به قول هم شهریم ( آقوی همساده ) له له هستم ، داغون داغونااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
من که حسابی قات زدم.البته از اینکه از مرحله مصاحبه جون سالم بدر بردیم خیلی خوشحالم ولی خودمونیم ها کم مونده یه سال بشه که بست نشستیم پای این کامپیوتر و بنویس و بنویسBig Grin
من که کل عمرم به اندازه این یکسال از اینترنت و کامپیوتر استفاده نکرده بودم.Big Grinجند وقت پیش معلم دخترم بهشون گفته بود یه نقاشی از خونوادتون بکشین.دختر من منو کشیده بود که سرمو چسبوندم به صفحه لپ تاب من و باباش کلی خندیدیم . و من یادگاری اونو نگه داشتم .یه روز براتون میزارم نگاه کنینBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
سلام. لطفا کمک کنید . کسانی که نامه نگاری انگلیسی خوبی دارید یک متن مناسب برای من جهت ارسال به سفارت انکارا بنویسید.تا از کیس خودم که 24 می مصاحبه داشتم با خبر بشم.متشکرم.
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، mehdiii ، کیانا ، امیر مهاجر ، arman_m ، zina s
(2012-07-03 ساعت 23:02)mhamzeh نوشته:  این نامه دارای غلط گرامری است.

Dear Sir/Madam,

I am ...., a DV lottery winner of 2012. My application number is .......I was wondering if you have any
update about my application. I appreciate you help.

Regards
You name
(2012-07-03 ساعت 21:02)lovelybugatti نوشته:  Dear Sir/Madam
Good morning
I am ..... with case number ....
I was wonder if you inform me about my Visa status.
Best regards
البته از توسايت بفرستين زودتر جواب ميدن
منظورم وب سايت سفارت انكاراست

حق با دوست عزيزمونه بايد يا I wonder if به كار بره يا I was wondering if شرمنده حواسم نبود اگه خواستين از تمپلت من استفاده كئيدلطفا اصلاح كنيد اگر از تمپلت دوستمون خواستين استفاده كنيد لطفا your help بنويسيد بجاي you help كه جفت تمپلتا درست شه
ارادت
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Orchin ، payan ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، behrooz ramezani ، daria ، 3rip
سلام
بچه ها کسی می دونه افیسر وقتی روز مصاحبه میگه واست یه فرم میل میشه حتما همیشه میل شده؟ من 28 جون مصاحبه داشتم هنوز میل نشده به نظرتون منتظر وایسم یا میل بزنم؟ کسی بوده 28 مصاحبه داشته باشه واسش میل اومده باشه؟ مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، arman_m ، honey62 ، zina s ، daria ، 3rip
سلام بر دوستان منتظر

راستش میخواستم بگم شما خیلی صبرتون کمه ها.
به نظرم اینجوری این قضیه فقط میشه سوهان روح.
من خودم رو 60 روز حساب کرده بودم و بی خیال داشتم کارای دیگم رو
سر وسامون میدادم.
تا بالاخره بعد از حدودا 50 روز کلیر شدم.
نمیدونم شاید این گفته ی من تو ذوق بعضی ها بزنه ولی باور کنید
اینجوری به نفعتونه.
اینم یه انرژی مثبت برا زودتر کلیر شدن بچه ها
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان