کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه دوستان آمریکایی (منتظر ویزا) ،

خوشحالم که دوباره اینجام و می تونم یکم به یاد پارسال همین موقع ها که قبولیمو دیدمو هیشکیم نمیشناختم کمی ادای دین کنم.

دوستان بعضی از شما ها میدونین من خودم اصلا امیدوار نبودم،امید و چند تا از بچه‌های دیگه کاملا می‌دونن،با اینکه موضوع برای کیس من خیلی‌ پیچیده بود اما ۳ هفته‌ای کلیر شدم.دلیلشم نمی‌دونم،اما اینو میدونم که اگه باید بشه می‌شه حتا اگه سفارت تعطیل شه و ابابیل بیانو ایناWink.به خاطره شغلتون نگران نباشین دوستای پزشک، پزشک بودن دلیل بر رد شدن نیست.و بقیه که فکر می‌کنن به خاطره شغلشون ممکنه رد شن.تازه امسال به خاطره تعداد زیادی که پروندشونو ادامه ندادن دلیلی‌ بر تموم شدن ویزا‌ها نیست.میدونم که چون آخراشه تحمل سختره،اما کسایی‌ که تازه رفتین مصاحبه اینقدر نگران نباشین،۱ ماه ۲ ماه فرقی‌ نمی‌کنه اول باشه یا آخر،گرفتن مهمه که میگیرین.مگه اینکه کاری که نباید کرده باشین یا چیز گنگی داشته باشین که اون یه مساله شخصیه در غیر این ۲ صورت اگه برگ‌ آبی‌ گرفتین جواب میاد،اونایی هم که بیشتر از ۲ ماه منتظرن دیگه باید هورا بکشن،میاد. همیشه ماه های آخر خیلی‌ زود و زیاد کلیر می‌کنن میگین نه وایسین ببینینBig Grin،من هر کمکی‌ از دستم بر بیاد به نوبه خودم در خدمتم.
کلام آخر
هروقت خیلی‌ ناراحت بودین یاد اونایی بیفتین که دوره اول انتخاب شده بودن و ....... پس خدا خیلی‌ بزرگه و دلیلی‌ برای نگرانی نیست،همش انرژی خودتونه،.بیاین هوراها رو بلند بکشیم ،بیاین برای بعد ویزا نقشه بکشین،
حالا می‌خوام همه دعا کنیم که امسال به خوبیو خوشی‌ تموم شه که می‌شه میبینین !!!!

هووووووووووووورررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا مرا آن ده‌ که آن به
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2012-07-04 ساعت 04:05)پرنیان90 نوشته:  سلام
بچه ها کسی می دونه افیسر وقتی روز مصاحبه میگه واست یه فرم میل میشه حتما همیشه میل شده؟ من 28 جون مصاحبه داشتم هنوز میل نشده به نظرتون منتظر وایسم یا میل بزنم؟ کسی بوده 28 مصاحبه داشته باشه واسش میل اومده باشه؟ مرسی
به ما هم گفت اما بعد یک هفته که نیومد یک ایمیل بهشون زدم که چرا نمی فرستین،بعد چند روز فرستادن.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، 3rip ، mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، arman_m ، zina s ، daria
سلام دوستان،

این سوالاتِ بعد اینترویو در آنکارا چه صیغه ای‌ِ، منظورم این هستش که در چه رابطه ای‌ سوال می‌‌کنن، ما ابوظبی‌ها نه قبل از اینترویو باید سوال جواب میدادیم نه بعدش!
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، 3rip ، mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، arman_m ، daria ، پرنیان90
بچه ها کسی می دونه افیسر وقتی روز مصاحبه میگه واست یه فرم میل میشه حتما همیشه میل شده؟ من 28 جون مصاحبه داشتم هنوز میل نشده به نظرتون منتظر وایسم یا میل بزنم؟ کسی بوده 28 مصاحبه داشته باشه واسش میل اومده باشه؟ مرسی

سلام دوست عزیز

یک مورد تو مهاجر سرا بود. بنظر من شما می تونید ایمیل بزنید و از وضعیت کلیرتون بپرسید و بخواهید در صورتیکه مدارکی لازم دارند بهشون بدید. از ایمیل زدن نترسید هرچه خواستید و لازم دونستید ایمیل کنید. بابا اونا کارشون خیلی درسته و خیلی منطقی هستند و نگرانی های شما را درک می کنند. پس ایمیل زدن یادتون نره. حتما کلیر میشید . همتون کلیر میشید. برید برای کارهای بعدی خودتون را آماده کنید.+++++++++++++++++++++++++=
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
(2012-07-04 ساعت 08:44)payan نوشته:  

سلام دوست عزیز

یک مورد تو مهاجر سرا بود. بنظر من شما می تونید ایمیل بزنید و از وضعیت کلیرتون بپرسید و بخواهید در صورتیکه مدارکی لازم دارند بهشون بدید. از ایمیل زدن نترسید هرچه خواستید و لازم دونستید ایمیل کنید. بابا اونا کارشون خیلی درسته و خیلی منطقی هستند و نگرانی های شما را درک می کنند. پس ایمیل زدن یادتون نره. حتما کلیر میشید . همتون کلیر میشید. برید برای کارهای بعدی خودتون را آماده کنید.+++++++++++++++++++++++++=

پرنيان جان منم نگران شده بودم گفتم شايد يادشون رفته.براي من 2 روزه كه اومده ولي قبلش با كمك دوستان جوابها رو آماده كردم و به محض رويت ايميل از سفارت براشون فوري فرستادم.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

سلام بچه ها من هم امروز یک ماهه شدم و هنوز هیچ خبری نیست....
تشکر کنندگان: 3rip ، zina s ، hamedhamed ، ASALI ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Kate.S ، mehdiii
دوستان سایت رو دیدین همه تاریخ های کلیرینس جدید
Admin Process Expires
به تاریخ 20 سپتامبر تغییر کرده برا من قبلا اکتبر بود عجب وضعیته جالبی شده !!!
سالهای گذشته همچین موردهایی داشتیم ؟ کسی می دونه؟!
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Emad_L ، 3rip ، mehdiii
(2012-07-04 ساعت 16:27)seda نوشته:  سلام بچه ها من هم امروز یک ماهه شدم و هنوز هیچ خبری نیست....
عیب نداره دوست عزیز همین روز ها باید بهمون یه خبر خوب بدی دیگه....Smile

2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، odiseh ، SH1A2R3 ، Emad_L ، 3rip ، mehdiii
(2012-07-04 ساعت 17:41)emran_no نوشته:  دوستان سایت رو دیدین همه تاریخ های کلیرینس جدید
Admin Process Expires
راست ميگيدا....
چرا اين كارو كردن اخه ما رو اون تاريخ حساب كرده بوديم چرا اينجوري شد!!!!!
اين سفارت اصلا به برنامه كسي اهميتي نميده واقعأ.

2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Emad_L ، hamedhamed ، 3rip ، emran_no ، mehdiii
(2012-07-04 ساعت 21:41)paymanva نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 17:41)emran_no نوشته:  دوستان سایت رو دیدین همه تاریخ های کلیرینس جدید
Admin Process Expires
راست ميگيدا....

آقا راست میگید خدایی ، آخه این چه کاری هست که با ما میکنن، مگه ما چکارکردیم آخه چه گناهی کردیم یعنی چی ،چه وضعیتی هست، هرکاری میخوان با ما میکنن حالا هم تاریخ عوض میکنن ، خوب والا
دوستان لطفاً توجه توجه توجه توجه توجه توجه ..................
به عنوان اعتراض و زدن مشتی بر این عمل مستکبرانه تا اطلاع ثانوی نمیریم ویزاهامونو بگیریم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Big Grin اونایی که میخوان برن بزنن اون تبریک و تشکروBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، SH1A2R3 ، mrhj50 ، daria ، mehdiii ، shawn ، mojtaba_k ، smk2 ، shkhmo
(2012-07-04 ساعت 16:27)seda نوشته:  سلام بچه ها من هم امروز یک ماهه شدم و هنوز هیچ خبری نیست....

به امید خدا ویزا‌ها همه زودِ زود میاد.

خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: 3rip ، payan ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mrhj50 ، امیر مهاجر ، daria ، mehdiii ، mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo
(2012-07-05 ساعت 01:38)reza-91 نوشته:  
Admin Process Expires
راست ميگيدا....

آقا راست میگید خدایی ، آخه این چه کاری هست که با ما میکنن، مگه ما چکارکردیم آخه چه گناهی کردیم یعنی چی ،چه وضعیتی هست، هرکاری میخوان با ما میکنن حالا هم تاریخ عوض میکنن ، خوب والا
به عنوان اعتراض و زدن مشتی بر این عمل مستکبرانه تا اطلاع ثانوی نمیریم ویزاهامونو بگیریم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
میشه لطفا توضیح بدین .تاریخها عوض شده یعنی چی ؟ یعنی تا سپتامبر هیچ کیسی کلیرنس نمیشه؟ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: 3rip ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mrhj50 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، shkhmo
تعطیلات هم تموم شد، به امید کلیرنس. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: h4di ، gulu ، 3rip ، payan ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mrhj50 ، امیر مهاجر ، daria ، mehdiii
(2012-07-05 ساعت 06:45)کیانا نوشته:  
(2012-07-05 ساعت 01:38)reza-91 نوشته:  
Admin Process Expires
راست ميگيدا....

میشه لطفا توضیح بدین .تاریخها عوض شده یعنی چی ؟ یعنی تا سپتامبر هیچ کیسی کلیرنس نمیشه؟ممنونم

نه تاریخ مهلت دریافت ویزاهاست.

به نظر من با توجه به اینکه ماه سپتامبر سر سفارت خیلی شلوغه و باید سریع پرونده های 2012 رو به اتمام برسونه، تاریخارو عوض کردن تا کسی صبر نکنه ماه های آخر بره ویزاشو بگیره، اینکارو کردن که کسایی که کلیر شدن برن سریع ویزا رو بگیرن و بیشتر وقتشون رو متمرکز کنن رو مصاحبه های ماه پایانی

و انصافا هم کار درستیه، هرچقدر زودتر بریم ویزامونو بگیریم ، در حق دوستانمون که در دو ماه آخر مصاحبه دارند لطف کردیم ، چون سفارت وقت بیشتری رو میتونه به پرونده اونا اختصاص بده.
با اومدن امروز که 5 شنبه هست، فکر کنم دیگه کم کَمک سروکله اون شماره های کیس روی بُرد سفارت که مربوط به کلیر شده ها هست و تاریخ مصاحبه هاشون اواخر may و ماه june بوده ، باید پیدا بشه. مگه نه؟ دیگه نوبتی هم باشه نوبت ماهاست... به به چه شود

جدی جدی یک ماهه شدیم. نمی دونم اون لحظه که شماره کیس ام رو ببینم چه حالی میشم از سر ذوق .... دلم می خواد زود تجربه اش کنم ....
می خوام یه تشکر ویژه بکنم از دوستانی که ویزاشون رو گرفتن یا اینکه کلیر شدن ولی همچنان به فکر دوستان منتظرشون به این تاپیک سر می زنند...

به سهم خودم ازتون ممنونم .....خیلی خیلی ماه و با معرفتید.... برای همتون دعا می کنم که همین طور که بازم به فکر دوستانتون هستید ، خدا هم پشت و پناهتون باشه و هیچ وقت تنها نمونید.

اسم نمی یارم چون می ترسم کسی از قلم بیفته ..... ولی همه ما منتظران دوستان با معرفتمون رو می شناسیم مگه نه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان