کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-09 ساعت 15:19)SH1A2R3 نوشته:  دکمه f5 ام از جا کنده شد.چرا اپدیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad

عشق است این کلید F5

نذر کردم ایشاا... اگر قبول شم یه کلید F5 از طلا واسه کامپیوترم بدم درست کنن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، odiseh ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، daria ، golbahara
بابا این دیگه چه حسی هست ، بخدا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم ، اصلا هرچی می خوام بهش فکرنکنم نمیشه از صبح تا حالا این یقه مارو چسبیده ول نمیکنه . ولی بچه ها خدایی دیگه سخت داره میشهSad

ولی باز+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، daria
ارزوی شادی وخوشحالی برای شما منتظران
برای ما هم دعا کنید
حالا بزن اون دست قشنگه رو برای اون کارمندی که الان می خواد سایت با شماره های جدید ا÷دیت کنه.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: reza-91 ، vm1974 ، shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، 3rip
اي كاش مي تونستن تعداد نفرات آنلاين رو در پيج كليرنسشون ببينن (نمي دونم شايدم مي تونن و من نمي دونم ) p;
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، daria ، golbahara
(2012-07-09 ساعت 16:36)gulu نوشته:  اي كاش مي تونستن تعداد نفرات آنلاين رو در پيج كليرنسشون ببينن (نمي دونم شايدم مي تونن و من نمي دونم ) p;

میشه دوست عزیز ، پایین هر صفحه تعداد کاربران را در اون تاپیک نشون میده+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinBig Grin
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، dvlottory ، Emad_L ، امیر مهاجر ، 3rip
(2012-07-09 ساعت 16:46)reza-91 نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 16:36)gulu نوشته:  اي كاش مي تونستن تعداد نفرات آنلاين رو در پيج كليرنسشون ببينن (نمي دونم شايدم مي تونن و من نمي دونم ) p;

میشه دوست عزیز ، پایین هر صفحه تعداد کاربران را در اون تاپیک نشون میده+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinBig Grin
منظور من پيج http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html سايت سفارت بود . اي كاش مي ديدن (كارمنداي محترم )كه چه خيل عظيمي پاي ثابت اين پيجشون شدن و يه تكون حسابي به اون جدول مباركشون لطف مي نمودن Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، daria
(2012-07-09 ساعت 16:50)gulu نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 16:46)reza-91 نوشته:  

منظور من پيج http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html سايت سفارت بود . اي كاش مي ديدن (كارمنداي محترم )كه چه خيل عظيمي پاي ثابت اين پيجشون شدن و يه تكون حسابي به اون جدول مباركشون لطف مي نمودن Big Grin

حق با شماست ، گفتم دیگه داره واسم سخت میشهBig Grin البته از صبح تا الان آدم نگاه کنه به مانیتور این مشکلات واسش پیش میادShy. وقتی خوندم فکر کردم مهاجر سرا میگین.
آره کاش میدیدن
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip
Dear Ms.:

Your administrative processing has not been completed, yet. We recommend you keep checking our web page once every week and be prepared to travel to Turkey as soon as possible after you see your case number in our web page.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
Consular Section
American Embassy, Ankara

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

I am visa Diversity applicant.I had interview on 14th of jun 2012.I have received a blue sheet from the officer and have been told all my documents are complete but I have to wait for admin Process.
I want to know what is the status of my visa and how long the administration process will take.I am looking forward to hearing from you.
Best Regards
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

نخير اينگار موندني شدم توي شركت Rolleyes دوستان تا من جهت عرض ادب و كسب تكليف Sad برسم خدمت رييس شما كار ريفرشتون رو ادامه بديد فقط اميدوارم خيلي سوال جوابم نكنه Sad برمي گردم ... Big Grin

تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، mmmsdeghi ، Emad_L ، امیر مهاجر ، reza-91 ، SH1A2R3 ، vm1974 ، 3rip ، daria
جواب من رو بعد 1 هفته دادن فکر نکنم من جزو این سری باشم با این حساب
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: shkhmo ، h4di ، odiseh ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، 3rip
امیدوارم امروز خبری بشه. 2 روز دیگه من هم 30 روزه میشم و به لیگ 30 روزه ها میپیوندم :دی
بــــــه احــــــتـــــمـــــال شــــــــدیـــــــد 99.99999999999% سایت کمتر از 35 دقیقه ی دیگه آپدیت میشه !!
به امید خبرهای خوش از طرف همه +++++++++ مــــــخــــــصــــــوصــا مصاحبه شده های اوایل "جون" که بالای 30 روز رو پشت سر گذاشتیم :دی
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
بچها خبری نشده هنوز؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: mehdiii ، bakhshandehgy ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، 3rip
(2012-07-09 ساعت 18:08)Kate.S نوشته:  بچها خبری نشده هنوز؟

فعلا که نه :-(
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، mehdiii ، Kate.S ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، 3rip
باز که آپدیت نـــــــــــــــکـــــــــــردن ای بـــــــــــــابــــــــــــــا :@
تشکر کنندگان: Emad_L ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، golbahara ، vm1974 ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان