کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان عزیز
کدوم سایت و برای کلیر شدن چک میکنید ؟
شماره کیس: 2012AS00072XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011 ,July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Sept, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: may, 2012
تاریخ دریافت نامه دوم: may, 2012
تاریخ مصاحبه: July, 2012
تاریخ دریافت ویزا:July, 2012
تاریخ ورود به آمریکا: :
تاریخ دریافت گرین کارت:
تعداد نفرات: 1+2
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر
(2012-07-09 ساعت 13:39)frz61 نوشته:  دوستان عزيزم بعد مدت ها دوباره سلام
دوران زيبا ولي سخت كليرنس تون بخير
من از هفته پيش دو بار ( هم از طريق سايت و هم از طريق رپلاي به ايميل) فرم 9 سوالي و رزومه مون رو فرستادم ودرخواست كردم اگه دريافت كردن بهم اعلام كنن ولي علي رغم گذشتن بيش از 1 هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم- براي كسي مشكل من پيش اومده؟ به نظرتون تماس بگيرم؟
در ضمن افيسر ما هم خانوم بود و گفت 2 الي 3 هفته ديگه سايت رو چك كنين
از من هم رزومه خواسته بودن كه يكبار ايميل زدن و گفتن نميتونن بازش كنن و بعدش دوباره من رزومه رو فرستادم و گفته بودم كه اگه دريافت كنن و بازش كنن بهم ايميل بزنن چون نگرانم و ديگه هيچ خبري نشد. فكر كنم اگه مشكلي داشت ميگفتن.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، panteha ، mehdiii
سلام دوستان . با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر . آدرس سایتی که کلیر شدن و باید چک کنیم چیه ؟
مرسی
شماره کیس: 2012AS00072XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011 ,July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Sept, 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: may, 2012
تاریخ دریافت نامه دوم: may, 2012
تاریخ مصاحبه: July, 2012
تاریخ دریافت ویزا:July, 2012
تاریخ ورود به آمریکا: :
تاریخ دریافت گرین کارت:
تعداد نفرات: 1+2
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-07-09 ساعت 13:53)panteha نوشته:  سلام دوستان . با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر . آدرس سایتی که کلیر شدن و باید چک کنیم چیه ؟
مرسی

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

اینهم سایت کلیرنس سفارت به زبان ترکی که گاها زودتر از انگلیسی اپدیت میکنه.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: honey62 ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، dvlottory ، كاميلا ، reza-91 ، odiseh ، mehdiii ، daria
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، mehdiii
دوستان اگه سایت اپدیت بشه شاهد تغییرات زیاد با کلیر شده های زیاد خواهیم بود چون خیلی از کیسهای مربوط به جولای تاریخ دریافت ویزاشون گذشته اونها رو حذف و شماره های ما رو جاشون مینویسنBig Grin
کائنات دچار زلزله شدن بس که ما انرژی مثبت براشون فرستادیم.Big Grin
2012as55XXX
تشکر کنندگان: Hediyeh ، honey62 ، Kate.S ، shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، gulu ، كاميلا ، lilistar ، reza-91 ، odiseh ، mehdiii ، daria
دوستان گرامي ايا امروز هم سايت اپديت نمي شود؟
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا
سلام دوستان
ما خیلی منتظریم اخه امروز 41 روزه شدیم دیگه چله امون هم گذشت بیایید برا همدیگه دعا کنیم بیشتر نتیجه میده الان خودمون شدیم قدیمی من خودم اولش که اومده بودم این تاپیک برا قدیمیها بیشتر از خودم دعا می کردم مثل payan ,Mehdi و بقیه که خدا رو شکر خیلی ها کلیر شدن
پس به افتخار بالای 30 روزه ها یه عالمه انرژی مسبططططططططططططططططططططط
شماره کیس : 2012AS00039XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
(2012-07-09 ساعت 14:30)dr.sami نوشته:  سلام دوستان
ما خیلی منتظریم اخه امروز 41 روزه شدیم دیگه چله امون هم گذشت بیایید برا همدیگه دعا کنیم بیشتر نتیجه میده الان خودمون شدیم قدیمی من خودم اولش که اومده بودم این تاپیک برا قدیمیها بیشتر از خودم دعا می کردم مثل payan ,Mehdi و بقیه که خدا رو شکر خیلی ها کلیر شدن

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(خودمونم توشBig Grin)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++واجب قربتا الی الله.Wink
2012as55XXX
(2012-07-06 ساعت 20:00)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 19:48)jahan_roone نوشته:  درود بر شما
یک سوال کلی. ما همه منتظریم کلیر شیم. چقدر احتمال داره ویزا نگیریم؟
اگه ویزا میگیریم که کم کم آماده شیم بارو بندیل رو ببندیم.
سپاس

شما هنوز نبستین؟ما شروع کردیم به جدا کردن وسایل.کم کم انجام میدیم چون وقت نمیکنیم همه رو یکجا انجام بدیم .ولی همین کار هم کلی روحیه مونو خوب میکنه.ولی خداییش وقتی به وسایلم نگاه میکنم که حتی فرصت یکبار استفاده ازشونو نداشتم و مجبورم بفروشم ناراحت میشم.Sad
ولی از اینکه اونور اب جدیداشو میخرم خوشحال میشم.Big Grin

ولی من خیلی محتاتم. تا ویزا دستم نباشه کاری نمیکنم. الانم فقط میگردم دنبال کار در تگزاس. ولی کسی یاری نمیکنه؟ دوستان تجربه ای ندارند؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، hamedhamed ، 3rip
دکمه f5 ام از جا کنده شد.چرا اپدیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad
2012as55XXX
تشکر کنندگان: reza-91 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، odiseh ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، 3rip ، daria
(2012-07-09 ساعت 14:34)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 14:30)dr.sami نوشته:  سلام دوستان

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(خودمونم توشBig Grin)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++واجب قربتا الی الله.Wink

دکتر جان اینو خیلی با حال اومدی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

میبینم که جمع دوستان گل جمع هست و دوستان دست از دنیا کشیدن ومنتظر هستن ،کارو بار تعطیل ، دقیقا مثل سینما رفتن ،قبل از فیلم شروع بشه همه توسالن منتظر هستن Big Grin امید وارم که آخر فیلم امروز حداقل کسی ناراضی نباشه و همه خندون باشنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Big Grin خدایی عجب مثالی زدم Big GrinTongueTongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، 3rip ، daria
(2012-07-09 ساعت 14:11)smk2 نوشته:  دوستان گرامي ايا امروز هم سايت اپديت نمي شود؟

" اندكي صبر سحر نزديك است "
به اميد خدا آپديت مي شود همگي منتظريم Rolleyes
دوستان الانه كه رئيس محترم بيايند و يه تذكر جانانه نصيب اين حقير بنمايند دقيقاً‌ از ساعت 11 كليه امور محوله را به حالت تعليق در آوره و اين كيبورد و مانيتور را بغل نموده ام و هي اون پيج كليرنس سفارت و اين پيج كليرنس مهاجرسرا رو ريفرش مي كنم. جالبه كه امروز نهار رو هم پشت ميز كار نوش كه چه عرض كنم ميل نمودم . حال مانده ام به رياست عظما چگونه بگويم كه مي خواهم بدليل انجام كارهاي عقب مانده تا ساعت 7 بعداز ظهر در شركت بمانم و او هم شاخ در نياورد ( آره جون خودم ) Tongue در غير اينصورت نمي دونم چه جوري اين مسير پر ترافيك را تا خانه تاب بياورمSad اميدوارم تا ساعت 5 بياد ديگه و گرنه رييس و معاون محترمه در پايان ماه از خجالت من و اين جعبه جادويي در فيش حقوقي در خواهند آمد ( اميدوارم نكته رو گرفته باشين )‌Wink

هنوز دو هفته اي هم نشدم ولي خداييش اين انتظار بعد از مصاحبه روانم رو مختل كرده و عقلم را زايل ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

خدا وکیلی دیگه باید خیلی‌ از بچهای ژوئن رو امروز کلیر کنن از جمله خود منو +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، reza-91 ، shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، Emad_L ، hamedhamed ، 3rip ، daria
(2012-07-09 ساعت 15:19)SH1A2R3 نوشته:  دکمه f5 ام از جا کنده شد.چرا اپدیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad

کلیرینس‌ها از آمریکا میاد، الان ساعت ۷:۳۰ بامداد هستش در واشنگتن دی سی‌، ۱.۵ ساعت دیگه وقت اداری شروع میشه فکر کنم ساعت ۹ بامداد
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان