موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 15:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 15:49 توسط 3rip.)
هیچ کس نیست که این دوره براش سخت نباشه، استرس و نگرانی و عصبی شدن کاملا طبیعیه . من اتفاقا فکر می کنم اگر کسی توی این موقعیت قرار بگیره و نگران نشه و دچار استرس نشه انسان نرمالی نیست.
خب حال و اوضاع آدم در روزای انتظار کاملا با انتظاراتی که خودش از وضعیتش داشته رابطه مستقیم داره. هرچقدر انتظارتون از وضعیت کیستون بالا بوده باشه ، مسلما دوره انتظار فوق العاده سخت تری رو طی خواهید کرد. اینو دارم برای بچه هایی میگم که تازه میخوان برن مصاحبه، به امید یه مصاحبه خوب برید جلو و نه به امید ویزای یکضرب، اگر با این دید که حتما برگه سفید میگیرید برید جلو وقتی برگه آبی دریافت می کنید احساس شکست میکنید.
در مورد دوره کلیرنس هم به همین شکله، یه کم واقع بین تر باشید، کلیرنسای یک هفته و دو هفته ای مال مصاحبه های ماه آگوست و سپتامبره. این که بعد از 10 روز از مصاحبه انتظار کلیر شدن رو بکشید فقط و فقط روح خودتون رو خسته و اذیت می کنید.
تجربه خودمو براتون میگم شاید به دردتون بخوره. آفیسر بهم گفته بود بعد از یکماه سایت رو چک کن. من بدبینانه حساب کردم و یه بازه 40 روزه واسه خودم مشخص کردم. گفتم بعد از 40 روز اگر کلیر نشدم بهشون ایمیل میزنم. روز 35 کلیر شدم . به نظر خودم یه دوره کلیرنس خوبی رو تجربه کردم، در صورتی که شاید خود برگه آبی گرفتن می تونست برای من ( سربازی معاف، شغل خصوصی، بدون سفر خارجی ) خیلی سخت باشه چه برسه به گذروندن دوران کلیرنس. نمیگم اون 40 روز بهم سخت نگذشت یا استرس نداشتم، اما حداقل وقتی نگران و عصبی میشدم به خودم میگفتم تا روز ام40 صبر کن بعد ایمیل بزن و این خیلی بهم کمک میکرد تا راحت تر تحمل کنم.
آرزوی کلیر شدن براتون نمی کنم چون به هر حال همتون کلیر میشید، آرزو می کنم این دوران رو به خوبی پشت سر بگذارید و این چندماه آخر که در ایران هستید رو به خوبی ازش استفاده ببرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 12:48)كاميلا نوشته: سلام دوستان من كه ديگه اين دوره رو نا اميد شدم با اينكه امروز 4 هفته از مصاحبه ام گذشته تازه ديروز در جواب ايميلم كه پرسيده بودم كليرم چي شده جواب دادن كه فرم 9 سوالي و رزومه خودم و همسرم رو بفرستم. ببينيد بدبختيه يا نه؟ بعد از يك ماه تازه از من 9 سوالي ميخواد.نميدونم حواسش كجا بود كه الان خواسته.رزومه رو هم كه قبلا خواسته بود هم از طريق سايت سفارت و هم از طريق ايميل شخصيم فرستاده بودم. ولي بازم ميخواد.اخه اينم شد كار؟
خلاصه امروز دوباره فرستادم.توكل به خدا.بعد از يك ماه تازه برگشتيم ير خط
به من همون روز مصاحبه گفت سوالها رو می فرستیم 2 روز گذشت دیدم نیومد،ایمیل زدم 15 روز بعد فرستادند.آخه همه این برنده های 2012 باید کاراشون متفاوت انجام بشه!اون از قرعه کشی که باطل شد،اون از ترتیب کارنت شدن که همه رو اخر کار توی جون کارنت کردن،اینهم مال وضعیت برگه ابی ها!امید به خدا،حتما حکمتی توشه.
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 15:42)3rip نوشته: هیچ کس نیست که این دوره براش سخت نباشه، استرس و نگرانی و عصبی شدن کاملا طبیعیه . من اتفاقا فکر می کنم اگر کسی توی این موقعیت قرار بگیره و نگران نشه و دچار استرس نشه انسان نرمالی نیست.
خب حال و اوضاع آدم در روزای انتظار کاملا با انتظاراتی که خودش از وضعیتش داشته رابطه مستقیم داره. هرچقدر انتظارتون از وضعیت کیستون بالا بوده باشه ، مسلما دوره انتظار فوق العاده سخت تری رو طی خواهید کرد. اینو دارم برای بچه هایی میگم که تازه میخوان برن مصاحبه، به امید یه مصاحبه خوب برید جلو و نه به امید ویزای یکضرب، اگر با این دید که حتما برگه سفید میگیرید برید جلو وقتی برگه آبی دریافت می کنید احساس شکست میکنید.
در مورد دوره کلیرنس هم به همین شکله، یه کم واقع بین تر باشید، کلیرنسای یک هفته و دو هفته ای مال مصاحبه های ماه آگوست و سپتامبره. این که بعد از 10 روز از مصاحبه انتظار کلیر شدن رو بکشید فقط و فقط روح خودتون رو خسته و اذیت می کنید.
تجربه خودمو براتون میگم شاید به دردتون بخوره. آفیسر بهم گفته بود بعد از یکماه سایت رو چک کن. من بدبینانه حساب کردم و یه بازه 40 روزه واسه خودم مشخص کردم. گفتم بعد از 40 روز اگر کلیر نشدم بهشون ایمیل میزنم. روز 35 کلیر شدم . به نظر خودم یه دوره کلیرنس خوبی رو تجربه کردم، در صورتی که شاید خود برگه آبی گرفتن می تونست برای من ( سربازی معاف، شغل خصوصی، بدون سفر خارجی ) خیلی سخت باشه چه برسه به گذروندن دوران کلیرنس. نمیگم اون 40 روز بهم سخت نگذشت یا استرس نداشتم، اما حداقل وقتی نگران و عصبی میشدم به خودم میگفتم تا روز ام40 صبر کن بعد ایمیل بزن و این خیلی بهم کمک میکرد تا راحت تر تحمل کنم.
آرزوی کلیر شدن براتون نمی کنم چون به هر حال همتون کلیر میشید، آرزو می کنم این دوران رو به خوبی پشت سر بگذارید و این چندماه آخر که در ایران هستید رو به خوبی ازش استفاده ببرید.
دوست گلم
این خیلی به من کمک کرد. من هم تا ۴۵ روز صبر میکنم اگه نیومد بهشون ایمیل میزنم، الان تقریبا شده ۳۰ و چند روز، مرسی از اینکه تجربه ی خودتون رو در اختیار ما گذاشتید.
سپاس.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی بوده تا حالا ازش رزومه و 9 سوالی رو خواسته باشن و کلیر هم شده باشه. لطفا اگه از بچه ها هستن کمک کنن.من نمیدونم این رزومه هایی که میفرستم پس چی میشه؟ تا حالا سه بار فرستادم. امکان نداره که اشتباهی فرستاده باشم و دریافت نکرده باشن چون به سوالم هم که دیروز جواب دادن مطمئن شدم که از جای درست ایمیل میزنم.چون اگه ایمیلم رو دریافت نمیکردن پس چطوری سوالم رو جواب دادن. اگه هم دریافت کردن پس چرا بازم رزومه میخوان؟
کمک کمک کمک
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظرین
بر طبق آخرین اخبار امشب ساعت 18 تا 19 سایت آپئیت میشه.چون قرار بود دیروز آپدیت بشه ولی بعلت آلوده شدن 100 هزار کامپیوتر آلوده به ویروس نشد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 16:05)کامیلا نوشته: دوستان کسی بوده تا حالا ازش رزومه و 9 سوالی رو خواسته باشن و کلیر هم شده باشه. لطفا اگه از بچه ها هستن کمک کنن.من نمیدونم این رزومه هایی که میفرستم پس چی میشه؟ تا حالا سه بار فرستادم. امکان نداره که اشتباهی فرستاده باشم و دریافت نکرده باشن چون به سوالم هم که دیروز جواب دادن مطمئن شدم که از جای درست ایمیل میزنم.چون اگه ایمیلم رو دریافت نمیکردن پس چطوری سوالم رو جواب دادن. اگه هم دریافت کردن پس چرا بازم رزومه میخوان؟
کمک کمک کمک
کامیلا جان من از بچه های پارسال می شناسم که تو سپتامبر مصاحبه داشتند فرم 9 سوالی رو گرفتند، کلیر هم شدند
تازه به من گفت واست می فرستیم که تا الان نفرستادند چند بارم میل زدم که تا حالا جوابی ندادند
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 16:08)ashkan1389 نوشته: سلام به همه منتظرین
بر طبق آخرین اخبار امشب ساعت 18 تا 19 سایت آپئیت میشه.چون قرار بود دیروز آپدیت بشه ولی بعلت آلوده شدن 100 هزار کامپیوتر آلوده به ویروس نشد.
موضوع کامپیوتر الوده چیه دیگه؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 13:01)SH1A2R3 نوشته: دوستان من دیشب تا 3 صبح بیدار بودم داشتم کلیرنس پارسال رو میخوندم از 5 جولای تا 25 جولای سایت اپدیت نشده بود و بچه ها منتظر بودن .ما هم فکر نکنیم به این زودیا مییاد تا اگه زودتر هم اومد خوشحال بشیم.
شايرررررررررررررراااااااااااااااااااااااا جان مباركه من تازه فهميدم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 16:27)sima s نوشته: (2012-07-10 ساعت 13:01)SH1A2R3 نوشته: دوستان من دیشب تا 3 صبح بیدار بودم داشتم کلیرنس پارسال رو میخوندم از 5 جولای تا 25 جولای سایت اپدیت نشده بود و بچه ها منتظر بودن .ما هم فکر نکنیم به این زودیا مییاد تا اگه زودتر هم اومد خوشحال بشیم.
چي مباركه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 16:46 توسط Kate.S.)
(2012-07-10 ساعت 16:32)gulu نوشته: (2012-07-10 ساعت 16:27)sima s نوشته: (2012-07-10 ساعت 13:01)SH1A2R3 نوشته: دوستان من دیشب تا 3 صبح بیدار بودم داشتم کلیرنس پارسال رو میخوندم از 5 جولای تا 25 جولای سایت اپدیت نشده بود و بچه ها منتظر بودن .ما هم فکر نکنیم به این زودیا مییاد تا اگه زودتر هم اومد خوشحال بشیم.
چي مباركه ؟
LOL
(2012-07-10 ساعت 16:08)ashkan1389 نوشته: سلام به همه منتظرین
چی؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من هنوز مصاحبه نرفتم ولی جالبه که موقعی که این تاپیک رو باز میکنم خیلی بیشتر استرس دارم تا وقتی به مصاحبه فکر می کنم. از صمیم قلب برای همه دوستان آرزو می کنم این دوران زودتر تموم بشه و همه از این بلاتکلیفی در بیاین. بهتون پیشنهاد میکنم پست های سال های قبل رو هم بخونین، خیلی جالبه که میبینین همه چقدر استرس داشتن و وقتی بقیه پست های همین دوستان نا امید رو دنبال میکنین میبینین تقریبا همشون الان تو بلاد کفر هستن، مطمئنم بچه های سال های دیگه هم همین حس رو نسبت به 2012 خواهند داشت. همه شما ها که الان کلید F5 رو از جا در آوردین، وقتی کلید جستجو رو روی اسمتون بزنن و پست های ماه های بعدتون رو ببینن میبینن که پست های آخرتون راجع به گرفتن گواهینامه و کارت بانک و SSN و این چیزهاست.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**