کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-11 ساعت 01:50)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 01:10)payan نوشته:  
(2012-07-10 ساعت 23:21)elahenadafy2 نوشته:  دوستان خیلی دارین کم لطفی میکننینا! بار دومه این سوالو میپرسمو هیچ کس جواب نمیده. واسه بار سوم:
بعد از اینکه مدارک توی kcc تکمیل میشه خیلی زمان میبره بفرستن سفارت یا زود میفرستن؟

مرسی از همکاریتون

دوست عزیز نگران نباش زود میفرستنCool

حدودا یک ماه بعد.
سلام کم لطفی نیستا شما داری خارج از تاپیک سوال میپرسی. در هر صورت این یک روند اداری بین خود اوناست و فکر نمیکنم ما خبر داشته باشیم که مدارک کی به سفارت فرستاده میشه مهم اینه که شما کارنت بشی و بعد بقیه ماجرا خودش اتفاق میفته بنابراین با این مراحل کار که دونستن یا ندونستنش خیلی مهم نیست برا خودتون استرس ایجاد نکنید
موفق باشید و نگران نباشید همه چیز همون جوری که شما بخواهید پیش خواهد رفت.

2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Omidooo ، 3rip ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mehdiii ، vm1974 ، daria ، امیر مهاجر ، honey62
بچه ها ديروز جدول تاريخ مصاحبه هاي سفارت آپديت شده و شماره هايي كه رفتن مصاحبه از جدول حذف شدن . پس آپديت نكردن صفحه كليرنس ربطي به آلوده شدن كامپيوتر ها به ويروس نداره . به هر حال بايد منتظر جمعه باشيم هر چه خدا بخواد Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

سلام دوستان
من نمیخوام انرژی منفی بدم چون ذاتا ادم پر انرژی و مثبتی هستم ولی فکر میکنم اینو در نظر بگیریم بد نیست که اپدیت کردن قانون و قاعده خاصی نداره.و ممکنه 2 هفته طول بکشه تا اپدیت کنن.(منبع تایپک کلیرنس پارسال از صفحه 200 به بعد)ولی معمولا وقتی زیاد طول میکشه عده زیادی کلیر میشن.انرژی مثبت بفرستیم که ماهم جز کلیرنس شده های اپدیت جدید باشیم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: payan ، كاميلا ، mehdiii ، dvlottory ، gulu ، shkhmo ، 3rip ، vm1974 ، پرنیان90 ، mirman ، daria ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-11 ساعت 09:56)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان
من نمیخوام انرژی منفی بدم چون ذاتا ادم پر انرژی و مثبتی هستم ولی فکر میکنم اینو در نظر بگیریم بد نیست که اپدیت کردن قانون و قاعده خاصی نداره.و ممکنه 2 هفته طول بکشه تا اپدیت کنن.(منبع تایپک کلیرنس پارسال از صفحه 200 به بعد)ولی معمولا وقتی زیاد طول میکشه عده زیادی کلیر میشن.انرژی مثبت بفرستیم که ماهم جز کلیرنس شده های اپدیت جدید باشیم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinSmile
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: كاميلا ، mehdiii ، shkhmo ، 3rip ، Seda313 ، mirman ، SH1A2R3 ، honey62
(2012-07-10 ساعت 21:45)outlaw نوشته:  دوست عزیز سلام آیا روز مصاحبه به شما گفتند که رزومه و فرم 9 سوالی را پرکنید یا نه؟

نه روز مصاحبه گفتن مدارکتون تکمیله و بعد از 3 یا 4 هفته سایت رو چک کنید
اصلا حرفی از رزومه و فرم 9 سوالی نشد.تازه من خودم فرم 9 سوالی رو پر کرده بودم و پرینت گرفته بودم و اونجا دستی بهشون دادم.
عصر روز مصاحبه بهم ایمیل زدن و فقط رزومه خواستن.حالا بعد از یک ماه در جواب ایمیلم که پرسیده بودم وضعیت کیسم چجوریه فرم نه سوالی رو خواستن با ارسال رزومه خودم و همراهانم.

دوست عزیز شما مگه مهاجر سرا رو نمی خونید؟چرا بدون اینکه ازتون بخوان این کارو کردین؟ بچه ها تورو خدا اگه مشورت هم میگیرین از کسی باشه که مسیرو طی کرده.....بگذریم....
شما چون فقط 9 سوالی رو دادی پروست شروع نشده بوده 9 سوالی به همراه رزومه باید باشه و هر کدوم تکی مورد قبول نیست.نگران نباش کلیرت نزدیکه من 2 هفته بعد 9 سوالی و 3 هفته بعد مصاحبه کلیر شدم. اما توروخدا نکنین ازین کارا!!Wink

[/quote]
مرسي بابت توجهي كه نشون دادين و متني رو كه نوشتم اينجوري روش كار كردين.
1-من هم مثل اكثر دوستان عضو دائمي سايتم.ميتونيد از تعداد ساعت حضورم در سايت اين رو ببينيد.(بهم برخورد هاااااا)
2- روزمصاحبه من كه فرم رو خودم همينجوري ندادم.براي خودم پرينت كرده بودم و اماده كه اگه خواستن همونجا بدم.و وقتي افيسر از دروسي كه در دانشگاه تدريس كردم پرسيد من شروع كردم به اسم بردن تك تك درسها كه خودش تاكيد كرد كه دونه دونه بايد نام ببرم.و وقتي كه ديدم يادم نمياد اسم درسها اون فرم 9 سوالي رو از كيفم در اوردم و از روي اون شروع كردم به شمردن نام درسها كه خود افيسر گفت اگه ممكنه اون برگه رو بدم بهش.و من دادم.يعني خودش خواست.و بعد هم پرسيد كه اين فرم رو اونها بهم ايميل زدن يا نه ومن گفتم از سايتشون دراوردم كه خيلي هم تائيد كرد.
3- من فقط 9 سوالي رو ندادم.بلكه همون روز عصر با ايميل ازم رزومه هم خواستن كه اون رو هم ايميل زدم.يعني از روز مصاحبه فرم 9 سوالي رو داشتن و از عصر روز مصاحبه هم رزومه ام رو گرفتن.
موفق باشين.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shkhmo ، outlaw ، bakhshandehgy ، 3rip ، SH1A2R3 ، daria ، mehdiii ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62

سلام شايرا جون
من هم تاپيك كليرنس 2011 رو خوندم (البته از ماه جون به بعدش رو) اين موردي كه ذكر كردي كامل اً‌درسته و گاهي اوقات تا دو هفته هم سايت آپديت نمي شده . چه شور و هيجاني داشتن بچه ها و چقدر به هم تسلي مي دادن انگار سالهاست همديگرو مي شناسن ،غبطه خوردم. واقعاً‌ خودمو توي اون لحظاتشون احساس مي كردم و با تك تكشون به صفحات بعد مي رفتم . البته در صفحات آخر واقعاً‌ اشكم جاري شده بود و متأسف شدم :'(
اميدوارم كه امسال سفارت آنكارا و مخصوصاً‌ ابوظبي لطمات روحيي كه به بچه هاي پارسال زده بودن رو جبران كنند . اينم انرژي مثبت براي خودمو دوستاي خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، bakhshandehgy ، 3rip ، reza-91 ، vm1974 ، mirman ، SH1A2R3 ، daria ، mehdiii ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62

[/quote]
مرسي بابت توجهي كه نشون دادين و متني رو كه نوشتم اينجوري روش كار كردين.
1-من هم مثل اكثر دوستان عضو دائمي سايتم.ميتونيد از تعداد ساعت حضورم در سايت اين رو ببينيد.(بهم برخورد هاااااا)

جسارت نکردم خدمتتون،Smile به هر حال همه چی حله

شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، كاميلا ، 3rip ، shkhmo ، vm1974 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-11 ساعت 07:54)gulu نوشته:  بچه ها ديروز جدول تاريخ مصاحبه هاي سفارت آپديت شده و شماره هايي كه رفتن مصاحبه از جدول حذف شدن . پس آپديت نكردن صفحه كليرنس ربطي به آلوده شدن كامپيوتر ها به ويروس نداره . به هر حال بايد منتظر جمعه باشيم هر چه خدا بخواد Smile

سلام ببخشید من چیزی راجع به آلودگی کامپیوتر نمیدونم ولی هیچ شماره ای از دیروز حذف نشده...
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، honey62
(2012-07-11 ساعت 10:22)gulu نوشته:  

سلام شايرا جون
من هم تاپيك كليرنس 2011 رو خوندم (البته از ماه جون به بعدش رو) اين موردي كه ذكر كردي كامل اً‌درسته و گاهي اوقات تا دو هفته هم سايت آپديت نمي شده . چه شور و هيجاني داشتن بچه ها و چقدر به هم تسلي مي دادن انگار سالهاست همديگرو مي شناسن ،غبطه خوردم. واقعاً‌ خودمو توي اون لحظاتشون احساس مي كردم و با تك تكشون به صفحات بعد مي رفتم . البته در صفحات آخر واقعاً‌ اشكم جاري شده بود و متأسف شدم :'(
اميدوارم كه امسال سفارت آنكارا و مخصوصاً‌ ابوظبي لطمات روحيي كه به بچه هاي پارسال زده بودن رو جبران كنند . اينم انرژي مثبت براي خودمو دوستاي خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"مخصوصا سفارت ابوظبی..." ؟ مگه سفارت ابوظبی خیلی هارو کلیر نکرد پارسال؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-11 ساعت 11:19)Kate.S نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 10:22)gulu نوشته:  

سلام شايرا جون

"مخصوصا سفارت ابوظبی..." ؟ مگه سفارت ابوظبی خیلی هارو کلیر نکرد پارسال؟

دوست عزيز مي تونيد خودتون كليرنس 2011 رو مطالعه كنيد . ممكنه من اگه چيزي بنويسم خدايي نكرده انرژي منفي به اين تاپيك منتقل كنم .

تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، 3rip ، mojtaba_k ، honey62 ، bakhshandehgy
من برم یکم افسرده شم ... :`(
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، كاميلا ، reza-91 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، 3rip ، bakhshandehgy
Big Grin
(2012-07-11 ساعت 11:24)Kate.S نوشته:  من برم یکم افسرده شم ... :`(

Big GrinBig Grin حالا چرا افسرده ؟؟؟؟ هنوز که خبری نشده. تشریف داشتین Big GrinBig Grin
بابا هنوز که سفارت محترمه نزده ، بزارین شروع کنه به زدن بعد ما میرقصیم ، همه با هم . هنوز نزده ، بدون ریتم که نمیشه دوست عزیزTongue
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، پرنیان90 ، mirman ، SH1A2R3 ، daria ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، Kate.S
(2012-07-11 ساعت 11:24)Kate.S نوشته:  من برم یکم افسرده شم ... :`(

نرو! من تا 2 روز حالم بد بود. فکر کنم الانم حالم بد شد
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، dr.sami ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، Kate.S ، bakhshandehgy
بچه ها من دیشب مهمون بودم ساعت 3 رسیدیم خونه من دیگه خوابم نمیبرد.طبق اعتیاد قبلی Big Grinنشستیم پای اینترنت
از کلیرنس 2012 زدم از کلیرنس 2009 اومدم بیرون.Wink
پشت خط مونده های 2009 رو که میخووندم قلبم 200 داشت میزدBig Grin
ولی وقتی دیدم اخرش به خیر و خوشی تموم شده اشک تو چشام حلقه زد.Rolleyes
نگران نباشین یه مثل قدیمی مهاجرسراییست که میگه:

دیر داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin

حس ششمم میگه امسال کسی پشت خط نمیمونه.بیاین انرژیمونو برای اینکه کسی از بین ما از قلم نیوفته و همگی باهم اخر سپتامبر هورای قرمز بکشیم بفرستیم و سال 2012 پایان خوبی برای هممون داشته باشه.
موافقین؟؟؟؟؟؟
پس کو انرژیهاتون ؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++به توان NBig Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: كاميلا ، daria ، vm1974 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، Kate.S ، golbahara ، bakhshandehgy ، parsy631 ، frz61 ، h4di ، viona
(2012-07-11 ساعت 13:12)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من دیشب مهمون بودم ساعت 3 رسیدیم خونه من دیگه خوابم نمیبرد.طبق اعتیاد قبلی Big Grinنشستیم پای اینترنت
از کلیرنس 2012 زدم از کلیرنس 2009 اومدم بیرون.Wink
پشت خط مونده های 2009 رو که میخووندم قلبم 200 داشت میزدBig Grin
ولی وقتی دیدم اخرش به خیر و خوشی تموم شده اشک تو چشام حلقه زد.Rolleyes
نگران نباشین یه مثل قدیمی مهاجرسراییست که میگه:

دیر داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin

حس ششمم میگه امسال کسی پشت خط نمیمونه.بیاین انرژیمونو برای اینکه کسی از بین ما از قلم نیوفته و همگی باهم اخر سپتامبر هورای قرمز بکشیم بفرستیم و سال 2012 پایان خوبی برای هممون داشته باشه.
موافقین؟؟؟؟؟؟
پس کو انرژیهاتون ؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++به توان NBig Grin
large]++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/size]
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، vm1974 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، Kate.S ، bakhshandehgy ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان