موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به تایپکهای سالهای قبل هر چه به اواخر نزدیکتر میشیم زمان کلیرنس کوتاهتر میشه.درماه سپتامبر هم بوده که چند روز پشت سر هم سایت اپدیت شده.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر کسی در مصاحبه کلیرنس بخوره یا برگ آبی براش بدن تا یک زمان دیگه برای کامل کردن مدارک تو سفارت آماده بشه
آیا باید دوباره هزینه سفارت (330$) رو بده؟
خواهشا بچه هایی که تجربه گرفتن برگ آبی رو دارند جواب بدن
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-11 ساعت 16:10)Old_Spider نوشته: با سلام
در این صفحه که کارنت شدن رو پیگیری میکنیم
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
وقتی میریم تو این صفحه:
This month's visa bulletin: July 2012
نوشته که همه لاتری ها در آسیا کارنت شده
خوب سوال من اینجاست که وفتی دیگه همه آسیا کارنت شدن چرا دوباره برای ماه آگوست هم صفحه درست میکنند و دوباره مینویسند همه آسیا کارنت شده
Upcoming month's visa bulletin: August 2012
مرسی از بچه ها اگر جواب بدهند
سلام
خوب بولتن ویزا که فقط مال لاتاری نیست، برای همه نوع ویزای مهاجرتی مثل خانوادگی و استخدام هم هست، و قانونش اینه که هر ماه منتشر بشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .یک سوال دارم لطف کنید اگر کسی میدونه جواب بدید.در فرم اولیه که به kcc فرستادیم(سوال 10 و11).ادرس وتلفن یک نفراشنا را در امریکا خواسته بودند که گرین کارت به ان ادرس بیاید وما نوشتیم.بعد ما ادرس را عوض کردیم .می خواستم بدونم ایا در باره ما , از ان شخص اشنا ی اولی که نوشتیم سوالی می کنند وبا او تماسی می گیرند ؟راستش ما یه نفر را به امید ساپورت در نظر داشتیم و ادرسش را نوشتیم .ولی بعد ایشون منصرف شد.وناچار شدیم ادرس دیگری رادر فرم دوم و (در مصاحبه )بدهیم حالا نگرانیم که مبادا مشگلی پیش بیاید و اگر با او تماس بگیرند علیه ما حرفی بزند
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در روز مصاحبه بعضی از مدارک را بعنوان اضافی بهمون پس دادند.جالب اینه که به ما برگه contact information sheet راهم پس داد(همان فرمی که سرش خیلی بحث بود که 2 صفحه ای یا 1 صفحه ای بفرستیم).نظر شماچیه؟؟؟؟؟؟چرا این برگ که جهت ارتباط با ما بوده را بهمون پس داد؟؟؟؟
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-11 ساعت 16:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 16:52 توسط daria.)
(2012-07-11 ساعت 16:33)bahbah نوشته: با سلام .یک سوال دارم لطف کنید اگر کسی میدونه جواب بدید.در فرم اولیه که به kcc فرستادیم(سوال 10 و11).ادرس وتلفن یک نفراشنا را در امریکا خواسته بودند که گرین کارت به ان ادرس بیاید وما نوشتیم.بعد ما ادرس را عوض کردیم .می خواستم بدونم ایا در باره ما , از ان شخص اشنا ی اولی که نوشتیم سوالی می کنند وبا او تماسی می گیرند ؟راستش ما یه نفر را به امید ساپورت در نظر داشتیم و ادرسش را نوشتیم .ولی بعد ایشون منصرف شد.وناچار شدیم ادرس دیگری رادر فرم دوم و (در مصاحبه )بدهیم حالا نگرانیم که مبادا مشگلی پیش بیاید و اگر با او تماس بگیرند علیه ما حرفی بزند
خیر خیالتون راحت، حتی نشنیدم هیچ وقت با اسپانسر هم تماسی بگیرن و سوال بکنن. این که فقط یک آدرسه برای وقتی که میخوان گرن کارت رو بفرستن.
فقط ممکنه بیان از همسایه هاتون یک تحقیقی بکنن که با خیال راحت دخترشونو بدن بهتون
(2012-07-11 ساعت 16:45)bahbah نوشته: در روز مصاحبه بعضی از مدارک را بعنوان اضافی بهمون پس دادند.جالب اینه که به ما برگه contact information sheet راهم پس داد(همان فرمی که سرش خیلی بحث بود که 2 صفحه ای یا 1 صفحه ای بفرستیم).نظر شماچیه؟؟؟؟؟؟چرا این برگ که جهت ارتباط با ما بوده را بهمون پس داد؟؟؟؟
راستش در این مورد من زیاد شنیدم که فرم رو پس بدن، به این نتیجه رسیدم که احتمالا فقط میخوان این اطلاعات تماس رو تو سیستم خودشون (خود سفارت منظورمه، نه اداره مهاجرت) ثبت کنن که در صورت لزوم با شما تماس بگیرن و احتمالا مشخصاتتون تو کامپیوترشون ثبت شده و دیگه احتیاجی به این فرم نیست. این فقط حدس منه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان،من هم ۳۶ روز که منتظرم.روز جمعه یه میل زدم به سفارت که ببینم چه خبره،نکنه مارو یادشون رفته؟!!
امروز جواب میلمو دادن و گفتن که هنوز پروسهٔ کلرنس شما کامل نشده و به محض کامل شدن شمارتونو تو سایت اعلام میکنن.
اینو واسه اون دست از دوستانی گفتم که مثل من استرس دارن که نکنه مارو یادشون رفته
اصلا نگران نباشید و طبق گفته خودشون به زودی نوبت ما هم میرسه
به زودی نوبت هورای ما میشه. . . . . .
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سایت خیلی وقته آپدیت نشده و این تفاسیر متفاوتی رو به همراه داره ولی تجربه ثابت کرده این آرامش قبل از طوفانه ، مطمئنم ظرف امروز یا حداکثر فردا سایت آپدیت و موج عظیم کلیرنس و هوراهای دوستان عزیز به آسمان خواهد رفت ، موفق و پیروز باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
ايتيناخاوس هستم. دوست قديمي. هيچ ميدونيد براي چي داريد ابراز نگراني ميكنيد و براي خودتون استرس الكي ميخريد. ممكنه بگيد بابا تو كه يه ماهه كلير شدي چرا بيخود حرف ميزني اما به خدا نگرانيتون الكيه.
دوستان عزيز منتظر، با عذرخواهي فراوان و پيشاپيش، براي خروج شما از نگراني يه محاسبه آماري ساده براتون انجام دادم كه بامزه نيست. اما اگه بخونيد ميفهميد كه نگرانيتون خيلي بيمورده.
دوستان، تعداد كشتههاي رسمي ايران در تصادفات رانندگي در سالهاي گذشته اكثراً در حدود 30000 نفر و غيررسمي كه درست تره 50000نفره.
جمعيتي كه تو ايران اصولاً با ماشين و جاده سروكار داره رو بگيريد 50 ميليون نفر.
ميدونيد اين يعني چي. يعني تقريباً تو هر سال از اين 50 ميليون نفر ماشين سوار 50000 نفرشون بر اثر تصادف فوت ميكنن. يعني از هر 1000 نفر ايراني ماشين سوار يكي بر اثر تصادف در سال فوت ميكنه.
حالا بياين آمار كلير نشدههاي سالهاي قبل رو نگان كنين. با اين اطلاعاتي كه من از مهاجرسرا كسب كردم، كل اين دوستاني كه پارسال تو روز آخر دم سفارت توي آنكارا و ابوظبي منتظر كليرنس بودن جمعاً 5-6 نفر هم نبودن. اينارو بذارين كنار اينكه پارسال از بين 2800 ايراني داراي پتانسيل حدوداً 2000 نفر ويزا گرفتن. يعني احتمال كلير نشدن حدود 2 تا 3 نفر در هر هزار نفره در مقابل 1 در هزاره تصادف منجر به فوت.
همه اين چيزاي ناراحت كننده رو گفتم كه بگم حتي اگه ويزا نگرفتن معادل تصادف كردن و مرحوم شدن ناراحت كننده باشه(كه ابدا معتقدم اينطوري نيست)، احتمالش فقط حدود 2 تا 3 برابرشه.
يعني هر چقدر كه امروز موقع بيرون رفتن از خونه نگران تصادف كردن و مرحوم شدن هستين فقط حق دارين به اندازه 2 تا 3 برابرش نگران كلير نشدن باشين.
بازم از بابت انتخاب موضوع از همتون معذرت ميخوام. خواستم قشنگ توجه همه رو جلب كنم.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-11 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 18:21 توسط daria.)
(2012-07-11 ساعت 18:16)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام.
ايتيناخاوس هستم. دوست قديمي. هيچ ميدونيد براي چي داريد ابراز نگراني ميكنيد و براي خودتون استرس الكي ميخريد. ممكنه بگيد بابا تو كه يه ماهه كلير شدي چرا بيخود حرف ميزني اما به خدا نگرانيتون الكيه.
دوستان عزيز منتظر، با عذرخواهي فراوان و پيشاپيش، براي خروج شما از نگراني يه محاسبه آماري ساده براتون انجام دادم كه بامزه نيست. اما اگه بخونيد ميفهميد كه نگرانيتون خيلي بيمورده.
دوستان، تعداد كشتههاي رسمي ايران در تصادفات رانندگي در سالهاي گذشته اكثراً در حدود 30000 نفر و غيررسمي كه درست تره 50000نفره.
ميدونيد اين يعني چي. يعني تقريباً تو هر سال از اين 50 ميليون نفر ماشين سوار 50000 نفرشون بر اثر تصادف فوت ميكنن. يعني از هر 1000 نفر ايراني ماشين سوار يكي بر اثر تصادف در سال فوت ميكنه.
حالا بياين آمار كلير نشدههاي سالهاي قبل رو نگان كنين. با اين اطلاعاتي كه من از مهاجرسرا كسب كردم، كل اين دوستاني كه پارسال تو روز آخر دم سفارت توي آنكارا و ابوظبي منتظر كليرنس بودن جمعاً 5-6 نفر هم نبودن. اينارو بذارين كنار اينكه پارسال از بين 2800 ايراني داراي پتانسيل حدوداً 2000 نفر ويزا گرفتن. يعني احتمال كلير نشدن حدود 2 تا 3 نفر در هر هزار نفره در مقابل 1 در هزاره تصادف منجر به فوت.
همه اين چيزاي ناراحت كننده رو گفتم كه بگم حتي اگه ويزا نگرفتن معادل تصادف كردن و مرحوم شدن ناراحت كننده باشه(كه ابدا معتقدم اينطوري نيست)، احتمالش فقط حدود 2 تا 3 برابرشه.
يعني هر چقدر كه امروز موقع بيرون رفتن از خونه نگران تصادف كردن و مرحوم شدن هستين فقط حق دارين به اندازه 2 تا 3 برابرش نگران كلير نشدن باشين.
بازم از بابت انتخاب موضوع از همتون معذرت ميخوام. خواستم قشنگ توجه همه رو جلب كنم.
ارادتمند
راستش من که دیگه از امروز با خوندن این آمار می ترسم از خونه برم بیرون )
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-11 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 18:41 توسط kopol.)
(2012-07-11 ساعت 18:16)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام.
ارادتمند
جالب و زیبا گفتی دوست عزیز فقط آمار طلاق وسکته قلبی رو هم می دادی ، دیگه تکمیلش کرده بودی و خودم نمودارش رو آپ می کردم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15