کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-13 ساعت 18:53)gulu نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 18:49)fm5206 نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 18:47)pollution نوشته:  چیشدخبرینشدمردمازانتظار

نه هنوز خبری نیست
من که از ساعت 6 هر 20 ثانیه رفرش میکنم

دقيقاً‌ منم همين طور ! كلاً واسه بعدازظهرهاي جمعه برنامه سرگرم كننده ايه Big Grin

میترسم قبل ورود یو اس اآ کور بشم از بس به مانیتور خیره شدم مخصوصا به اییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننننن
Updated: July 11, 2012

تا 1 دقیقه دیگه اگه شد که شد وگرنه دباره چک میکنم
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: gulu ، shadin_n ، t.r ، SH1A2R3 ، mehdiii ، behrooz ramezani ، 3rip ، shkhmo ، Seda313 ، mojtaba_k
یادش بخیر یک زمانی جمعه ها بعدازظهر منتظر برنامه کودک بودیم کبوتره بیاد پرده روبکشه کارتونها شروع بشن.الان همش توکاره کنترل f5 هستیم.
اگه خدايي نكرده امروز اپ نشه، ميره تا كي؟
راستي منم ٣٣ روزه شدم Wink
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: hamedhamed ، maral7 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، vm1974 ، arman_m ، mehdiii ، bakhshandehgy ، 3rip ، shkhmo ، كاميلا
خب دوستاي عزيز
کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin_adib، arman_m، fm5206، gulu، hamedhamed، Kate.S، m86eb، maral7، mhaghighat، odiseh، 2 کاربر مخفی، 6
مهمان
خسته نباشيد قرار بعدي ما هفته آينده Wink
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hamedhamed ، vm1974 ، کیانا ، shadin_n ، SH1A2R3 ، Kate.S ، frz61 ، smmyp ، arman_m ، mehdiii ، bakhshandehgy ، 3rip ، shkhmo
٤٤ روز از تاريخ مصاحبه ما گذشت
با اميد بسيار از دوشنبه شروع كرديم به چك سايت اما نيامد
حالا ٢ روز ميريم تجديد قوا كنيم قرار ما ٢ شنبه همينجا
خداحافظ هر چند دلمون نمي ياد ولي ديگه اميدي به اين هفته نيست
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، pollution ، کامیلا ، alexander ، SH1A2R3 ، Kate.S ، smmyp ، vm1974 ، arman_m ، mehdiii ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، payan ، 3rip ، shkhmo ، Seda313
Updated: July 11, 2012
تشکر کنندگان: alexander ، SH1A2R3 ، shadin_n ، behrooz ramezani ، vm1974 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، 3rip ، shkhmo
تا جائیکه یاد می یاد معمولاًروزهای آخر هفته کاری همیشه سایت آپدیت می شد ، ولی خب امروز نشد ولی اصلاً نگران نباشید باور کنید به زودی همگی کلیر خواهید شد و اصلاً جای نگرانی نیست و به جای تمرکز حواس بر روی این قضیه به فکر تهیه بلیط وجمع و جور کردن کارهاتون باشید ، کلیر خودش خواهدآمد باورکنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

بادرودبه دوستان گل مهاجری
میخواستم بپرسم معمولااززمانی که برگه سفیدراگرفتند تا زمانی که یوپی اس پاسپورتشان راتحویل دهد چقدرطول کشید؟
یااینکه سفارت چقدربعدازاون مدارک رابه پست تحویل داده است؟
ماروز ۵شنبه قبل ازظهربرگه سفیدرابه یوپی اس تحویل دادیم وبعدازگذشت یک ونیم روزهنوز درسایت یوپی اس حتی تحویل پاسپورت ها ازکنسولگری قیدنشده است.
ممنون ازدوستان همیشگی مهاجرسرا
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
سلام پرنیان جان،این فرم 9سوال که گفتی قضیه اش چیه ،آیا بعد از مصاحبه باید پر کرد یا قبلش،من مصاحبه کردم منتظر کلیرنسم،ممنون.
تشکر کنندگان: shadin_n ، bakhshandehgy ، 3rip ، shkhmo
سلام خدمت دوستان،شماره کیس نامبر من خیلی شبیه این شماره جدیدس منظورم 47194 است یعنی یک عدد از این اعداد را جابجا کنم شماره منه،بنظرتون میشه شماره را اشتباه هم وارد کنن یا نه؟الان 5 هفتس منتظرم.
تشکر کنندگان: vm1974 ، arman_m ، shadin_n ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo
از دوستان کسی میدونه ترجمه این ماده قانونی g221 که این پائین متنشو میارم چی میشه ؟ چون ظاهرا بر این اساس برگه آبی تعلق میگیره.
Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act

(g) No visa or other documentation shall be issued to an alien if (1) it appears to the consular officer, from statements in the application, or in the papers submitted therewith, that such alien is ineligible to receive a visa or such other documentation under section 212, or any other provision of law, (2) the application fails to comply with the provisions of this Act, or the regulations issued thereunder, or (3) the consular officer knows or has reason to believe that such alien is ineligible to receive a visa or such other documentation under section 212, or any other provision of law: Provided, That a visa or other documentation may be issued to an alien who is within the purview of section 212(a)(4), if such alien is otherwise entitled to receive a visa or other documentation, upon receipt of notice by the consular officer from the Attorney General of the giving of a bond or undertaking providing indemnity as in the case of aliens admitted under section 213: Provided further, That a visa may be issued to an alien defined in section 101(a)(15)(B) or (F), if such alien is otherwise entitled to receive a visa, upon receipt of a notice by the consular officer from the Attorney General of the giving of a bond with sufficient surety in such sum and containing such conditions as the consular officer shall prescribe, to insure that at the expiration of the time for which such alien has been admitted by the Attorney General, as provided in section 214(a), or upon failure to maintain the status under which he was admitted, or to maintain any status subsequently acquired under section 248 of the Act, such alien will depart from the United States.

در واقع سوال من اینه که چیزی رو استعلام میکنند از داخل ایران یا از آمریکا؟!؟
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
سلام دوستان
یکی از دوستانم که منتظر کلیرینسش بوده، ای میلی دریافت کرده که پروسه اداری ایشان پایان یافته و می تونه مراجعه کنه. از من سوال کرد که می تونه به سفارت برای گرفتن ویزاش بره. یا اینکه منتظرباشه تا شماره اش را تو سایت ببینه. ممنون می شم که جواب بدید.
تشکر کنندگان: shahyad ، hamedhamed ، shadin_n ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، odiseh
(2012-07-13 ساعت 20:15)Orchin نوشته:  بادرودبه دوستان گل مهاجری
میخواستم بپرسم معمولااززمانی که برگه سفیدراگرفتند تا زمانی که یوپی اس پاسپورتشان راتحویل دهد چقدرطول کشید؟
یااینکه سفارت چقدربعدازاون مدارک رابه پست تحویل داده است؟
ماروز ۵شنبه قبل ازظهربرگه سفیدرابه یوپی اس تحویل دادیم وبعدازگذشت یک ونیم روزهنوز درسایت یوپی اس حتی تحویل پاسپورت ها ازکنسولگری قیدنشده است.
ممنون ازدوستان همیشگی مهاجرسرا

اصلا نگران نباش. فردا شنبه هست احتمال زیاد تا ظهر برات میارن اگه نیومد میره تا دوشنبه که دیگه حتما میاد. ضمنا میتونی از طریق سایت یو پی اس هم چک کنی ببینی محموله ات کجاست ولی مثل اینکه یه خورده به روز و ساعت نیست.
باز هم این طرفا بیا. یک ضربی! با کلاس! خوش بحال! موفق! سرحال!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
(2012-07-13 ساعت 21:05)آرزوی دست یافتنی نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستانم که منتظر کلیرینسش بوده، ای میلی دریافت کرده که پروسه اداری ایشان پایان یافته و می تونه مراجعه کنه. از من سوال کرد که می تونه به سفارت برای گرفتن ویزاش بره. یا اینکه منتظرباشه تا شماره اش را تو سایت ببینه. ممنون می شم که جواب بدید.
خوب اگه مطمئن هست که ایمیل سفارت هست میتونه بره و بگیره
توی مهاجر سرا چند جا خوندم که نوشته بودن شماره تو سایت نبوده ولی خوده طرف ایمیل زده از جریان پروندش مطلع بشه گفتن آمادست بیا بگیر

2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2012-07-13 ساعت 21:05)آرزوی دست یافتنی نوشته:  سلام دوستان

به ایشان بفرمایید پرینت ایمیل رو بگیرند و تشریف ببرند سفارت. مبارکش باشه

(2012-07-13 ساعت 20:54)alireza1777 نوشته:  سلام خدمت دوستان،شماره کیس نامبر من خیلی شبیه این شماره جدیدس منظورم 47194 است یعنی یک عدد از این اعداد را جابجا کنم شماره منه،بنظرتون میشه شماره را اشتباه هم وارد کنن یا نه؟الان 5 هفتس منتظرم.

بعید است که اشتباه کنند ولی با توجه به 5 هفته میتونی یه نامه بزنی بهشون و وضعیت کیست رو جویا بشی.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان