کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام خدمت دوستان منتظر
من هم 33 روزه شدم. ولي راستش رو بخوايد به زودتر از 50 روز اميدوار نيستم.
همگي موفق باشيم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

2012AS68661 DV 7/16/2012 8:30
2012AS73398 DV 7/16/2012 8:30
2012AS67542 DV 7/16/2012 8:30
2012AS72395 DV 7/16/2012 8:30
2012AS64653 DV 7/16/2012 8:30
2012AS69734 DV 7/16/2012 8:30

دوستان گرامي فقط ملاحظه بفرمائيد در روز 16 جولاي تعداد مصاحبه شوندگان اين همه است - البته دركل درماه جديد هرروز تعداد درهمين حد است حالا چرا پروسه كلير ما چشم به راه ها زمان زيادي مي خواهد؟

شايد هم تصميم دارند مانند كارنت شدن ييهوي همه ما را كلير كنند ..ان شا ا.............
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n ، sal ، payan ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، behrooz ramezani ، کیانا ، honey62 ، daria ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، h4di ، vm1974 ، ghorbat ، frz61 ، sayeh_m
(2012-07-14 ساعت 11:34)gulu نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 11:24)sheida.bvip نوشته:  منم شدم 1 ماه ولی ایندفعه با پای شکسته:دی
خدا بد نده شيدا جون ؟ پات شكسته ؟

یک جورایی رباط پام پاره شد! دیشب هم خواب دیدم کلیر شدم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، shadin_n ، behrooz ramezani ، کیانا ، daria ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، ghorbat ، sayeh_m ، payan
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance,[1] commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing,[2] is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.[3]
نظر مشورتی امنیت (SAO) و یا کلیرانس واشنگتن ویژه، [1] که معمولا به نام امنیت ترخیص کالا از گمرک، ترخیص کالا از گمرک اداری، پردازش اداری administrative process اطلاق میشود، یک فرایند وزارت امور خارجه ایالات متحده و ماموریت های دیپلماتیک ایالات متحده آمریکا در تصمیم گیری برای رد یا قبول ویزای ایالات متحده به برخی از متقاضیان ویزا میباشد. این فرایند شامل ارسال درخواست به ستاد وزارت امور خارجه در واشنگتن، دی سی، به تحقیق در مورد فردی به اتهام جاسوسی ، تروریسم، و صادرات غیر قانونی فن آوری خارج از ایالات متحده میباشد.. [3]
Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation.[4]Types
به غیر از وزارت امور خارجه، این روند شامل دیگر آژانس های دولت فدرال ایالات متحده، به ویژه آنهایی که تحت وزارت امنیت داخلی میباشد.. برخی از سازمان های درگیر عبارتند از: FBI، CIA، مواد مخدر دولت، وزارت بازرگانی ایالات متحده، گروه از دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری، اینترپل، و وزارت امور خارجه از امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای [4] میباشد.
There are various types of SAOs, usually named after various animals, with two named after legendary characters. As of August 2006, these included Visas Mantis (potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology,[7] introduced in 1998[8]), Visas Bear (for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families), Visas Donkey (name hits, certain nationalities), Visas Merlin (for refugees and asylees), Visas Eagle (certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam), Visas Condor (certain nationalities, introduced in January 2002[9]), and Visas Hawk (for immigrant visas). There are also other types of SAOs used for notifying the Department of State about visa issuance and that the applicant will be traveling to the United States: Visas Horse (diplomatic visa holders of certain nationalities) and Visas Pegasus (officials of Commonwealth of Independent States).[1

انواع

انواع مختلف SAOs، بطور معمول از نام حیوانات مختلف ، با دو بعد از نظر شخصیت های افسانه ای گرفته شده است. در ماه اوت سال 2006 اینها شامل: ویزای آخوندک mantis (اگر بطور بالقوه امکان انتقال غیر قانونی فن آوری های حساس و یا دارای کاربرد دوگانه باشد، [7] معرفی شده در سال 1998 [8])، ویزای خرسBear برای مقامات کشورهای خارجی، نمایندگان سازمان های بین المللی، و خانواده های آنان، ویزای خر Donkey (افراد hits ، ملیتهای خاص)، ویزای Merlin مرلین (برای پناهندگان و asylees)، ویزای Eagle عقاب (اتباع خاصی از کوبا، چین، ایران، روسیه و ویتنام)، ویزای کرکسCondor (ملیت خاص، در ژانویه سال 2002 معرفی شده [9] )، و ویزای هاوک (برای ویزای مهاجرت)میباشد. انواع دیگری از SAOs هم وجود دارد : ویزا اسب Hoarse(دارندگان ویزای دیپلماتیک از ملیت های خاص) و ویزا اسب بالدار Pegasus (مقامات کشورهای مستقل مشترک المنافع) [1]
Issuing time and validity period

The Department of State claims that 80% of SAOs are cleared within two weeks, but the general expected time for a clearance is unknown.[10] While various diplomatics posts mention some average times (the website of the United States embassy in Ankara, Turkey mentions up to six to eight weeks[2]), this only reflects the recent experience of the post, and does not reflect actual statistics.[10]
The Department of State's Foreign Affairs Manual (which is a reference for diplomatic posts), dated August 16, 2006, mentions:[1]
“ [...] posts can expect a wait of a minimum of twenty (20) business days to receive responses, although some responses will arrive well within that time frame. However, complicated cases can take some time to resolve, particularly if there are other U.S. Government agency concerns to consider. ”
According to a report by the United States Government Accountability Office, as of November 30, 2004, 87% of Visas Mantis cases (one of the various kinds of SAOs) has been cleared in 30 days or less, 5% were taking 31–60 days, 5% were taking 61–90 days, 1% were taking 91–120 days and the final 2% were taking more than 120 days.[11] The average time was 15 days, which was significantly reduced, as the same report mentions that during October 2003, the average was 75 days.[11] On February 11, 2005, the Department of State mentioned that it "has been able to decrease the average time to obtain Visas Mantis clearance to less than 14 days".[8]

گروه دولت ادعا میکند که 80٪ از SAOs در عرض دو هفته پاک میشود اما بطورکلی زمان مورد انتظار برای ترخیص آن ناشناخته است. [10] در حالی که پستهای diplomatics مختلف اشاره دارند که این زمان به طور متوسط ​​در سفارت ایالات متحده در آنکارا، ترکیه شش تا هشت هفته است [2])، این فقط نشان دهنده تجربه های اخیربوده و منعکس کننده  پست و آمار واقعی را نمی باشد. [10]
دفترچه راهنما وزارت امور خارجه خارجه (که یک مرجع برای پست های دیپلماتیک)، مورخ 16 آگوست سال 2006 اشاره میکند: [1]
"[...] حداقل بیست (20) روز کاری برای دریافت پاسخ انتظار می رود اگر چه برخی از پاسخ های این مدت به خوبی خواهد رسید. با این حال، موارد پیچیده می تواند زمان بیشتری  بگیرد تا حل فصل شوند، به خصوص اگر دولت ایالات متحده نگرانی هایی وجود داشته باشد. "
با توجه به گزارش اداره آماری دولت ایالات متحده، در عنوان نوامبر 30، 2004: 87٪ از موارد ویزای آخوندک (یکی از انواع مختلف SAOs) در 30 روز یا کمتر پاک میشوند، 5٪ بین 31-60 روز، 5 درصد طی 61-90 روز، 1٪ موارد بین 91-120 روز و 2 درصد نهایی بیش از 120 روز بطول میانجامد. [11] طول زمان کلیرانس به طور متوسط ​​15 روز بوده که کاهش قابل توجهی یافته بود، در همین گزارش ذکر شده که زمان کلیرانس طی ماه اکتبر سال 2003، به طور متوسط ​​75 روز بود. [11] تاریخ فوریه 11، 2005، وزارت امور خارجه ذکر کرد که "قادر به کاهش زمان متوسط ​​برای به دست آوردن ویزا ترخیص آخوندک به کمتر از 14 روز" میباشد. [8]
بر گرفته از آدرس زیر است
http://en.wikipedia.org/wiki/Security_Advisory_Opinion
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، SH1A2R3 ، dr.sami ، mojtaba_k ، shkhmo ، كاميلا ، shawn ، smk2 ، mirman ، bakhtiari659 ، Seda313 ، کیانا ، oe163 ، honey62 ، daria ، h4di ، bakhshandehgy ، به گل ، mehdiii ، s$s ، ghorbat ، sayeh_m ، Orchin ، sal
دوستان از انجایی که بنده 7 ماهه ام پس از 18 روز ایمیل زدم به سفارت ایشون هم سریعا پاسخ دادن :
چقدر عجولی باباTongueصبر کن ما هنوز داریم ت شما رو از زیر تلسکوپ رد میکنیم نصفتون رد شده نصفتون موندهBig Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: J.FAR ، mojtaba_k ، shkhmo ، behrooz ramezani ، payan ، كاميلا ، shawn ، Hediyeh ، shadin_n ، Seda313 ، کیانا ، honey62 ، 3rip ، daria ، bakhshandehgy ، mehdiii ، gulu ، vm1974 ، s$s ، ghorbat ، anikoo ، sayeh_m ، Orchin
(2012-07-14 ساعت 13:41)SH1A2R3 نوشته:  دوستان از انجایی که بنده 7 ماهه ام پس از 18 روز ایمیل زدم به سفارت ایشون هم سریعا پاسخ دادن :
چقدر عجولی باباTongueصبر کن ما هنوز داریم ت شما رو از زیر تلسکوپ رد میکنیم نصفتون رد شده نصفتون موندهBig Grin

دقيقا چه مطلبي رراگفته اند اگر ممكن است متن ايميل را بنويسيد متشكرم
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، كاميلا ، 3rip ، bakhshandehgy ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، sayeh_m ، SH1A2R3
بچه ها ما هم امروز 40 روزه شدیم از 4 جون مصاحبه داشتیم به ما گفتن 3 تا 4 هفته دیگه سایتو چک کن الان 40 روز شده من به دلم افتاده 20 جولای یک عالمه کیس اعلام می کنند .... حالا ببینید کچا گفتم...
(2012-07-14 ساعت 09:59)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 07:19)Kate.S نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 01:44)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 22:04)cmbt نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 21:23)vm1974 نوشته:  به ایشان بفرمایید پرینت ایمیل رو بگیرند و تشریف ببرند سفارت. مبارکش باشه

بعید است که اشتباه کنند ولی با توجه به 5 هفته میتونی یه نامه بزنی بهشون و وضعیت کیست رو جویا بشی.
چه جالب!ددیقن همین اتفاق برای ما هم افتاد!یک شماره اعلام شده بود خیلی‌ شبیه شماره ما که من اول فکر کردم ما هستیم.و همین فکر شما هم اومد سراغم که اگر شماره ما باشه چی‌؟اگر اشتباه کرده باشند و ما نریم چی‌؟؟..خواستم ایمیل بزنم که یک فکر بکر به ذهنم رسید !یک پیغام خصوصی دادم به شایرا عزیز.شایرا جان با دقت و حوصله آمار تمام کیس نامبر‌هایی‌ که به مصاحبه میروند را دارد.و به من پاسخ داد که کیس نومبری که علم شده یک ماه قبل از ما مصاحبه داشته و خیال من هم راحت که شماره اشتباه نیست.خلاصه اینکه کلید معما شما دست شایرا است و بس!Smile
سلام گلم.این شماره در تاریخ 19 جون مصاحبه داشته.Wink

سلام شایرا جون

می‌خواستم بدونم چطوری تاریخ مصاحبه یه پرونده رو در میاری؟

کسی غیر از من نمیتونه تاریخ رو دربیارهBig Grinچون کیس بالای داشتم و استرس از نرسیدن ویزا من از اول اکتبر تمام مصاحبه های انکارا رو تو دفتر یادداشت کردم.تمام حساب مصاحبه ها دستمه.اولا هر تاریخی خواستین براتون در مییارم دوما اصلا نگران ویزا نباشین که کلی اضافه داریم.Smile

خیلی کارت درسته!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، 3rip ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mehdiii ، shadin_n ، ghorbat ، mirman ، behrooz ramezani ، anikoo ، SH1A2R3
دوستان در حال حاضر چندتا كيس مانده اند ومنتظر كلير هستند
(2012-07-14 ساعت 13:41)SH1A2R3 نوشته:  دوستان از انجایی که بنده 7 ماهه ام پس از 18 روز ایمیل زدم به سفارت ایشون هم سریعا پاسخ دادن :

شايرا جان امروز يعني شنبه اين ايميل رادريافت كردي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: كاميلا ، 3rip ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mehdiii ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، SH1A2R3
ما هم 30 روزه شديم بچه ها... تا اين جمعه خيلي احتمال ميدادم بياد ولي نيومد، امروز با كلي انرژي مثبت راهي محل كارم شدم و تو راه كلي با خودم صحبت كردم، تخمين رو زدم 50 روزه كه ميشه 3 اگوست. توي اين فرصت هم ميرم يه كم روي زبانم كار كنم و وسايلي كه ميخوايم ببريم جور كنم
اينجا هم كلي انرژي مثبت ميفرستم كه با هم با روحيه بالاتر از هميشه كارهاي لازمه رو انجام بديم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، به گل ، daria ، mehdiii ، frz61 ، shadin_n ، mojtaba_k ، کیانا ، ghorbat ، s$s ، Seda313 ، nilaaa ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، كاميلا ، javidk

ما هم 18 روزه ایم .میشه متن جوابی را که دادند بزاری؟
ممنون
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، iloveshadow ، mehdiii ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-07-13 ساعت 18:44)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان . من ۵۷ روز پیش در ابوظبی مصاحبه شدم ، وای هنوز جوابش نیومده به نظر شما دیر نیست ، خیلی استرس دارم ، بین شما کسی از ابوظبی هست ؟ تا منو راهنمایی کنه ممنون میشم

عليرضا عزيز با سلام . فقط مي خوام بگم كه خودت حتما پيگيري كن هيچ حساب و كتابي ندارند. كيس ما را اصلا جواب ندادند . بعد از چند ايميل كه من فرستادم گفتند كه آزمايش جديد لازم است. باز دوباره ايميل زدم كه بابا ما با اين نشون و آن نشون كه آورده بوديم و تحويل داديم . گفتند خوب پاس هاتون را بياريد سفارت واسه ويزا ولي هنوز كه تو سايت سفارت چك مي كنم ميزنه آزمايش جديد لازمه. البته هنوز هم نرفتيم و انشالا هفته آيمده ميريم واسه ويزا ولي اين ابوظبي نميدونم چرا اينطوري ميكنه بهرحال خوتان مي دونيد ولي فكر كنم بهتره يك ايميلي بزنيد.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، mojtaba_k ، ghorbat ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-07-14 ساعت 15:19)مريم361 نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 18:44)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان . من ۵۷ روز پیش در ابوظبی مصاحبه شدم ، وای هنوز جوابش نیومده به نظر شما دیر نیست ، خیلی استرس دارم ، بین شما کسی از ابوظبی هست ؟ تا منو راهنمایی کنه ممنون میشم

عليرضا عزيز با سلام . فقط مي خوام بگم كه خودت حتما پيگيري كن هيچ حساب و كتابي ندارند. كيس ما را اصلا جواب ندادند . بعد از چند ايميل كه من فرستادم گفتند كه آزمايش جديد لازم است. باز دوباره ايميل زدم كه بابا ما با اين نشون و آن نشون كه آورده بوديم و تحويل داديم . گفتند خوب پاس هاتون را بياريد سفارت واسه ويزا ولي هنوز كه تو سايت سفارت چك مي كنم ميزنه آزمايش جديد لازمه. البته هنوز هم نرفتيم و انشالا هفته آيمده ميريم واسه ويزا ولي اين ابوظبي نميدونم چرا اينطوري ميكنه بهرحال خوتان مي دونيد ولي فكر كنم بهتره يك ايميلي بزنيد.

سلام مریم ، ممنون از اینکه منو راهنمایی کردید ، میخواستم بدونم از چه طریقی ایمیل زدید ؟ چون منم از طریق سایتشون ایمیل زدم ، جواب دادن پروسه شما هنوز مراحل اداریش تموم نشده به نظر شما دوباره ایمیل بدم؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، SH1A2R3 ، honey62
من که فعلا 39 روزم به امید 2شنبه که درس حسابی سایتو آپدیت کنن
والا اوایل تابستونه همه میخوان برن اینور اونور از بدشانسیم کار من و دوستان خورده به این زمانای شلوغ سفارت
ایــــــشـــــــــــــــالــــــــــا زودتـــــــــــــــر خلوت شه سفارت ++++++++++

~~~~~~~~~اینم جواب ایمیلم به سفارت :

Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، vm1974 ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، Seda313 ، SH1A2R3 ، كاميلا ، honey62
(2012-07-11 ساعت 19:18)Old_Spider نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 16:23)daria نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 16:10)Old_Spider نوشته:  با سلام
در این صفحه که کارنت شدن رو پیگیری میکنیم
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

وقتی میریم تو این صفحه:
This month's visa bulletin: July 2012

نوشته که همه لاتری ها در آسیا کارنت شده
خوب سوال من اینجاست که وفتی دیگه همه آسیا کارنت شدن چرا دوباره برای ماه آگوست هم صفحه درست میکنند و دوباره مینویسند همه آسیا کارنت شده
Upcoming month's visa bulletin: August 2012

مرسی از بچه ها اگر جواب بدهند

سلام
خوب بولتن ویزا که فقط مال لاتاری نیست، برای همه نوع ویزای مهاجرتی مثل خانوادگی و استخدام هم هست، و قانونش اینه که هر ماه منتشر بشه.

عزیز من منظورم فقط قسمت لاتری است
این قسمت:
B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY

خوب همون قسمت لاتاری رو هم شما در نظر بگیرین، بولتن هر ماه در واقع نشون میده که اون ماه چه شماره کیس هایی کارنت هستن برای مصاحبه. مثلا بولتن جولای وقتی نشون میده برای لاتاری همه آسیا کارنت هستن، برای ماه جولای رو داره نشون میده و بولتن بعدی باید حتما برای ماه آگوست منتشر بشه تا نشون دهنده کیس های کارنت شده ماه آگوست باشه. درسته که طبیعتا وقتی از جون همه کارنت شدن تا بولتن سپتامبر هم همه کارنت هستن ولی این دلیل نمیشه که اداره مهاجرت دیگه نخواد اعلام کنه که تو اون ماه ها چه خبره. امیدوارم توانسته باشم شما رو قانع کرده باشم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، SH1A2R3 ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان