کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوست عزيزم ، Man ، اولاً خيلي تبريك ميگم و بعد هم كه تعجب ميكنم كه انقدر دير متوجه شديد كه كليرت اومده . اگه اشتباه نكنم من توي آنكارا بودم كه شماره شما روي سايت اومد . از اون روز تا حالا مگه نرفته بودي كه چك كني ؟ ولي به هر صورت طعم خوش كلير شدن بر شما گوارا باد . انشاء الله كه زندگي خوبي در آمريكا داشته باشي .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
http://persian.iran.usembassy.gov/visa-a...on-iv.html

اینم ببینین خوبه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، sima s ، Omidooo ، ali1981
اینجا قرار نیست فقط بچه هایی که کلیر میخورن بیان هورا بکشنا . دوستانی که یضرب میگیرن هم میتونند هورا بکشند. اگه افتخار بدن البته Big Grin
تشکر کنندگان: oktay ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، FREE BIRD ، frz61 ، noura amini
هفته جدید از فردا شروع میشه و به امید کلیر شدن بچه ها

به امید کلیر شدن خودم

اینم یه عالمه انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، FREE BIRD ، Serendipity ، frz61 ، outlaw ، afshin4749 ، sima s ، shs
صفحه كلير آپديت أساسي شد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا به كليرها
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: roghiyeh ، FREE BIRD ، afshin4749 ، Omidooo ، Serendipity ، 3rip ، Man ، shs
سلام
من گله دارم ، چرا از 8*** 3-4 نفر کلیر شدند و ما هنوز ....؟ عجباااا
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: 3rip
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شديممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.ان شاء ال... همتون ويزارو بگيريد.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: afshin4749 ، FREE BIRD ، Omidooo ، ali1981 ، Serendipity ، 3rip ، sima s ، SallyD ، t.azimaie ، Hediyeh ، faranak.n ، Man ، ehsan1095 ، saher ، majid89 ، viona ، ehsan_ati
(2011-12-19 ساعت 19:51)shs نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شديممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.ان شاء ال... همتون ويزارو بگيريد.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
مبارکه. خیلی تبریک میگم . امید وارم حالا که 11نفر جدید کلیر شدن شاهد هوووووووووووووووووووررررررررررررررااااااااااااااااا های بیشتری باشیم. با اینکه خودم هنوز کلیر نشدم ولی خوشحالم . چون این نشون میده منم به همین زودی ها تمیز خواهم شد. (1083-172-4212-5606-6506-722-7338-8171-7438-8465-9647)
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: FREE BIRD ، vroom ، 3rip ، sima s ، shs ، Hediyeh ، Man
سلام دوستان ، من ديگه نفس توي سينم حبس شده !!!! واقعاً كه مباركتون باشه . چه شب يلدايي اين دوستان دارن !!! خوش بحالشون . اميدوارم كه ما هم زودتر كلير بشيم . پس تا كلير شدن ما و بقيه دوستان به افتخارشون ................. هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا . عجب يلداييه ها !!!!!! عجب !!!!! . انشاءالله زندگي خوب و جديدي رو در آمريكا شروع كنيد . در ضمن يكي از دوستان عزيزم هم كه افتخار شروع آشنايي با ايشون برام توي مهاجرسرا مهيا شده بود !!! حالا ديگه كلير شده و به افتخار ايشون هم يه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي مخصوص و ويژه ميكشم . خودش هم خيلي خوب اينو ميدونه .
كلير شده هاي عزيز براي ما هم دعا كنيد .
تشکر کنندگان: 3rip ، Omidooo ، Hediyeh ، shs
آقايون خواهش ميكنم حداقل اگه كلير هم نشديد بيايد الكي يه هوووررررا بكشيد، آبرومون رفت جلوي خانوماي مهاجرسرا ،‌همشون دارن كلير ميشن
تشکر کنندگان: vroom ، Man ، shs ، t.azimaie
کیس های کلیرشده طوریه که آدم هر کدام از اونارو به نیت یکی از بچه های مهاجرسرا با کیس های مشابه فرض میکنه، ایشالا که همین طور هم باشه .حالا دوست ندارن هم هورا بکشن خیالی نیست، برسن امریکا هورا میکشن،
مبببببببببببببببببببببببببببببارررررررررررررررررررررک همتون باشه دوستای گلم.
به امید خبرای خوب هفته بعد، امیدوارم خدا همه رو از چشم انتظاری و ...راحت کنه.
دوستای خوبم محتاج انرژیهای مثبتتونمSmile
(2011-12-19 ساعت 22:35)3rip نوشته:  آقايون خواهش ميكنم حداقل اگه كلير هم نشديد بيايد الكي يه هوووررررا بكشيد، آبرومون رفت جلوي خانوماي مهاجرسرا ،‌همشون دارن كلير ميشن
خانم ها که یه ضرب میگیرن و اصلاً کلیر نمیخورن مگه به خاطر آقایونشونWink

(2011-12-19 ساعت 19:14)oktay نوشته:  سلام
من گله دارم ، چرا از 8*** 3-4 نفر کلیر شدند و ما هنوز ....؟ عجباااا
اندکی صبر سحر نزدیک استSmile
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Hediyeh ، afshin4749 ، FREE BIRD ، shs ، 3rip
انشاالله مبارکه.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: shs ، Man
مردیم از بس سایتو ریفرش کردیم [عکس: smiley-happy095.gif]

آخه من هم سربازیم ...بود هم بعد لاتاری ازدواج کردم هم رشته خانمم حساس بود .

چقد همه دعا کردیم [عکس: smiley-happy110.gif]

و امروز افشین عزیزم خبر داد که :

هووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[عکس: smiley-happy023.gif]

کلیر شششششششششششششششدیییییییییییییییییممممممممممممم

علی افشین امید الی فرانک مهدی و بقیه دوستام ازتون ممنونم !!!مهاجر سرا از توام همینطور...........
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: shs ، Serendipity ، such ، afshin4749 ، vroom ، ali1981 ، FREE BIRD ، SallyD ، Hediyeh ، Man ، ehsan1095 ، kopol ، 3rip ، tartar ، t.azimaie ، saher ، sinswimer ، majid89 ، viona ، arman_m ، ehsan_ati
(2011-12-19 ساعت 23:40)outlaw نوشته:  مردیم از بس سایتو ریفرش کردیم [عکس: smiley-happy095.gif]

هووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

علی افشین امید الی فرانک مهدی و بقیه دوستام ازتون ممنونم !!!مهاجر سرا از توام همینطور...........
مبارکتون باشه Big Grin
شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
تشکر کنندگان: outlaw ، SH1A2R3 ، ali1981 ، hoda2012 ، shs ، صبا راد ، علیرضا م ، smk2 ، noura amini ، kopol ، gulu ، **USA**
(2011-12-19 ساعت 23:40)outlaw نوشته:  مردیم از بس سایتو ریفرش کردیم [عکس: smiley-happy095.gif]

یعنی ایولللللللل...امروز هم الی الی یک ضرب گرفت هم outlaw..2 تا از دوستای خوب مهاجرسراییم! واقعا بهتون تبریک می گم...الی رو که مطوئن بودم یک ضرب میگیره با شنیدم خبر کلیر باقی دوستان خوشحالیم کامل شد واقعا تبریک دست راستتونم بر سر ما Big Grin
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، outlaw ، shs ، kopol ، 3rip ، پرنیان90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان