کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
Big Grin 
دکمه تبریک جواب نمیده.................
مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههSmile
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: outlaw ، FREE BIRD ، SH1A2R3 ، shs ، faranak.n ، kopol ، پرنیان90
(2011-12-19 ساعت 23:40)outlaw نوشته:  مردیم از بس سایتو ریفرش کردیم [عکس: smiley-happy095.gif]

آخه من هم سربازیم ...بود هم بعد لاتاری ازدواج کردم هم رشته خانمم حساس بود .

چقد همه دعا کردیم [عکس: smiley-happy110.gif]

و امروز افشین عزیزم خبر داد که :

هووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[عکس: smiley-happy023.gif]

کلیر شششششششششششششششدیییییییییییییییییممممممممممممم

علی افشین امید الی فرانک مهدی و بقیه دوستام ازتون ممنونم !!!مهاجر سرا از توام همینطور...........

مبارکه عزیزم . به شما م همسر محترمتون تبریک میگم. من که مطمئن بودم کلیر میشی. اینم به افتخار تنها قانون شکن مهاجر سرا : هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: outlaw ، SH1A2R3 ، afshin4749 ، shs ، kopol ، پرنیان90
بچه ها سلام
امروز از ظهر کار داشتم نتونستم سایت را چک کنم . الان 40/11 شب است خبر کلیر شدن دوستان خوبمان و ویزای یکضرب الی عزیز را دیدم جدا خوشحال شدم . به افتخار دوستان هورررررراااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
از صمیم قلب امیدوارم در آمریکا زندگی موفقی داشته باشید. تا خدا چه خواهد شاید روزی برحسب اتفاق همدیگر را دیدیم و شناختیم . راستی چه می شه ها نه؟!برای ما هم دعا کنید و انشاالله دوستان خوب دیگر هم به زودی کلیر کلیر می شوند.همگی موفق باشید.Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: outlaw ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، shs ، Man ، kopol ، پرنیان90
دوستان خوبم ، اين هم وضعيت جدول امروز كه آبديت شده . فقط براي اونايي كه بعلت محدوديتهاي خاص قادر به مشاهده سايت نيستن . موفق باشيد .

http://afshin4749.persiangig.com/image/Clear.jpg

راستي اگه كسي از بچه هاي مهاجرسرا توي اين جدول هستش كه ستاره داره حتماً بگه . خيلي خيلي ممنون .
تشکر کنندگان: parsy631 ، SH1A2R3 ، outlaw ، Omidooo ، Hediyeh ، shs ، faranak.n ، Man ، kopol
مژده مژده

mehrnazi------outlow------aminlio------kojmani------shs

کلیر شدند.

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: outlaw ، Omidooo ، Hediyeh ، Man ، shs ، faranak.n ، mitr.p ، parsy631 ، Serendipity ، smk2 ، frz61 ، kopol ، gulu ، 3rip ، t.azimaie ، majid89 ، **USA** ، behzad7
مبارک باشه واسه همه

البته از انرژی مثبتی که من شب قبلش فرستاده بودم یادتون نره .خوب جواب داد ...........................

پس واسه اینکه تا قبل از اینکه برن واسه تعطیلات ................... تو این 2 روز باقیمانده ............................... یه عالمه انرژی مثبت میفرستیم
تا دوستای بیشتری کلیر بشن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: afshin4749 ، shs ، FREE BIRD ، SH1A2R3 ، outlaw ، Serendipity ، kopol ، پرنیان90 ، amairmonre
تبریییییک می گم به همه بچه هایی که کلیر شدن..... از صمیم قلب خوشحالم ....
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: outlaw ، mitr.p ، SH1A2R3 ، kopol
Houraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

اینم یه انرژی + Smile سری بعد قطعا نوبت کیس ماست Big Grin ! امیدوارم بچه هایی که کلیر نشدن زودتر کلیر شن !

و برای بچه هایی که کیر شدن آرزوی موفقت میکنم. برای ما دوبل دعا کنید لطفا ، مشکل سربازی هم اضافه هستBig Grin
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، FREE BIRD ، sezar ، frz61 ، kopol ، shs ، پرنیان90 ، arman_m
(2011-12-20 ساعت 14:32)oktay نوشته:  Houraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

اینم یه انرژی + Smile سری بعد قطعا نوبت کیس ماست Big Grin ! امیدوارم بچه هایی که کلیر نشدن زودتر کلیر شن !

و برای بچه هایی که کلیر شدن آرزوی موفقت میکنم. برای ما دوبل دعا کنید لطفا ، مشکل سربازی هم اضافه هستBig Grin
دوست عزیز با سپاس از شما متن ارسالیتونو ویرایش کنین

تشکر کنندگان: outlaw ، kopol ، SH1A2R3
ضمن تبریک فراوان به همه دوستان گلی که کلیر شدن و آرزوی خوشبختی برای آنها در ینگه دنیا ، لطفا دوستانی که سفرنامه های خود را ننوشتند پس از جشن وپایکوبی سفرنامه گرانبهای خود را برای استفاده سایر دوستان گل سایت مرحمت نمایند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: faranak.n ، sima s ، Hediyeh ، 3rip ، afshin4749 ، sinswimer ، پرنیان90 ، **USA**
سلام بر دوستان منتظر و غیر منتظر
سوال: آیا میدانید سفارت از تاریخ____ الی _____ تعطیل است؟
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-20 ساعت 01:03)SH1A2R3 نوشته:  مژده مژده

کلیر شدند.

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

شایرا جان ، به جز دوستانی که هورا کشیدن بقیه رو از کجا خبردار شدی؟
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
Exclamation 
(2011-12-20 ساعت 14:57)sezar نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 14:32)oktay نوشته:  Houraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

و برای بچه هایی که کلیر شدن آرزوی موفقت میکنم. برای ما دوبل دعا کنید لطفا ، مشکل سربازی هم اضافه هستBig Grin
دوست عزیز با سپاس از شما متن ارسالیتونو ویرایش کنین
دوست خوبم ، سلام !!!!! شرمنده ها !!! سزار جان راست ميگه Sad بابا زودتر برو اصلاح كن تا مفاسد نيومده !!! آخه اين چيههههههههههههههه خواهش ميكنم دقت بفرمايد
تشکر کنندگان: sezar
(2011-12-20 ساعت 20:20)sima s نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 01:03)SH1A2R3 نوشته:  مژده مژده

کلیر شدند.

شایرا جان ، به جز دوستانی که هورا کشیدن بقیه رو از کجا خبردار شدی؟
عزیزم من از وقتی این بازی شروع شده تمام تاریخ مصاحبه ها رو با کیس نامبر ها نوشتم دیشب تو جدول احسان مقایسه کردم و کشفشون کردم .شاید خودشونم هنوز نمیدونن .البته به تک تکشون ایمیل و یا پیام خصوصی فرستادم.Big Grin
من کلی یادداشت واسه خودم نوشتم که از روی اونها همه دوستان رو پیگیرم.البته کسانی که تاریخ مصاحبه شون رو ننوشتند نمیتونم پیگیری کنم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: roghiyeh ، vroom ، kopol ، sima s ، t.azimaie ، karbar123 ، 3rip ، Hediyeh ، shs ، California
با سلام و عرض تبريك به بچهاي كلير شده مهاجرسرا.?
ايشالا همه ويزاي يك ضرب بگيريم?
واسه يه ما كيس بالاييها هم دعا كنيد.
ارادتمند همه عزيزان
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت: