کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزیز من تابه حال دو بار ایمیل زدم هم از سایت وهم از ایمیل رسیده خودشان والان یک هفته است وتا بحال جوابی دریافت نکردم به نظر شما ایا دوباره ایمیل بزنم ؟ایرادی ندارد ؟
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، anikoo ، mehdiii ، كاميلا ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، 3rip
سلام به همه.

مقایسه ای که با سالهای قبل داشتم خوشبختانه امسال روند کلیرنس منظم تر از همه سالهای قبل داره پیش میره و بجز 2-3 مورد استثنا همه دارند به همون نوبتی که رفتن مصاحبه و بعد از 6-8 هفته کلیر میشوند. امیدوارم همه بتونیم این مدت رو به بهترین وجه پشت سر بذاریم و خاطره و از اون مهمتر تجربه خوبی برامون بمونه.

پیش به سوی جمعه!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: h4di ، parsy631 ، honey62 ، mehdiii ، كاميلا ، daria ، shadin_n ، امیر مهاجر ، shkhmo ، frz61 ، arman_m ، 3rip
(2012-07-17 ساعت 11:28)كاميلا نوشته:  بچه ها از هاني(honey62) چه خبر ؟ كلير شده يا نه؟

سلام كاميلا جون، كلير نشديم هنوز Sad ديشب كه بچه ها هورا كشيدند با كلي سلام و صلوات رفتيم سايت رو چك كرديم نبوديم ولي از همسرم قول گرفتم كه دفعه بعد ما باشيم Tongue
كلير مصاحبه 12 جون رو هم داشتيم شما چي شد؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: s$s ، كاميلا ، daria ، امیر مهاجر ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، anikoo ، frz61 ، 3rip
(2012-07-17 ساعت 14:11)honey62 نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 11:28)كاميلا نوشته:  بچه ها از هاني(honey62) چه خبر ؟ كلير شده يا نه؟

سلام كاميلا جون، كلير نشديم هنوز Sad ديشب كه بچه ها هورا كشيدند با كلي سلام و صلوات رفتيم سايت رو چك كرديم نبوديم ولي از همسرم قول گرفتم كه دفعه بعد ما باشيم Tongue
سلام هاني جون. راستش من ديشب يك لحظه يه حسي بهم دست داد و دستم رو بردم رو به اسمون و يك لحظه چشام پر از اشك شد و از خدا خواستم كه منم كلير بشم. ولي چه ميشه كرد . سايت اپديت شده بود اونم چه اپديتي ولي شماره ما نبود.نوبتي هم باشه ديگه اين دفعه نوبت ماست.
توكل به خدا.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، امیر مهاجر ، sheida.bvip ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، s$s ، frz61 ، arman_m ، 3rip ، mojtaba_k
به نظر من نظم خاصی در سفارت نیست و رندمی انتخاب می شود چون ما زمان مصاحبه 6 june بوده ولی هنوز خبری نیست
(2012-07-17 ساعت 10:22)Kate.s نوشته:  من طبق مطالعاتی که از سالهای پیش کردم، مثله اینکه زمانی‌ رو که آفیسر تخمین می‌زنه واقعاً تعیین کنند است، چون آفیسر تعیین میکنه چه مراحلی از کلرینس باید به پروندهٔ شما تعلق بگیره، اسم ، شغل، سربازی و و و... اگه شما یادتون نمیاد که آفیسر چند هفته رو تخمین زده، به نظر من، بعد از ۶۳ روز انتظار زمانِ مناسبیِ است برای ایمیل دادن و پیجور شدن. من با خودم قرار گذشتم روز ۵۰امّ بهشون ایمیل بزنم. بنظر من حتما یه ایمیل براشون بفرستید امروز و از وضع پروندتون سؤال کنید.

موفق و منصور باشید.
(2012-07-17 ساعت 10:22)shkhmo نوشته:  سلام دوست عزیز
فکرنکنم اینطوری باشه .آخه آفیسربه ما گفت 2-3هفته دیگه سایت نگاه کنید یعنی نهایتا 21 روز .
ولی تا الان 37 روزگذشته واسم مادرلیست کلیرنیست .ایمیل هم زدیم و گفتند پروسه شماهنوزکارداره و در سایت چک کنید .همان جوابی که برای اکثربچه ها فرستادن.
برامون دعاکنید تا ماهم هرچه سریعترکلیرشویم

سلام دوست عزیز،

این موضوع رو چند جا تو کلیرینس سالهای پیش خوانده بودم، گفتم به اشتراک بگذارم. این در واقع تجزیه و تحلیل بود که بچهای سالهای پیش بر اساس چند پرونده انجام داده بودن، من فکر می‌کنم میخوستن بفهمن چرا یه آفیسر به یکی‌ میگه یکی‌ دو ماه به یکی‌ میگه یکی‌ دو هفته، آیا آفیسر همینطوری رو هوا به یه نفر میگه یکی‌ دو ماه و به نفر بعدی میگه یکی‌ دو هفته، میخوستن رابطه‌ای رو کشف کنن بین گفته‌های آفیسر و زمان انتظار.و یادآور بشم که دوستان سال‌های پیش گفتن که آفیسر فقط (تخمین) می‌‌زنه و ممکن هستش اینور آنور بشه. و من صحت این موضوع رو به عهده خودتون میزارم.ولی‌ بالا بریم پایین بیاییم شک نکنید که ویزا‌ها زود زود خواهد آمد :-) و هممون یه جیغ بنفش جانانه خواهیم کشید، اینهم انرژی مثبت من: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
(2012-07-17 ساعت 14:19)كاميلا نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:11)honey62 نوشته:  

سلام هاني جون. راستش من ديشب يك لحظه يه حسي بهم دست داد و دستم رو بردم رو به اسمون و يك لحظه چشام پر از اشك شد و از خدا خواستم كه منم كلير بشم. ولي چه ميشه كرد . سايت اپديت شده بود اونم چه اپديتي ولي شماره ما نبود.نوبتي هم باشه ديگه اين دفعه نوبت ماست.
توكل به خدا.

نگران نباش كاميلا جون ايشالا سري بعد ديگه نوبت ماست،‌ خدا خواسته يه كم بيشتر بهمون وقت بده كه كارامون رو رديف كنيم. Wink
از اين همه خوشحالي توي اين تاپيك واقعا روحيه ام عوض شد. تبريك به همه دوستايي كه كلير شدند. ميگم حالا كه به تاپيك "اولين سفر به آمريكا"‌ منتقل شديد يه سري هم به ما بزنيد،‌ نكنه يادتون بره،‌ الان شماها تازه نفس شديد همه انرژي مثبتاتون رو بفرستيد اينطرف Big Grin
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: كاميلا ، امیر مهاجر ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، s$s ، far62 ، arman_m ، iloveshadow ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 14:22)Kate.S نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 10:22)Kate.s نوشته:  من طبق مطالعاتی که از سالهای پیش کردم، مثله اینکه زمانی‌ رو که آفیسر تخمین می‌زنه واقعاً تعیین کنند است، چون آفیسر تعیین میکنه چه مراحلی از کلرینس باید به پروندهٔ شما تعلق بگیره، اسم ، شغل، سربازی و و و... اگه شما یادتون نمیاد که آفیسر چند هفته رو تخمین زده، به نظر من، بعد از ۶۳ روز انتظار زمانِ مناسبیِ است برای ایمیل دادن و پیجور شدن. من با خودم قرار گذشتم روز ۵۰امّ بهشون ایمیل بزنم. بنظر من حتما یه ایمیل براشون بفرستید امروز و از وضع پروندتون سؤال کنید.

موفق و منصور باشید.
فکرنکنم اینطوری باشه .آخه آفیسربه ما گفت 2-3هفته دیگه سایت نگاه کنید یعنی نهایتا 21 روز .
ولی تا الان 37 روزگذشته واسم مادرلیست کلیرنیست .ایمیل هم زدیم و گفتند پروسه شماهنوزکارداره و در سایت چک کنید .همان جوابی که برای اکثربچه ها فرستادن.

سلام دوست عزیز،

این موضوع رو چند جا تو کلیرینس سالهای پیش خوانده بودم، گفتم به اشتراک بذارم. این در واقع تجزیه و تحلیل بود که بچهای سالهای پیش بر اساس چند پرونده انجام داده بودن، من فکر می‌کنم میخوستن بفهمن چرا یه آفیسر به یکی‌ میگه یکی‌ دو ماه به یکی‌ میگه یکی‌ دو هفته، آیا آفیسر همینطوری رو هوا به یه نفر میگه یکی‌ دو ماه و به نفر بعدی میگه یکی‌ دو هفته، میخوستن رابطه‌ای رو کشف کنن بین گفته‌های آفیسر و زمان انتظار.و یادآور بشم که دوستان سال‌های پیش گفتن که آفیسر فقط (تخمین) می‌‌زنه و ممکن هستش اینور آنور بشه. و من صحت این موضوع رو به عهده خودتون میزارم.ولی‌ بالا بریم پایین بیاییم شک نکنید که ویزا‌ها زود زود خواهد آمد :-) و هممون یه جیغ بنفش جانانه خواهیم کشید، اینهم انرژی مثبت من: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام
خوب نتیجه این تحقیقات چی بود؟ زمان کلیرنس با چیزی که آفیسر تخمین میزد نسبت داشت؟
کاش ما هم امسال یک همچین مقایسه ای بکنیم. یعنی هر کس کلیر میشه یا شده بگه که آفیسر گفته بود حدودا چقدر بعد سایت رو چک کنه. حتی میشه این زمان تخمینی یک فیلد بشه تو جدول احسان جان.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، arman_m ، behrooz ramezani ، 3rip ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
با سلام
کی میدونه دفتر نمایندگی ترکیش ایر در آنکارا کجای بلوار آتاتورک هست؟
فوری فوری
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 14:34)ehsan1095 نوشته:  با سلام
فوری فوری
درراستای بلوارآتاتورک تامیدان کیزیلای بالای ۵دفترترکیش هست باتابلوهای مشخص
ازسفارت که وارد بلوارآتاتورک بشوید بسمت میدان کیزیلای نرسیده به اولین چهارراه سمت تابلومشخص دارد ودفترسفیدرنگ باشیشه های بزرگ کنارش هم چندتابانکهBig Grin
بازهم دقیق تربگمShy
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، Kate.S ، shkhmo ، mehdiii ، daria ، SH1A2R3 ، 3rip ، ehsan1095 ، bakhshandehgy ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 14:34)ehsan1095 نوشته:  با سلام
فوری فوری

وقتی از میدان آتاتورک میرید به سمت کوگلو پارک 2تا نمایندگی ترکیش هست سمت راستتون هرکدومشون با کمی فاصله از هم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، Kate.S ، shkhmo ، mehdiii ، daria ، SH1A2R3 ، 3rip ، ehsan1095 ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 14:30)daria نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:22)Kate.S نوشته:  

موفق و منصور باشید.

سلام دوست عزیز،

این موضوع رو چند جا تو کلیرینس سالهای پیش خوانده بودم، گفتم به اشتراک بذارم. این در واقع تجزیه و تحلیل بود که بچهای سالهای پیش بر اساس چند پرونده انجام داده بودن، من فکر می‌کنم میخوستن بفهمن چرا یه آفیسر به یکی‌ میگه یکی‌ دو ماه به یکی‌ میگه یکی‌ دو هفته، آیا آفیسر همینطوری رو هوا به یه نفر میگه یکی‌ دو ماه و به نفر بعدی میگه یکی‌ دو هفته، میخوستن رابطه‌ای رو کشف کنن بین گفته‌های آفیسر و زمان انتظار.و یادآور بشم که دوستان سال‌های پیش گفتن که آفیسر فقط (تخمین) می‌‌زنه و ممکن هستش اینور آنور بشه. و من صحت این موضوع رو به عهده خودتون میزارم.ولی‌ بالا بریم پایین بیاییم شک نکنید که ویزا‌ها زود زود خواهد آمد :-) و هممون یه جیغ بنفش جانانه خواهیم کشید، اینهم انرژی مثبت من: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام
خوب نتیجه این تحقیقات چی بود؟ زمان کلیرنس با چیزی که آفیسر تخمین میزد نسبت داشت؟
کاش ما هم امسال یک همچین مقایسه ای بکنیم. یعنی هر کس کلیر میشه یا شده بگه که آفیسر گفته بود حدودا چقدر بعد سایت رو چک کنه. حتی میشه این زمان تخمینی یک فیلد بشه تو جدول احسان جان.

دریا جان،

آن چیزی که من اول نوشتم نتیجه بود. آره خیلی‌ جالب میشه اگه ما امسال این کار رو برای تعداد زیادی از پرونده‌ها انجام بدیم، و بفهمیم آیا رابطه‌ای بین گفته‌های آفیسر و زمان انتظار هست یا همش چرت و پرتِ ؛-) !!!! یادگاری میشه برای آیندگان.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، shkhmo ، امیر مهاجر ، daria ، 3rip ، mojtaba_k ، honey62
سلام ، راستش من ۱۳ روز پیش ایمیل زدم و جواب دادن پروسه شما هنوز تموم نشده آیا دوباره ایمیل بدم ، لطفا اگه نظری دارین به من بگین ،چون شماره کیس من ۳۶ هزار هست ، تا جمعه صبر کنم یا نه؟ اصلا ایمل زدن درسته یا نباید ایمیل بزنیم؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، 3rip ، shkhmo ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 13:56)vm1974 نوشته:  سلام به همه.

مقایسه ای که با سالهای قبل داشتم خوشبختانه امسال روند کلیرنس منظم تر از همه سالهای قبل داره پیش میره و بجز 2-3 مورد استثنا همه دارند به همون نوبتی که رفتن مصاحبه و بعد از 6-8 هفته کلیر میشوند. امیدوارم همه بتونیم این مدت رو به بهترین وجه پشت سر بذاریم و خاطره و از اون مهمتر تجربه خوبی برامون بمونه.

پیش به سوی جمعه!

vm1974جان ما رو هم تو این استثناء ها آوردی عزیز؟؟! ما که 62 روزه شدیم.ضمنا احسان جان اگه می خواد جدول درست کنه:آفیسر به ما گفت از یک ماه دیگه چک کنید البته من درست نشنیدم واین گفته همسرم هست.چون من گیج بودم که چرا ما آبی گرفتیم.بچه من که دارم از استرس وانتظار میمیرم.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، shkhmo ، Shezem ، frz61 ، shadin_n ، 3rip ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-17 ساعت 15:25)Alireza.a نوشته:  سلام ، راستش من ۱۳ روز پیش ایمیل زدم و جواب دادن پروسه شما هنوز تموم نشده آیا دوباره ایمیل بدم ، لطفا اگه نظری دارین به من بگین ،چون شماره کیس من ۳۶ هزار هست ، تا جمعه صبر کنم یا نه؟ اصلا ایمل زدن درسته یا نباید ایمیل بزنیم؟

دوست عزيز شما اگه امضاي خودتونو تكميل مي كرديد راحتتر مي شد به اين سوالتون پاسخ داد . شما كي و كجا مصاحبه شديد ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، daria ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان