کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-17 ساعت 13:36)aabetin نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 02:28)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان به همه تبریک میگم ، من ابوظبی مصاحبه شدم ولی متاسفانه هنوز کلیرنس من نیومده شماره من ۳۶ هزار هستش به نظر شما ایمیل بزنم، ۶۳ روز گذشته لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز منم 4 می مصاحبه شدم هنوز هم جوابی نگرفتم،ظاهرا ایمیل هم کارساز نیست چون جواب میدن که پروندتون در دست بررسیه.

aabetinو Alireza.a عزیز ما هم 16 می مصاحبه داشتیم ولی هنوز کلییر نشدیم.
انشا الله که مال هممون بیاد. به لطف خداRolleyes
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، h4di ، shkhmo ، mehdiii ، Shezem ، frz61 ، daria ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، honey62
سلام بچه ها امروزبخاطراینکه اسمم توی کلیرها نبودخیلی حالم گرفته است.
ولی به یک برنامه جالبی بر خوردم گفتم لینکش بزارم اگرکسی مثل من کمی دچارافسردگی شده ازاین حال و هوابیرون بیاد.
http://www.milaadesign.com/wiz.swf
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Shezem ، daria ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، shervn ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-17 ساعت 15:37)gulu نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 15:25)Alireza.a نوشته:  سلام ، راستش من ۱۳ روز پیش ایمیل زدم و جواب دادن پروسه شما هنوز تموم نشده آیا دوباره ایمیل بدم ، لطفا اگه نظری دارین به من بگین ،چون شماره کیس من ۳۶ هزار هست ، تا جمعه صبر کنم یا نه؟ اصلا ایمل زدن درسته یا نباید ایمیل بزنیم؟

دوست عزيز شما اگه امضاي خودتونو تكميل مي كرديد راحتتر مي شد به اين سوالتون پاسخ داد . شما كي و كجا مصاحبه شديد ؟

ایشون ابوظبی مصاحبه داشتن.

علیرضا جان، گفتیم که، حتما ایمیل بزن حتی دوباره، ببین پروندت چی‌ شد. به ما هم خبر بده چی‌ گفتن. امضاتون رو هم کامل کنید خیلی‌ خوب میشه.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Shezem ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، honey62
ما 6 جون مصاحبه داشتیم افسر گفت 3 تا 4 هفته دیگر سایت چک کنید و الان6 هفته گذشته و خبری نیست
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k
ديروز كه داشتم شماره هاي آپ شده رو تايپ مي كردم كلاً بغضي شده بودم از خوشحالي و اشك تو چشام حلقه زده بود انگار كه خودم كلير شده بودم خيلي خيلي خوشحال بودم . خب فرقي نداره شماهام توي اين مدت جزيي از خانواده من شده ايد . من انتظار هوراهاي بيشتري رو داشتم توي آمار من 55 شماره پاك شدن ولي به جزء
t.r
ehsan1095
dr.samilor
آرزوي دست يافتني
seda313
golbahara
fm5206
behrooz remezanir
mirman
reza-91
bahbah
Jubin
odiseh
نادره
Behzad7

كسي اعلام كلير شدن نكرده. مجدداً‌ به همشون تبريك مي گم .از احسان عزيز هم مي خوام كه يه سر و ساموني به جدولش بده .
به اميد كلير شدن بقيه دوستان Big Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

بچه هااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هاااااااااااااااااااااااااااا
خبر های خوب دارم براتون.این هفته کارنتی زیاد خواهیم داشت.من از سفارت ایمیل دریافت کردم.البته دیروز فرستادم و امروز جوابمو کامل دادن.گفتن همه چی ردیفه و فقط مال همسرم رو دارن بیشتر بررسی میکنن.اما ماله شما حله.به محض اینکه شمارتونو رو ردیدید معطل نکنید و بیاید.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: far62 ، alexander ، shkhmo ، frz61 ، s$s ، daria ، mehdiii ، h4di ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، vm1974 ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، honey62
سلام ، من و همسرم در تارخ ۱۵ می در ابوظبی مصاحبه داشتیم ، سربازی من نیروی انتظامی ، مدرک دکترای دامپزشکی ، فکر میکنم ، تکمیل شد
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: anikoo ، gulu ، shkhmo ، frz61 ، mehdiii ، behrooz ramezani ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 16:24)anikoo نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هاااااااااااااااااااااااااااا
خبر های خوب دارم براتون.این هفته کارنتی زیاد خواهیم داشت.من از سفارت ایمیل دریافت کردم.البته دیروز فرستادم و امروز جوابمو کامل دادن.گفتن همه چی ردیفه و فقط مال همسرم رو دارن بیشتر بررسی میکنن.اما ماله شما حله.به محض اینکه شمارتونو رو ردیدید معطل نکنید و بیاید.

لطفاسفارش ماروهم بکنید.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mehdiii ، anikoo ، shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 16:28)Alireza.a نوشته:  سلام ، من و همسرم در تارخ ۱۵ می در ابوظبی مصاحبه داشتیم ، سربازی من نیروی انتظامی ، مدرک دکترای دامپزشکی ، فکر میکنم ، تکمیل شد

مرسي از تكميل اطلاعات. بله شما يه ايميل بزنيد ظاهراً‌ سيستم سفارت ابوظبي با آنكارا متفاوت هست. به اميد خبر خوش از شما Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، mehdiii ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، frz61 ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، Emad_L ، mirman ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62
یعنی شک نکنید که به قول یکی از دوستان که اسمشون یادم نیست یه سونامی دیگه از نوع کلیرنس در راهه
این بارم شدید بود ولی دفعه بعد این سونامیه چه ها که خواهد کرد اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: daria ، mehdiii ، امیر مهاجر ، anikoo ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، Kate.S ، smk2 ، frz61 ، golbahara ، به گل ، sayeh_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62
دوستان یه سوال خیلی مهم و حیاتی
ایا به شخص برنده ایمیلی زده میشه که برنده شده یا نه؟؟
یه عده میگن ایمیل زده میشه یه عده هم میگن هیچ ایمیلی زده نمیشه
ببخشید اینجا پرسیدم چون جوابش برام خیلی خیلی مهم
تشکر کنندگان: odiseh ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، Emad_L ، bakhshandehgy ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-17 ساعت 15:46)shkhmo نوشته:  سلام بچه ها امروزبخاطراینکه اسمم توی کلیرها نبودخیلی حالم گرفته است.
ولی به یک برنامه جالبی بر خوردم گفتم لینکش بزارم اگرکسی مثل من کمی دچارافسردگی شده ازاین حال و هوابیرون بیاد.
http://www.milaadesign.com/wiz.swf

سلام
خیلی عجیبه . چطور عدد انتخابی ما رو نشون میده؟ ما که هیچ عددی رو تایپ نکردیم و کلا تو ذهن خودمون این کار رو انجام میدیم.
می دونید چطوری این کار رو انجام میده؟
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: shadin_n ، 3rip ، bakhshandehgy ، shervn ، shkhmo ، mojtaba_k
(2012-07-17 ساعت 17:30)eli.am نوشته:  دوستان یه سوال خیلی مهم و حیاتی

تا امسال هیچ وقت ایمیلی زده نمیشد. ولی امسال به علت اینکه یک سری نتایج به علت اشتباه باطل شد و خیلی ها که فکر کرده بودن قبول نشده شماره کانفرمیشن نامبرشون رو انداختن دور، KCC دوباره یک ایمیل برای همه زد که بتونن کانفرمیشن نامبر رو به دست بیارن. اما حالا که به ماه های آخر لاتاری 2012 نزدیک شدیم ظاهرا KCC دیده خیلی ها که قبول شدن حتی سایت رو هم چک نکردن که متوجه قبولیشون بشن، برای همین دوباره برای برنده هایی که سایت رو چک نکردن و مدارم نفرستادن ایمیل آمده که بیاین نتیجه رو ببینین. ولی چیزی که هست اینه که نهایتا شما برنده شدن خودتون رو توی خود وبسایت به آدرس http://dvlottery.state.gov/ESC و با زدن کانفرمیشن نامبر مشاهده میکنین و اینجاست که میشه ایمیل های واقعی رو از ایمیل های کلاه برداری که معمولا با Congratulations شروع میشه تشخیص داد.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، odiseh ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، Serendipity ، asxz ، به گل ، sayeh_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-17 ساعت 16:24)gulu نوشته:  ديروز كه داشتم شماره هاي آپ شده رو تايپ مي كردم كلاً بغضي شده بودم از خوشحالي و اشك تو چشام حلقه زده بود انگار كه خودم كلير شده بودم خيلي خيلي خوشحال بودم . خب فرقي نداره شماهام توي اين مدت جزيي از خانواده من شده ايد . من انتظار هوراهاي بيشتري رو داشتم توي آمار من 55 شماره پاك شدن ولي به جزء
t.r
ehsan1095
dr.samilor
آرزوي دست يافتني
seda313
golbahara
fm5206
behrooz remezanir
mirman
reza-91
bahbah
Jubin
odiseh
نادره
Behzad7

كسي اعلام كلير شدن نكرده. مجدداً‌ به همشون تبريك مي گم .از احسان عزيز هم مي خوام كه يه سر و ساموني به جدولش بده .
به اميد كلير شدن بقيه دوستان Big Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از توجه شما ممنون ..هورای کلیر شدن ما تو 2-3 صفحه پیش خیلی دیدنی بود . امیدوارم از شما وبقیه هم هر چه زودتر هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااای قوی ودیدنی داشته با شیم

شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: mehdiii ، h4di ، امیر مهاجر ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، Serendipity ، dr.sami ، sayeh_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، vm1974 ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-17 ساعت 17:30)eli.am نوشته:  دوستان یه سوال خیلی مهم و حیاتی
سلام دوست عزیز
ظاهراً چون تعداد قابل توجهی از برندگان 2012 اقدام نکردند، اونها شروع کردند به ایمیل زدن و اطلاع دادن، اونهایی که ایمیل گرفتن خدا خیلی دوستشون داشته ولی خیلی نمیشه مطمئن بود که به 100% اون افرادی که اقدام نکردن ایمیل ارسال بشه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، arman_m ، shadin_n ، 3rip ، asxz ، sayeh_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، shkhmo ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان