کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
از دوست عزیز وزحمتکش احسان جان خواهش می کنم در صورت امکان جدول را ا÷دیت کنند تا بفهمیم چه خبره . باتشکر فراوان
(2012-07-20 ساعت 19:29)asxz نوشته:  سلام و تبریک به همه کلیر شده های امروز ، میشه یکی به من بگه هر چند وقت یک بار سایت آپدیت میشه واسه کلیر شدن؟

قاعده خاصی ندارد ولی عمدتا در روزها ی دوشنبه وجمعه اپدیت می کنند.
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، asxz ، h4di ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، mehdiii ، arman_m ، 3rip ، shkhmo ، honey62
سلام به همه دوستان
تبریک به عزیزانی که کلر شدند ما هم نبودیم ولی البته فکر کنم برای ما که 28 جون مصاحبه داشتیم یکم زود که اعلام کنندولی با این حال برای ما دعا کنید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
Sad و باز هم ما مونیدم.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به توان nnnnnnnn
ستاره ما هم بعد 5 روز برداشته شد با با مردیم از استرس
با تمام وجودو از اعماق وجودم امید وارم همه زود زود کلیر بشید
شماره کیس : 2012AS00039XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
سلام
بچه ها همسر منم کلیر شد و این یعنی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

از همتون ممنونم از همتون به خاطر راهنمایی ها ، به خاطر لحظه لحظه هایی که با هم انتظار کشیدیم.......... و اینا همش خاطره شد...

از خدا می خوام که این شادی توی دل همتون بیاد تا مزه اش رو بچشید. برای همتون دعا می کنم برای شایرا - کامیلا - kate.s- به گل - gulu- parsy 631 - iloveshadow - پرنیان90- anikoo-smk2 - s$s - arman_m -ali8077- امیر مهاجر-bakhshandehgy-h4di - vm1974 - mojtaba_k - mehdi.pazoki - کیانا و ..... همه مدیران مهاجرسرا و سایت عزیز که همیشه وامدارش هستم بابت این ویزای دوست داشتنی Smile
اگه اسم کسی از قلم افتاد به دل نگیرید آلزایمرم به خاطر این شادی تشدید شده Smile

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
سلام به تمام دوستان مهاجرسرا الخصوص کلیرنس نشدهها:
من هم با کمال تاسف کلیر نشدم امیدوارام همه انتظاراتشان بسرآید.Sad
------------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر
تشکر کنندگان: h4di ، Shezem ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، arman_m ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، frz61 ، honey62 ، vm1974
سلام دوستان.. من آنکارا و هتل مورات هستم... مرسی شایرا جان از عالی هم بهتره.. به زودی سفر نامه می نویسم... فقط الان می خواستم یک نکته بگم... بچه ها من امروز ویزا گرفتم و تاریخ کلیرنس 1 ژوئن بوده در صورتی که وب سایت 25 ژوئن اعلام کرد... خواستم بگم احتمالاً خیلی ها کلیر شدن اما سایت اعلام نکره... حتماً ایمیل بزنین...
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، h4di ، bakhshandehgy ، Shezem ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، outlaw ، arman_m ، parsy631 ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، bakhtiari659 ، frz61 ، كاميلا ، daria ، honey62 ، vm1974
بچه ها کسی از کلیر شده ةا در تاریخ 14جون مصاحبه نداشتن؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، Shezem ، کیانا ، SH1A2R3 ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، honey62
با عرض تبریک به دوستان کلیر شده. بنده فکر میکنم تعداد زیادی کلیر شده اند اما اگه همه رو اعلام کنند صف دم در سفارتخانه از صف مرغ دولتی هم درازتر میشه. به تحویل ویزای برخی از دوستان توجه کنید که بعضا بیش از یک هفته داره طول میکشه. این یعنی اینکه سر سفارت خیلی شلوغه.
همچنین با توجه به اینکه به آخرهای ماه نزدیک میشیم و ویزاهای این ماه داره تموم میشه این احتمال وجود داره آپدیت های بعدی تعداد کمتری رو کلیر کنند. بنابراین تا اول ماه بعد، یعنی 10 روز دیگه، شاید مجبور باشیم منتظر بشیم. اما در عوض حسنش به اینه که چون اول ماه هست سریعا یو پی اس ویزامون رو میاره و پول زیاد نباید برای هتل و اقامت صرف کنیم.
پس منتظر سونامی واقعی باشید Smile
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، bakhshandehgy ، Shezem ، کیانا ، SH1A2R3 ، parsy631 ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، arman_m ، به گل ، frz61 ، daria ، gulu ، honey62 ، vm1974
با درود فراوان

دوستان من الان واسه دومین بار در یک سال از ایران میرم بیرون باید عوارضی پرداخت کنم ؟؟؟؟ و چقدر؟؟؟؟؟؟

باتشکر
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، arman_m ، houmanes ، 3rip ، shkhmo
دوستان
کسی میدونه کسانی که امروز کلیر شدن ، تاریخ مصاحبه هاشون چه تاریخی هست؟
چون تا جایی که من میدونم به ترتیب زمانی پیش میرن. مثلا هفته قبل ، تا 12 جون خیلی هاشون کلیر شده بودن.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، honey62
(2012-07-20 ساعت 18:54)funnybluesolea نوشته:  
(2012-07-20 ساعت 18:44)gulu نوشته:  
(2012-07-20 ساعت 18:41)amirh نوشته:  سلام به همه دوستان
بالاخره ما هم کلیر شدیم به افتخار همه ماجرسراییهای گل
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا ..........................Smile))
دوستان من یه چیزی شنیدم راستی.شنیدم آژانسهای هواپیمایی کار گرفتنه ویزارو انجام میدن.یعنی یه پولی میگیرن ویزارو واسمون میارن.دیگه خودمون لازم نیست بریم.البته من خودم شنیدم اینو و اصلا از صحت این قضیه اطلاع ندارم.
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین
بازم ههههووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا .........................Smile)))))))))))))))

مباركت باشه amirh جان به سلامتي Big Grin
به نظر من هيچوقت اين ريسكو نكن . بهتره خودت بري و كارارو انجام بدي اينجوري خيالت راحتتره
با سلام و تبریک
این مورد برای سفارت آمریکا در آنکارا صادق نیست، حتما یکی از اعضای خانواده که جزء برندگان هست باید بره برای دریافت ویزا.
گرچه می شه برای بعضی از سفارتها این کار رو انجام داد اما من هم شدیدا با Gulu موافقم که بهتره این کارها رو خودتون انجام بدید.
موفق باشید

مرسی‌ از همهٔ دوستان.مرسی‌ از همهٔ بچه‌های دلسوز مهاجرسرا.واقعا کمکهای این سایت و بچه‌های خوبشو هیچ وقت فراموش نمیکنم.واقعا اگه کمک‌های شما نبود من شخصاً خیلی‌ به مشکل بر میخوردم.کلیرنس من حدود ۴۵ روز طول کشید ولی‌ هروقت میومدم اینجا از همهٔ شما روحیه میگرفتم.خدا حفظتون کنه.امیدوارم به زودی همهٔ بچه‌ها کلیر بشن و حتی ۱ نفرم باقی‌ نمونه بدون ویزا.

یه انرژی مثبت می‌خوام بدم به همهٔ بچه هایی که هنوز منتظر کلیر شدن هستن.به امید خدا همه کلیر میشین
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++............. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: vm1974 ، امیر مهاجر ، parsy631 ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، h4di ، mehdiii ، smk2 ، به گل ، frz61 ، كاميلا ، honey62
(2012-07-21 ساعت 00:25)loveusa نوشته:  دوستان
کسی میدونه کسانی که امروز کلیر شدن ، تاریخ مصاحبه هاشون چه تاریخی هست؟
چون تا جایی که من میدونم به ترتیب زمانی پیش میرن. مثلا هفته قبل ، تا 12 جون خیلی هاشون کلیر شده بودن.

بله من پرداخت نکرده بودم تو فرودگاه مجبور شدم پرداخت کننم.. 55000 تومان

بچه ها.. من ریال نداشتم عوارضی پرداخت کنم.. بادجه بانک در فرودگاه هم هم می خواست دلار را به قیمت دولتی برداره .. ما هم مجبور شدیم 10000 تومان بدیم به یکی از خدمه فرودگاه که بره قسمت قبل فرودگاه ( قبل از اینکه بار هارا تحویل بدیم) و دلار را برامون به نرخ بازار خورد کنه..

عوارض رو حتماً پرداخت کنید، اما اگر در شریط مشابه ما گیر کردین راه حل مذکور کمک خواهد کرد Wink
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: loveusa ، arman_m ، houmanes ، 3rip ، shkhmo ، Omidooo ، كاميلا ، mehdiii ، به گل ، daria ، honey62
(2012-07-20 ساعت 19:05)far62 نوشته:  سلام بچه ها هورا بالاخره ما هم قبول شدیم خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
تبریکات صمیمانه به شما و حاج محسن واقعا" خوشحال شدم دیدین گفتم سحر نزدیک است!!!Wink
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
(2012-07-20 ساعت 20:50)dr.sami نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به توان nnnnnnnn
ستاره ما هم بعد 5 روز برداشته شد با با مردیم از استرس
با تمام وجودو از اعماق وجودم امید وارم همه زود زود کلیر بشید

خیلی خوشحال شدم دوست عزیز دیدی چه زود!!!! برای همه همینه حالا می بیتین!!!ولی شما باید 2 باز شیرینی بدی چون 2 بار جیغ ردی و دوبار کلیر شدی!!!!Big Grin
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان