کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[quote='mojtaba_k' pid='1937
چرا پریشان و مضطرب! پریشانی و اضطراب هیچ کاری را درست نمیکنه ما خوش شانس بودیم که برنده شدیم و تا اینجای کار هم همه چیز خوب بوده که برگه آبی گرفتیم اطمینان داشته باش کلیر هم می شی این بخشی از روند کار هست ما توی این قسمت کاری نیست که انجام بدیم جز اینکه با مثبت اندیشی و امیدواری منتظر باشیم پس به دلت بد راه نده و شاد باش به زودی خبر های خوش از راه می رسه.در مورد ایمیل هم بگم اگر از روی سایت بفرستی سریعتر جواب می دن من ۲ بار که سوال داشتم ایمیل از روی سایت فرستادم یکیش را بعد از تقریبا ۱۰ روز جواب دادن و دومی را ۳ روزه خودشون گفتن ۵ تا ۷ روز کاری طول میکشه پاسخ بدن.++++++++++++++++++++++++++++++++++:)
[/quote]

بسيار متشكرم دوست عزيز خيلي سعي ميكنم واز شما به خاطر راهنمايي ودلسوزيتان ممنون هستم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: كاميلا ، mojtaba_k ، frz61 ، Shezem ، Kate.S ، shkhmo ، honey62 ، mehdiii ، arman_m ، 3rip ، امیر مهاجر
دوستان با توجه به اينكه كيسهايي كه كلير شدن اكثرا مصاحبه شون هفته اول جون بوده و از هفته دوم جون فكر كنم فقط shkhmo عزيز كلير شده پس نتيجه ميگيريم كه هنوز براي ماها كه هفته دوم جون بوديم فرصت هست و جايي براي نگراني نيست.چون فعلا از هفته دوم جون تعداد خيلي خيلي كمي كلير شدن.
اگه كسي مثل من هم كه فرم 9 سوالي و رزومه ازش خواسته باشن كه ديگه بايد يكي دو هفته هم براي اين ها در نظر بگيريم.تا جايي كه يادمه alexander‌عزيز گفته بودن كه 2 هفته پس از ارسال فرم 9 سوالي كلير شدن.پس هنوز دير نشده.اصلا نگران نباشيم و با تمام اميد و انرژي منتظر روز دوشنبه.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: roze ، mojtaba_k ، bakhtiari659 ، frz61 ، Shezem ، h4di ، Kate.S ، shkhmo ، daria ، honey62 ، mehdiii ، 3rip ، امیر مهاجر
ممنون از جوابتون
تو این سایت سفارت شماره کیس نامبر من اعلام شده بود البته با ستاره که اعلام کرده بود به سفارت ایمیل بزنم
سفارت هم در جواب ایمیل من نوشته که ویزای همسرم اماده هست و تاریخ اعتبارش آخر آگوست
اما در مورد خود من نوشته که پروسه کلیرنس برای من زمان بر هست .
از کجا نتیجه کلیرنس خودم رو می تونم ببینم
ممنون
محمد
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، كاميلا ، shkhmo ، honey62 ، mehdiii ، 3rip ، امیر مهاجر
(2012-07-21 ساعت 12:06)sadeghi.1973 نوشته:  ممنون از جوابتون
تو این سایت سفارت شماره کیس نامبر من اعلام شده بود البته با ستاره که اعلام کرده بود به سفارت ایمیل بزنم
سفارت هم در جواب ایمیل من نوشته که ویزای همسرم اماده هست و تاریخ اعتبارش آخر آگوست
اما در مورد خود من نوشته که پروسه کلیرنس برای من زمان بر هست .
از کجا نتیجه کلیرنس خودم رو می تونم ببینم
ممنون
محمد

بعضی از دوستان که ستاره دار بودن در ۱۶ جون در اپدیت بعدی سایت که جمعه بود ستاره شون برداشته شده البته نمیشه گفت که همه بعد از یکهفته برداشته می شه ولی نتیجه کلیرنس را باید در سایت چک کنید احتمالا دوشنبه اخر وقت سایت دوباره اپدیت می شه بهر حال قبل از پایان اعتبار برای گرفتن ویزای همسرتون اقدام کنید
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، daria ، honey62 ، mehdiii ، 3rip ، امیر مهاجر
ممنون
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
سلام دوستان
کسی میدونه الان هتل مورات اتاق دوتخته برای هرنفر شبی چند میشه؟
اگه از رمز شایرا استفاده کنیم چنده؟
هتل اوزیلهان چی برای دو نفر شبی چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید من 2 هفته دیگه برای گرفتن ویزا دارم میرم. درضمن اگه کسی خواست با هم بریم خوشحال میشم همسفر داشته باشیم.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، arman_m ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
(2012-07-21 ساعت 12:57)behrooz ramezani نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید من 2 هفته دیگه برای گرفتن ویزا دارم میرم. درضمن اگه کسی خواست با هم بریم خوشحال میشم همسفر داشته باشیم.
سلام - همسر من هم میخواهد برای 2 هفته دیگر برود برای دریافت ویزا .
اگر دوست دارید یک پیغام بگذارید .

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، behrooz ramezani ، mehdiii ، arman_m ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
(2012-07-21 ساعت 13:15)نادره نوشته:  
در پاسخ ب سوال هر دوتاتون
من در مورد دوستان مهاجرسرایی کلی اونجا توضیحات دادم و متقاعدشون کردم که با رمز شایرا اتاق دابل رو براتون 100 لیر بده.نیازی به رزرواسیون نیست همون روزی که رفتین مستقیم برین هتل .

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، behrooz ramezani ، mehdiii ، arman_m ، Emad_L ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
دوستان عزیزکلیر شده من میخوام هرچه سریعتربلیط بگیرم برای آنکارا . به علت اینکه الان نرخ بلیطها نسبت به یکماه پیش خیلی گرون شده طبق توصیه دیگردوستان اگرموافقیدباهم هماهنگ کنیم تادر یک تاریخ بتونیم بلیط تهیه کنیم شایداندکی مناسبترشود.
اگرتعدادزیادبودمیتونیم یک هواپیماچارترکنیم بریم جلوی درب سفارت ویزامون بگیریم و برگردیم Wink
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: smk2 ، honey62 ، gulu ، mehdiii ، daria ، SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
سلام به دوستان
من هم تاریخ مصاحبه ام 31 می بود و دیروز ویزام آمد
نگران نباشید هنوز خیلی برای بچه هایی که مصاحبشون جون بوده دیر نشده
2012AS00040XXX
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: frz61 ، smk2 ، honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، vm1974 ، ali8077 ، daria ، odiseh ، SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
سلام دوستان،
اگه کسی هتل با قیمت نسبتا مناسب در آنکارا تقریبا نزدیک سفارت می خواد، این لینک رو نگاه کنه. من اونجا رو برای خودم رزرو کردم. شبی 45 دلارومی گن در حد 4 ستاره است ولی هنوز خودم نرفتم. به امید دیدار دوستان!
http://www.hoteletapbulvar.com/
تشکر کنندگان: honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k
(2012-07-21 ساعت 13:15)نادره نوشته:  [quote='behrooz ramezani' pid='193757' dateline='1342859278']
سلام دوستان
اگر دوست دارید یک پیغام بگذاری

سلام اقای شوهر هم می خوان 2 هفته دیگه برن اگه بشه هماهنگ کنید با هم برید که هزینه ها مون بیاد پایین خیلی خوبه
ما برا 2 هفته دیگه ایران ایر 2شنبه به 5 شنبه قیمت گرفتیم 430 شما چی ؟
راستی ما تو سفر قبلی کلی تو هتل ها چر خیدیم و قیمت گرفتیم و چونه زدیم مثل همین هتل مرات که شبی 80 لیر هم میداد پس چونه بزنید یا یه هتل پیدا کردیم به اسم سیاو که خیلی خوب بود 1 تخته می داد 60 لیر با تخیف به 50 هم راضی شد اگه کسی خواست بگه ادرس و شماره شو بدم

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، iraniha ، behrooz ramezani ، daria ، SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
دوستان من دیروز کلیر شدم
فکر می کنید UPS چند روزه ویزامو میاره. می خوام بدونم بلیط برگشتمو برای کی بگیرم
یعنی باید دقیقا 5 روز اونجا منتظر بمونم؟
مال بقیه حدودا چند روزه رسید
ممنونم از راهنماییتون
2012AS00040XXX
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-21 ساعت 13:59)dr.sami نوشته:  
(2012-07-21 ساعت 13:15)نادره نوشته:  [quote='behrooz ramezani' pid='193757' dateline='1342859278']
سلام دوستان
اگر دوست دارید یک پیغام بگذاری

سلام اقای شوهر هم می خوان 2 هفته دیگه برن اگه بشه هماهنگ کنید با هم برید که هزینه ها مون بیاد پایین خیلی خوبه
ما برا 2 هفته دیگه ایران ایر 2شنبه به 5 شنبه قیمت گرفتیم 430 شما چی ؟
راستی ما تو سفر قبلی کلی تو هتل ها چر خیدیم و قیمت گرفتیم و چونه زدیم مثل همین هتل مرات که شبی 80 لیر هم میداد پس چونه بزنید یا یه هتل پیدا کردیم به اسم سیاو که خیلی خوب بود 1 تخته می داد 60 لیر با تخیف به 50 هم راضی شد اگه کسی خواست بگه ادرس و شماره شو بدم
سلام. من برای دوشنبه 15/16تا دوشنبه بعدی ماهان قیمت گرفتم 390 تومن
هتل هم احتمالا بریم مورات. البته هتل مهم نیست قیمتش برامون مهمتره. هرچه کمتر بهتر. البته کولر فقط داشته باشه. من با همسر و فرزندم میرم. چون میخوام دوباره دکتر برم تا زمان بیشتری داشته باشم برای آمریکا رفتن. تا تو این دو ماه اضافه بتونم بیشتر خودم رو برای رفتن حاضر کنم.
در ضمن خوشحال میشم با همسر نادره خانم و همچنین آقای شوهر همسفر بشیم.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: shkhmo ، iraniha ، daria ، SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62
(2012-07-21 ساعت 13:27)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-21 ساعت 13:15)نادره نوشته:  
در پاسخ ب سوال هر دوتاتون
من در مورد دوستان مهاجرسرایی کلی اونجا توضیحات دادم و متقاعدشون کردم که با رمز شایرا اتاق دابل رو براتون 100 لیر بده.نیازی به رزرواسیون نیست همون روزی که رفتین مستقیم برین هتل .
شایرا جان میتونید یک آماری از تعداد افراد کلیر شده به من بدید که مصاحبه شان در چه زمانی بوده ؟ مرسی
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، arman_m ، loveusa ، SH1A2R3 ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان