کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان
ما هم دیگه اومدیم تو این تاپیک.
جناب ریش قرمز فرمودن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنین هر وقت شماره تون اومد تو سایت یکیتون بیاد بگیره.
واقعا انتظار چیز خیلی بیخودیه. از حالا رفتم تو چک کردن سایتBig GrinBig GrinBig Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، shkhmo ، امیر مهاجر ، batis2010 ، vm1974 ، کیانا ، SH1A2R3 ، arman_m ، 3rip ، كاميلا ، mojtaba_k
(2012-07-25 ساعت 16:49)bakhshandehgy نوشته:  سلام دوستان
جناب ریش قرمز فرمودن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنین هر وقت شماره تون اومد تو سایت یکیتون بیاد بگیره.
واقعا انتظار چیز خیلی بیخودیه. از حالا رفتم تو چک کردن سایتBig GrinBig GrinBig Grin

بخشندگى جان من فكر كنم اين آفيسر ريش قرمز به جز اينكه ايرانو دوست داره طرفدار استقلال هم هست و چون ليگ تازه شروع شده ميخواد حمايتشو از استقلال نشون بده وگرنه شما و ماندانا رو من فكر ميكردم يك ضرب بگيرين. حالا باز شانس آورديم كه طرفدار پرسپوليس نيست Smile

راستى امروز بعد دو روز از مصاحبه فرم ٩ سؤالى رو با ١٠ سؤال البته ايميل كردن برامون.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، frz61 ، bakhshandehgy ، loveusa ، smk2 ، batis2010 ، کیانا ، SH1A2R3 ، arman_m ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-25 ساعت 16:30)3rip نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 14:39)MAHDI2012 نوشته:  سلام...این ایمیل را پس از انکه ریز نمرات را ایمیل کردم دریافت شد لطفا اساتید فن نظر بدید:
You may submit your education documents to our office once your case number is announced on our web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تبریک میگم. مثل اینکه قبول کردن, گفتن هروقت کیستون کلیر شد مدارکتون رو برامون بفرستید.

ممنونم از لطف شما..من فقط کارنامه دارم که تر جمه انرا ایمیل کردم و
با dhl هم ترجمه و اصل کارنامه را ارسال کردم اما هنوز بدستشون نرسیده ...ایا با این مدرک کار تمامه یا گواهی موقت هم می خوان....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، batis2010 ، SH1A2R3 ، arman_m ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-25 ساعت 17:10)daria نوشته:  

بخشندگى جان من فكر كنم اين آفيسر ريش قرمز به جز اينكه ايرانو دوست داره طرفدار استقلال هم هست و چون ليگ تازه شروع شده ميخواد حمايتشو از استقلال نشون بده وگرنه شما و ماندانا رو من فكر ميكردم يك ضرب بگيرين. حالا باز شانس آورديم كه طرفدار پرسپوليس نيست Smile

راستى امروز بعد دو روز از مصاحبه فرم ٩ سؤالى رو با ١٠ سؤال البته ايميل كردن برامون.

آره والا خدا رو شکر که کار به چوکای تالش و شموشک نوشهر نکشید وگر نه کلاهمون پس معرکه بودBig GrinBig GrinBig Grin راستش من خودم هم فکر میکردم که ما یکضرب می گیریم حالا نمیدونم که امر بهم مشتبه شده بودیا نهBig Grin Big Grin راستش واقعا از ما سوالی نپرسید من واقعا برای این قضیه یه خورده بهم ریختم. خیلی کلی سوال کرد و یهدفعه برگه آبی.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، امیر مهاجر ، batis2010 ، به گل ، daria ، کیانا ، arman_m ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k
واقعا امروزم نه؟Sad
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: maka2 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، batis2010 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا ، mojtaba_k ، tiba
با سلام.
ضمن آرزوي توفيق و كليرنس هر چه بيشتر و سريعتر Big Grin براي كليه دوستان منتظر، در همينجا با تغيير آواتار قوياً اعلام مي‌نمايم كه دوستان، فراموش نكنيد كه وقتي ويزاي عزيز در مي‌آيد، زمان براي خداحافظي كم است. بعدش هم دلتنگي بسيار.
بجاي انتظار، بريد عزيزانتون رو بيشتر ببينيد. چرا كه وقتي موقع رفتن نزديك بشه، مي‌فهميد كه چه زمان گزانبهايي رو منتظر كلير شدن بوديم.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego

عشق است اسقلال + آمریکا Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: batis2010 ، daria ، SH1A2R3 ، Kate.S ، arman_m ، bakhshandehgy ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k ، mohamad_counter ، shawn ، kopol
(2012-07-25 ساعت 20:04)loveusa نوشته:  

دوستان گرامی توجه داشته باشند که اینجانب حدود 180 روز در انتظار کلیر هستم و فکر کنم ارشد باشم.;کسی دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: batis2010 ، امیر مهاجر ، dr.sami ، alis60 ، mehdiii ، daria ، h4di ، alexander ، arman_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، shkhmo ، 3rip ، smmyp ، كاميلا ، odiseh ، mojtaba_k ، shawn ، tiba ، kopol
(2012-07-25 ساعت 20:39)loveusa نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 20:13)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 20:04)loveusa نوشته:  

دوستان گرامی توجه داشته باشند که اینجانب حدود 180 روز در انتظار کلیر هستم و فکر کنم ارشد باشم.;کسی دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!++++++++++++++++++++++++++++

180 روز !!!!!!!! وای چه خبره؟
مگه چیکار کردین که هنوز کلیر نشدین؟ میشه بپرسم شغلتون چیه و یه کم درباره کیستون توضیح بدید؟
من واقعا برایتان ناراحت شدم. انشاالله قبل از سپتامبر بیاد
دوست عزیز آقای loveusa میشه خواهش کنم اینقدر فاز منفی ندهی از کیس این دوست ما هم اطلاعات داشته باشی به چه کارت می آید به جای اینکه فکر آدم را خراب کنی بهتره براش آرزوی موفقیت کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما و دیگر دوستان عزیز

شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، Kate.S ، پرنیان90 ، arman_m ، daria ، Emad_L ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا ، frz61 ، mojtaba_k
سلام به همگی
یه سوال داشتم. اگر جواب کلیرنس تا آخر سپتامبر نیاد دیگه ویزا نمیدن؟ من 15 اگوست مصاحبه دارم، میخواستم ببینم اگه اینطوریه نرم برای مصاحبه و الکی پول خرج نکنم.
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-25 ساعت 22:15)vampire1882 نوشته:  سلام به همگی
یه سوال داشتم. اگر جواب کلیرنس تا آخر سپتامبر نیاد دیگه ویزا نمیدن؟ من 15 اگوست مصاحبه دارم، میخواستم ببینم اگه اینطوریه نرم برای مصاحبه و الکی پول خرج نکنم.
نگران نباش دوست عزیز چرا نری طبق تجارب سالهای گذشته دوستان که بارها هم در این تاپیک و تاپیکهای دیگر گفته شده ماههای آخر احتمال برگه ابی خیلی کم می شود و اگر هم باشد یک هفته ای جواب می دهند.
به امید ویزای یکضرب برای شما موفق باشید

شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، arman_m ، daria ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، frz61 ، mehdiii ، mojtaba_k
(2012-07-25 ساعت 22:15)vampire1882 نوشته:  سلام به همگی

خودمونيم ازون حرفا زديا دوست عزيز.......Big GrinWink
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، پرنیان90 ، arman_m ، anikoo ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا ، frz61 ، mehdiii ، mojtaba_k ، tiba
دوستان چرا فاز منفی میدین
تا سپتامبر 2 ماه و 5 روز دیگه مونده
تازه تو ماه های آخر سرعت میره بالا پس خیالتون راحت همه سواره پرستوی مهاجر میشیم فقط بیلط رو آماده کنید SmileSmileSmile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: s$s ، امیر مهاجر ، daria ، arman_m ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا ، frz61 ، mehdiii ، mojtaba_k ، tiba
آخیش خیالمون راحت شد، داشتیم نقشه میکشیدیم که با چه کلکی با ویزای اقامتی که تو پاسمون خورده بریم ارز دولتی بگیریم. الان شنیدم که دیگه ارز دولتی نمیدن، فقط به سفر مکه تعلق میگیره. دستشون درد نکنه کلی از استرسمون کم کردن. Big Grin
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: maka2 ، امیر مهاجر ، پرنیان90 ، daria ، arman_m ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، كاميلا ، frz61 ، mehdiii ، mojtaba_k ، hadiseh.t ، tiba ، به گل
SALAM DOOTAN AZIZ ;;;/ IN HAM HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAYE AKHARY MA;;;/ EMROZ UPS AMAD VA 2 TA PASPARTE MA RA BA 2 TA VIZAYE BESYAR KHOSHKELTAHVILEMOON DAD O SHIRINISH RA HAM DADIM 2SHANBEH BARG ABI RA DADIM 3SHANBE SEFARAT DADE BE UPS VA EMROZ 4SHABEH 25 JULY SAATE 12 AVARD;;;/ BARAYE HAME SHOMA AREZOOYE MOVAFAGHIAT DARAM;;; BAKHSHID FARSI NANEVESHTAM CHOON CAMPUTER HOTEL NADARE NOGHTE RA HA NEMIDOONAM KOJAST/;;;
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: vm1974 ، Kate.S ، daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، smmyp ، كاميلا ، arman_m ، frz61 ، odiseh ، mojtaba_k ، mehdiii ، کیانا ، j1970 ، Emad_L ، Shezem ، shawn ، montazer59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان