کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-25 ساعت 17:42)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 17:10)daria نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 16:49)bakhshandehgy نوشته:  سلام دوستان
ما هم دیگه اومدیم تو این تاپیک.
جناب ریش قرمز فرمودن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنین هر وقت شماره تون اومد تو سایت یکیتون بیاد بگیره.
واقعا انتظار چیز خیلی بیخودیه. از حالا رفتم تو چک کردن سایتBig GrinBig GrinBig Grin

بخشندگى جان من فكر كنم اين آفيسر ريش قرمز به جز اينكه ايرانو دوست داره طرفدار استقلال هم هست و چون ليگ تازه شروع شده ميخواد حمايتشو از استقلال نشون بده وگرنه شما و ماندانا رو من فكر ميكردم يك ضرب بگيرين. حالا باز شانس آورديم كه طرفدار پرسپوليس نيست Smile

راستى امروز بعد دو روز از مصاحبه فرم ٩ سؤالى رو با ١٠ سؤال البته ايميل كردن برامون.

آره والا خدا رو شکر که کار به چوکای تالش و شموشک نوشهر نکشید وگر نه کلاهمون پس معرکه بودBig GrinBig GrinBig Grin راستش من خودم هم فکر میکردم که ما یکضرب می گیریم حالا نمیدونم که امر بهم مشتبه شده بودیا نهBig Grin Big Grin راستش واقعا از ما سوالی نپرسید من واقعا برای این قضیه یه خورده بهم ریختم. خیلی کلی سوال کرد و یهدفعه برگه آبی.

دوستان من امروز پس از این پست توسط یه طرفدار چوکای تالش تهدید اساسی شدم ظاهرا موضوع مرگ و زندگی است و طرف خیلی از آوردن اسم چوکای تالش شاکی است غافل از این که من هم همشهریش هستم و موضوع در غالب یه پیام خصوصی بهم رسیده و ظاهرا خیلی جدی است. البته من قصدم فقط شوخی و مزاح بود و نمی دونستم که این همه آدم های ......... وجود دارن. اگه به کسی توهین شده جدا معذرت می خوام .
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، arman_m ، frz61 ، mojtaba_k ، alexander ، امیر مهاجر ، Shezem ، daria ، smk2
(2012-07-25 ساعت 20:13)MAHDI2012 نوشته:  دوستان گرامی توجه داشته باشند که اینجانب حدود 180 روز در انتظار کلیر هستم و فکر کنم ارشد باشم.;کسی دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!++++++++++++++++++++++++++++

MAHDI2012 جان صبر داشته باش یواش یواش داره میاد صدای پاش (کلیرنس شما رو می گم)

دوستان من کلیر شدم ولی دوستان خوبم رو که منتظر کلیرنس هستن فراموش نکردم پا به پای شما میام توی این تاپیک و چک می کنم.

خدایا این بچه ها منتظرن هااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: frz61 ، mojtaba_k ، mehdiii ، ziba-2012 ، Kate.S ، امیر مهاجر ، shkhmo ، parsy631 ، MAHDI2012 ، vm1974 ، SH1A2R3 ، alis60 ، Shezem ، nima77 ، tiba ، به گل ، smk2 ، daria ، 3rip
سلام یه سوال داشتم فرم9سوالی چیه و ایا به همه میدن به ما که ندادن و چیزی هم نگفتن فقط فرم ابی رو دادن و گفتن 4-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید مصاحبه ما ابوظبی بود ایا اگه مدارکی کم باشه در مصاحبه بهمون میگن یا فرم ابی این معنی رو داره؟و ایا امکان داره تا قبل از سپتامبر کلیر بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، Shezem
(2012-07-26 ساعت 14:32)ziba-2012 نوشته:  سلام یه سوال داشتم فرم9سوالی چیه و ایا به همه میدن به ما که ندادن و چیزی هم نگفتن فقط فرم ابی رو دادن و گفتن 4-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید مصاحبه ما ابوظبی بود ایا اگه مدارکی کم باشه در مصاحبه بهمون میگن یا فرم ابی این معنی رو داره؟و ایا امکان داره تا قبل از سپتامبر کلیر بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

فرم 9 سوالی بسته به شخص به بعضی ها میدن
بله اگر مدرکی کم باشه بهتون میگن و تو برگ علامت میزنن اگر تو برگه موردی علامت نزده پس مدارک کامل بوده
تا سپتامبر 2 ماه مونده شواهد نشون داده در ماه های آخر سرعت کلیرنس بالا میره
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: frz61 ، Kate.S ، امیر مهاجر ، shkhmo ، Shezem ، daria ، ziba-2012
(2012-07-26 ساعت 14:32)ziba-2012 نوشته:  سلام یه سوال داشتم فرم9سوالی چیه و ایا به همه میدن به ما که ندادن و چیزی هم نگفتن فقط فرم ابی رو دادن و گفتن 4-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید مصاحبه ما ابوظبی بود ایا اگه مدارکی کم باشه در مصاحبه بهمون میگن یا فرم ابی این معنی رو داره؟و ایا امکان داره تا قبل از سپتامبر کلیر بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ,شما کی‌ مصاحبه داشتید؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، Shezem
(2012-07-26 ساعت 02:22)bakhshandehgy نوشته:  دوستان من امروز پس از این پست توسط یه طرفدار چوکای تالش تهدید اساسی شدم ظاهرا موضوع مرگ و زندگی است و طرف خیلی از آوردن اسم چوکای تالش شاکی است غافل از این که من هم همشهریش هستم و موضوع در غالب یه پیام خصوصی بهم رسیده و ظاهرا خیلی جدی است. البته من قصدم فقط شوخی و مزاح بود و نمی دونستم که این همه آدم های ......... وجود دارن. اگه به کسی توهین شده جدا معذرت می خوام و دیگه هیچ پستی تو هیچ تاپیکی تو مهاجر سرا نخواهم گذاشت. به درودبرای همیشه.
جالبه! بنظر من اگه کسی اینقدر متعصبه که میتونه کور عمل کنه و تهدید کنه همینجا ایران بمونه جاش خیلی بهتره!
با تعریفایی که شنیدم بعید میدونم آمریکا جایی واسه تعصبات باشه و هر چیزی میتونه در حد منطقی خودش باشه.
امیدوارم کسی منو تهدید نکنه، چون قطعا خواهم گفت کیه اون شخص Big Grin

شما هم بمون اینجا و با هر حرف مفتی از میدون بدر نرو Wink
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: viona ، parsy631 ، alexander ، frz61 ، arman_m ، امیر مهاجر ، loveusa ، frozen mind ، Shezem ، bakhshandehgy ، daria ، smk2 ، 3rip
به ما هم هیچ فرمی ندادند. ظاهرا فقط برای آنکاراست

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، daria ، tiba ، bakhshandehgy
با سلام
برداشتن ستاره دكتر سامي را تبريك و اميدوارم هر چي زودتر شاهد كليرانس مهدي ٢٠١٢ و شايرا به همراه ساير اعضا باشيم
من در هتل منتظر بسته هستم ديروز مدارك را تحويل دادم هنوز دست سفارته ساعت اينجا ٤/٣٠ است
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
ببخشید من از برنده های 2013 هستم یک سوال داشتم از خدمتتون
اصلی ترین عامل کلیر شدن 1- خدمت در3 پاه و 2- داشتن شغل دولتی هستش؟
باتشکر
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، bakhshandehgy
(2012-07-26 ساعت 18:53)mohamad_counter نوشته:  ببخشید من از برنده های 2013 هستم یک سوال داشتم از خدمتتون
اصلی ترین عامل کلیر شدن 1- خدمت در3 پاه و 2- داشتن شغل دولتی هستش؟
باتشکر
بنظر من هر چی آنالیز اینجا هست کاملا سعی و خطاست و هیچ آنالیز قطعی وجود نداره، ممکنه بعضی چیزا حتماً چک بخوره اما پارامتر قطعی واسه نخوردنش وجود نداره.
شما هم خودتو ناراحت و درگیر نکن. مدارکتو بفرست و پیگیری کن چون هر کدوم از اون شرایط رو داشته باشی دروغ که نمیتونی بگی و فقط یه استرس اضافه واسط ایجاد میکنه.
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، Shezem ، vm1974 ، arman_m ، mehdi426i ، mohamad_counter ، houmanes ، daria ، bakhshandehgy ، smk2
(2012-07-26 ساعت 16:10)motor نوشته:  به ما هم هیچ فرمی ندادند. ظاهرا فقط برای آنکاراست
ربطی به آنکارا نداره، ما هم آنکارا مصاحبه شدیم و من اصلا نمیدونم فرم 9 سوالی چی هست!
ظاهراً به بعضیا میدن پر کنن و به یه عده نمیدن

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، arman_m ، mohamad_counter ، houmanes ، bakhshandehgy ، smk2
بچه ها فردا منتظر هوراهای اساسی هستیم +++++++++++++++++
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
(2012-07-26 ساعت 18:28)ehsan1095 نوشته:  با سلام
برداشتن ستاره دكتر سامي را تبريك و اميدوارم هر چي زودتر شاهد كليرانس مهدي ٢٠١٢ و شايرا به همراه ساير اعضا باشيم
من در هتل منتظر بسته هستم ديروز مدارك را تحويل دادم هنوز دست سفارته ساعت اينجا ٤/٣٠ است

ehsanjan hotel shoma kojast ?che khoob bood age shoma ra bebınım.
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، arman_m ، mehdiii ، bakhshandehgy ، SH1A2R3
سلام دوستان ، برای اونایی که ابوظبی مصاحبه داشتن هم دعا کنین.
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، Kate.S ، houmanes ، tiba ، mahdi/sh ، bakhshandehgy ، smk2 ، daria ، SH1A2R3 ، vm1974
(2012-07-27 ساعت 04:04)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، برای اونایی که ابوظبی مصاحبه داشتن هم دعا کنین.

علیرضا، من دارم دعا می‌کنم، هم برای خودمون هم برای بچهای آنکارا :-) ++++++++++++++++++++++++++
جمعست، سفارت ابوظبی هم بست، رفت تا یکشنبه : ) ++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، houmanes ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، arman_m ، mehdiii ، SH1A2R3 ، frz61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان