کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
توي برگه ي آبي نوشته كه تاريخ مصاحبه تا زماني كه مي آييد ويزا بگيريد اگر از شش ماه بيشتر باشه بايد پروسه پزشكي تكرار شه
تشکر کنندگان: shs
شايد من بد بيان كردم.
من آزمايش پزشكي رو قبل از مصاحبه يعني نوامبر انجام دادم 2 روز بعدشم رفتم مصاحبه.حالا خدا رو شكر كلير شدم و تا اواسط فروردين بايد برم آنكارا براي گرفتن ويزا.من نميخوام سريع برم آنكارا و ويزا رو بگيرم.ميخوام اسفند ماه برم ويزا رو بگيرم و آزمايش هاي پزشكي رو هم تكرار كنم تا 6 ماه فرصت ويزا و آزمايش پزشكي از اسفند ماه شروع بشه.
سوال:
1- به نظر شما اين دير رفتن ممكنه مشكلي ايجاد كنه؟
2- چطوري بايد آزمايش رو تكرار كنيم؟ اول به سفارت اطلاع داده بشه يا ....؟؟؟
3- واكسن ها هم تكرار ميشه يا برگه آبي رو نشون بدي به دكتر ديگه واكسن نمي زنه؟
كلاً اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنه.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-24 ساعت 17:04)shs نوشته:  شايد من بد بيان كردم.
من آزمايش پزشكي رو قبل از مصاحبه يعني نوامبر انجام دادم 2 روز بعدشم رفتم مصاحبه.حالا خدا رو شكر كلير شدم و تا اواسط فروردين بايد برم آنكارا براي گرفتن ويزا.من نميخوام سريع برم آنكارا و ويزا رو بگيرم.ميخوام اسفند ماه برم ويزا رو بگيرم و آزمايش هاي پزشكي رو هم تكرار كنم تا 6 ماه فرصت ويزا و آزمايش پزشكي از اسفند ماه شروع بشه.
سوال:
1- به نظر شما اين دير رفتن ممكنه مشكلي ايجاد كنه؟
2- چطوري بايد آزمايش رو تكرار كنيم؟ اول به سفارت اطلاع داده بشه يا ....؟؟؟
3- واكسن ها هم تكرار ميشه يا برگه آبي رو نشون بدي به دكتر ديگه واكسن نمي زنه؟
كلاً اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنه.

یک پیشنهاد :
شما بهمن برو در نتیجه اعتبار ویزات تا مرداد و همون موقع هم دوباره پزشکی بده،واکسن دوباره نمی خواد .اما این میشه خرج دوباره ، برات ارزش داره؟
تشکر کنندگان: shs ، SH1A2R3
اول بايد به سفارت گفته بشه يا قبل از تحويل پاسپورتا به سفارت آزمايش تكرار بشه و نتيجه رو با پاسپورتا تحويل بديم كه آزمايشها با تاريخ جديد رو بزارن تو پرونده؟هزينش چقدر ميشه؟
(2011-12-24 ساعت 19:06)shs نوشته:  اول بايد به سفارت گفته بشه يا قبل از تحويل پاسپورتا به سفارت آزمايش تكرار بشه و نتيجه رو با پاسپورتا تحويل بديم كه آزمايشها با تاريخ جديد رو بزارن تو پرونده؟هزينش چقدر ميشه؟

من شرایط شما و دلیل کاری که میکنید رو نمیدونم ولی عمیقا دعا میکنم مثل شما تا قبل از عید کلیر شم وبه جای صرف مخارج پزشکی و رفتن به آنکارا اولین سفر برای فعال سازی گرین کارتو انجام بدم.
shs عزیز هیچ وقت برای آینده به این دوری برنامه ریزی نکن. شما چه میدونی چی پیش میاد .همیشه آسونترین راه بهترین راه نیست.یکم به خودت سختی بده و ببین حالا که همه چیز خوب پیش رفته، خدا باهات چه کار داره .محکم قدم بذار تو راهی که جلوی پات گذاشته.خیلی ها آرزو دارن خدا بهشون فقط یه نشونه بده تا راه رو بشناسن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: shs ، SH1A2R3 ، arman_m
sima s عزيز با سپاس از پاسختون
من بالاخره بايد برم آنكارا كه ويزا رو بگيرم پس خرج آنكارا رفتن رو كه چه بخوام چه نخوام دارم.فقط يك خرج پزشكي بدون واكسن اضافه پرداخت ميكنم(احتمالاً 140 دلار براي 2 نفر) در عوض كارهايي دارم كه ابتداي سال 90 بايد انجام بدم و بعد به اميد خدا با خيال راحت برم.اگه بخوام بدون تكرار آزمايش پزشكي برم بايد تا آخر سال آمريكا باشم.و كارهايي كه دارم انجام نمي شه.من فقط به 3 الي 5 ماه وقت بيشتر احتياج دارم تا با راحتي خيال بيشتر و انرژي بيشتري ان شاء ال.. در مرحله بعدي راهي كه خدا پيش روم گذاشته قدم بگذارم.
نمي دونم شما مصاحبه رفتين يا نه اگه نرفتين هنوز كه براتون ويزاي يك ضرب آرزو ميكنم اگر نه كلير شدن خيلي خيلي زود.

موفق باشي
تشکر کنندگان: behzad7
(2011-12-24 ساعت 20:43)shs نوشته:  sima s عزيز با سپاس از پاسختون
من بالاخره بايد برم آنكارا كه ويزا رو بگيرم پس خرج آنكارا رفتن رو كه چه بخوام چه نخوام دارم.فقط يك خرج پزشكي بدون واكسن اضافه پرداخت ميكنم(احتمالاً 140 دلار براي 2 نفر) در عوض كارهايي دارم كه ابتداي سال 90 بايد انجام بدم و بعد به اميد خدا با خيال راحت برم.اگه بخوام بدون تكرار آزمايش پزشكي برم بايد تا آخر سال آمريكا باشم.و كارهايي كه دارم انجام نمي شه.من فقط به 3 الي 5 ماه وقت بيشتر احتياج دارم تا با راحتي خيال بيشتر و انرژي بيشتري ان شاء ال.. در مرحله بعدي راهي كه خدا پيش روم گذاشته قدم بگذارم.
نمي دونم شما مصاحبه رفتين يا نه اگه نرفتين هنوز كه براتون ويزاي يك ضرب آرزو ميكنم اگر نه كلير شدن خيلي خيلي زود.

موفق باشي

عزيز جان برو گرين كارتتو بگير برگرد هر كاري دوس داشتي بكن لطفا يك وقتي بذار تلويزيونو ببين اخبار بخون قيمت دلارو ببين اينهمه تركوندن ها رو ببين
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری یه ایمیل به سفارت بزنی و بهشون بگی که به دلیل مشکلات شخصی نمیتونی در مدت اعتبار آزمایشاتت بری آمریکا و نیاز به دو سه ماه زمان داری. بعد بگو که برای اینکه اعتبار ویزات رو طبق برنامت تنظیم کنی میخوای آزمایشاتت رو تکرار کنی و ویزات رو بر اساس نتایج مدیکال جدید بگیری. مطمئن باش بخوبی راهنماییت میکنن و اگر مشکلی نداشته باشه بهت اوکی میدن. ولی هیچ وقت سرخود برنامه ریزی نکن چون ممکنه شانس بزرگی رو از دست بدی. (ما هم میخوایم دقیقا همین کار شما رو بکنیم. چون میخوایم تو تعطیلات تابستان بریم که لطمه ای به درسامون وارد نشه ولی تاریخ مدیکالمون زودتر از تابستون تموم میشه. منتظریم وقتی جواب کلیرمون اومد با سفارت تماس بگیریم و جریان رو بهشون بگیم)
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shs ، arman_m
دوستان سلام اميدوارم كه كلرينس همتون زودتر بياد راستش تجربه اي براتون داشتم و اون اينكه همسر من چون بهش كلرينس خورد دو بار به انكارا رفت و بار دوم هنگام برگشت بليط گير نياورد و زميني برگشت سه راهي خوي جلوش را گرفتند وبه ويزا گير دادند و اون گفت ويزا به خاطر مريضي هستش و حالا بعداز سه ماه به خونه زنگ و مدارك پزشكي را از ما خواستند خودتون ميدونيد توي اين شرايط و اينكه اون ها دنبال هر كي ميگردند كه جاسوسش كنند و درد سر درست كنند چقدر اضطراب آور هست پس تا ميتونيد سعي كنيد زميني برنگرديد و اگر هم مجبور شديد يه دليلي بگيد كه مدرك نخواهد موفق باشيد
تشکر کنندگان: FREE BIRD ، Man ، faranak.n ، outlaw ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، 3rip ، shs ، t.azimaie ، arman_m
(2011-12-25 ساعت 10:40)nahid.t نوشته:  دوستان سلام اميدوارم كه كلرينس همتون زودتر بياد راستش تجربه اي براتون داشتم و اون اينكه همسر من چون بهش كلرينس خورد دو بار به انكارا رفت و بار دوم هنگام برگشت بليط گير نياورد و زميني برگشت سه راهي خوي جلوش را گرفتند وبه ويزا گير دادند و اون گفت ويزا به خاطر مريضي هستش و حالا بعداز سه ماه به خونه زنگ و مدارك پزشكي را از ما خواستند خودتون ميدونيد توي اين شرايط و اينكه اون ها دنبال هر كي ميگردند كه جاسوسش كنند و درد سر درست كنند چقدر اضطراب آور هست پس تا ميتونيد سعي كنيد زميني برنگرديد و اگر هم مجبور شديد يه دليلي بگيد كه مدرك نخواهد موفق باشيد
با سلام
دوست عزیز اگه قرار باشه به این چیزاگیر داده بشه مطمئن باشین اونایی که تو فرودگاه هستن خیلی حرفه ای تر از اونایی هستن که در ایست بازرسی زمینی هستن. به نظر من مشکل همسر شما از اینجا نشات گرفته که ایشون در اثر استرسی که بهشون وارد شده گفتن که به خاطر مریضی هستش. خوب اونا هم فرق ویزای مهاجرتی رو با ویزایی که برای پزشکی صادر شده میفهمند. خوب کاملا واضحه که این تناقض کمی شک برانگیزه. بهتره تا مشکلات بیشتری براتون پیش نیومده اصل ماجرا رو بهشون بگین و یک دلیل قانع کننده برای دروغی که گفته شده پیدا کنید.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol
(2011-12-25 ساعت 14:04)roghiyeh نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 10:40)nahid.t نوشته:  دوستان سلام اميدوارم كه كلرينس همتون زودتر بياد راستش تجربه اي براتون داشتم و اون اينكه همسر من چون بهش كلرينس خورد دو بار به انكارا رفت و بار دوم هنگام برگشت بليط گير نياورد و زميني برگشت سه راهي خوي جلوش را گرفتند وبه ويزا گير دادند و اون گفت ويزا به خاطر مريضي هستش و حالا بعداز سه ماه به خونه زنگ و مدارك پزشكي را از ما خواستند خودتون ميدونيد توي اين شرايط و اينكه اون ها دنبال هر كي ميگردند كه جاسوسش كنند و درد سر درست كنند چقدر اضطراب آور هست پس تا ميتونيد سعي كنيد زميني برنگرديد و اگر هم مجبور شديد يه دليلي بگيد كه مدرك نخواهد موفق باشيد
با سلام
دوست عزیز اگه قرار باشه به این چیزاگیر داده بشه مطمئن باشین اونایی که تو فرودگاه هستن خیلی حرفه ای تر از اونایی هستن که در ایست بازرسی زمینی هستن. به نظر من مشکل همسر شما از اینجا نشات گرفته که ایشون در اثر استرسی که بهشون وارد شده گفتن که به خاطر مریضی هستش. خوب اونا هم فرق ویزای مهاجرتی رو با ویزایی که برای پزشکی صادر شده میفهمند. خوب کاملا واضحه که این تناقض کمی شک برانگیزه. بهتره تا مشکلات بیشتری براتون پیش نیومده اصل ماجرا رو بهشون بگین و یک دلیل قانع کننده برای دروغی که گفته شده پیدا کنید.
اين 3 راهي خوي بدلايل امنيتي از قديم هم به اذيت كردن افرادي كه ويزاي آم..ر ي ك ا دارند، معروف بوده و اصلا بحث استرس و ... نيست ولي از فرودگاه تا حالا همچين كنترلي ذكر نشده. اگه خاطرات پارساليها را بخوانيد متوجه ميشيد. با وضعيت حال حاضر احتمال تشديد اين كار هست و لذا بهتره دوستان دقت كنند.Cool
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: nahid.t ، arman_m
(2011-12-25 ساعت 15:51)hoseyn نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 14:04)roghiyeh نوشته:  
با سلام
اين 3 راهي خوي بدلايل امنيتي از قديم هم به اذيت كردن افرادي كه ويزاي آم..ر ي ك ا دارند، معروف بوده و اصلا بحث استرس و ... نيست ولي از فرودگاه تا حالا همچين كنترلي ذكر نشده. اگه خاطرات پارساليها را بخوانيد متوجه ميشيد. با وضعيت حال حاضر احتمال تشديد اين كار هست و لذا بهتره دوستان دقت كنند.Cool

متشكرم از پاسختون اول اينكه همسر من 26 سپتامبر ويزاش را گرفت حدود 3 ماه پيش الان تازه پيگيري كردند دوم اينكه ايشون واقعا مشكل پزشكي دارند الان اگه حرف دوتا بشه بدتره
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-12-24 ساعت 20:43)shs نوشته:  sima s عزيز با سپاس از پاسختون

موفق باشي
ابن اعتبار نتایج پزشکی فقط برای اولین ورود مطرحه یا بار دوم هم همین طوره؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
سایتی که باید چک کنیم برای کلرنس همینه :

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

آخه الان یک هفته شده که آپدیت نشده !
داداش تعطیل هستن . 27 دسامبر میان سر کار . یعنی 3 شنبه . انشالله تا آخر همین هفته لیستشون آپدیت میشه.
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tenesi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان