2012-07-30 ساعت 19:55
دوستان عزیز
نگران نباشید
من پیش خودم حدس زده بودم که این سایت اصلا امروز آپدیت نشه ولی نخواستم تضعیف روحیه کنم
دلایلی داشتم و الان اینجا براتون میگم
تا اینجا که من فهمیدم به علت یه سری مسائل امنیتی اینا بیشتر از یه تعدادی ویزا در ماه صادر نمیکنن
حالا الانم سرشون بخاطر ویزاهای دانشجویی شلوغه.(یکی از آشناهام برای ویزای دانشجویی رفتن سفارت و برگه آبی گرفتن .بعد 16 روز کلییر شدن و رفتن ویزاشونو گرفتن و الان هم در حال جمع کردن وسایل و خداحافظی هستن)
اگه دقت کرده باشین تو این چند ماهه ، اوایل ماه ها یه چند تا کیس رو اعلام میکنن. در طول یه هفته یا بیشتر تعداد آپدیتاشون رو به حداکثر میرسونن.و بعد دیگه تا آخر ماه زیاد از اپدیت کردن خبری نیست.
حتی اگه کلییر کسی آماده شده باشه باز هم تو سایت نمیزنن
هم به این علت که تعدادد ویزاهاشون محدود هست و هم به این علت که دم در سفارت زیاد شلوغ نشه.
ختما بهتر از من همه میدونید که در ماههای آخر چقدر زود به زود سایت آپدیت میشه .حتی در طول روز چند بار هم سایت رو آپدیت میکنن
من فکر میکنم تو اون موقع دیگه خبری از کیس های دانشجویی نیست و همه دانشجوها باید باشن اونور آبها تو بلاد
پس نگران نباشین که چرا الان اینقدر دارن دیر به دیر آپدیت میکنن
بقول دوستان سونامی عظیمی در راهه
شاد و پیروز باشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نگران نباشید
من پیش خودم حدس زده بودم که این سایت اصلا امروز آپدیت نشه ولی نخواستم تضعیف روحیه کنم
دلایلی داشتم و الان اینجا براتون میگم
تا اینجا که من فهمیدم به علت یه سری مسائل امنیتی اینا بیشتر از یه تعدادی ویزا در ماه صادر نمیکنن
حالا الانم سرشون بخاطر ویزاهای دانشجویی شلوغه.(یکی از آشناهام برای ویزای دانشجویی رفتن سفارت و برگه آبی گرفتن .بعد 16 روز کلییر شدن و رفتن ویزاشونو گرفتن و الان هم در حال جمع کردن وسایل و خداحافظی هستن)
اگه دقت کرده باشین تو این چند ماهه ، اوایل ماه ها یه چند تا کیس رو اعلام میکنن. در طول یه هفته یا بیشتر تعداد آپدیتاشون رو به حداکثر میرسونن.و بعد دیگه تا آخر ماه زیاد از اپدیت کردن خبری نیست.
حتی اگه کلییر کسی آماده شده باشه باز هم تو سایت نمیزنن
هم به این علت که تعدادد ویزاهاشون محدود هست و هم به این علت که دم در سفارت زیاد شلوغ نشه.
ختما بهتر از من همه میدونید که در ماههای آخر چقدر زود به زود سایت آپدیت میشه .حتی در طول روز چند بار هم سایت رو آپدیت میکنن
من فکر میکنم تو اون موقع دیگه خبری از کیس های دانشجویی نیست و همه دانشجوها باید باشن اونور آبها تو بلاد
پس نگران نباشین که چرا الان اینقدر دارن دیر به دیر آپدیت میکنن
بقول دوستان سونامی عظیمی در راهه
شاد و پیروز باشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html