کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزیز
نگران نباشید
من پیش خودم حدس زده بودم که این سایت اصلا امروز آپدیت نشه ولی نخواستم تضعیف روحیه کنم
دلایلی داشتم و الان اینجا براتون میگم
تا اینجا که من فهمیدم به علت یه سری مسائل امنیتی اینا بیشتر از یه تعدادی ویزا در ماه صادر نمیکنن
حالا الانم سرشون بخاطر ویزاهای دانشجویی شلوغه.(یکی از آشناهام برای ویزای دانشجویی رفتن سفارت و برگه آبی گرفتن .بعد 16 روز کلییر شدن و رفتن ویزاشونو گرفتن و الان هم در حال جمع کردن وسایل و خداحافظی هستنSmile)
اگه دقت کرده باشین تو این چند ماهه ، اوایل ماه ها یه چند تا کیس رو اعلام میکنن. در طول یه هفته یا بیشتر تعداد آپدیتاشون رو به حداکثر میرسونن.و بعد دیگه تا آخر ماه زیاد از اپدیت کردن خبری نیست.
حتی اگه کلییر کسی آماده شده باشه باز هم تو سایت نمیزنن
هم به این علت که تعدادد ویزاهاشون محدود هست و هم به این علت که دم در سفارت زیاد شلوغ نشه.
ختما بهتر از من همه میدونید که در ماههای آخر چقدر زود به زود سایت آپدیت میشه .حتی در طول روز چند بار هم سایت رو آپدیت میکنن
من فکر میکنم تو اون موقع دیگه خبری از کیس های دانشجویی نیست و همه دانشجوها باید باشن اونور آبها تو بلاد Wink
پس نگران نباشین که چرا الان اینقدر دارن دیر به دیر آپدیت میکنن
بقول دوستان سونامی عظیمی در راهه
شاد و پیروز باشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
(2012-07-30 ساعت 19:55)arman_m نوشته:  دوستان عزیز
نگران نباشید
من پیش خودم حدس زده بودم که این سایت اصلا امروز آپدیت نشه ولی نخواستم تضعیف روحیه کنم
تا اینجا که من فهمیدم به علت یه سری مسائل امنیتی اینا بیشتر از یه تعدادی ویزا در ماه صادر نمیکنن
حالا الانم سرشون بخاطر ویزاهای دانشجویی شلوغه.(یکی از آشناهام برای ویزای دانشجویی رفتن سفارت و برگه آبی گرفتن .بعد 16 روز کلییر شدن و رفتن ویزاشونو گرفتن و الان هم در حال جمع کردن وسایل و خداحافظی هستنSmile)
اگه دقت کرده باشین تو این چند ماهه ، اوایل ماه ها یه چند تا کیس رو اعلام میکنن. در طول یه هفته یا بیشتر تعداد آپدیتاشون رو به حداکثر میرسونن.و بعد دیگه تا آخر ماه زیاد از اپدیت کردن خبری نیست.
هم به این علت که تعدادد ویزاهاشون محدود هست و هم به این علت که دم در سفارت زیاد شلوغ نشه.
ختما بهتر از من همه میدونید که در ماههای آخر چقدر زود به زود سایت آپدیت میشه .حتی در طول روز چند بار هم سایت رو آپدیت میکنن
من فکر میکنم تو اون موقع دیگه خبری از کیس های دانشجویی نیست و همه دانشجوها باید باشن اونور آبها تو بلاد Wink
شاد و پیروز باشید

منم بانظر شما کاملا"موافقم.سونامی عظیمی درراهه
تا میتونید انرژی مثبت بفرستید به سمت سفارت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[quote='odiseh' pid='196378' dateline='1343658897']
شرمنده ، رفتم توی سایت سفارت دیدم تاریخ رو زده 30 جولای دیگه نفهمیدم چی شد Big Grin یهو به خودم اومدم دیدم یه ارسال کردم برا خوشحالی دوستان

حالا نگو که آپدیت مال ظهر بوده Smile حق با شماست

بابا خوب منم نگران شماهام دیگه دست خودم نیست

دوست عزیزم اصلا" اشکالی نداره ما هممون حال تو را داریم و همین کاری را میکنیم که تو کردی
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: daria ، mehdiii ، امیر مهاجر ، arman_m ، bakhshandehgy ، smk2 ، shadin_n ، sam11 ، SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان گرامی الان برای من یک ایمیل زدند از سفارت با این مضمون که پروسه شما تمام شده و اماده صدور ویزا است ومی توانید تشریف بیاورید وبا پاسپورتها ویزای خود را بگیرید .
ایا این مدرک یعنی پروسه من تمام شده ومی توانم بروم انکارا .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
(2012-07-30 ساعت 20:17)smk2 نوشته:  دوستان گرامی الان برای من یک ایمیل زدند از سفارت با این مضمون که پروسه شما تمام شده و اماده صدور ویزا است ومی توانید تشریف بیاورید وبا پاسپورتها ویزای خود را بگیرید .
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تبریککک هوراااااااا امروز یه خبر خوش دیگه شنیدیم.دیگه براتون ایمیل اومده دوست عزیز خیلی خیلی تبریک.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

(2012-07-30 ساعت 16:56)anikoo نوشته:  Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خداوندا خدایا قفل تلسم بچه های 50 هزارو بشکون

من نذزی میرم قفلش باز شه Smile))
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، arman_m ، h4di ، SH1A2R3 ، smk2 ، صوفیا صوری ، ghorbat
(2012-07-30 ساعت 20:24)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 20:17)smk2 نوشته:  دوستان گرامی الان برای من یک ایمیل زدند از سفارت با این مضمون که پروسه شما تمام شده و اماده صدور ویزا است ومی توانید تشریف بیاورید وبا پاسپورتها ویزای خود را بگیرید .
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تبریککک هوراااااااا امروز یه خبر خوش دیگه شنیدیم.دیگه براتون ایمیل اومده دوست عزیز خیلی خیلی تبریک.
دوست عزیز بهتون تبریک میگم، ما بچه های 2013 با هر هورای شما خوشحال میشیم، به امید کلیر شدن (تمیز شدن Big Grin) همه دوستان.
smk2 جان به شما تبریک میگم. آیا هر 4 نفر ویزا گرفتین؟ خوبه قبل از رفتن بهشون میل بزنین و سوال کنین.
باز هم تبریک Smile

به به! این یعنی کلیر شدن سفارشی!
مبارک باشه انشاله!
راستی جدیدا ایمیل زده بودید به سفارت؟
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، h4di ، SH1A2R3 ، کیانا ، smk2 ، daria ، ghorbat ، كاميلا ، parsy631

به سلامتی منم بهتون تبریک میگم
ایشالا در تمام مراحل زندگیتون موفق شین
ما منتظران رو فراموش نکنین
آخرین میلی که بهشون زدید واسه چه تاریخی بود؟از طریق سایت میل زدید یا ایمیل شخصیتون؟و یه سوال دیگه چه ساعتی از روز بهشون میل زدید؟
ممنون از اینکه جوابمو میدید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
(2012-07-30 ساعت 19:55)arman_m نوشته:  دوستان عزیز
نگران نباشید
شاد و پیروز باشید
آرمان خان عزیز،
سایت که آپ شده، اونم دوبار!
یکی 08:56:18 GMT
بعدیش 12:44:39 GMT
که البته آپ دومیش فقط یه تغییر فرمت تو اطلاعات پایین صفحه!

آقا کلیر خوردی یه خبری زنگی چیزی بزنیا
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، mehdiii ، SH1A2R3 ، smk2 ، arman_m ، ghorbat
تبریک میگم دوست عزیز .خیلی خوشحالم که کیس شما هم کلیر شد.به سلامتی ایشااله که زندگی جدید تو آمریکا سرشار از موفقیت براتون باشه.
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، smk2 ، ghorbat
1-تا حــــــــالـــــا تو عمرم انــــــقـــــــد دقیق آمار روزهای میلادی رو نداشتم همیشه میگفتم گور باباش (بابای روزهای میلادی رو عرض میکنم) Big Grin

2-این سایته هم یا داره آپدیت میشه یا به دلیل اذیتهای ما از دسرس خارجش کردن

3-زنگم که زدم بهشون جوابمو ندادن ! تصمیم گرفتم که صلوات بفرستم و بی جنبه بازی در نیارم !!!

خدایا به من صبر بده جوونم !!! Smile)
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، bayat_r ، پرنیان90 ، daria ، ghorbat

آقا مبارکتون باشه. جالبه تو آپدیت سایت 30 جولای شمارتون نبود ولی همون روزی که آپدیت شده بعد از ظهرش بهتون ایمیل زدن که ویزاتون آماده است. این یعنی این که یه آپدیت اساسی دیگه درراهه.SmileSmile انشالاه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2012-07-30 ساعت 18:00)vm1974 نوشته:  مطمئنید که سایت دوباره آبدیت شده ؟چون شماره ها با ساعت 1:37 امروز که سایت آبدیت شد یکیه!
دوبار آپ شده، ولی بار دوم فقط فرمتینگ یه حرف پایین صفحه عوض شده که در ظاهر هم چیزی معلوم نمیشه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، vm1974 ، ghorbat
امروز این تاپیک 10 صفحه رفت جلو. من هر دقیقه میام اینجا یه چیزی برای خوندن هست.
واخخخخخخ قبل از آمریکا رفتن 2 تا چیز رو باید ترک اعتیاد کنم. یکی سیگار دومی تاپیک کلیرنس مهاجر سرا. D:

ویرایش:
راستی سایت درست شد. مال من رو میزنه کماکان refused تاریخش هم 26 جولای هست.
smk2 شما چک کنید و ببینید چی میگه.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تشکر کنندگان: j1970 ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، Kate.S ، کیانا ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، frz61 ، vm1974 ، arman_m ، daria ، ghorbat ، كاميلا ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان