کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-30 ساعت 17:52)J.FAR نوشته:  مرسی اودیسه عزیز .... منکه بالاخره این جدول را نفهمیدم هیچ کس هم حوصله نداره بهم توضیح بده خدا هیچ کس را بی کس نکنه
تو اون جدول کافیه شماره کیس نامبرتو بدون صفر جستجو، اگه اونجا پیداش کردی یعنی اینکه خوش بحالت شده و باید یه سر بری آنکارا پاستو بدی و ویزا بگیری. همین.
صحبت حوصله نیست، اینقدر استرس یا هورا زیاده که خیلی وقتا سوالا دیده نمیشه
(2012-07-30 ساعت 21:08)h4di نوشته:  امروز این تاپیک 10 صفحه رفت جلو. من هر دقیقه میام اینجا یه چیزی برای خوندن هست.
واخخخخخخ قبل از آمریکا رفتن 2 تا چیز رو باید ترک اعتیاد کنم. یکی سیگار دومی تاپیک کلیرنس مهاجر سرا. D:
امروز میگفتم که میخوام تا دو هفته دیگه اصلا هیچی رو چک نکنم که پسرم میگه: واسه چی چک نکنی آخههههه
میگم: استرس داره و علافی
میگه: بذار من چک کنم
منم دوس ندارم اون گرفتار رفرش شه و هر دفعه بهوای چک کلیرنس بره فیسبوک بازی Cool
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، h4di ، anikoo ، کیانا ، smk2 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، vm1974 ، daria ، ghorbat
(2012-07-30 ساعت 16:44)gulu نوشته:  نمي دونم چرا اين لينك visa status check ديگه كار نمي كنه
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
چند تا احتمال داره يا تعداد مراجعان زياده و جوابگو نيست يا فهميدن ما هي چك مي كنيم درشو تخته كردن Sad يا سرور من مشكل داره يا اينم كه دارن آپديت مي كن و مژده اي دل كه خبرهاي خوشي در راه است Big GrinBig Grin
پليز چكTongue
واسه همینه که من هی میگم بابا خویشتن‌دار باشین.
سایت که ماشینیه از کار میندازن این 2012 هیا، حالا ببین اون آفیسرای طفلی رو وقتی ایمیلا رو میخونن Big Grin
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، anikoo ، smk2 ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، mehdiii ، arman_m ، daria ، ghorbat ، gulu ، honey62
(2012-07-30 ساعت 21:08)h4di نوشته:  امروز این تاپیک 10 صفحه رفت جلو. من هر دقیقه میام اینجا یه چیزی برای خوندن هست.
واخخخخخخ قبل از آمریکا رفتن 2 تا چیز رو باید ترک اعتیاد کنم. یکی سیگار دومی تاپیک کلیرنس مهاجر سرا. D:

ویرایش:
راستی سایت درست شد. مال من رو میزنه کماکان refused تاریخش هم 26 جولای هست.
smk2 شما چک کنید و ببینید چی میگه.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
سلام این سایت واسه چیه ؟
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: smk2 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-30 ساعت 21:08)h4di نوشته:  ............. واخخخخخخ قبل از آمریکا رفتن 2 تا چیز رو باید ترک اعتیاد کنم. یکی سیگار دومی تاپیک کلیرنس مهاجر سرا. D:
.........
هادی جان، همین قدر که کلیر بشی، بقدری فکر و خیال و کار و برنامه های گوناگون به سرت هوار میشه که تاپیک کلیرنس ییهو از سرت می پره!!! به هیچ داروی ضد اعتیادی هم نیاز نخواهی داشت! Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-07-30 ساعت 21:32)a.r.a.s.h1 نوشته:  

ویرایش:
راستی سایت درست شد. مال من رو میزنه کماکان refused تاریخش هم 26 جولای هست.
smk2 شما چک کنید و ببینید چی میگه.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
سلام این سایت واسه چیه ؟
دوست عزیز این سایته که بچه هایی که ویزاشون صادر شده باید چک کنن تا ببینن تو چه مرحلهایه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: smk2 ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، mehdiii ، SH1A2R3 ، a.r.a.s.h1 ، ghorbat
یکی از دوستانم اینجا نشسته میگه چی میشه تو اون سایتو رفرش کنی بعد شمارتو ببینی یه شیرنی بدی به ما؟هی میگه نیومد؟بچه ها مهاجرسرا کیا رفتن؟
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: smk2 ، bakhshandehgy ، h4di ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arman_m ، daria ، ghorbat
دوستان گرامی من قبلا خیلی ایمیل زدم هم از سایت وهم از اکانت خودم ولی اخرین بار همین امروز ظهر از سایت ایمیل زدم ودر ضمن در این سایت جدید هم چک کردم دیدم هنوز همان refusedموجود است ولی تاریخ response شده 30 جولای ودیگر نمی دانم چون الان درحالت شوک هستم واز خداوند خواستارم تا دل همه شما عزیزان که منتظر هستید هرچه سریعتر شاد شود واون هههههههههههههههههوووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااقشنگه رو ازهمه شما بشنوم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
(2012-07-30 ساعت 21:59)smk2 نوشته:  دوستان گرامی من قبلا خیلی ایمیل زدم هم از سایت وهم از اکانت خودم ولی اخرین بار همین امروز ظهر از سایت ایمیل زدم ودر ضمن در این سایت جدید هم چک کردم دیدم هنوز همان refusedموجود است ولی تاریخ response شده 30 جولای ودیگر نمی دانم چون الان درحالت شوک هستم واز خداوند خواستارم تا دل همه شما عزیزان که منتظر هستید هرچه سریعتر شاد شود واون هههههههههههههههههوووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااقشنگه رو ازهمه شما بشنوم

پس چرا از من را 27 JUL می زنه؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، smk2 ، امیر مهاجر ، arman_m

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین یعنی کلیر شدن ؟ یا پاسپورت دادن منتظر یوپی اس هستن ؟ یا ویزا تو پاسشون هست(که دیگه چیو چک می کنن ) ؟ کدومش رو تو این سایت چک می کنن ؟ مرسی
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، smk2 ، امیر مهاجر
(2012-07-30 ساعت 15:18)rojan_e نوشته:  سلام
راستش من تازه اومدم تو مهاجر سرا و مطالب رو خوندم ، اگه ميشه در مورد refused يه توضيح بديد يعني چي؟

سلام، refused یعنی اینکه درخواست شما برای ویزا "موقتا" پذیرفته نشده. توی همون پنجره ای که وضعیت رو refused نشون میده، گفته که برای اطلاعات بیشتر به برگه ای که زمان مصاحبه دریافت کردین (برگ آبی) مراجعه کنین، توی برگ آبی هم برای اکثریت بچه ها قسمت administrative process مشخص شده. لب کلام اینکه تا اتمام پروسه چک امنیتی همگی باید تو آب نمک شیرجه بزنیم Cool
DV2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، smk2 ، امیر مهاجر ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، daria ، honey62
(2012-07-30 ساعت 22:06)a.r.a.s.h1 نوشته:  ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین یعنی کلیر شدن ؟ یا پاسپورت دادن منتظر یوپی اس هستن ؟ یا ویزا تو پاسشون هست(که دیگه چیو چک می کنن ) ؟ کدومش رو تو این سایت چک می کنن ؟ مرسی
دوست عزیز منظورم بچه هایی که رفتن مصاحبه و کلیر نشده ان و وقتی ویزاشون اماده بشه یعنی کلیر می شن تو این سایت میاد.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، smk2 ، امیر مهاجر ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
یکی از بچه ها امروز جواب میلش اومد که کلیر شده اما تو آپدیت امروز سایت اسمش نیود....شماها هم ایمیل بزنین .....بقول مهندس آرمان..اینا چون سرشون شلوغه نمیخوان ازدهام شه جلو سفارت
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام
یه سوال در مورد محدودیت صدور ویزا در هر ماه برای من پیش اومده که چند صفحه قبل هم یکی از دوستان بهش اشاره کردند. راستش وجود محدودیت برای صدور ماهانه ویزا اون هم برای کیس های لاتاری کمی دور از ذهن به نظر میرسه. مجموعا" بناست 50.000 ویزا صادر بشه و از یادداشتهای دوستان در مهاجرسرا به این نتیجه میرسیم که طی ماههای اول تعداد کمی ویزا صادر میکنند . خب حجم زیادی از ویزاهای مربوط به مصاحبه های ماههای اول که صدور اونها موکول شده به ماههای بعدی از یکطرف و تعداد زیاد صدور ویزاهای یکضرب افراد در ماههای آخر از طرف دیگر ، احتمال وجود محدودیت رو از بین نمیبره؟ . من واقعا" متوجه نمیشم که در هر ماه تعداد محدودی ویزا میتونن صادر کنند یعنی چی؟ آیا منبعی در این مورد هست؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که به اشتراک بگذاره.
باتشکر و احترام
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: shadin_n ، bakhshandehgy ، frz61 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، vm1974 ، امیر مهاجر ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، sayeh_m ، daria ، ghorbat ، tiba ، smk2 ، honey62 ، به گل
(2012-07-30 ساعت 22:21)frz61 نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 22:03)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 21:59)smk2 نوشته:  ولی تاریخ response شده 30 جولای

پس چرا از من را 27 JUL می زنه؟؟؟

مال من هم 26 جولای هست Big Grin

مال ما هم از 27 جولای شده 30 جولای.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، پرنیان90 ، smk2 ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، shadin_n
اگر به انتهای صفحه نتایج کلیرنس نگاه کنید. بندی هست به این مضمون:

(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please check the Department of State's current Visa Bulletin at http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html for information about visa availability for your visa category.

با استناد به این بند احتمالا چنین قانونی وجود داره. ولی احتمالا در اواخر هر دوره (یعنی ماه تابستان) به دلیل افزایش حجم تقاضا این محدودیت برداشته میشه.

(2012-07-30 ساعت 22:55)viona نوشته:  سلام
یه سوال در مورد محدودیت صدور ویزا در هر ماه برای من پیش اومده که چند صفحه قبل هم یکی از دوستان بهش اشاره کردند. راستش وجود محدودیت برای صدور ماهانه ویزا اون هم برای کیس های لاتاری کمی دور از ذهن به نظر میرسه. مجموعا" بناست 50.000 ویزا صادر بشه و از یادداشتهای دوستان در مهاجرسرا به این نتیجه میرسیم که طی ماههای اول تعداد کمی ویزا صادر میکنند . خب حجم زیادی از ویزاهای مربوط به مصاحبه های ماههای اول که صدور اونها موکول شده به ماههای بعدی از یکطرف و تعداد زیاد صدور ویزاهای یکضرب افراد در ماههای آخر از طرف دیگر ، احتمال وجود محدودیت رو از بین نمیبره؟ . من واقعا" متوجه نمیشم که در هر ماه تعداد محدودی ویزا میتونن صادر کنند یعنی چی؟ آیا منبعی در این مورد هست؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که به اشتراک بگذاره.
باتشکر و احترام

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، viona ، smk2 ، a.r.a.s.h1 ، ghorbat ، كاميلا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان