2012-08-03 ساعت 12:56
منم یه روز قبل شما بودم و هنوز منتظرم امیدوارم نتیجه واسه هممون مثبت باشه توکل به خدا

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
|
2012-08-03 ساعت 12:56
منم یه روز قبل شما بودم و هنوز منتظرم امیدوارم نتیجه واسه هممون مثبت باشه توکل به خدا ![]() ![]() ![]() ![]()
2012-08-03 ساعت 13:01
خودمونیم ها
نوبتیم باشه دیگه نوبت ماست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ![]() ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی تشکر کنندگان: frz61 ، hamedhamed ، ali1981 ، gulu ، vm1974 ، امیر مهاجر ، به گل ، amir0_0amir ، کیانا ، arman_m ، ghorbat ، daria
2012-08-03 ساعت 13:05
بچه ها من مجبورم برای یه کاری برم بیرون سایت چه ساعتی اپدیت میشه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat
2012-08-03 ساعت 13:11
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011 تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL کنسولگری: آنکارا تعداد همراهان: 1 نفر تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012 تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012 نتیجه: برگه آبی کلیرنس:8 آگوست 2012 دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
2012-08-03 ساعت 13:14
دوست عزیز من میخوام تصویری رو اپلود کنم نمییاره میشه قدم به قدم بگین چطوری اپلود میکنین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ![]() ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
2012-08-03 ساعت 13:14
روز "پـــــــــــــــــنــــــــــــجــــــــــــــــــــاه و هـــــــــشـــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــ" امــــــــــــــــــــــــــــــــــه ببینم تموم میشــــــــــــــــــــــــــــه
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز ![]() (2012-08-03 ساعت 12:52)bakhtiari659 نوشته: 45 روز .... در اون سایت کذایی هم هنوز زده تحت بررسی << ولی تاریخ و می زنه 3 آگوست یعنی امروز ... پس امروز هم برای من خبری نیست .... اتفاقا سری قبل که کلیر شدند، تاریخ Response Date اونها ۲۱ جولای بود و ۳۱ جولای سایت آپدیت شد و قبل از آپدیت شدن سایت Response Date اونها به ۳۱ جولای تغییر کرده بود. (2012-08-03 ساعت 13:05)bglory14914 نوشته: بچه ها من مجبورم برای یه کاری برم بیرون سایت چه ساعتی اپدیت میشه معمولا حدود ساعت 6
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July ارسال فرمها: Aug 06, 2011 کارنت شدن: Apr 19, 2012 مصاحبه: Jun 21 کلیرنس: Sep 21 ویزا: 26 Sep ورود به آمریکا: 29 Nov دریافت گرین کارت: Dec 18 دریافت سوشیال: Dec 28 تشکر کنندگان: bglory14914 ، امیر مهاجر ، کیانا ، arman_m ، sam11 ، ghorbat ، a.r.a.s.h1 ، daria
2012-08-03 ساعت 13:29
حدودا 183 روز ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره دریافت وبزا: SEP 28 ورود به آمریکا : 2013/March (2012-08-03 ساعت 10:34)gulu نوشته: respose date 01 از 31 جولاي به 2 آگوست تغيير كرده ولي 02 همچنان بر 21 جولاي مانده است ... تغييرات response date كيس ما : 01 : ديروز ساعت 6 عصر 31 جولاي ، امروز ساعت 8 صبح به 2 آگوست ، امروز ساعت 11 ظهر به 3 آگوست تغيير كرده (به ساعات رويت خودم ) 02 : همون 21 جولاي ! و اين داستان همچنان ادامه دارد... تا من به يه نتيجه اي برسم باشد كه به درد آيندگان بخورد ![]()
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
2012-08-03 ساعت 13:44
(2012-08-03 ساعت 13:14)SH1A2R3 نوشته: اول به یه سایت آپلود برید مثلا سایت http://up.vatandownload.com ، بعد عکسی رو که میخواهید آپلود بشه رو از طریق دکمه Brows از تو کامپیوتر انتخاب کرده و بعد دکمه آپلود رو میزنید. (آپلود عمومی را انتخاب کنید) پس از چند لحظه صفحه ای شامل چند لینک باز میشه. از بین لینکها لینک مستقیم برای انجمنها رو کپی کنید و در متنتون پیست فرمایید.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011 تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL کنسولگری: آنکارا تعداد همراهان: 1 نفر تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012 تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012 نتیجه: برگه آبی کلیرنس:8 آگوست 2012 دریافت ویزا: 16 آگوست 2012 thats party time........
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ![]() ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
2012-08-03 ساعت 14:02
واااااای چقدر استرس دارم، یعنی میشه امروز بیاد مال همه +++ +++ +++
سوت سوت دست دست.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای ارسال فرمها: 2011 آگوست مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June دريافت کليرنس: 2012 29th of July دريافت ویزا: August 1st 2012 هزينه ها: ۵۳ تومان (پست) چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد تشکر کنندگان: gulu ، امیر مهاجر ، bglory14914 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، oe163 ، Shezem ، به گل ، amir0_0amir ، vm1974 ، h4di ، کیانا ، smk2 ، frz61 ، ghorbat ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
2012-08-03 ساعت 14:26
(2012-08-03 ساعت 13:01)SH1A2R3 نوشته: خودمونیم ها آره دیگه شایرا جان .نوبتی هم باشه دیگه نوبت ماست.آخه منو شوهرم تا حالا 80 روزه که منتظریم.به امید خوشحالی ودست هوراهای همه بچه های منتظر.راستی شایرا جان شما با اینکه عضو جدید هستی ولی رتبه خیلی بالایی آوردی میشه بگی رمز موفقیتت چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() آخه منم سعی میکنم هرچی میدونم در رابطه با سوالات بچه ها پاسخگو باشم وکمک کنم آخه خودم کشیدم این شرایط پر استرس رو ولی رتبم در مقایسه با تو خانومی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟.........:P ![]()
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم) تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ تاریخ مصاحبه:16می تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG ![]() ![]() |