کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 20:51)shraya نوشته:  دوستان عزیز
هنوز برای من وقت مصاحبه تعیین نشده ... باید صبر کنم تا ایمیل بیاد؟
بنظر شما حدودا کی میشه؟...با توجه به چیزایی که تو امضام هست...
تا اون موقع روند کارمو چه جوری چک کنم؟
راهی هست؟

تاریخ مصاحبه ها رو تو سایت سفارت میزنن حتما چک کنین یا از توی خود سایت اصلی KCC با داشتن CONFIRMATION NUMBER / اسم و سال تولد وارد پروفایلتون بشین اونجا حتما آخرین تغییرات معلومه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، arman_m ، mojtaba_k
(2012-08-02 ساعت 23:41)mehrdad_f نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 18:19)j1970 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 18:14)h4di نوشته:  حق با شماست. فکر کنم این کار منطقی تر باشه. خوشبختانه فقط رزرو کردم و هنوز پول ندادم و بلیط برام صادر نشده. میرم عوضش میکنم.

راستی دوستان جمعه ها هم یو پی اس پاکتها رو میاره؟ جمعه ها هم کار میکنند؟
من یه جا خوندم که یه نفر گفته بود رفته دفتر مرکزی ups.
اگه این قضیه واقعاً کار کنه، خب شاید وقتی عجله‌ای باشه کار و بلیط برگشت داشته باشی بشه رفت دفتر مرکزی و ویزا رو گرفت خیلی خوب میشه.
کسی هست که اینجوری گرفته باشه ویزاشو و منتظر نمونده باشه تا پست بیارتش در هتل؟
اره ما امشب از دفتر ups گرفتیم
ايا هزينه اضافي هم يرداخت كرديد؟ و اينكه به كجا مراجعه كرديد؟ ادرسش كجاست؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، MAHDI2012 ، ghorbat ، arman_m ، mojtaba_k ، daria
راستش کیس من نیست
یک نفر به اسم عباس که ترکیه هست و کارش لاتاریه این کارو کرد
این موبایلشه
00905352238326
(2012-08-02 ساعت 23:58)rojan_e نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 23:41)mehrdad_f نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 18:19)j1970 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 18:14)h4di نوشته:  حق با شماست. فکر کنم این کار منطقی تر باشه. خوشبختانه فقط رزرو کردم و هنوز پول ندادم و بلیط برام صادر نشده. میرم عوضش میکنم.

راستی دوستان جمعه ها هم یو پی اس پاکتها رو میاره؟ جمعه ها هم کار میکنند؟
من یه جا خوندم که یه نفر گفته بود رفته دفتر مرکزی ups.
اگه این قضیه واقعاً کار کنه، خب شاید وقتی عجله‌ای باشه کار و بلیط برگشت داشته باشی بشه رفت دفتر مرکزی و ویزا رو گرفت خیلی خوب میشه.
کسی هست که اینجوری گرفته باشه ویزاشو و منتظر نمونده باشه تا پست بیارتش در هتل؟
اره ما امشب از دفتر ups گرفتیم
ايا هزينه اضافي هم يرداخت كرديد؟ و اينكه به كجا مراجعه كرديد؟ ادرسش كجاست؟

راستش کیس من نیست
یک نفر به اسم عباس که ترکیه هست و کارش لاتاریه این کارو کرد
این موبایلشه
00905352238326
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، ghorbat ، arman_m ، mojtaba_k ، daria
اینم انرژی مثبت ها برای شایرای عزیز گولو عزیز و تمام دوستانی که مدت زیادی است منتظر هستن و همچنین برای تمام منتظران مهاجرسرا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بسه یا بازم ادامه بدم! ولی خدایش اینقدر انرژی + میفرستیم تا هوراهای همگی رو بشنویم. به امید فردا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sayeh_m ، moesa7 ، امیر مهاجر ، frz61 ، vm1974 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، ghorbat ، arman_m ، gulu ، kopol ، mojtaba_k ، به گل ، daria ، honey62
سلام دوستان من از مهمونی مییام.ولی اصلا خوش نگذشت.فقط فکرم این بود که خدایا فردا چی میشه.
قربونش برم رشته نیست که ما خوندیم .
مطب و بیمارستان بس نیست تو کوچه و خیابون و عروسی و مهمونی هم مردم ول کن نیستن.تا میری یه مهمونی که از استرس و کار بیای بیرون همه دفترچه هاشونو از تو کیفاشون مییارن بیرون مجبوری تا اخر مهمونی براشون طبابت کنی.خسته شدم دیگه............
خدایا امروز (ساعت 12:20 بامداده)دل ما رو شاد کن.
ما بندگانت منتظریم......
بخدا من یه موی سفید نداشتم ولی چند تا از موهام سفید شده.اگه ادامه پیدا کنه موهامم مثل دندونام سفید میشه.Sad
بخدا حتی تو کنکور هم من اینقدر منتظر نبودم .بخدا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
سلام دوستان جواب ايميل من هم دقيقا مانند دوستمانfrz61 ميباشد پس نتيجه ميگيريم آنها از ايميل زدن ما ايرانيان خسته شدند و متني را آماده كرده براي همه مي فرستند.نظر شما دوستان چيست؟چون در جواب ايميل قبلي گفته بودن كه هنوز پروسه كامل نشده و بزودي در سايت شماره كيس خود را خواهيد ديد.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، mojtaba_k ، loveusa ، smk2 ، daria
من هرچی گشتم پیدا نکردم (به دلیل پاک شدن تاپیکها) ولی مطمئنم عین این متن رو قبلا هم خونده بودم که برای بچه ها زده بودند. مطمئنا از متنهای آماده است.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sam11 ، bayat_r ، frz61 ، vm1974 ، smmyp ، ghorbat ، mojtaba_k ، loveusa ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید
که ز انفاس خوشش بوی کسی می‌آید
از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش
زده‌ام فالی و فریادرسی می‌آید
زآتش وادی ایمن نه منم خرم و بس
موسی آنجا به امید قبسی می‌آید
هیچ کس نیست که درکوی تواش کاری نیست
هرکس آنجا به طریق هوسی می‌آید
کس ندانست که منزلگه معشوق کجاست
این قدر هست که بانگ جرسی می‌آید
جرعه‌ای ده که به میخانهٔ ارباب کرم
هر حریفی ز پی ملتمسی می‌آید
دوست را گر سر پرسیدن بیمار غم است
گو بران خوش که هنوزش نفسی می‌آید
خبر بلبل این باغ بپرسید که من
ناله‌ای می‌شنوم کز قفسی می‌آید
یار دارد سر صید دل حافظ یاران
شاهبازی به شکار مگسی می‌آید
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vm1974 ، hadiseh.t ، smmyp ، ghorbat ، mojtaba_k ، به گل ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، daria
سلام دوستان - همسر من شنبه با اتوبوس داره میره انکارا (بلیط هواپیما گیر نیاوردیم ) . کسی هست که بخواهد برود و همراه بخواهد .لطفا پیغام خصوصی بگذارید .ممنون
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، mojtaba_k ، j1970 ، daria
(2012-08-03 ساعت 00:25)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان من از مهمونی مییام.ولی اصلا خوش نگذشت.فقط فکرم این بود که خدایا فردا چی میشه.
قربونش برم رشته نیست که ما خوندیم .
مطب و بیمارستان بس نیست تو کوچه و خیابون و عروسی و مهمونی هم مردم ول کن نیستن.تا میری یه مهمونی که از استرس و کار بیای بیرون همه دفترچه هاشونو از تو کیفاشون مییارن بیرون مجبوری تا اخر مهمونی براشون طبابت کنی.خسته شدم دیگه............
خدایا امروز (ساعت 12:20 بامداده)دل ما رو شاد کن.
ما بندگانت منتظریم......
بخدا من یه موی سفید نداشتم ولی چند تا از موهام سفید شده.اگه ادامه پیدا کنه موهامم مثل دندونام سفید میشه.:(
بخدا حتی تو کنکور هم من اینقدر منتظر نبودم .بخدا

دوست گرامی سلام
لطفا این قدر بی قراری برای چه
من هم وضیعتی مشابه شما را داشتم وشاید هزاران مرتبه COMPLEX تر.
ولی با گذشت 45 روز کلیرنس اعلام شد.
Dear colleque please kindly behave as a physcian not less than that.
With best wishes.
تشکر کنندگان: smmyp ، hamedhamed ، ghorbat ، mojtaba_k ، bayat_r ، j1970 ، sam11 ، smk2 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
(2012-08-03 ساعت 02:18)نادره نوشته:  سلام دوستان - همسر من شنبه با اتوبوس داره میره انکارا (بلیط هواپیما گیر نیاوردیم ) . کسی هست که بخواهد برود و همراه بخواهد .لطفا پیغام خصوصی بگذارید .ممنون

اگر جمعه آپدیت بشه و کلیر بشیم حتماً. ولی الان....
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: hamedhamed ، ghorbat ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، frz61 ، smk2 ، daria
سلام ...الان ساعت 2 بامداد سایت را چک کردم از 4 کیس 2 نفرمون ready شدیم و دو نفر refused هستیم...جالبه تاریخ هنوز 2 AUG است .بعد از ظهر دیدم با اینکه 2 AUG بود ولی هر 4 نفر refused بود .پس نتیجه می گیریم این سایت هم یک کارایی می کنه .از خودم را refused زده
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/php]
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: hamedhamed ، ghorbat ، viona ، kopol ، mojtaba_k ، h4di ، SH1A2R3 ، vm1974 ، sam11 ، frz61 ، hadiseh.t ، کیانا ، arman_m ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
https://ceac.state.gov/CEAC/
تا جایی که توی این سایت نوشته و برای همه قابل مشاهده است، اطلاعات این سایت مربوط به مرکز ملی ویزا (NVC) است. National Visa Center
اطلاعات کیسهای لاتاری مربوط به KCC میشه.
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: hamedhamed ، ghorbat ، arman_m ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، honey62
سلام . بچه ها یه سوال داشتم
من پنچشنبه می خوام برم واسه ویزا. به نظرتون همون روز ویزا رو میده به UPS؟ آخه انگار فقط از دوشنبه تا پنشنبه ها کار می کنن
تشکر کنندگان: ghorbat ، mojtaba_k ، SH1A2R3
سلام دوستان گلم
به خدا اینطور فکر نکنین که ما کنارتون نیستیم
یکی از همین روزا ویزاتون میاد
بقول دوستان ،:دیز و زود داره ولی سوخت و سوز نداره،،
حتما ویزاهاتونو میگیرین
من یقین دارم
فقط شاید در بعضی از شرایط خاص به کیسی ویزا ندن که ارتباط نزدیک با مجموعه ای مثل س پ ا ه و یا امثال اون داشته باشه
بچه ها امسال رو با سالهای قبل مقایسه نکنین
تو هیچ سالی این همه از مردم درخواست نمیکرن که بیاین دوباره سایت رو چک کنین و شاید قبول شده باشین
اینطور که معلومه خیلی ها واسه قبولیشون اقدام نکردن.پس الکی اعصابتونو خورد نکنین و به امید خدا ،مطمین باشین که هتون کلیر میشین
یه چیزی هم در مورد اون سایت بگم ،من به این نتیجه رسیدم که این سایت فقط برای این هست که مطمین باشین پروندتون زسر دستشونه و فراموشش نکردن،والا هیچ منیعی نمیتونه برای این باشه که کلیر شدسن و یا اینکه نشدین
ما بعد از حدود 10روز دیدیم که رسپانس دیتش تغییر کرد.گفتیم یه خبرایی شده. بهشون ظهر میل زدیم و غروب همون روز و 15 دقیقه قبل آپدیت سایت جواب دادن که کلیر شدین
دز پناه حق
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان