کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-03 ساعت 18:56)bglory14914 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 18:55)vm1974 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 18:53)bglory14914 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 18:45)vm1974 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 18:34)SH1A2R3 نوشته:  یعنی امروز هم نه؟؟؟؟؟؟
من دیگه طاقتم تموم شده.اخه باید به کی بگم.Sad
چجوری تا دوشنبه صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
دکمه f5و اتگشت اشاره دست راستم از دست من جونشون به لبشون رسید.....

متاسفانه فکر نمیکنم دیگه آپدیت بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها وضعیت رسپانس دیتتون توی سایت کذایی تغییری کرده یا نه ؟ نگاهی بندازید.

مال من شده امروز نمیدونم بالاخره یعنی چی

قبلی چه تاریخی بود؟
قبلی 31 جولای بود
فکر کنم اکثرا" اینطورین! بقیه چه نظری دارن؟
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، batis2010 ، sam11 ، SH1A2R3 ، ghorbat
بچه ها لطفاً همه تمرکز کنیم ، انرژی مثبت بدهیم که امروز آپدیت بشه و اسم یکسری در بیاد !
الان همه دارن تو سایت انرژی منفی می دهند که " بابا امروز آپدیت نمیشه ! " همه تمرکز کنیم .................... ++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، امیر مهاجر ، arman_m ، shadin_n ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، کیانا ، batis2010 ، sam11 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، a.r.a.s.h1 ، honey62
سلام

لطفا یکی به من جواب بده.
من به سایت CEAC که وارد میشم و شماره کیس را وارد می کنم میگه هیچ دیتائی در مورد شما وجود نداره.نکنه شماره کیس را اشتباه وارد می کنم.من صفرها را حذف می کنم و وارد می کنم.باید IMMIGRANT بزنم دیگه؟ لازمه بگم من مدارک را فرستادم و گفتند که رسیده و احتمالا مصاحبه شما را سپتامبر خواهیم گذاشت ولی هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نیست.
اگر پاسپورت از امروز یک سال اعتبار داره آیا لازمه عوضش کنیم؟ می ترسم تاریخ مصاحبه زود معلوم بشه و باید کپی آن را با مدارک بفرستیم و پاسپورت ما تو اداره گدرنامه باشه؟؟؟ میشه الان کپی این پاس قدیمی را بگیریم و بعد بفرستیم و بعد که پاس جدید اومد با اون بریم مصاحبه؟؟؟؟؟
کپیها مثل کپی پاس را باید کپی برابر اصل کرد یا کپی کافی است؟

خدا عوضتون بده اگه شما نبودید با اینهمه سوال چیکار می کردیم.
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، batis2010 ، sam11 ، ghorbat
مال ما هم از 31 جولای به 2 اگوست تغغیر کرده البته 2 تا از 4 تا و 2 تا ثابت مونده رو 21 جولای
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: bglory14914 ، کیانا ، arman_m ، امیر مهاجر ، batis2010 ، vm1974 ، ghorbat ، a.r.a.s.h1
بچه ها ناراحت نباشین. کلیرتونم میاد و به قولی از این فاز نگرانی وارد فاز جدید نگرانی میشین. ویزای همتون سفارشی آمادست و کسی نمیتونه این موقعیت رو از شما بگیره. 1 سال صبر کردین چند روز دیگه هم روش.
اما کلیر که شدین تازه میفهمین که ای بابا اول مسیری وایسادین پر پیچ و خم که تهشم نامعلومه. اما اگر امیدوار و سخت کوش باشین حتما روزهای بهتری در انتظارتونه.
ایشالا هر چه زودتر مامور یو پی اس پاسپورت ویزا خورده خاشخاشی رو داغ داغ بذاره کف دستتون.
(2012-08-03 ساعت 19:43)h4di نوشته:  بچه ها ناراحت نباشین. کلیرتونم میاد و به قولی از این فاز نگرانی وارد فاز جدید نگرانی میشین. ویزای همتون سفارشی آمادست و کسی نمیتونه این موقعیت رو از شما بگیره. 1 سال صبر کردین چند روز دیگه هم روش.
اما کلیر که شدین تازه میفهمین که ای بابا اول مسیری وایسادین پر پیچ و خم که تهشم نامعلومه. اما اگر امیدوار و سخت کوش باشین حتما روزهای بهتری در انتظارتونه.
ایشالا هر چه زودتر مامور یو پی اس پاسپورت ویزا خورده خاشخاشی رو داغ داغ بذاره کف دستتون.
h4di عزیز ویزا رو گرفتی اومدی؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی مبارک باشه---- حالا منظورت از این مسیر پر پیچ و خم چیز خاصی هست یا کلا میگی یکم نگران شدم لطفا تجربیاتت رو در اختیار ما هم بزار
با آرزوی موفقیت
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، کیانا ، cmbt ، arman_m ، batis2010 ، امیر مهاجر ، h4di ، sam11 ، ghorbat ، honey62
(2012-08-03 ساعت 18:50)parsy631 نوشته:  دوستان کسی میدونه ups شنبه ها کاز می کنه یا نه ؟

پرسام خان
یو پی اس شنبه ها تا ظهر کار می کنن. ویزای من ظهر شنبه رسید دستم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: zina s ، frz61 ، bglory14914 ، arman_m ، batis2010 ، امیر مهاجر ، h4di ، bayat_r ، parsy631 ، mirman ، sam11 ، ghorbat ، daria
ای باباا
چرا امروز آپدیت نکردن
من تو راه بودم و داشتم رانندگی میکردم. با کلی امید اومدم که شاهد ترکیدن سایت باشم ولی خیلی خورد تو پرم
ایشالا که هرچه زودتر خبرهای خوبی ازتون میشنوم
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: smmyp ، cmbt ، shadin_n ، alexander ، batis2010 ، امیر مهاجر ، h4di ، bayat_r ، zina s ، frz61 ، vm1974 ، sam11 ، ghorbat ، gulu ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
مثل اینکه رفت تا دوشنبه، البته یادمه آپدیت 20 جولای ساعت هشت و نیم شب انجام شد. ....
کاش انقدر اطرافیانم ازم نمی‌پرسیدند چی‌شد چی‌شد، اینطوری خیلی راحت‌تر می‌گذشت. البته تقصیر خودمه که نتونستم خودمو نگه دارم و از پارسال تاحالا تقریبا همه خبر دارند...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ به امید روزهای پر از آپدیت زود به زود و پرشمار،
++++++ دوشنبه همه با هم یک هــــــــــــو رررر اااا ی‌ی‌ی بزرگ مــیــکـــشـــیـــم ++++++......
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: batis2010 ، امیر مهاجر ، arman_m ، zina s ، vm1974 ، sam11 ، mehdiii ، ghorbat ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، daria ، honey62
(2012-08-03 ساعت 20:26)arman_m نوشته:  ای باباا
چرا امروز آپدیت نکردن
من تو راه بودم و داشتم رانندگی میکردم. با کلی امید اومدم که شاهد ترکیدن سایت باشم ولی خیلی خورد تو پرم
شاد و پیروز باشید

سلام آرمان جون
من یه پیام دادم و منتظر جواب هستم داداش
مرسی
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: arman_m ، sam11 ، ghorbat
(2012-08-03 ساعت 20:40)shiraz mamali نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 20:26)arman_m نوشته:  ای باباا
چرا امروز آپدیت نکردن
شاد و پیروز باشید

سلام آرمان جون
من یه پیام دادم و منتظر جواب هستم داداش
مرسی
سلام داداش
آقا نتونستم در این رابطه بهت زیاد اطلاعات بدم
شما تو تاپیک مطرح کن،شاید تجربه ای مشابه وجود داشته باشه
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
نه هفته دیگه میرم.
چیز خاصی منظورم نبود، جای نگرانی نیست. زندگی مسیر پر پیچ و خمیه. زندگی در شرایط جدید هم پیچ و خمش رو بیشتر میکنه و البته هیجان انگیز تر.
پیدا کردن کار و کسب در آمد و بالا رفتن از نردبان ترقی سخت ترین چیزیه که یه مهاجر باید باهاش دست و پنجه نرم کنه و اگه هوشمند و صبور باشه یقینا موفق میشه. بنده فعلا در مرحله یادگیری هستم و تجربه ای برای در اختیار گذاشتن ندارم. اما اگر چیزی یافتم خوشحال میشم از تقسیم کردنش.

(2012-08-03 ساعت 19:50)bglory14914 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 19:43)h4di نوشته:  بچه ها ناراحت نباشین. کلیرتونم میاد و به قولی از این فاز نگرانی وارد فاز جدید نگرانی میشین. ویزای همتون سفارشی آمادست و کسی نمیتونه این موقعیت رو از شما بگیره. 1 سال صبر کردین چند روز دیگه هم روش.
h4di عزیز ویزا رو گرفتی اومدی؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی مبارک باشه---- حالا منظورت از این مسیر پر پیچ و خم چیز خاصی هست یا کلا میگی یکم نگران شدم لطفا تجربیاتت رو در اختیار ما هم بزار
با آرزوی موفقیت

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bayat_r ، zina s ، vm1974 ، sam11 ، ghorbat ، honey62
(2012-08-03 ساعت 18:51)vm1974 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 18:25)bglory14914 نوشته:  ولی من فکر کنم ساعت 7.30 سایت آپدیت میشه دوشنبه که اینطور بود

دوشنبه دقیقا"چه ساعتی آپدیت شد؟ علما جواب بدن؟

دوست عزیز
دقیقا ساعت 7/30 بعد از ظهر 31 جولای آپدیت شد.Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: zina s ، frz61 ، vm1974 ، arman_m ، mojtaba_k ، Shezem ، behina ، sam11 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، ghorbat ، کیانا ، honey62
سلام دوستای گلم.من از برندگان 2013هستم.باید برم ابوظبی مصابه.
میخوام بدونم شماها که رفتین آیا ازتون پرسیدن که پدرتون چه کاره هست؟اخه پدر من بازنشسته ی ارتش هست.و خودمم به خاطر حضور پدرم در جنگ از سربازی معاف شدم...میخوام بدونم آیا دلایل معافیت براشون مهمه؟(اگه گفتن چرا معاف شدی چی بگم؟)یا به خاطره اینکه بابام ارتشی بوده به من گیر نمیدن؟
بد جوری توی استرس افتادم
اگه امکان داره داداشتون رو راهنمایی کنید
........................سپاس..........................
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: arman_m ، sayeh_m ، mojtaba_k ، Shezem ، zina s ، SH1A2R3 ، ghorbat ، کیانا ، daria ، teriole
دوستان منتظر کلیرنس با عرض ادب و سلام.
نکاتی را لازم میدانم بازگو کنم که میتواند مفید باشد.
1 -زمان مصاحبه به اکثریت ما گفته شده یک الی دو ماه بعد سایت سفارت را چک کنید.بنابر این شما دو ماه را در نظر داشته باشید و این همه بی تابی
و بی صبری از خود نشان ندهید.
2-من بعنوان کسی که کمی بیشتر از شما ها بررسی ومطالعه داشته ام به
همه عزیزان با قاطعیت عرض میکنم که 99% از دارنده گان برگ ابی کلیر شده و ویزای خودرا دیر یا زود دریافت خواهند نمود.
3-عمل کرد خود را بر اساس عقلانیت قرار دهید.ابراز احساسات در حد متعارف بسیار خوب است ولی اگر از حد خود گذشت خوشایند نخواهد بود.
4-مدیران بسیار دلسوز وبا تجربه مهاجر سرا در انتهای هر مورد قسمت تشگر وتبریک را برای مواردی اختصاص داده اند که گیس مورد نظر مطالبی
را بازگو کرده که نکاتی اموزنده برای عموم در بر داشته.خوب این سزاوار تشگرو تبریک می باشد.ایا به هر مورد که حرفی برای گفتن ندارد هم باید
سام وار تشگر و ؟
5-یک در هزار این احتمال را بدهید که بطریقی مطا لب بیان شده از طرف
سفارت در انکارا یا یکی از اورگان های داخلی رصد میشود .انوقت در مورد
ما ها چگونه فکر و بر داشت خواهند نمود ؟؟؟ به به چه افرادی دارند مهاجرت
مکنند.
دادن روحیه مثبت انهم بصورت موارد احیر در تاپیک های سال قبل کمتر دیده
مشود.
6-بهیچ وجه قصد توهین را به کسی را نداشته فقط ارزوی ارتقای این سایت
را از صمیم قلب دارم.
7-من از این سایت عزیز بسیار نکات مهم و حیاتی واموزنده یاد کرفته ام و
همواره خودرا مدیون مدیران شایسته ان دانسته وخواهم دانست.
در خاتمه از خداوند منان ارزوی سلامتی وتو فیق روز را برای مدیران لایق وشایسته این سایت وهمه برنده گان2012و2013 و سالهای قبل و بردباری و
صبر وشکیبایی برای منتظران کلیرنس.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان