کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-04 ساعت 02:52)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من وقتی میرم تو سایتceac دیگه باز نمیشه.شما چی؟میتونین برین؟

من هم تست کردم فعلا باز نمیشه .
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، alireza1777 ، oe163 ، mojtaba_k ، امیر مهاجر
سلام به همه دوستان گل منتظر Big Grin امیدوارم که همین روز ها همه از این حالت بلاتکلیفی در بیان ...!!! به نظر من باید تمام این روزها را تجربه کرد تا قدر این لطفی را که خدا بما داشته را بعداً بدونیم ...!!! بخدا فقط کافیه تشریف بیارین اینور و با چند نفر از کسانی که میلیون ها تومن را پرداخت کرده اند و همچنان اندر خم یه کوچه اند و یا با کسانی صخبت کنین که سال هاست دارن اینجا زندگی میکنن حالا چه قانونی مثلاً با ویزای کار و چه غیر قانونی ، اونوقت که متوجه میشین چه لطفی خدا بهمون داشته !!!! من دوست ندارم بیرون گود بشینم و حرف بزنم !!Big Grin خودمو قشنگ یادم میاد زمانی که منتظر نامه مصاحبه بودم !!!!Rolleyes خیلی سخت بود !!!! ولی جالبه که با این همه تحمل سختی هیچ کاری هم ار دستمون بر نمیاد ، جزء صبر کردن !!! بخدا اصلاً بهش فکر نکنین و تا جایی که میتونین برین دنبال کاراتون و از حالا خودتونو در حالتی فرض کنید که ویزا دارین و باید زود برین !!! اون وقت کلی براتون کار پیش میاد که باید انجام بدین ...! به نظر من تنها کار مهم خوندن زبانه زبانه زبانه زبانه زبانه زبانه ... به نظر من زیاد خودتونو درگیره خوندن گرامر نکنید و ترجیحاً اگر دسترسی به سایت یا فایل های صوتی دارین فقط سعی کنین مکالمه تمرین کنید ... من هیچ وفت در طول زندگیم برای یادگیری زبان به غیر از کلاس های مدرسه و دانشگاه ، کلاسی نرفتم و جالبه که همیشه نمره زبانم 10 بود Big Grinو در کنکور هم منفی زدم Tongue
ولی خب الان که اومدم تو محیط خدارو شکر دارم با همین سطح کارمو راه میندازم ... چون همش روی صحبت کردن تمرین کردم از اول ... دوستانی هستند که سالهاست دارن زبان میخونن ، ولی وقتی میان تو محیط و یه رستوران میرن ، نمیتونن اونطوری که میخوان صحبت کنن !!! بخاطر اینکه هنوز اون ترس و خجالت از صخبت کردن را دارن ... به نظر من حداقل کاری که میتونین بکنین اینه که بجای استرس کشیدن در سر موردی که اصلاً در اون دخل و تصرفی ندارین ، وقتتونو بذارین حداقل فیلم های زبان اصلی نگاه کنین که گوشتون عادت کنه ....!!!
کوچکتر از اونی هستم که کسی را نصیحت کنم !!!! و ببخشید اگه مطلبم طولانی شد .
مخلص تمام دوستان گل مهاجر و مهاجرسرایی هم هستم دربست Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-08-04 ساعت 00:11)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 19:29)zavieh نوشته:  سلام

لطفا یکی به من جواب بده.
من به سایت CEAC که وارد میشم و شماره کیس را وارد می کنم میگه هیچ دیتائی در مورد شما وجود نداره.نکنه شماره کیس را اشتباه وارد می کنم.من صفرها را حذف می کنم و وارد می کنم.باید IMMIGRANT بزنم دیگه؟ لازمه بگم من مدارک را فرستادم و گفتند که رسیده و احتمالا مصاحبه شما را سپتامبر خواهیم گذاشت ولی هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نیست.
اگر پاسپورت از امروز یک سال اعتبار داره آیا لازمه عوضش کنیم؟ می ترسم تاریخ مصاحبه زود معلوم بشه و باید کپی آن را با مدارک بفرستیم و پاسپورت ما تو اداره گدرنامه باشه؟؟؟ میشه الان کپی این پاس قدیمی را بگیریم و بعد بفرستیم و بعد که پاس جدید اومد با اون بریم مصاحبه؟؟؟؟؟
کپیها مثل کپی پاس را باید کپی برابر اصل کرد یا کپی کافی است؟

خدا عوضتون بده اگه شما نبودید با اینهمه سوال چیکار می کردیم.

شما اگر 2012 هستی تعویض گذرنامه 20 تا 30 روز طول می کشه...اگر تعویض کنی بهتره

دویت عزیز شما که هنوز مصاحبه نشدین اون سایت میرین،اون مال بعد از مصاحبه هست که اگر کلیر خوردین می تونین از اون پیگیر باشین که الان کجای کارید،کپی پاسپورت هم برابر با اصل نمی خواد،در ضمن پاسپورت اگه سریع عوض کنی به نفعته چون ویزا رو تو پاس جدیدت میزنن بعدا موقع رفت امد دچار مشکل نمیشی ،الان هم کپی قبلی رو بفرست ،در ضمن موقع مصاحبه مدارک اضافی رو پس میدن از جمله همین کپی پاسپورت از همه صفحات رو،با این حال کپی رو بفرست،
تشکر کنندگان: ghorbat ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، honey62 ، arman_m
(2012-08-04 ساعت 03:52)alireza1777 نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 00:11)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 19:29)zavieh نوشته:  سلام

لطفا یکی به من جواب بده.
من به سایت CEAC که وارد میشم و شماره کیس را وارد می کنم میگه هیچ دیتائی در مورد شما وجود نداره.نکنه شماره کیس را اشتباه وارد می کنم.من صفرها را حذف می کنم و وارد می کنم.باید IMMIGRANT بزنم دیگه؟ لازمه بگم من مدارک را فرستادم و گفتند که رسیده و احتمالا مصاحبه شما را سپتامبر خواهیم گذاشت ولی هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نیست.
اگر پاسپورت از امروز یک سال اعتبار داره آیا لازمه عوضش کنیم؟ می ترسم تاریخ مصاحبه زود معلوم بشه و باید کپی آن را با مدارک بفرستیم و پاسپورت ما تو اداره گدرنامه باشه؟؟؟ میشه الان کپی این پاس قدیمی را بگیریم و بعد بفرستیم و بعد که پاس جدید اومد با اون بریم مصاحبه؟؟؟؟؟
کپیها مثل کپی پاس را باید کپی برابر اصل کرد یا کپی کافی است؟

خدا عوضتون بده اگه شما نبودید با اینهمه سوال چیکار می کردیم.

شما اگر 2012 هستی تعویض گذرنامه 20 تا 30 روز طول می کشه...اگر تعویض کنی بهتره

دویت عزیز شما که هنوز مصاحبه نشدین اون سایت میرین،اون مال بعد از مصاحبه هست که اگر کلیر خوردین می تونین از اون پیگیر باشین که الان کجای کارید،کپی پاسپورت هم برابر با اصل نمی خواد،در ضمن پاسپورت اگه سریع عوض کنی به نفعته چون ویزا رو تو پاس جدیدت میزنن بعدا موقع رفت امد دچار مشکل نمیشی ،الان هم کپی قبلی رو بفرست ،در ضمن موقع مصاحبه مدارک اضافی رو پس میدن از جمله همین کپی پاسپورت از همه صفحات رو،با این حال کپی رو بفرست،
بابا دست از سر این سایت ceac بردارید بیچاره سایت کلا DOWN شد .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: arbasic ، ghorbat ، hamedhamed ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، honey62 ، arman_m ، vm1974
(2012-08-04 ساعت 02:52)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من وقتی میرم تو سایتceac دیگه باز نمیشه.شما چی؟میتونین برین؟

همچنان not available مي زنه ... گر چه فكر نكنم اگه درست هم بود تا دوشنبه توش اتفاقي مي افتاد Shy
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: arbasic ، hamedhamed ، oe163 ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، honey62 ، arman_m ، vm1974 ، ghorbat
(2012-08-04 ساعت 07:47)gulu نوشته:  

همچنان not available مي زنه ... گر چه فكر نكنم اگه درست هم بود تا دوشنبه توش اتفاقي مي افتاد Shy

سلام منم این سایتو چک کردم. باز نمیشه. ما هم 53 روزه شدیم.(ابوظبی)
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: oe163 ، shadin_n ، bayat_r ، hamedhamed ، Shezem ، arbasic ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، honey62 ، arman_m ، vm1974 ، ghorbat
بچه ها ماهان یه پرواز ویژه برای 12 اگوست گذاشته اگه کسی خواست خبر بده 390 تومن 19 برگشت.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

ایکاش می دانستیم شمارمون اعلام می شه می گرفتیم قیمتش خوبه ....
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Shezem ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، vm1974 ، ghorbat
ایشااله دوشنبه میاد نگران نباش دوست عزیز.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: bayat_r ، Shezem ، J.FAR ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، arman_m ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، bglory14914 ، ghorbat
اينم از لينك " تاپيك كليرنس 2012 " حذف شده :

http://afsh.netai.net/assets/66/thread-4402.html

شامل 187 صفحه است كه توسط كاربر گرامي afs عزيز از بچه هاي 2013 بارگذاري شده دستشون درد نكنه واقعاً‌ ، من به اين نسل جووناي بعد از خودم هميشه اميدوار بودم . همه با هم از همين جا ازشون تشكر مي كنيم Big Grin

آخــــــــــــــيــــــــــــــــش !!! با پيدا شدن هويت گذشتم احساس با هويتي بهم دست داد TongueBig GrinCool
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Kate.S ، Shezem ، asxz ، shadin_n ، h4di ، کیانا ، J.FAR ، bayat_r ، hamedhamed ، alis60 ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، behina ، daria ، SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، arman_m ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، ghorbat
(2012-08-04 ساعت 09:26)behina نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 07:47)gulu نوشته:  

سلام منم این سایتو چک کردم. باز نمیشه. ما هم 53 روزه شدیم.(ابوظبی)
بیخیال این سایت.اونقدر چکش کردین بیچاره ترکیدBig Grin
همون سایت اصلی که کیس نامبر رو میزنه کافیه. کلیرنس من که درست سر 6 هفته اومد.ایشالا شما هم زودتر کلیر بشین Cool
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، oe163 ، arman_m ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، ghorbat
(2012-08-04 ساعت 10:01)hadiseh.t نوشته:  بچه ها ماهان یه پرواز ویژه برای 12 اگوست گذاشته اگه کسی خواست خبر بده 390 تومن 19 برگشت.
سلام من زنگ زدم بهم گفت ۵۴۰تومن با ذکر اینکه شما معرف بودین فلا نگرفتم چون سعی دارم همین هفته برم .از راهنمایی و کمکتون خیلی ممنون اگر ممکنه یک سفارش بکنید قیمت را بالا نبرن.
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، arman_m ، ghorbat
دوستانی که قصد عزیمت به سفارت ابوظبی دارند یادآوری می کنم که به گفته خود سفارت
Eid Al Fitr Aug 19 - 21, 2012 Sun -Tue
تعطیل است.
جهت برنامه ریزی به این نکته دقت کنید.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، hamedhamed ، behina ، SH1A2R3 ، daria ، mehdiii ، Emad_L ، alireza1777 ، shkhmo ، ghorbat
(2012-08-04 ساعت 12:36)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 10:01)hadiseh.t نوشته:  بچه ها ماهان یه پرواز ویژه برای 12 اگوست گذاشته اگه کسی خواست خبر بده 390 تومن 19 برگشت.
سلام من زنگ زدم بهم گفت ۵۴۰تومن با ذکر اینکه شما معرف بودین فلا نگرفتم چون سعی دارم همین هفته برم .از راهنمایی و کمکتون خیلی ممنون اگر ممکنه یک سفارش بکنید قیمت را بالا نبرن.

خیلی ممنون از زحمتتون، ولی من برای 3 سپتامبر بلیطم رو اوکی کردم. ولی از اطلاع رسانیتون خیلی خیلی ممنون هستمSmile
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، mehdiii ، oe163 ، honey62 ، arman_m ، shkhmo ، ghorbat ، sweety.alireza
(2012-08-04 ساعت 12:44)bayat_r نوشته:  دوستانی که قصد عزیمت به سفارت ابوظبی دارند یادآوری می کنم که به گفته خود سفارت
Eid Al Fitr Aug 19 - 21, 2012 Sun -Tue
تعطیل است.
جهت برنامه ریزی به این نکته دقت کنید.
سلام. میشه لطفا بگید تاریخ مصاحبه شما کی در ابوظبی بوده؟

مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، arbasic ، shkhmo ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان