کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-04 ساعت 16:02)ماندانا نوشته:  دوستان یه چیز خیلی جالب که نظر منو به خودش جلب کرده شما ها هم نظر بدید

سفارت از 16 اگوست تا 4 سپتامبر هیچ مصاحبه ای نداره شما هم نگاه کنید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
به نظرتون این 18 روز کلا سفارت تعطیله یا اینکه میخوان به پروندهها رسیدگی کنن ؟؟؟

فکر میکنم میخواهند تا اون موقع تکلیف همه را مشخص کنندو2012 ها را از بلاتکلیفی در بیارن پس شاد باشید
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
(2012-08-04 ساعت 16:28)ماندانا نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 16:22)skyramis نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 16:02)ماندانا نوشته:  دوستان یه چیز خیلی جالب که نظر منو به خودش جلب کرده شما ها هم نظر بدید

سفارت از 16 اگوست تا 4 سپتامبر هیچ مصاحبه ای نداره ...

دوست عزیز شما درست متوجه شدید این مدت مربوط به تعطیلات تابستانی سفارت می باشد که هر ساله هم هست
اگه اینطوره پس چرا تو تعطیلات سفارت نزدن

یکی بره تاپیک کلرینس پارسال ببینه ببینه سفارت تو این تاریخ تعطیل بوده پارسال؟؟؟

ماندانا جون رو من حساب نکن من تو این پست قسم خوردم تا کلیر نشدیم نرم تاپیک کلیرنس سالهای قبل رو بخونم، یکی از کلیر شده ها بره لطفا Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-08-04 ساعت 10:01)hadiseh.t نوشته:  بچه ها ماهان یه پرواز ویژه برای 12 اگوست گذاشته اگه کسی خواست خبر بده 390 تومن 19 برگشت.

حدیثه جون میبینم که به سلامتی پس فردا عازمی. برای شما و همه کسایی که تو آگوست مصاحبه دارن آرزوی سفر خوب و ویزای بی دردسر دارم. بازم میگم با اون ready ها که تو سایت دیدی به احتمال خیلی زیاد تو تاپیک کلیرنس فقط برای انرژی دادن به ماها میای Wink
ضمنا فکر کنم با این فعالیت ها و کمک هایی که داری میکنی لیاقت این نیست که کنار رتبه ات صفر نوشته شده باشه. اگه میتونستم که خودم حتما یک رتبه بهت میدادم ولی حالا از دوستایی که امکانشو دارن خواهش میکنم از طرف من این کار رو بکنن. (ویرایش: امیر مهاجر عزیز ممنون)
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
بازم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واسه روز دوشنبه وکلیر شدن هممون.
و اینم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واسه دوستانی که مصاحبه دارن امیدوارم همتون یک ضرب بگیرین و با دست پر برگردین.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

دوستان با توجه به اینکه بلیط هواپیما مشگل می شه تهیه کرد دوستانی که تجربه سفر با اتوبوس را دارند خواهشا نظر بدید.اگر تو این تایپیک جای مطرح کردن این مطلب نیست معذرت می خوام
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، hamedhamed ، mojtaba_k ، shadin_n ، shkhmo
(2012-08-04 ساعت 17:43)MAHDI2012 نوشته:  دوستان با توجه به اینکه بلیط هواپیما مشگل می شه تهیه کرد دوستانی که تجربه سفر با اتوبوس را دارند خواهشا نظر بدید.اگر تو این تایپیک جای مطرح کردن این مطلب نیست معذرت می خوام

من شنیدم که از بیهقی راحت میشه با اتوبوس رفت آنکارا و اگه اشتباه نکنم حدود 30 ساعت طول میکشه. فقط چیزی که هست اینه که اکثر کسایی که با اتوبوس رفته بودن برای گرفتن ویزا میگفتن برگشت با اتوبوس نیاین چون تو مرز زمینی به ویزای آمریکا خیلی گیر میدن و اذیت میکنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
(2012-08-04 ساعت 17:18)daria نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 10:01)hadiseh.t نوشته:  بچه ها ماهان یه پرواز ویژه برای 12 اگوست گذاشته اگه کسی خواست خبر بده 390 تومن 19 برگشت.

حدیثه جون میبینم که به سلامتی پس فردا عازمی. برای شما و همه کسایی که تو آگوست مصاحبه دارن آرزوی سفر خوب و ویزای بی دردسر دارم. بازم میگم با اون ready ها که تو سایت دیدی به احتمال خیلی زیاد تو تاپیک کلیرنس فقط برای انرژی دادن به ماها میای Wink
ضمنا فکر کنم با این فعالیت ها و کمک هایی که داری میکنی لیاقت این نیست که کنار رتبه ات صفر نوشته شده باشه. اگه میتونستم که خودم حتما یک رتبه بهت میدادم ولی حالا از دوستایی که امکانشو دارن خواهش میکنم از طرف من این کار رو بکنن.

مر سی داریا جان که به فکر منی و هنوز یادته که مصاحبه من چه تاریخیه؟والا تا نریم معلوم نیست چی می شه خودم که خیلی امیدوارم امیدوارم پیش بینی شما هم درست از اب در بیاد من تا روزی که شما ها به خصوص داریا جان شما کلیر نشین دست از سر این تایپیک بر نمی دارم .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، bayat_r ، shadin_n ، mehdiii ، shkhmo ، tandoreh ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
(2012-08-04 ساعت 18:54)daria نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 17:43)MAHDI2012 نوشته:  دوستان با توجه به اینکه بلیط هواپیما مشگل می شه تهیه کرد دوستانی که تجربه سفر با اتوبوس را دارند خواهشا نظر بدید.اگر تو این تایپیک جای مطرح کردن این مطلب نیست معذرت می خوام

من شنیدم که از بیهقی راحت میشه با اتوبوس رفت آنکارا و اگه اشتباه نکنم حدود 30 ساعت طول میکشه. فقط چیزی که هست اینه که اکثر کسایی که با اتوبوس رفته بودن برای گرفتن ویزا میگفتن برگشت با اتوبوس نیاین چون تو مرز زمینی به ویزای آمریکا خیلی گیر میدن و اذیت میکنن.
سلام دوست عزیز
من خودم تجربه رفتن با اتوبوس را نداشتم ولی از دوستان ما که رفتند هم با قطار - ماشین شخصی و اتوبوس چیزی نگفتن که اذیت شدن هم موقع رفتن نپرسیدن برای چی داری می ری هم موقع برگشت چیزی نپرسیدن فقط گفتند که 2 تا 3 ساعت منتظر شدیم تا نوبتشون بشه که مرز را رد کنند.
امیدوارم درست به من گفته باشند تا دوستان دچار مشکل نشوند.
موفق و پیروز باشید

شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: hamedhamed ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، shadin_n ، mehdiii ، alireza1777 ، shkhmo ، honey62
(2012-08-04 ساعت 12:48)arbasic نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 12:36)mojtaba_k نوشته:  
سلام من زنگ زدم بهم گفت ۵۴۰تومن با ذکر اینکه شما معرف بودین فلا نگرفتم چون سعی دارم همین هفته برم .از راهنمایی و کمکتون خیلی ممنون اگر ممکنه یک سفارش بکنید قیمت را بالا نبرن.

خیلی ممنون از زحمتتون، ولی من برای 3 سپتامبر بلیطم رو اوکی کردم. ولی از اطلاع رسانیتون خیلی خیلی ممنون هستمSmile

بچه ها من اون 390 رو از الی گشت گرفتم این فامیلمون مشتریاش زیاد شده انگار قیمت بالا میده یه چیزی هم متوجه شدم اینه که انگار بیشتر بلیطا رو اژانس ها هم از الی گشت میگیرن پس بهتره از الی گشت بگیرید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، bazad ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، shadin_n ، mehdiii ، daria ، alireza1777 ، shkhmo ، tandoreh
(2012-08-04 ساعت 16:37)daria نوشته:  

دوست عزیز شما درست متوجه شدید این مدت مربوط به تعطیلات تابستانی سفارت می باشد که هر ساله هم هست

ماندانا جون رو من حساب نکن من تو این پست قسم خوردم تا کلیر نشدیم نرم تاپیک کلیرنس سالهای قبل رو بخونم، یکی از کلیر شده ها بره لطفا Smile

بچه ها من فکر می کنم دیگه کیسی ندارن برای مصاحبه تو اون تاریخ چون ما ها که مدارکمونو دیر فرستادیم هفته دیگه مصاحبمونه پس نتیجه گیری من اینه که دیگه کیسی برای مصاحبه نیست و بیکارن.
(2012-08-04 ساعت 16:37)daria نوشته:  

بچه ها من فکر می کنم دیگه کیسی ندارن برای مصاحبه تو اون تاریخ چون ما ها که مدارکمونو دیر فرستادیم هفته دیگه مصاحبمونه پس نتیجه گیری من اینه که دیگه کیسی برای مصاحبه نیست و بیکارن.و بچه هایی که ایمیل زدن از 4 سپتامبر وقت مصاحبه دادن .

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، honey62
(2012-08-04 ساعت 13:46)SH1A2R3 نوشته:  دوستان برای خرید بلیط یو اس عجله کنین که داره خیلی گرون میشه.......
من قیمتی که برای رفت و برگشت دادم حالا با اون قیمت فقط میشه رفت خرید.......

من هم امروز رفتم بلیطم رو خریدم. اگه دلار 1226 تومنی برداشته بشه نرخ پروازها برا آمریکا دقیقا 1.5 برابر میشه.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، daria ، shkhmo
(2012-08-04 ساعت 21:07)rasbor نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 13:46)SH1A2R3 نوشته:  دوستان برای خرید بلیط یو اس عجله کنین که داره خیلی گرون میشه.......
من قیمتی که برای رفت و برگشت دادم حالا با اون قیمت فقط میشه رفت خرید.......

من هم امروز رفتم بلیطم رو خریدم. اگه دلار 1226 تومنی برداشته بشه نرخ پروازها برا آمریکا دقیقا 1.5 برابر میشه.

اگر دیگه چیه برداشتند رفت.آخرین نفرها هم هفتم مرداد گرفتند و پروندش بسته شد.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، mehdiii ، loveusa ، shkhmo ، arman_m ، honey62
کسی‌ میدونه از بچهای مهاجرسرا چند نفر منتظر کلیر شدن هستن و چند نفر هنوز مصاحبه نرفتن؟ آخه جدول احسان جان پاک شده!
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ASALI ، mehdiii ، alireza1777 ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، arbasic
(2012-08-04 ساعت 22:11)Kate.S نوشته:  کسی‌ میدونه از بچهای مهاجرسرا چند نفر منتظر کلیر شدن هستن و چند نفر هنوز مصاحبه نرفتن؟ آخه جدول احسان جان پاک شده!

دوست عزیز جدول احسان برگشته تو قرعه کشی گرین کارت تایپیک موقتشو گذاشتن.

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ASALI ، mehdiii ، Kate.S ، daria ، zina s ، shkhmo ، کیانا ، a.r.a.s.h1
دوستان عزیز لطفا" برای صرفه جویی در هزینه هاتون از خرید بلیط یک طرفه کاملا" صرف نظر کنید. وقتی که بلیط دو طرفه میخرید خیلی زیاد تخفیف روی بلیطهاتون در نظر گرفته میشه و اگه بخواهید که یک بار برای رفتن بلیط یک طرفه بخرید و یک بار هم برای برگشتن...
خیلی متضرر میشید.

ضمنا" از اونجایی که برگشتن مهاجران مخصوصا" برای بار اول اصلا" مشخص نیست از فروشنده خواهش کنید که طوری بلیط را صادر کنه که بدون پرداخت هزینه بتونید ( فقط برگشت ) را تغییر بدهید.

100 هزار تومان اینجا اضافه تر میپردازید ولی موقع برگشتن برای تغییرش 120 دلار نمیپردازید و اصلا" هیچ جریمه ای نداره.
اگه این موضوع رو نگید, فروشنده براتون این کار رو نمیکنه.

بلیطها رو برای بعد از 15 سپتامبر بگیرید تا در ایام Low Season قرار بگیره و ارزون بشه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان