کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-05 ساعت 21:17)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 20:13)odiseh نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 18:29)Kate.S نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 17:39)odiseh نوشته:  دوستان کسی هست که موقع گرفتن ویزا خواسته باشه که با تمدید کردن آزمایشات زمان بخره و مدت ویزاشو دوباره 6 ماه کنه ؟؟

سلام odiseh جان من شک دارم این قضیه مدیکال و زمان خریدن صحت داشته باشه، آخه ما مدیکال مون رو هفتهٔ اول ژوئن انجام دادیم و تاریکه ویزا مون رو تا چند ماه اول ۲۰۱۳ صادر کردن!

سلام Kate عزیز
ما حتما باید این رو تمدید کنیم چون شاغلیم و برای مرخصی گرفتن مشکل داریم.....
از صباراد عزیز خبری ندارین؟ راستی چرا دکتر اونگان قبول نکرده؟! برای اون آخه چه فرقی می کنه؟

سلام.به علت اینکه 185 روز از مدیکال من گذشته متاسفانه باید دوباره با خانواده خدمت اونگان برسیم
امیدوارم زودتر کلیر شما بیاد.میتونم بپرسم شغل شما چیست؟ چه کشور هایی رفتید و سربازی شما کجا بوده؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، amir_cool_2001 ، mehdiii ، zina s
فردا روز موعود هست من مطمئنم همگی دست پریم م م م م م م
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شب همگی بخیر------------------------- به امید شادی بی پایان همه
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
دوستان یه سوالی داشتم خانواده من واسه مصاحبه رفتند. برگه آبی گرفتن و گفتند که یه ایمیل با چند تا سوال می فرستیم.
الان نزدیک 2هفته هست که گذشته اما هنوز ایمیلی نفرستادن. به نظر شما ایمیل بزنم براشون یا اینکه لازم نیست؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، mojtaba_k ، oe163 ، amir_cool_2001 ، mehdiii ، zina s
بچه ها سونامی نزدیکه........گوش کنین .صداش مییاد
فردا این موقع این تایپک با هوراهامون میترکه.....Big Grin

اینم انرژی مثبت از من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-08-05 ساعت 23:26)media61 نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم خانواده من واسه مصاحبه رفتند. برگه آبی گرفتن و گفتند که یه ایمیل با چند تا سوال می فرستیم.
الان نزدیک 2هفته هست که گذشته اما هنوز ایمیلی نفرستادن. به نظر شما ایمیل بزنم براشون یا اینکه لازم نیست؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

حتما این کار رو بکنین. برای ما دو روز بعد از مصاحبه ایمیل رو فرستادن. شما براشون ایمیل بزنین و توضیح بدین که قرار بوده سوالها رو بفرستن ولی چیزی نگرفتین. شاید اصلا آدرس ایمیل شما رو اشتباه تایپ کرده باشن و به خیال خودشون شما سوالها رو گرفته باشین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
کسی از دوستان بوده که جولای مصاحبه داشته و کلیرنسش اومده باشه؟
ما نهم جولای مصاحبه داشتیم، آیا میشه انتظار داشت این هفته مارو کلیر کنن؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
(2012-08-06 ساعت 00:52)mehdi426i نوشته:  کسی از دوستان بوده که جولای مصاحبه داشته و کلیرنسش اومده باشه؟
ما نهم جولای مصاحبه داشتیم، آیا میشه انتظار داشت این هفته مارو کلیر کنن؟
نه هنوز گلم.
تا 27 جون اومده

2012as55XXX
(2012-08-05 ساعت 22:16)asxz نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 21:17)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 20:13)odiseh نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 18:29)Kate.S نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 17:39)odiseh نوشته:  دوستان کسی هست که موقع گرفتن ویزا خواسته باشه که با تمدید کردن آزمایشات زمان بخره و مدت ویزاشو دوباره 6 ماه کنه ؟؟

سلام odiseh جان من شک دارم این قضیه مدیکال و زمان خریدن صحت داشته باشه، آخه ما مدیکال مون رو هفتهٔ اول ژوئن انجام دادیم و تاریکه ویزا مون رو تا چند ماه اول ۲۰۱۳ صادر کردن!

سلام Kate عزیز
ما حتما باید این رو تمدید کنیم چون شاغلیم و برای مرخصی گرفتن مشکل داریم.....
از صباراد عزیز خبری ندارین؟ راستی چرا دکتر اونگان قبول نکرده؟! برای اون آخه چه فرقی می کنه؟

سلام.به علت اینکه 185 روز از مدیکال من گذشته متاسفانه باید دوباره با خانواده خدمت اونگان برسیم
امیدوارم زودتر کلیر شما بیاد.میتونم بپرسم شغل شما چیست؟ چه کشور هایی رفتید و سربازی شما کجا بوده؟
چین-دبی-عربستان---س پ ا ه--نیمه دولتی
اما مشگل من مدرک دیپلم 11 ساله بود که پیش دانشگاهی گرفتم و ارسال کردم.ایمیل برام اومد که این چند روز سایت را چک کن
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

با توجه به اینکه ما 40 روزه شدیم و چلمون هم الحمدالله در اومد.بدینوسیله به استحضار میرساند کلیرنس اینجانب با سرعت نور در راهست و 15 ساعت دیگر شماره مان در اسمان سایت رویت خواهد شد.
CoolBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دیشب خواب دیدم سایت اپدیت شده و شماره ما و frz61عزیزم اعلام شده ایشون تو سایت دیدن و به من زنگ زدن و با خوشحالی گفتن که کلیر شدیم و ........
من خوابام درست در مییاد خدا کنه ایندفعه هم درست باشه........
ساعت 2 صبحه و از استرس خوابم نمیبره چیکار کنم.؟
خوشبحال کسایی که کلیر شدن......
حالا راحت تخت گرفتن خوابیدن.....
2012as55XXX
سلام الان ساعت 4 صبح ، نزدیک اذان ، امیدوارم فردا من و بقیه دوستان کلیر بشن ، خدایا دعامو مستجاب کن
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
(2012-08-06 ساعت 03:14)SH1A2R3 نوشته:  با توجه به اینکه ما 40 روزه شدیم و چلمون هم الحمدالله در اومد.بدینوسیله به استحضار میرساند کلیرنس اینجانب با سرعت نور در راهست و 15 ساعت دیگر شماره مان در اسمان سایت رویت خواهد شد.
CoolBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دیشب خواب دیدم سایت اپدیت شده و شماره ما و frz61عزیزم اعلام شده ایشون تو سایت دیدن و به من زنگ زدن و با خوشحالی گفتن که کلیر شدیم و ........
من خوابام درست در مییاد خدا کنه ایندفعه هم درست باشه........
ساعت 2 صبحه و از استرس خوابم نمیبره چیکار کنم.؟
خوشبحال کسایی که کلیر شدن......
حالا راحت تخت گرفتن خوابیدن.....

شايرا جان تو كلير شدي
خيالت راحت
روي ويزاي دايي من نوشته:clearance received on july 6
اما ١٦ جولاي اعلام كردن تو وبسايت
يه خورده تنبل هم هستن دوستان سفارت
بخواب مرد
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
[quote='Alireza.a' pid='198709' dateline='1344209596']
سلام الان ساعت 4 صبح ، نزدیک اذان ، امیدوارم فردا من و بقیه دوستان کلیر بشن ، خدایا دعامو مستجاب کن

سلام ما هم هشت هفته است که منتظریم امیدوارم امروز سفارت ابوظبی یه کاری بکنه ایشالا خبر کلیر شدن شما و بقیه را امروز ببینیم.Smile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
يه دوستي ايميل زده بود سفارت آنكارا و نظرشونو در مورد سايت ceac.state.gov پرسيده بود كي بود ؟Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-05 ساعت 21:50)bakhshandehgy نوشته:  دوستان کسی از نبودن مصاحبه از 16 آگوست تا 4 سپتامبر - 20به مدت روز - خبری بدست نیاورده؟ بالاخره معلوم نشد که تو اوون تاریخها فقط مصاحبه نیست یا واقعا سفارت تعطیله؟ به نظرم موضوع یه کم جدیه.
بخشندگی عزیز تمام کسانی که مدارکشون رو قبلا فرستاده بودند تا 31 جولای رفتند مصاحبه . مصاحبه های اول تا 15 آگوست هم مربوط به کسانی است که امسال با ایمیل مجددkcc متوجه قبولی شدند و سریعا مدارک رو فرستادند آنهایی هم که دیر ایمیلشون رو چک کردند افتادند برای سپتامبر بنابر این اصلا جایی برای نگرانی از بابت تعطیلی سفارت نیست ضمن اینکه تعطیلی سالیانه سفارت در سایتش مشخصه و در صورت وقوع تعطیلی خارج از برنامه مثل ماه مارچ سایت سفارت از چند ماه قبل اونو اعلام میکنه.

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
سلام به همه دوستان گل منتظر Big Grin گفتم اول هفتس بیام ببینم چه خبره ؟؟؟؟ کلاً قند خونم کم شده گفتم ببینم کسی هورا کشیده که شیرینی بخوریم ؟؟؟Tongue انشاله که دوستان مجبور بشن هر چی زودتر شیرینی بدن ... بلکه از لطف دوستان کام ما هم در دیار غربت شیرین بشه !!!Wink
راستی دوستان یه پیشنهاد داشتم برای دوستان منتظر ... اگر از حالا ایالتی را که میخواهین تشریف ببرین را مشخص کردین ، بهتره که کتاب آیین نامه رانندگی مربوط به آن ایالت را دانلود کنید و از حالا شرع کنید به مطالعه آن ، هم از این حالو هوای انتظار میایین بیرون و تازه یه کاره مفیدی هم برای آینده انجام دادین ... !!! Cool
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان