کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-06 ساعت 09:49)MPU نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 21:50)bakhshandehgy نوشته:  دوستان کسی از نبودن مصاحبه از 16 آگوست تا 4 سپتامبر - 20به مدت روز - خبری بدست نیاورده؟ بالاخره معلوم نشد که تو اوون تاریخها فقط مصاحبه نیست یا واقعا سفارت تعطیله؟ به نظرم موضوع یه کم جدیه.
بخشندگی عزیز تمام کسانی که مدارکشون رو قبلا فرستاده بودند تا 31 جولای رفتند مصاحبه . مصاحبه های اول تا 15 آگوست هم مربوط به کسانی است که امسال با ایمیل مجددkcc متوجه قبولی شدند و سریعا مدارک رو فرستادند آنهایی هم که دیر ایمیلشون رو چک کردند افتادند برای آگوست بنابر این اصلا جایی برای نگرانی از بابت تعطیلی سفارت نیست ضمن اینکه تعطیلی سالیانه سفارت در سایتش مشخصه و در صورت وقوع تعطیلی خارج از برنامه مثل ماه مارچ سایت سفارت از چند ماه قبل اونو اعلام میکنه.
آقا این جریان تعطیلی چیه؟ من بلیط برای 3 سپتامبر گرفتم.اما ظاهرا سفارت تعطیله. مصاحبه نمی کنن یا برگه آبی رو هم نمی گیرن؟کسی خبر مطمئن داره؟
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
بچه ها كسي اينجا خواب نديده كيس ما هم كلير شده باشه؟! :cry
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
چه خبر؟ امروز 6 August
4 روز مونده به مصاحبه
راستی امروز سوشیال سکیوریتی من اومد
چون زمانی که واسه گرین کارت اقدام میکنی و هنوز approve نشده میشه سوشیال گرفت
دوستان یک پیشنهاد دارم
میتونیم حتی بعد از اینکه ویزامون رو گرفتیم باز هم با هم در ارتباط باشیم
پیشنهاد من skype است
البته بزرگان نظرشون چیه؟
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، J.FAR ، honey62 ، Kate.S ، mehdiii ، SH1A2R3 ، vm1974 ، daria ، batis2010 ، amir_cool_2001 ، zina s ، MPU ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر
سلام من امروز با هر گرفتاری بود خودمو رساندم انکارا اینجا از فاصله نزدیک انرژی مثبت میفرستم ایشالا چشم همه منتظران کلیرنس روشن بشه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
(2012-08-06 ساعت 11:45)mojtaba_k نوشته:  سلام من امروز با هر گرفتاری بود خودمو رساندم انکارا اینجا از فاصله نزدیک انرژی مثبت میفرستم ایشالا چشم همه منتظران کلیرنس روشن بشه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
انشالله موفق باشی و چند روز دیگه با ویزا برگردی
بعد از ظهر که میری سفارت لطفا در مورد 16 اگوست تا 3 سپتامبر بپرس ببین
سفارت تعطیله یا نه میشه یرای گرفتن ویزا رفت ؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
(2012-08-06 ساعت 11:45)mojtaba_k نوشته:  سلام من امروز با هر گرفتاری بود خودمو رساندم انکارا اینجا از فاصله نزدیک انرژی مثبت میفرستم ایشالا چشم همه منتظران کلیرنس روشن بشه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
شما بلیط برگشتتون رو برای چه روزی گرفتین؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، honey62 ، amir_cool_2001 ، zina s ، bakhshandehgy ، ghorbat
(2012-08-05 ساعت 21:17)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 20:13)odiseh نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 18:29)Kate.S نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 17:39)odiseh نوشته:  دوستان کسی هست که موقع گرفتن ویزا خواسته باشه که با تمدید کردن آزمایشات زمان بخره و مدت ویزاشو دوباره 6 ماه کنه ؟؟

سلام odiseh جان من شک دارم این قضیه مدیکال و زمان خریدن صحت داشته باشه، آخه ما مدیکال مون رو هفتهٔ اول ژوئن انجام دادیم و تاریکه ویزا مون رو تا چند ماه اول ۲۰۱۳ صادر کردن!

سلام Kate عزیز
ما حتما باید این رو تمدید کنیم چون شاغلیم و برای مرخصی گرفتن مشکل داریم.....
از صباراد عزیز خبری ندارین؟ راستی چرا دکتر اونگان قبول نکرده؟! برای اون آخه چه فرقی می کنه؟

سلام.به علت اینکه 185 روز از مدیکال من گذشته متاسفانه باید دوباره با خانواده خدمت اونگان برسیم
مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟ واسه شما که 6 ماه نشده چرا باید دوباره انجامش بدی؟ من که آنکارا بودم خانم صبا راد میخواست تمدید کنه مدیکالشو ولی دکتر موافقت نکردند.

شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3 ، J.FAR ، daria ، amir_cool_2001 ، zina s ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر
(2012-08-06 ساعت 09:57)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان گل منتظر Big Grin گفتم اول هفتس بیام ببینم چه خبره ؟؟؟؟ کلاً قند خونم کم شده گفتم ببینم کسی هورا کشیده که شیرینی بخوریم ؟؟؟Tongue انشاله که دوستان مجبور بشن هر چی زودتر شیرینی بدن ... بلکه از لطف دوستان کام ما هم در دیار غربت شیرین بشه !!!Wink
راستی دوستان یه پیشنهاد داشتم برای دوستان منتظر ... اگر از حالا ایالتی را که میخواهین تشریف ببرین را مشخص کردین ، بهتره که کتاب آیین نامه رانندگی مربوط به آن ایالت را دانلود کنید و از حالا شرع کنید به مطالعه آن ، هم از این حالو هوای انتظار میایین بیرون و تازه یه کاره مفیدی هم برای آینده انجام دادین ... !!! Cool

دوستان هم محلی کالیفرنیایی، کتاب تعلیم قوانین رانندگی را یافتم
می تونین از اینجا مطالعه را شروع کنین:
http://www.dmv.ca.gov/pubs/hdbk/driver_handbook_toc.htm
یا کاملشو از اینجا دانلود کنین:
http://apps.dmv.ca.gov/pubs/dl600.pdf
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: J.FAR ، Hediyeh ، honey62 ، daria ، SH1A2R3 ، amir_cool_2001 ، zina s ، ghorbat ، امیر مهاجر
اسم شایرا را که می بینم استرسم اوج می گیره یاد اعلام شماره ها می افتم و هورا های ییییییییییییییییییییییییییی شایرا ...... امیدوارم منم با شماها امروز هورا بکشم یعنی می شه ؟
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
امروز روز 61 امــــــــــــــــــــــــــــــــــه هـــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!!!!!!!!!!
مـــــــــــــــــــــن کـــــــــــــلـــــــــــیــــــــــــــــرنـــــــــــــــــس مــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــخوام !!! :-((((((
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
سلام دوستان با تجربه
می شه راهنماییم کنید
همسر من تو این دوره(2013 ) پذیرفته شده و فوق لیسانسه.
اون مدرک دیپلمش رو هم ترجمه کرده.من لیسانسم ولی هنوز دنبال مدرک دیپلمم نرفتم.
آیا نیازی به ترجمش هست یا ترجمه لیسانسم کافیه؟Cool
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر
بچه ها دقيقا فردا ما هم 8 هفته ميشيم.
به قول iloveshadow جون
مـــــــــــــــــــــن کـــــــــــــلـــــــــــیــــــــــــــــرنـــــــــــــــــس مــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــخوام !!!
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2012-08-06 ساعت 12:42)sahar-k نوشته:  سلام دوستان با تجربه
می شه راهنماییم کنید

فقط آخرین مدرک برنده اصلی که همسرتان باشد مورد نیاز است.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: ali234 ، vm1974 ، J.FAR ، daria ، SH1A2R3 ، Akta ، amir_cool_2001 ، shadin_n ، zina s ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر
سحر عزيز اگر همسرتون برنده اصلي باشند به مدرك شما نيازي نيست. ولي براي احتياط گواهي موقت ليسانستون رو ترجمه كنيد ببريد با اصلش. ديپلم هم لازم نداريد چون ليسانس گرفتيد. براي من تمام مدارك تحصيلي رو كه ترجمه كرده بودم روز مصاحبه پس دادند و مال همسرم كه برنده اصلي بود نگه داشتند. روي گواهي موقت من رو حتي نگاه هم نكرد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: s$s ، ali234 ، vm1974 ، كاميلا ، SH1A2R3 ، daria ، Akta ، Kate.S ، amir_cool_2001 ، shadin_n ، zina s ، shkhmo ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر
(2012-08-06 ساعت 12:42)sahar-k نوشته:  سلام دوستان با تجربه
می شه راهنماییم کنید

مهم مدرک تحصیلی فرد برنده است. ما هردو مدارکمون رو ترجمه کردیم ولی مدارک فرد برنده براشون مهم بود.
ضمناً اگر ترجمه هم بکنید چیزی از دست نمی دهید. ممکنه بعدا به دردتون بخوره.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان