کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
Gulu
Gulu
Gulu
Gulu
Gulu جان ! کم کم حاضر شو که بیای بترکونیا
من نمیدونم میخوای چیکار کنی ولی میخوام کیس نامبرمو ببینم تو پستت ! حالا دیگه خود دانی
با چوب میزنمت من نباشم Big Grin Smile))))))))))))))
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تاپیک شده محل گردهمایی آبی ها Smile امیدواریم امروز همه سفید بشن ساعت 5 به وفت تهران
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، viona ، h4di ، honey62 ، daria ، loveusa ، bakhshandehgy ، shkhmo ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، amir_cool_2001
بچه ها كلاس ما شروع داريم ميريم فعلا،‌ انقدر انرژي مثبت بفرستيد كه ما اومديم اينجا پر از هورا باشه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
سلام به همه دوستای گلم من همین الان از سرکار اومدم چطورین چه خبر ر ر ر ر
من که از حالا دارم ذوق مرگ میشم دارم تمرین میکنم چه جوری هورا را را را را بکشم قلبم دیگه داره از جا کنده میشه خدایا به همه ما یه گوشی چشمی بنداز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++U. S. A. +++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
(2012-08-06 ساعت 13:56)honey62 نوشته:  به نظر من بردن چندتا عكس و يه برگه اي كه اونگان داده ضرري نداره ولي ممكنه سودي توش باشه، بار سنگين هم كه نيست،‌ من باشم محض احتياط ميبرم.

فقط برگه ابی و پاسپورتها و مدارکی که بعنوان کسری در برگه ابی زده مشه را می خوان کسی که مدارک را تحویل می گیره همون خانمی هست که اصل مدارک را قبل از مصاحبه می گیره و بر اساس برگه ابی عمل میکنه پس خودتون را به زحمت اضافی نیدازید من همین الان از سفارت اومدم و همین چیزهایی که گفتم را بهمراه پول یو پی اس و ادرس هتل تحویل دادم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
bebakhshid fonte farsi mojod nabod.
inam az sahme man
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

........+++................+++........+++++++.........+++.............+++..............+++.......
........+++...........++.+++........+++++++..........+++..........++..++..........+++.........
........+++.........++...+++............+++................+++......++.....++.......+++...........
........+++.......++.....+++............+++.................+++...++.........++...+++.............
........+++.....++.......+++............+++..................+++.++...........++.+++..............
........+++...++.........+++............+++....................++++..............++++...............
........+++.++...........+++.......++++++++.................+++...............+++................
........++++..............+++.......++++++++............................................................
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
(2012-08-06 ساعت 17:13)h4di نوشته:  bebakhshid fonte farsi mojod nabod.
inam az sahme man

منم همین کارارو کردم جناب frozen mind بهم 2تا اخطار داد
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

میخوام انقدر بلند شادی کنم و جیغ و هورا بکشم که فراتر از دیواره صوتی باشه

چقدر انتظار سخته از بسی سایت سفارتو ریفرش کردم هنگ کرد بیچاره

ولی پایان انتظارها نزدیکه امروز همه باید باید باید کلیر بشن
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
منم هر چند که عضو فعال این انجمن نبودم ولی تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که براتون آرزو کنم که امروز همگی کلیر بشین و با شادیتون دل بقیه اعضای انجمن رو هم شاد کنید.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من امروز میل زدم،جواب دادن هنوز پروسس کامل نشده.مصاحبه ۲۱ جون،و من و همسرم پزشک هستیم
(2012-08-06 ساعت 16:30)sheida.bvip نوشته:  کسی امروز ایمیل نزده سفارت ببینه چه خبره

سلام. چند ساعت پیش ایمیل زدم به سفارت (از تو سایت) که ببینم پروسه اداری پرونده من در چه وضعیته، جوابی که یک ساعت پیش بهم دادن مثل جواب ایمیل یکی دیگه از دوستان مهاجرسراست:
Dear Sir / Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تو برگه آبی من چیزی جز پاسپورت تیک نخورده ولی با اینحال گفته که مدارکتو دوباره بررسی می کنیم. فکر کنم این یه متن تیپ باشه که واسه همه میفرستن.
شماره کیس: 2012AS64xxx
رویت قبولی: July 2011
ارسال فرمها: July 2011
دریافت ایمیل دعوت به مصاحبه: 19 آوریل 2012
مصاحبه: 19 جون 2012
دریافت فرم 9 سوالی(تا 2هفته بعد مصاحبه ایمیل نیومد،ایمیل دادم،در جواب ایمیلم اون سوالا رو دادن، ادرس ایمیلو اشتباه زده بودنکه نیومد): 3 جولای 2012
ارسال جواب: 6 جولای 2012
من هم میل زدم ، جواب دادن ؛ تحت بررسی
(2012-08-06 ساعت 17:52)donyasaba نوشته:  من امروز میل زدم،جواب دادن هنوز پروسس کامل نشده.مصاحبه ۲۱ جون،و من و همسرم پزشک هستیم
(2012-08-06 ساعت 16:30)sheida.bvip نوشته:  کسی امروز ایمیل نزده سفارت ببینه چه خبره

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، oe163 ، bakhshandehgy ، shkhmo ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، amir_cool_2001
(2012-08-06 ساعت 17:58)nima3131 نوشته:  سلام. چند ساعت پیش ایمیل زدم به سفارت (از تو سایت) که ببینم پروسه اداری پرونده من در چه وضعیته، جوابی که یک ساعت پیش بهم دادن مثل جواب ایمیل یکی دیگه از دوستان مهاجرسراست:
Dear Sir / Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تو برگه آبی من چیزی جز پاسپورت تیک نخورده ولی با اینحال گفته که مدارکتو دوباره بررسی می کنیم. فکر کنم این یه متن تیپ باشه که واسه همه میفرستن.

سلام
بعله این متن برای خیلی ها آمده، نگران نباشین مهم نیست.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-08-06 ساعت 18:02)daria نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 17:58)nima3131 نوشته:  سلام. چند ساعت پیش ایمیل زدم به سفارت (از تو سایت) که ببینم پروسه اداری پرونده من در چه وضعیته، جوابی که یک ساعت پیش بهم دادن مثل جواب ایمیل یکی دیگه از دوستان مهاجرسراست:
Dear Sir / Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

سلام
بعله این متن برای خیلی ها آمده، نگران نباشین مهم نیست.
اصلا نگران نیستم. این همه زمان مونده، بالاخره میدن.
شماره کیس: 2012AS64xxx
رویت قبولی: July 2011
ارسال فرمها: July 2011
دریافت ایمیل دعوت به مصاحبه: 19 آوریل 2012
مصاحبه: 19 جون 2012
دریافت فرم 9 سوالی(تا 2هفته بعد مصاحبه ایمیل نیومد،ایمیل دادم،در جواب ایمیلم اون سوالا رو دادن، ادرس ایمیلو اشتباه زده بودنکه نیومد): 3 جولای 2012
ارسال جواب: 6 جولای 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان