کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-06 ساعت 18:48)به گل نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin_adib، bakhtiari659، daria، donyasaba، frz61، h4di، Hmax، honey62، J.FAR، Kate.S، m86eb، maliheh، mehdy_h59، MPU، ozr، rasbor، sfarif86، sheida.bvip، shkhmo، silver_dreams107، sweety.alireza، tiba، کیانا، viona، به گل، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان
یک انرژی مثبت با تمرکز از همه انتظار دارم.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به گل جان منو جا انداختي .حوبه من به اين گندگي منو نمينبينBig Grin - دوستاني كه منو ديدن بهتر مي تونن نظر بدن Tongue- بابا خسته شدم از بش دست زدم و + فرستادم اوونوقت منو تو ليستتون هم نميارين؟Smile
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، Kate.S ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
Sadساعت داره میشه 7 .دوستان فکرمی کنید امروز آپدیت می شه ؟
تشکر کنندگان: کیانا ، Kate.S ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
(2012-08-06 ساعت 18:48)به گل نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin_adib، bakhtiari659، daria، donyasaba، frz61، h4di، Hmax، honey62، J.FAR، Kate.S، m86eb، maliheh، mehdy_h59، MPU، ozr، rasbor، sfarif86، sheida.bvip، shkhmo، silver_dreams107، sweety.alireza، tiba، کیانا، viona، به گل، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان
یک انرژی مثبت با تمرکز از همه انتظار دارم.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مرسی مرسی مرسی. +++++++++++++++++++Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، vm1974 ، Kate.S ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
بفرمائید اینهم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، vm1974 ، Kate.S ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
دوستان شاید مثل هفته پیش سه شنبه آپدیت بشه!!!!!!!!!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، Kate.S ، daria ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
(2012-08-06 ساعت 18:55)maliheh نوشته:  بفرمائید اینهم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مرسی مرسی مرسیWink
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، vm1974 ، Kate.S ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم ازطرف ما
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: Kate.S ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
(2012-08-06 ساعت 18:52)bakhshandehgy نوشته:  
به گل جان منو جا انداختي .حوبه من به اين گندگي منو نمينبينBig Grin - دوستاني كه منو ديدن بهتر مي تونن نظر بدن Tongue- بابا خسته شدم از بش دست زدم و + فرستادم اوونوقت منو تو ليستتون هم نميارين؟Smile
منم هستم هاBig Grin+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
حواسم نبود رفتم تو قسمت (Administrative Processing)ِ ویزا‌های (Non-Immigrant) بعد زده بود (Last Update August 6th) دلم یهو ریخت، چرا آپدیت نمیکنن؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2012AS00038XXX
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام اينم از انرژي من Smile
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، vm1974 ، Kate.S ، daria ، a.r.a.s.h1 ، Shezem ، کیانا ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
می دونین تو این گیر و دار یاد چی افتادم!!!
وقتی بچه یه اسباب بازی رو دوست داره اطرافیان هی با اسباب بازی، بازی می کنن، از جلوش می کشن تا بیاد دنبالش و اینقدر این کار ادامه پیدا می کنه که توجه همه جلب بشه در نهایت هم اسباب بازی به بچه داده میشه ( بچه خیلی خوشبخت باشه قبل از گریه افتادن اسباب بازی دستش میاد)
حالا حکایت ماست که همش دنبال چیز مورد علاقه مون هستیم
حداقل درس عبرت بشه برامون ما با بچه ها ( یا هر کسی که قدرت کنترلش رو داریم) این کار رو نکنیم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، vm1974 ، daria ، smmyp ، behina ، amiry ، s$s ، امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، sam11 ، SH1A2R3 ، کیانا ، zina s ، ghorbat ، leila-gh ، amir_cool_2001
(2012-08-06 ساعت 17:58)nima3131 نوشته:  سلام. چند ساعت پیش ایمیل زدم به سفارت (از تو سایت) که ببینم پروسه اداری پرونده من در چه وضعیته، جوابی که یک ساعت پیش بهم دادن مثل جواب ایمیل یکی دیگه از دوستان مهاجرسراست:
Dear Sir / Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تو برگه آبی من چیزی جز پاسپورت تیک نخورده ولی با اینحال گفته که مدارکتو دوباره بررسی می کنیم. فکر کنم این یه متن تیپ باشه که واسه همه میفرستن.

واسه منم همین متن رو فرستادن
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، zina s ، ghorbat ، amir_cool_2001
سلام کیت من دوباره ایمیل زدم ، هنوز جواب ندادن ، ایمیل زدن ایرادی نداره؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، ghorbat ، amir_cool_2001
کاربران در حال بازدید این موضوع: a.r.a.s.h1، aidin_adib، arman_m، babak4835، bahbah، bakhtiari659، bglory14914، daria، donyasaba، eghtesad، frz61، Hmax، J.FAR، Kate.S، m86eb، MAHDI2012، maliheh، mehdi426i، mehdy_h59، MPU، omidb، opayamani، ozr، sfarif86، sweety.alireza، titan12lord، ماندانا، کیانا، به گل، 5 کاربر مخفی، 7 مهمان
اگر کسی جا افتاده ببخشید تو رو خدا با تمرکز در ذهن هم انرژی مثبت بدهید حتما اتفاق می افتد
افراد جدیدتر کاربران در حال بازدید این موضوع: a.r.a.s.h1، aidin_adib، amirdadash، arman_m، babak4835، bglory14914، daria، donyasaba، eghtesad، frz61، Hmax، J.FAR، Kate.S، loveusa، m86eb، MAHDI2012، maliheh، mehdi426i، mehdy_h59، MPU، oe163، omidb، opayamani، ozr، rasbor، sweety.alireza، titan12lord، ماندانا، کیانا، به گل، 5 کاربر مخفی، 8 مهمان
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان