کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان قصد ندارم انرژی منفی بدم ولی واقعا این انتظار خیلی کشنده هست و امان من رو برده نه سر کار دست و دلم به کار میره نه توی خانه حال حرف زدن دارم فقط میخوام که زودتر همه چیز تمام بشه اگر قرار هست که کلیر بشم همین هفته اگر قرار هست که رد بشم هم همین هفته بهم بگن
اینطوری که هر روز بخوام سایت را چک کنم و بشینم تا نوبتم بشه داره میکشه من فقط میخوام زودتر از این بلاتکلیفی خارج شم
خدایا کمکم کن دیگه کم اوردم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: arman_m ، daria ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، mojtaba_k ، کیانا ، behina ، MPU ، Emad_L ، SH1A2R3 ، honey62
با سلام
دوستان عزيز
چيز جديدي براي گفتن ندارم. فقط گفتم يه پستي بذارم تا بدونيد بيادتون هستيم و شما رو تا لحظه اخر تنها نمي ذاريم. من و همسرم ١٥ روز ديگه عازميم و به شدت درگير اما باور كنيد هر روز دو سه بار اين تاپيكو چك مي كنيم.
پانويس: شيدا خانوم روم نشد خصوصي پيغام بدم. فكر كنم يه شام به شما بدهكار شدم. واقعا نمي دونم چرا انقدر كليرنست طول كشيده اما نگران نباش كلير كه شدي مياي امريكا اونجا يه شام اساسي مهمون مايي.
پا نويس ٢: دوستان من يه موقعي اسم تاپيك بولتن ويزا رو گذاشته بودم "صبر و اميد" توصيه مي كنم تو اين ٥٠ روز اين تاپيك رو هم همين طوري بگردونين و تا لحظه اخر كسي پست نااميد نذاره.
صبر داشته باشيد و اميدتون رو از دست نديد. باور كنيد مي دونم چقدر سخته.
ارادتمند همه
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، loveusa ، frz61 ، daria ، mojtaba_k ، به گل ، کیانا ، oe163 ، Emad_L ، bakhshandehgy ، vm1974 ، SH1A2R3 ، sam11 ، honey62 ، shervn
(2012-08-11 ساعت 19:17)sheida.bvip نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 19:15)j1970 نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 18:11)sheida.bvip نوشته:  دیگه مهم نیست ویزا بدن بهم یا نه به هر حال جز امید به خدا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد..WHATEVE HAPPENS LIFE GOES ON AND ON!
یه چیزی میگم شاید زیاد خوشایند نباشه ولی تجربه خودمه. به نظر من اصلا کاری به انرژی مثبت و دعا و اینا نداشته باش، ناامیدی هم که اصلا.
اگه واقعاً تا این حد ناامید شدی، اینجا رو چک نکن و فقط روزی یک بار ساعت 7 شب سایت رو واسه اینکه ببینی کلیر شدی یا نه چک کن و بقیه ساعات رو کاملا دنبال کارای زندگیت باش. اونموقع زمان بهتر میگذره و امیدوارم زود کلیر شی.
هیچکدوم از ما نمیتونستیم کاری واسه کلیر شدنمون انجام بدیم الا انتظار، انتظار و انتظار.
اگه با یه کم انتظار اینجا ناامید بشی، بیاد بگم اونور مشکلات زیادتری هست، پس روحیتو نباز و کمی دیگه منتظر بمون
نا امید نیستم ولی خودمم نمی خوام درگیر اعصاب خوردی کنم منظورم این بود هاهاBig Grin
خوشحالم ناامید نیستی، اعصابم ولش. انقد داستان داریم که نگو.
من تو کل این بی‌پولی‌ها امروز یه ماشین خریدم تو آمریکا. Tongueهاهاها
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: loveusa ، frz61 ، daria ، mojtaba_k ، behina ، MAHDI2012 ، vm1974 ، SH1A2R3 ، honey62
بچه ها همه با هم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
وبازم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واینقدر می فرستیم تا هممون به زودی کلیر بشیم من مطمئنم هممون کلیر می شیم پس با انرژی به پیش می ریم! و وعهده ما دوشنبه از ساعت 6 تا 7 همین جا ،همه با هم ،تا هوررااااااااا بکشیم .
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: sheida.bvip ، ASALI ، frz61 ، loveusa ، daria ، mojtaba_k ، به گل ، کیانا ، Emad_L ، bakhshandehgy ، mehdiii ، MAHDI2012 ، vm1974 ، SH1A2R3 ، sam11 ، honey62 ، H-K
(2012-08-11 ساعت 19:19)skyramis نوشته:  دوستان قصد ندارم انرژی منفی بدم ولی واقعا این انتظار خیلی کشنده هست و امان من رو برده نه سر کار دست و دلم به کار میره نه توی خانه حال حرف زدن دارم فقط میخوام که زودتر همه چیز تمام بشه اگر قرار هست که کلیر بشم همین هفته اگر قرار هست که رد بشم هم همین هفته بهم بگن
اینطوری که هر روز بخوام سایت را چک کنم و بشینم تا نوبتم بشه داره میکشه من فقط میخوام زودتر از این بلاتکلیفی خارج شم

شما که 30 تا سفر خارجی رفتی و سربازی هم رفتی و تازه 16 جولایی مصاحبه شدی ( 25 روز ) اینقدر نگرانی ، من که نه سفر خارجی داشتم ، نه سربازی رفتم ، نه کار دولتی دارم و 26 جون هم مصاحبه داشتم ( 45 روز ) و هنوز کلیر نشدم چی باید بگم؟ شما باید یک ماه دیگه اینجوری ناامیدانه حرف بزنی . یه نگاه به جدول احسان بنداز خیلی ها شرایطشون از شما هم بهتره ولی 220 روز 200 روز 180 و همینجور به پایین ، هنوز کلیر نشدن. وقتی شرایط دیگران رو نگاه می کنم برام جای تعجب داره چرا تا حالا کلیر نشدم یا اصلا چرا یک ضرب نگرفتم؟ نمی دونم اینا ملاکشون برای دادن ویزا چیه؟ ولی هر چی هست خدا به خیر بگذرونه و امیدوارم امسال تلفات ندیمTongue
در نهایت شما رو به صبوری بیشتر دعوت می کنم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: daria ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، hadiseh.t ، oe163 ، tiba ، Emad_L ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، کیانا ، honey62 ، H-K
(2012-08-11 ساعت 19:39)j1970 نوشته:  خوشحالم ناامید نیستی، اعصابم ولش. انقد داستان داریم که نگو.
من تو کل این بی‌پولی‌ها امروز یه ماشین خریدم تو آمریکا. Tongueهاهاها

به به مبارکه. Big Grin
راستی مگه تازه 3 روز پیش (8 اوت) کلیرنس رو ندیدین؟ چجوری به این سرعت هم ویزاها رو گرفتین هم رفتین آمریکا و هم ماشین خریدین؟ اینترنتی؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frz61 ، mojtaba_k ، loveusa ، hadiseh.t ، Emad_L ، bakhshandehgy ، mehdiii ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، کیانا ، a.r.a.s.h1
این هم از طرف من به شما برندگان منتظر.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مطمئن باشید همتون کلیر می شوید. اصلا استرس نداشته باشید
در ضمن انرژی منفی توی این تاپیک ممنوعه
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: به گل ، loveusa ، frz61 ، کیانا ، پرنیان90 ، daria ، behina ، tiba ، alimon ، Emad_L ، bakhshandehgy ، mehdiii ، mojtaba_k ، vm1974 ، SH1A2R3 ، oe163 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
دوستان دارن اذان می گویند همدیگر را دعا کنیم
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m ، frz61 ، کیانا ، پرنیان90 ، daria ، bakhshandehgy ، oe163 ، Emad_L ، mehdiii ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، vm1974 ، SH1A2R3 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
به همه بچه های کلییر شده جمعه تبریک فراوان می گم و همچنان واسه منتظران صبر آرزومندم
امیدوارم که تو این هفته همه بجه های june و قبلش کلییر بشند که واقعا دیگه صبر هممون لبریز شده Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: saljoogh ، کیانا ، frz61 ، daria ، behina ، tiba ، Emad_L ، mehdiii ، m86eb ، به گل ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، loveusa ، SH1A2R3 ، oe163 ، honey62
(2012-08-11 ساعت 19:33)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام
دوستان عزيز
چيز جديدي براي گفتن ندارم. فقط گفتم يه پستي بذارم تا بدونيد بيادتون هستيم و شما رو تا لحظه اخر تنها نمي ذاريم. من و همسرم ١٥ روز ديگه عازميم و به شدت درگير اما باور كنيد هر روز دو سه بار اين تاپيكو چك مي كنيم.
پانويس: شيدا خانوم روم نشد خصوصي پيغام بدم. فكر كنم يه شام به شما بدهكار شدم. واقعا نمي دونم چرا انقدر كليرنست طول كشيده اما نگران نباش كلير كه شدي مياي امريكا اونجا يه شام اساسي مهمون مايي.
پا نويس ٢: دوستان من يه موقعي اسم تاپيك بولتن ويزا رو گذاشته بودم "صبر و اميد" توصيه مي كنم تو اين ٥٠ روز اين تاپيك رو هم همين طوري بگردونين و تا لحظه اخر كسي پست نااميد نذاره.
صبر داشته باشيد و اميدتون رو از دست نديد. باور كنيد مي دونم چقدر سخته.
ارادتمند همه
اشکالی نداره بالاخره پیش میاد کاری واقعاً از دستم بر نمی یاد... حالا اگه ویزا ندادن شام رو چطوری از شما بگیرم!؟ من نگران اون شامم نه ویزا ! Smile

(2012-08-11 ساعت 19:44)a.r.a.s.h1 نوشته:  بچه ها همه با هم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
وبازم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واینقدر می فرستیم تا هممون به زودی کلیر بشیم من مطمئنم هممون کلیر می شیم پس با انرژی به پیش می ریم! و وعهده ما دوشنبه از ساعت 6 تا 7 همین جا ،همه با هم ،تا هوررااااااااا بکشیم .
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: daria ، Emad_L ، shadin_n ، bakhshandehgy ، mehdiii ، به گل ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، کیانا ، oe163 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
کسی‌ می‌دونه که تاحالا چند نفر واقعا ویزا نگرفتن بعد از کلیرنس؟ یعنی‌ کلیر نشدن؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، کیانا ، honey62
(2012-08-11 ساعت 19:19)skyramis نوشته:  دوستان قصد ندارم انرژی منفی بدم ولی واقعا این انتظار خیلی کشنده هست و امان من رو برده نه سر کار دست و دلم به کار میره نه توی خانه حال حرف زدن دارم فقط میخوام که زودتر همه چیز تمام بشه اگر قرار هست که کلیر بشم همین هفته اگر قرار هست که رد بشم هم همین هفته بهم بگن

دوست من بهت قول میدم وقتی کلیر شدی از وقتی که اینجوری از دستت رفته پشیمون میشی. به عنوان کسی که یکسال استرس کارنت شدن یا نشدن رو کشیده کاملا استرسی که داری رو درک میکنم ولی پیشنهاد میکنم وقتت رو با کسانی که دوسشون داری و قراره ترکشون کنی بگذرونی.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Emad_L ، bayat_r ، shadin_n ، frz61 ، daria ، mojtaba_k ، vm1974 ، SH1A2R3 ، کیانا ، oe163 ، honey62 ، nilufar ، rezagh
(2012-08-11 ساعت 21:08)saljoogh نوشته:  کسی‌ می‌دونه که تاحالا چند نفر واقعا ویزا نگرفتن بعد از کلیرنس؟ یعنی‌ کلیر نشدن؟

جدول احسان نشون میده که تقریبا 40 درصد هنوز کلیر نشدن
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، mojtaba_k ، loveusa ، SH1A2R3 ، کیانا ، behina ، honey62 ، rezagh ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 20:39)پرنیان90 نوشته:  به همه بچه های کلییر شده جمعه تبریک فراوان می گم و همچنان واسه منتظران صبر آرزومندم
امیدوارم که تو این هفته همه بجه های june و قبلش کلییر بشند که واقعا دیگه صبر هممون لبریز شده Sad

من تا اوونجا که تو این تاپیک دیدم همه بچه های آبی گرفته برای هم آرزو و دعا میکنن و انرژی مثبت میفرستن بدون این که ماه یا تاریخ مصاحبشون رو در نظر گرفته باشن. این مساله که بچه هایی که زودتر مصاحبه رفتن زودتر کلیر بشن برای همه قابل درک هستش ولی این که شما مشخصا برای بچه های جون و قبلش ابراز امیدواری کنین ناپسند هست . ولی من برای کلیر شدن همه بچه ها ابراز امیدواری میکنم و واقعا امیدوارم که با کلیر شدن همه به زودی این تاپیک بسته بشه. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: Emad_L ، bglory14914 ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، vm1974 ، Kate.S ، sam11 ، کیانا ، oe163 ، MPU ، saher ، honey62 ، rezagh ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب برای کسانی که کلیر نشدند دارم. برادر داماد ما پنج شنبه صبح نزدیک 12 دقیقه با سفارت صحبت کرد و یکی از کارکنان سفارت گفت که همه متقاضیان ویزای لاتاری 2012 از سفارت امریکا در آنکارا کلیر میشوند و فقط کمی طول میکشه چون ما الآن درگیر ویزای دانشجویی هم هستیم. ایشون دانشجوی دکترای زبان انگلیسی هست و تسلط کامل به زبان انگلیسی داره.

پس اصلا" و ابدا" جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و از همین الآن بدانید که همگی کلیر هستید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان