کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-12 ساعت 00:14)saher نوشته:  سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب برای کسانی که کلیر نشدند دارم. برادر داماد ما پنج شنبه صبح نزدیک 12 دقیقه با سفارت صحبت کرد و یکی از کارکنان سفارت گفت که همه متقاضیان ویزای لاتاری 2012 از سفارت امریکا در آنکارا کلیر میشوند و فقط کمی طول میکشه چون ما الآن درگیر ویزای دانشجویی هم هستیم. ایشون دانشجوی دکترای زبان انگلیسی هست و تسلط کامل به زبان انگلیسی داره.

پس اصلا" و ابدا" جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و از همین الآن بدانید که همگی کلیر هستید.
دوست عزیز واقعاً از شما ممنون هستم به خاطر این خبر خوب از اینکه امسال یک تاپیک به خیر خوشی بسته می شه مطمئا بودم مطمئاً تر شدم خیلی خیلی عالی بود
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: daria ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، vm1974 ، frz61 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، کیانا ، oe163 ، saher ، honey62 ، Emad_L ، H-K ، rezagh ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 22:34)Emad_L نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 21:08)saljoogh نوشته:  کسی‌ می‌دونه که تاحالا چند نفر واقعا ویزا نگرفتن بعد از کلیرنس؟ یعنی‌ کلیر نشدن؟

جدول احسان نشون میده که تقریبا 40 درصد هنوز کلیر نشدن

دادا من که خودم حساب کردم شد 20 درصد
اون 20 در صد هم مطمئن باش 100 در 100 کلیر و ویزاشون را میگیرند
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: daria ، mojtaba_k ، loveusa ، frz61 ، Kate.S ، SH1A2R3 ، saljoogh ، کیانا ، oe163 ، honey62 ، Emad_L ، rezagh ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 22:53)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 20:39)پرنیان90 نوشته:  به همه بچه های کلییر شده جمعه تبریک فراوان می گم و همچنان واسه منتظران صبر آرزومندم
امیدوارم که تو این هفته همه بجه های june و قبلش کلییر بشند که واقعا دیگه صبر هممون لبریز شده Sad

من تا اوونجا که تو این تاپیک دیدم همه بچه های آبی گرفته برای هم آرزو و دعا میکنن و انرژی مثبت میفرستن بدون این که ماه یا تاریخ مصاحبشون رو در نظر گرفته باشن. این مساله که بچه هایی که زودتر مصاحبه رفتن زودتر کلیر بشن برای همه قابل درک هستش ولی این که شما مشخصا برای بچه های جون و قبلش ابراز امیدواری کنین ناپسند هست . ولی من برای کلیر شدن همه بچه ها ابراز امیدواری میکنم و واقعا امیدوارم که با کلیر شدن همه به زودی این تاپیک بسته بشه. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ای وای bakhshandegy جان من اصن قصد بدی نداشتم فقط گفتم این هفته بچه های جون و قبل چون واقعا وقتی از 45 روز می کذره آدم کم کم دیگه نا امید میشه، ولی باز اگه چیزی گفتم که کسی ناراحت شــــــــــــد من شرمنده همهتون هستـــــــــــــــــــم، من آرزومه 2012 بدون حـــــــــــــــــــتی یه دونــــــــــــــــــــــــــــــه تلفاتی پروندش بســـــــــــــته بشه
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: loveusa ، frz61 ، Kate.S ، daria ، SH1A2R3 ، sheida.bvip ، Hmax ، کیانا ، oe163 ، saher ، honey62 ، bakhshandehgy ، rezagh ، a.r.a.s.h1
بچه های عزیز و نازنین مهاجرسرایی
خواستم تشکر کنم ازمدیران مهاجرسرا و بخصوص دوستانی که انرژی مثبت میدادن همونایی که یک سال در کنارشون استرس ها انتظار و شادیمونو با هم تقسیم کردیم و لحظه به لحظه در کنار هم بودیم.امیدوارم که همیشه موفق و خوش شانس تر از قبل باشید.و از همه مهمتر سالم و پر پول.
به قول یکی از دوستان عزیزمون:
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست...
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، Kate.S ، پرنیان90 ، SH1A2R3 ، daria ، mehdiii ، maka2 ، oe163 ، leila-gh ، honey62 ، کیانا ، etefag ، alis60 ، Emad_L ، a.r.a.s.h1
(2012-08-12 ساعت 01:06)anikoo نوشته:  بچه های عزیز و نازنین مهاجرسرایی
خواستم تشکر کنم ازمدیران مهاجرسرا و بخصوص دوستانی که انرژی مثبت میدادن همونایی که یک سال در کنارشون استرس ها انتظار و شادیمونو با هم تقسیم کردیم و لحظه به لحظه در کنار هم بودیم.امیدوارم که همیشه موفق و خوش شانس تر از قبل باشید.و از همه مهمتر سالم و پر پول.

anikoo جان تبریک زیاد اتفاقا می خواستم واست پیام خصوصی بزارم ببینم ویزات بالاخره رسید به دستتون، که خدایا شکر گرفتیش. ایشالا هر جا هستــــــــــید موفق باشید و شاد، واســـــــــه ما هم دعا کـــــــــــــن Tongue
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، mehdiii ، کیانا ، rezagh
(2012-08-12 ساعت 01:06)anikoo نوشته:  بچه های عزیز و نازنین مهاجرسرایی

آنیکو جان خیلی خوشحالم که همه استرس های مصاحبه و کلیرنست تموم شد و ویزاتو گرفتی. برات بهترین زندگیها رو تو آمریکا آرزو میکنم. راستی خدافظی نداریم ها، ما همچنان منتظر پست هات هستیم. یک ساله همه به هم عادت کردیم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، پرنیان90 ، mehdiii ، oe163 ، کیانا ، honey62 ، bakhshandehgy ، rezagh
ای کسانی که کلیر شده اید
به این لینک بشتابید
http://mohajersara.com/thread-4714.html
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، honey62 ، daria ، alis60 ، rezagh
سلام دوستان هيچ گاه از الطاف الهي نااميد نشيد اون كه بدون هيچ چشمداشتي ما را تا اين مرحله رسانده بقيه اش هم درست ميكند پس هميشه چشم اميدتان به خداوند باشد همچنان در اين تايپيك ميمانيم تا فرياد شادي همه دوستان را بشنويم سلامت و پيروز باشيد+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++همه مان كلير ميشويم پس ميشويم مطمئن باشيد
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، gulu ، Hmax ، sheida.bvip ، mehdiii ، behina ، oe163 ، کیانا ، honey62 ، etefag ، daria ، Emad_L ، rezagh ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 22:34)Emad_L نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 21:08)saljoogh نوشته:  کسی‌ می‌دونه که تاحالا چند نفر واقعا ویزا نگرفتن بعد از کلیرنس؟ یعنی‌ کلیر نشدن؟

جدول احسان نشون میده که تقریبا 40 درصد هنوز کلیر نشدن
سلام دوست عزیز. فکرمیکنم درصد کلیر نشده ها کمتر ازاین باشه.
ضمنا دوست عزیز Emad-L ما هم 2 روز بعد از شما مصاحبه در ابوظبی داشتیم و همچنان منتظریم. آیا شما تا حالا ایمیلی به سفارت دادین؟ روز مصاحبه آفیسر به شما گفت چند روز بعد سایتو چک کنید؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، Kate.S ، daria ، rezagh
سلام دوستان - همسر من دیروز از آنکارا آمد و ویزا های ما را گرفته است . لازم بذکر است که اگر برنامه دارید تا به هتل مراد بروید تغغیر عقیده بدهید چون همسر من که رفته برود آن هتل دیده هتل پلمپ شده . قابل توجه دوست عزیز شایرا .Sad
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، daria ، پرنیان90 ، rezagh
دوستان يك سوال . من پاسپورتم تا تيرماه سال بعد اعتبار داره. اگه تا پايان سپتامبر clear بشم و ويزامو بگيرم، تا زمان اعتبار پاسپورتم حدود 8-9 ماه باقي مي مونه. اگه زماني كه ميخايم بريم US جوري باشه كه پاسپورتم كمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشه، به نظرتون مشكلي برام پيش مياد؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
منم اومدم كه انرژي مثبت امروزم رو بفرستم براي همه مون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

من الان 2010 ها رو نگاه كردم 98درصد ويزا گرفتن پس بچه ها خوشحال باشين امسال قراره همه ويزا بگيريم بپريم. منتظر دوشنبه ايم... سفارت ياااااااااااااااااااللللللللللللاااااااااااااا
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n ، frz61 ، mehdi426i ، oe163 ، به گل ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، loveusa ، daria ، cmbt ، s$s ، sheida.bvip ، alis60 ، Emad_L ، mojtaba_k ، rezagh ، a.r.a.s.h1
[quote='نادره' pid='201497' dateline='1344749447']
سلام دوستان - همسر من دیروز از آنکارا آمد و ویزا های ما را گرفته است . لازم بذکر است که اگر برنامه دارید تا به هتل مراد بروید تغغیر عقیده بدهید چون همسر من که رفته برود آن هتل دیده هتل پلمپ شده . قابل توجه دوست عزیز شایرا .Sad
[/quo
سلام
نه اتفاقا ما اونجا بودیم فقط برای یک روز اون هم عصر این اتفاق افتاد و بعد دیگه مشکلی نداشت
تشکر کنندگان: frz61 ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، کیانا ، shadin_n ، MPU ، daria ، mojtaba_k
خوشحالان 13 آگوست رو ساکت نبینم!
آهااااا همه با هم یک صدا، غروباااااااااااااااااا.............. بندریااااااااااااااااااااااا
غروباااااااااااااااااا.............. بندریااااااااااااااااااااااا
فردا قراره بترکونیما
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، smmyp ، oe163 ، bayat_r ، honey62 ، به گل ، MAHDI2012 ، کیانا ، alimon ، SH1A2R3 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، shadin_n ، daria ، alis60 ، saljoogh ، Emad_L ، sam11 ، mojtaba_k ، rezagh ، a.r.a.s.h1
(2012-08-12 ساعت 12:14)frz61 نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 12:06)mehdi426i نوشته:  غروباااااااااااااااااا.............. بندریااااااااااااااااااااااا
فردا قراره بترکونیما

وافعا من پست های شما رو می بینم شاد میشم - ممنونم از این نوع انرژی مثبت- به امید کلیر شما و بقیه دوستان ( + همسر من)

واویلا لیلی @@@دوست دارم خیلی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، honey62 ، SH1A2R3 ، behina ، mehdiii ، bakhshandehgy ، mehdi426i ، shadin_n ، daria ، saljoogh ، Emad_L ، H-K ، mojtaba_k ، rezagh ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان