موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-23 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-23 ساعت 00:24 توسط azin_sh.)
من کلیر شدم و باید برم انکارا ویزامو بگیرم
سوال اول) می تونم پایپورت رو به کسی که می خواد بره سفارت بدم و اون پیگیری کنه کارها رو اونجا؟
سوال دوم) بلیط ها رو که چک کردم گرون بود الان. در ضمن این تعطیلی سفارت شامل من هم هست یا نه؟
* Iranian Applicants:
* Applicants returning to submit missing documents for issuance or to submit passports after they have received notification their administrative processing is complete: The NIV Unit will accept missing documents and/or passports for completed administrative processing any afternoon, Monday through Friday, from February 2 to March 1, 2012. From March 2 to March 20, the NIV Unit will be closed for submission of missing document and/or passports. The NIV Unit will resume its regular hours for these services every Thursday 2:00-2:30PM thereafter, beginning with March 29.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خلاصه زمان ها :
از 25 ژانويه تا 19 مارچ پروژه ساختماني دارند.
توي اين مدت كساني كه كلير شدند و ويزا مي رند بگيرند تا 23 فوريه وقت دارند. بعد از اون ديگه بايد صبر كنند تا پروژه ساختماني تموم شه.
از 24 فوريه به بعد هم مصاحبه نداريم تا آخر پروژه ساختموني.
من كه كلير شدم از الان تا 23 فوريه وقت دارم برم ويزا رو بگيرم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من کلیر شدم و باید برم انکارا ویزامو بگیرم
می تونم پاسپورت رو به کسی که می خواد بره سفارت بدم و اون پیگیری کنه کارها رو اونجا؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-23 ساعت 12:13)azin_sh نوشته: من کلیر شدم و باید برم انکارا ویزامو بگیرم
می تونم گذرنامه رو به کسی که می خواد بره سفارت بدم و اون پیگیری کنه کارها رو اونجا؟
خير دوست عزيز.در آنكارا فقط بايد يكي از اعضاي خانواده بره و ويزا هارو بگيره
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-23 ساعت 11:44)saeed.kuchulu نوشته: (2012-01-21 ساعت 17:39)saeed.kuchulu نوشته: از یکی دوستانم که 2011 ویزا گرفته و جدیدا برگشته ایران شنیدم که در صورتی که تمکن مالی تو ایران داریم به هیچ عنوان سراغ اسپانسر نرم که شدیدا دچار دردسر میشم (خودش شاهد درگیریها بوده و چندین و چند مثال برام زد)!!! این در صورتی ایه که من هم فرم اسپانسر رو فرستادم و هم مالکیت آپارتمانمون ارزش گزاری شده تو تهران بعلاوه تاییدیه بانکی با 50م تومان پول نقد برای خودم و 45م تومان برای همسرم. ما آواخر دسامبر مصاحبه شدیم و در حال حاظر منتظر کلیرنس هستیم.
سوال من اینه که آیا میشه در این وضعیت از سفارت درخواست کنم که فرم اسپانسری رو که ضمیمه فایلم هست رو بی خیال بشه و فقط مدارک خودمون رو مد نظر قرار بده؟ یا اینکه الان دیر شده؟ و یا اینکه امکانش هست اما درخواست حساسیت برانگیزه ایه؟
دوستان گرامی. بسیار ممنون میشم اگه کسی نظری داره عنوان کنه. بدجور سر دو راهی گیر کردم.
دوست عزیز به نظر من نگرانی شما درباره داشتن اسپانسر بیمورد باشه چون تقریبا 90 درصد افرادی که رفتن مصاحبه ویزا گرفتن اسپانسر داشتن وهیچ کدومشون از این مساله شکایتی نداشتن،به نظر من مدارک اسپانسرتون رو ازپرونده خارج نکنید چون این کارتون ممکنه برای شما توجیه منطقی داشته باشه ولی ممکنه برای آفیسر شک برانگیز باشه وتاثیرمنفی روی پرونتون بزاره
موفق باشید
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 16:01)imanmamad نوشته: دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان
(2012-01-24 ساعت 11:03)علیرضا م نوشته: (2012-01-23 ساعت 11:44)saeed.kuchulu نوشته: (2012-01-21 ساعت 17:39)saeed.kuchulu نوشته: از یکی دوستانم که 2011 ویزا گرفته و جدیدا برگشته ایران شنیدم که در صورتی که تمکن مالی تو ایران داریم به هیچ عنوان سراغ اسپانسر نرم که شدیدا دچار دردسر میشم (خودش شاهد درگیریها بوده و چندین و چند مثال برام زد)!!! این در صورتی ایه که من هم فرم اسپانسر رو فرستادم و هم مالکیت آپارتمانمون ارزش گزاری شده تو تهران بعلاوه تاییدیه بانکی با 50م تومان پول نقد برای خودم و 45م تومان برای همسرم. ما آواخر دسامبر مصاحبه شدیم و در حال حاظر منتظر کلیرنس هستیم.
سوال من اینه که آیا میشه در این وضعیت از سفارت درخواست کنم که فرم اسپانسری رو که ضمیمه فایلم هست رو بی خیال بشه و فقط مدارک خودمون رو مد نظر قرار بده؟ یا اینکه الان دیر شده؟ و یا اینکه امکانش هست اما درخواست حساسیت برانگیزه ایه؟
دوستان گرامی. بسیار ممنون میشم اگه کسی نظری داره عنوان کنه. بدجور سر دو راهی گیر کردم.
دوست عزیز به نظر من نگرانی شما درباره داشتن اسپانسر بیمورد باشه چون تقریبا 90 درصد افرادی که رفتن مصاحبه ویزا گرفتن اسپانسر داشتن وهیچ کدومشون از این مساله شکایتی نداشتن،به نظر من مدارک اسپانسرتون رو ازپرونده خارج نکنید چون این کارتون ممکنه برای شما توجیه منطقی داشته باشه ولی ممکنه برای آفیسر شک برانگیز باشه وتاثیرمنفی روی پرونتون بزاره
موفق باشید
ببخشید شما این آمار 90 درصد رو از کجا آوردین ؟؟؟؟
یعنی از هر 10 نفر 9 نفر اسپانسر دارند !!!!!!!!!
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-25 ساعت 00:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-25 ساعت 00:07 توسط علیرضا م.)
(2012-01-24 ساعت 16:11)kopol نوشته: (2011-09-30 ساعت 16:01)imanmamad نوشته: دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان
(2012-01-24 ساعت 11:03)علیرضا م نوشته: (2012-01-23 ساعت 11:44)saeed.kuchulu نوشته: (2012-01-21 ساعت 17:39)saeed.kuchulu نوشته: از یکی دوستانم که 2011 ویزا گرفته و جدیدا برگشته ایران شنیدم که در صورتی که تمکن مالی تو ایران داریم به هیچ عنوان سراغ اسپانسر نرم که شدیدا دچار دردسر میشم (خودش شاهد درگیریها بوده و چندین و چند مثال برام زد)!!! این در صورتی ایه که من هم فرم اسپانسر رو فرستادم و هم مالکیت آپارتمانمون ارزش گزاری شده تو تهران بعلاوه تاییدیه بانکی با 50م تومان پول نقد برای خودم و 45م تومان برای همسرم. ما آواخر دسامبر مصاحبه شدیم و در حال حاظر منتظر کلیرنس هستیم.
موفق باشید
ببخشید شما این آمار 90 درصد رو از کجا آوردین ؟؟؟؟
یعنی از هر 10 نفر 9 نفر اسپانسر دارند !!!!!!!!!
دوست عزیز اگه خوب متن منو بخونی میبینی که من نوشتم تقریبا"
واما اینکه از کجا آوردم ؟از خوندن سفرنامه های بچه های سالهای گذشته به این نتیجه رسیدم که اکثرا"از اسپانسر استفاده کردن
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-25 ساعت 13:15)sima s نوشته: بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
خواهر من به سفارت زنگ بزن حتما ........... شاید 2 تاییتون کلیر شدین و میخوان آپدیت کنن........... همین الان زنگ بزن و بپرس...............
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
2