موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-25 ساعت 15:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-25 ساعت 15:39 توسط hoseyn.)
ممكنه اين لينك ليست آپديت كليرنس را بگذاريد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-25 ساعت 15:33)nmoslemie نوشته: [
بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
100% کلیر نفر دومم امده واسه ما که هنوز ستاره داره ولی تو ایمیلی که به سفارت زدم گفت هر وقت کلییر نفر دوم هم بیاد شماره پاک میشه و دوباره ظاهر میشه شک نکن کلییر شدی اتفاقا خیلی هم خوش شانسی
[/quote]
ترا خدا راست میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کی اسمتون اعلام شد کی بهشون ایمیل زدین ما هرچه میزنیم بهمون جواب نمیدن.
خواهش میکنم متن میل سفارت رو برام بذارین لطفاً.
خدا از دهنتون بشنوه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-25 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-25 ساعت 19:38 توسط sima s.)
(2012-01-25 ساعت 19:16)nmoslemie نوشته: (2012-01-25 ساعت 17:31)sima s نوشته: (2012-01-25 ساعت 15:33)nmoslemie نوشته: [
بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
100% کلیر نفر دومم امده واسه ما که هنوز ستاره داره ولی تو ایمیلی که به سفارت زدم گفت هر وقت کلییر نفر دوم هم بیاد شماره پاک میشه و دوباره ظاهر میشه شک نکن کلییر شدی اتفاقا خیلی هم خوش شانسی
ترا خدا راست میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کی اسمتون اعلام شد کی بهشون ایمیل زدین ما هرچه میزنیم بهمون جواب نمیدن.
خواهش میکنم متن میل سفارت رو برام بذارین لطفاً.
خدا از دهنتون بشنوه.
[/quote]
مرسی از وقتی که برای پاسخ دادن گذاشتید
امیدوارم این هفته اون ستاره لعنتی شما پاک شه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر ما رو هم برداشتن چون دیروز ویزامون رو صادر کردن.
به امید اینکه همه دوستان اون لحظه ورود مامور UPS رو به هتل تجربه کنن .
ما که امروز تجربه کردیم . وصف نشدنیه ............ قسمت همه بشه انشالله......................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-26 ساعت 07:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-26 ساعت 07:07 توسط sima s.)
هوررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره کیس ما کامل و دونفرمون کلیر شدیم.
ممنون مهاجرسرا
ممنون مدیران و برندگان سالهای قبل
ممنون دوستان خوب 2012 که اگه نبودید مسلماً اینقدر پیمودن این راه برامون آسون نبود.
مطمئن هستم این فقط یه بازی و قرعه نیست ، این اتفاق مشترک تو زندگی همه ما نشونه ای از طرف اونیکه حتی اگه خیلی وقتا ازش دور بودیم اون همیشه به یاد ماست و هنوز داره راه رو نشونمون میده.
هر جا هستید سعادتمند باشید
امیدوارم همیشه اتفاق های مثبت چاشنی زندگی های قشنگتون باشه
دوستدار شما
سیما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك ميگم خيلي خوشحال شدم واما خواهش من از تمام دوستاني كه پروسه دريافت ويزا رو تموم كردن:
لطفا ما رو تنها نگذاريد . تجربياتي كه از اين پس بدست خواهيد آورد رو لطفا براي ما هم اينجا بنويسيد. شايد ديدن تك تك افراد اين انجمن كه رفتند و اونجا موفق شدند بهترين درمان براي اضطراب ما باشه. مرسي.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما سه شنبه کلیر خوردیم بهمون گفتند ایمیل میزنند برای 9 سئوالی ولی تا حالا دستمون نرسیده من سئوالها رو از مهاجر سرا دارم به نظرتون میشه خودم سئوالها رو جواب بدم و بدون اینکه اونا ایمیل زده باشند جواب رو براشون بفرستم؟
از دوستان اگه کسی برای این 9 سئوالی ایمیل گرفته ممنون میشم متن ایمیل رو برام بفرستید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پس برای من و همسرم که دیروز پاسپورتهامون با ویزا رسید هتل و الان هنوز داریم تو آنکارا خوش میگذرونیم .................
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدواریم همه منتظرین این لحظه تاریخی رو تجربه کنن.............................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-26 ساعت 14:41)afshin4749 نوشته: (2012-01-26 ساعت 07:03)sima s نوشته: هوررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره کیس ما کامل و دونفرمون کلیر شدیم.
ممنون مهاجرسرا
ممنون مدیران و برندگان سالهای قبل
ممنون دوستان خوب 2012 که اگه نبودید مسلماً اینقدر پیمودن این راه برامون آسون نبود.
مطمئن هستم این فقط یه بازی و قرعه نیست ، این اتفاق مشترک تو زندگی همه ما نشونه ای از طرف اونیکه حتی اگه خیلی وقتا ازش دور بودیم اون همیشه به یاد ماست و هنوز داره راه رو نشونمون میده.
هر جا هستید سعادتمند باشید
امیدوارم همیشه اتفاق های مثبت چاشنی زندگی های قشنگتون باشه
دوستدار شما
سیما
سلام سيما خانوم ، شما ما رو توي پستهاي قبلي سكته دادي . خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي به خودتون و همسرتون تبريك ميگم . اميدوارم زندگي خوبي رو در آمريكا شروع كنيد . و يادتون باشه كه كشتي ما رو با اين كليرتون . پس به افتخار شما و همه دوستان كلير شده به خصوص سعيد كوچولوي عزيزم هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا.
بازم به افتخار شما كه قلبتون توي اين مدت لرزيد و حالا ديگه آروم شده ، هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا . موفق باشيد . راستي براي خودم و omidoooooooooooooo هم كه امروز با ويزا به تهران برگشتم هوررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا.
مرسی .از همه شما متشکرم
آقا افشین انرژی 2012 به شما و به امید هم تبریک میگم "هورااااااااااااااااااااااااا"
به امید اینکه هیچ بنی بشری بدون هورا گفتن این سایت رو ترک نکنه بزنید اون کف قشنگه رو...................
راستی شما که سفارت بودین ما تا 23 فوریه وفت داریم برا ویزا گرفتن نه؟
در آخر یه عالمه عذرخواهی بابت تمام گله ها و غصه هام که تو این تاپیک و بقیه تاپیک ها نوشتم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-26 ساعت 09:25)adambarfi نوشته: دوستان ما سه شنبه کلیر خوردیم بهمون گفتند ایمیل میزنند برای 9 سئوالی ولی تا حالا دستمون نرسیده من سئوالها رو از مهاجرسرا دارم به نظرتون میشه خودم سئوالها رو جواب بدم و بدون اینکه اونا ایمیل زده باشند جواب رو براشون بفرستم؟
از دوستان اگه کسی برای این 9 سئوالی ایمیل گرفته ممنون میشم متن ایمیل رو برام بفرستید
تبریک میگم آدم برفی.
ببین اگه به امید اونا باشی تا 10 روز دیگه هم ایمیلی نمیگیری.بهتره سریع یه ایمیل خودت بزنی بهشون و بگی برات بفرستن. و زود هم بفرست انشالا اگه همه چیز عادی باشه کمتر از یک ماه بعد ارسال ایمیل کلیر میشید.
http://www.usemb-ankara.org.tr/questiv.htm
اینم متن ایمیل البته من برای اینکه جای زیادی نگیره همه سوالا رو نذاشتم.
As a part of your administrative processing, you are requested to provide our office the following information:
1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);