کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
براي انسانهاي موفق شكست مفهومي ندارد چون يا راهي خواهند يافت و يا راهي خواهند ساخت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: etefag ، پرنیان90 ، houmanes ، کیانا ، honey62 ، frz61 ، behina ، daria ، به گل ، Emad_L ، alimon ، mehdiii ، a.r.a.s.h1
شب همگی بخیر
لطفا یکی تعطیلی های رسمی آنکارا را در دو هفته آتی ذکر کنه؟ مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، MAHDI2012
(2012-08-15 ساعت 02:15)etefag نوشته:  شب همگی بخیر
لطفا یکی تعطیلی های رسمی آنکارا را در دو هفته آتی ذکر کنه؟ مرسی
August 18 – 21, 2012 Sat-Tue Ramadan Holiday
August 30, 2012 Thursday Victory Day
September 3, 2012 Monday Labor Day
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: etefag ، honey62 ، daria ، alis60 ، msi ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1
بچه ها حوصلم سر رفته نشستم حساب کردم از بچه های 28 june چند نفر کلییر شدند، اخه دیدم کلا ما 28 جون که 3 نفر تو مهاجرسراست هیچ کدوممون کلییر نشدیم، گفتم شاید ما آخر ماه بودیم ما رو از یاد بردندBig Grin
کلا به 15 نفر تو 28 جون وقت مصاحبه دادند که 2 نفر اون روز یه ضرب گرفتند، الان نگاه کردم دیدم 4 نفر کلییر شدند، می مونه 9 نفر، دیدم اون گوشــــــه کنارا هر از چند گاهی رو پرونده ما هم کار می کنند، دیگه کم کم فک کنم دارم دیونه میشم Tongue
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: gulu ، lovelybugatti ، maka2 ، کیانا ، loveusa ، honey62 ، frz61 ، behina ، etefag ، daria ، H-K ، MAHDI2012 ، alimon ، mehdiii
دوست من شما نهايتا تا دو هفته ديگه كلير ميشيد!! دو ماه از مصاحبه . اصلا بهش فكر نكنيد
since 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، honey62 ، frz61 ، daria ، MAHDI2012 ، Emad_L ، mehdiii
(2012-08-14 ساعت 09:55)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، من امروز دلم روشنه که از ابوظبی خبرایی میآید برای ما هم دعا کنین ، رسیدیم به ۹۳ روز
سلام دوست عزیز. اگر دیدی تا مثلا حدود 10 شهریور کلیرنست نیومد، با سفارت و KCC حتما تماس بگیر.این اتفاق چندین بار افتاده که کلیرنس افراد اومده ولی حالا به هر دلیل توی سایت نزدن.کلیرنس خود من بعد از 6 هفته اومد (البته در آنکارا). پس اگر دیدی بازهم دیر کردن پیگیر باش و فقط به انتظار سایت نشین.موفق باشی. منتظر خبرهای خوبت هستیمBig Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، bakhshandehgy ، Serendipity ، honey62 ، frz61 ، behina ، nilufar ، daria ، H-K ، mehdiii
(2012-08-15 ساعت 08:19)arbasic نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 09:55)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، من امروز دلم روشنه که از ابوظبی خبرایی میآید برای ما هم دعا کنین ، رسیدیم به ۹۳ روز
سلام دوست عزیز. اگر دیدی تا مثلا حدود 10 شهریور کلیرنست نیومد، با سفارت و KCC حتما تماس بگیر.این اتفاق چندین بار افتاده که کلیرنس افراد اومده ولی حالا به هر دلیل توی سایت نزدن.کلیرنس خود من بعد از 6 هفته اومد (البته در آنکارا). پس اگر دیدی بازهم دیر کردن پیگیر باش و فقط به انتظار سایت نشین.موفق باشی. منتظر خبرهای خوبت هستیمBig Grin

سلام دوست خوب ، ممنون از راهنمایی شما ، من و همسرم در شرایط بسیا سختی به سر می بریم برامون دعا کنین.
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، s$s ، etefag ، daria ، alis60 ، H-K ، a.r.a.s.h1
سلام دوستاي عزيز، اينم يه صبح ديگه...منتظر شنيدن خبرهاي خوش هستيم...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، etefag ، daria ، به گل ، کیانا ، MAHDI2012 ، mehdiii ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان.مادر و پدر من هم 6 جون برگ آبی گرفتند از آنکارا.اما هنوز اسمشو تو سایت اعلام نکردن.دیگه رسیدیم به 70 روز.برا ما هم دعا کنید.+++++
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، nilufar ، etefag ، honey62 ، daria ، msi ، MAHDI2012 ، H-K ، Emad_L ، a.r.a.s.h1
(2012-08-15 ساعت 10:18)Alireza.a نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 09:55)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان
سلام دوست عزیز.
سلام دوست خوب ، ممنون از راهنمایی شما ، من و همسرم در شرایط بسیا سختی به سر می بریم برامون دعا کنین.
دوست خوبم مطمئن باش که نتیجه اش بزودی میاد
من پیشنهادم اینه با توجه به ایمیلی که دریافت کردین اگه نیومد تماس تلفنی بگیرین حتما حتما
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: oe163 ، honey62 ، daria ، arman_m ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، ziba-2012 ، msi ، betterlife ، alimon
سلام
اینم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ های امروز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: oe163 ، honey62 ، emtiaz ، behina ، daria ، کیانا ، frz61 ، iloveshadow ، SH1A2R3 ، tiba ، betterlife ، H-K ، Emad_L ، alimon ، mehdiii ، vm1974 ، a.r.a.s.h1
به امید کلیر شدن امروز همه دوستان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: honey62 ، emtiaz ، etefag ، behina ، daria ، به گل ، کیانا ، bakhshandehgy ، tiba ، betterlife ، H-K ، MAHDI2012 ، alimon ، mehdiii ، a.r.a.s.h1
(2012-08-14 ساعت 22:25)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 20:08)behina نوشته:  دوستان سلام. در جدول احسان نام چند نفر هست که بالای 180 روز از زمان انتظارشون میگذره. کسی ازشون خبر داره یا اینکه ممکنه کلیر شده باشند و اطلاع نداده باشند؟

هنوز منتظرم.امروز ایمیل زدم فرمودند هنوز داریم بررسی می کنیم و هنوز روند اداری کیس شما کامل نشده!

We are sorry to inform you that your administrative reviewing has not been completed yet. Please keep tracking your case number on our website.

امیدوارم خیلی زود خبر کلیر شدن شما و بقیه دوستان و خودمون را ببینم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، honey62 ، emtiaz ، کیانا ، frz61 ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، betterlife ، H-K ، MAHDI2012 ، Emad_L ، alimon ، mehdiii ، vm1974 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-15 ساعت 10:18)Alireza.a نوشته:  

حتما.ایشالا بزودی خبرای خوب می دی بهمونBig Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: کیانا ، daria ، frz61 ، SH1A2R3 ، oe163 ، bakhshandehgy ، betterlife ، H-K ، Emad_L
با سلام
من 31 Julyکلیر شدم و این هفته دوشنبه رسیدم آنکارا .
صف سفارت خیلی شلوغ بود و حدود 80 نفری تو صف بودن.
الان که چهار شنبه است از سایت UPS معلوم است که هنوز پاس های ما بیرون نرفته.
دو توصیه به دوستان :
در ماههای آخر پیشنهاد می کنم بلیط دوشنبه تا دوشنبه بگیرید چون که اونهائی که دوشنبه تا پنج شنبه گرفته بودن باید لغوش کنن. یا از ایران ایر بگیرید که برای تغییرش هزینه ائی ندهید . برای تغییر پرواز چارتر باید حدود 120 دلار پول بدهید .
توصیه دوم . هر روز پرواز برگشت از استانبول هست . اگه می تونید بلیط یک سر رفت مثل من بگیرید و با اتوبوس که حدود 6 ساعت راهه به استانبول رفته و از آنجا به ایران بازگردید . البته رزرو هواپیما از آنکارا امکان پذیر است .
نکته : موقع خروج از کشور منو بخاطر داشتن بلیط oneway حسابی سین جین کردن و اصلا گفتن برو بلیط برگشت بخر ولی من زیر بار نرفتم و مدارک آمریکا و برگ آبی را نشون دادم و گفتم حتما برمی گردم . توصیه دوم به زرنگی خودتون بستگی داره . منو بعدا نفرین نکنین . این فقط تجربه من بود . خودتون ته و توش رو درارید .
شماره کیس:2012AS00049XXX
تاریخ رویت قبولی:15 july
تاریخ ارسال فرم های سری اول: 24 July
کنسولگری :آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
جمع هزینه ها :40000 عکس+ 200.000 ترجمه مدارک + 75000 ارسال مدارک با دي اچ ال + 50000 ارسال مدارك سري دوم توسط وكيل از امريكا
تشکر کنندگان: etefag ، honey62 ، frz61 ، SH1A2R3 ، oe163 ، کیانا ، bakhshandehgy ، arbasic ، shadin_n ، loveusa ، tiba ، alis60 ، ziba-2012 ، betterlife ، H-K ، MAHDI2012 ، Emad_L ، mojtaba_k ، alimon ، vm1974 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان