کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-14 ساعت 18:40)frz61 نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 18:35)frz61 نوشته:  سلام
می گم این ها کارشون معلوم نیست !!
ما هنوز ستاره داریم
تصحیح می گردد الان دیدم شماره کیس ما دوبار اعلام شده با ستاره Sadو بی ستارهBig Grin

سلام
من از 2013 ها هستم البته هنوز به مرحله کلیر نرسیدیم ولی می خواستم بدونم بی ستاره و با ستاره چه فرقی با هم دارن؟ هیچ جایی توضیحی پیدا نکردم

امیدوارم همه موفق باشید و هر چه زودتر کلیرتون بیاد
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ziba-2012 ، betterlife ، H-K
(2012-08-15 ساعت 14:41)eghtesad نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 18:40)frz61 نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 18:35)frz61 نوشته:  سلام
می گم این ها کارشون معلوم نیست !!
ما هنوز ستاره داریم
تصحیح می گردد الان دیدم شماره کیس ما دوبار اعلام شده با ستاره Sadو بی ستارهBig Grin

سلام
من از 2013 ها هستم البته هنوز به مرحله کلیر نرسیدیم ولی می خواستم بدونم بی ستاره و با ستاره چه فرقی با هم دارن؟ هیچ جایی توضیحی پیدا نکردم

امیدوارم همه موفق باشید و هر چه زودتر کلیرتون بیاد
سلام دوست عزیز
ستاره دار یعنی کیسی که نفر اصلی کلیر شده و ویزاش اماده است اما هنوز یکی یا چند نفر از اعضای خانواده اش کلیر نشده اند و ویزاشون اماده نیست
بی ستاره هم که معلوم هست یعنی کیسی که کاملا کلیر شدن و ویزاهاشون اماده صدور هست
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: arbasic ، SH1A2R3 ، ziba-2012 ، betterlife ، Emad_L ، frz61 ، daria
سلام دوستان خوبم
ابوظبی هم بالاخره از خواب بیدارشد . ما هم بعد از 30 روز کلیر شدیم. مطمئنم که همه شما خوبا ،پر انرژیا ، مهربونا ، که قلبتون برای موفقیت هموطناتون می طپه حتما حتما حتما بزودی کلیر میشید. من تا آخر سپتامبر باهاتون هستم . و برای همه دعا میکنم .
سلام بر همه دوستان گلم
بچه ها یه سوال د ارم البته مربوط به کیس خودم نیست.
اگه کسی بعد از ارسال فرمهای اولیه قبل از ارسال مدارک به سفارت ازدواج کنه از نظر پروسه لاتاری مشکلی پیش نمییاد؟یادمه چند تا از دوستان 2012 خودمون این شرایط رو داشتن.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arbasic ، betterlife ، H-K ، MAHDI2012 ، mojtaba_k
کیا دوست دارن تا این جمعه کلیر شن؟ دست هاتونو بالا بگیرین ببینم
آها... 1.2.3.4.5 همش همین؟
اون ته سالن چرا ساکته؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hadiseh.t ، ziba-2012 ، oe163 ، msi ، etefag ، behina ، capricorn ، betterlife ، H-K ، MAHDI2012 ، Emad_L ، mojtaba_k ، loveusa ، alimon ، Erfaanism ، frz61 ، به گل ، samgh ، ehsan442 ، vm1974 ، daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-15 ساعت 14:53)ziba-2012 نوشته:  سلام دوستان خوبم
ابوظبی هم بالاخره از خواب بیدارشد . ما هم بعد از 30 روز کلیر شدیم. مطمئنم که همه شما خوبا ،پر انرژیا ، مهربونا ، که قلبتون برای موفقیت هموطناتون می طپه حتما حتما حتما بزودی کلیر میشید. من تا آخر سپتامبر باهاتون هستم . و برای همه دعا میکنم .

سلام دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم. واقعا تبریک میگم. به امید کلیرنس همه دوستان. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: nilufar ، betterlife ، H-K ، arbasic ، hadiseh.t ، Emad_L ، کیانا ، ehsan442
من فعلا منتظر امروزم ! یادمه هفته پیش خواب بودم بیدار شدم دیدم سایت آپدیت شده کلی هیجان داشتم ولی باز دیدم نیستم !
ایشالا تو همین هفته +++
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Emad_L ، etefag ، mojtaba_k ، alimon ، Erfaanism ، arbasic ، mehdiii ، vm1974 ، daria ، honey62
(2012-08-15 ساعت 16:41)iloveshadow نوشته:  من فعلا منتظر امروزم ! یادمه هفته پیش خواب بودم بیدار شدم دیدم سایت آپدیت شده کلی هیجان داشتم ولی باز دیدم نیستم !
ایشالا تو همین هفته +++

ایشاله اپدیت بعدی نوبت شماست.Big Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: iloveshadow ، MAHDI2012 ، Erfaanism ، daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1
خدا از دهنت بشنوه ++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، honey62
(2012-08-15 ساعت 14:53)ziba-2012 نوشته:  سلام دوستان خوبم

تبریک میگم بهت دوست عزیز و برات ارزوی موفقیت میکنم
از اینکه به فکر بقیه دوستان هم هستی ممنونم ازت
به امید کلیر شدن همه
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، tandoreh ، behina ، frz61 ، کیانا ، oe163 ، ziba-2012 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Emad_L ، honey62 ، a.r.a.s.h1
سلام
من هم به شما تبریک میگم.به امید روزهای بهتر ،هر زمان ،هر کجا.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، behina ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، honey62
اگر تنها ترین تنها شوم، باز خدا هست، او جانشین همه نداشتن هاست

ما همگی امروز یا فردا کلیر میشیم همسفر.....شک نکن
با این انرژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: behina ، loveusa ، alimon ، frz61 ، کیانا ، oe163 ، ziba-2012 ، shadin_n ، mehdiii ، ehsan442 ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Emad_L ، daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1
:gulu’s Last Status updated

پرسه در پس كوچه هاي انتظـــــــــــــــــــــــــار... Sad
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: etefag ، MAHDI2012 ، alimon ، به گل ، کیانا ، behina ، mehdiii ، SH1A2R3 ، vm1974 ، mojtaba_k ، daria ، honey62
امروز هم که خبری نشد...... فکر نکنم دیگه امشب آپدیت کنند
ما 70 روزه شدیم......................
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اینم واسه فردا
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، loveusa ، iloveshadow ، کیانا ، behina ، mehdiii ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، daria ، honey62
منم 70 روزه :-((((
تشکر کنندگان: کیانا ، behina ، alimon ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان