کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-17 ساعت 16:10)کامیلا نوشته:  سلام دوستان
الان سايت ups متن زير رو نوشته كسي ميدونه يعني چي?
Karayolu Ile Ankara hub Subeye Gonderildi
ترجمه گوگل "Message Sent to the branch in Ankara by road hub"
احتمالن یعنی بسته به یکی از شعب UPS ارسال شده.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: کامیلا ، hadiseh.t ، H-K ، SH1A2R3 ، oe163 ، rezagh
ماکه نبودیم باز.کاش عصر یه تکونی به سایت بدن و به جای حذف چنتا اضافه کنن
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، alimon ، frz61 ، H-K ، SH1A2R3 ، oe163 ، کامیلا ، honey62
اندکی صبر سحر نزدیک است
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، frz61 ، alimon ، H-K ، mehdiii ، SH1A2R3 ، samgh ، oe163 ، کامیلا ، a.r.a.s.h1 ، honey62
(2012-08-17 ساعت 16:34)Serendipity نوشته:  
(2012-08-17 ساعت 16:10)کامیلا نوشته:  سلام دوستان
الان سايت ups متن زير رو نوشته كسي ميدونه يعني چي?
Karayolu Ile Ankara hub Subeye Gonderildi
ترجمه گوگل "Message Sent to the branch in Ankara by road hub"
احتمالن یعنی بسته به یکی از شعب UPS ارسال شده.
هم میتونی کل سایت رو تو گوگل ترنسلیت بزنی تا همشو ترجمه کنه واست به انگلیسی، هم اینکه بمحض اینکه رکورد واست خورد تا فردا ظهر یا یکی دو ساعت دیرتر بهت میرسه (اگه آنکارا باشی)
کلا 7 تا رکورد میخوره که 6میش یعنی راه افتاده سمت هتل (نقشه پیک هم الکیه و همیشه فیکس و نزدیک هتل ددمانه)
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: کامیلا ، H-K ، SH1A2R3 ، honey62
(2012-08-17 ساعت 16:14)iloveshadow نوشته:  جواب ایمیلم :-((((((((

Dear Mr.....,

That number belongs to a different case, yours is still pending for the administrative processing. Please continue to check our web site.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
Consular Section
American Embassy, Ankara

فک کنم مال ماها رو گذاشتن آخر .ما هم 6 جون بودیم
تشکر کنندگان: alimon ، H-K ، SH1A2R3 ، samgh ، کامیلا ، honey62
(2012-08-17 ساعت 15:29)djsaeed نوشته:  سلام دوستان مهاجر سراایی اصلا نگران نباشید فقط امیدوار باشید پروسه کلیرنس حداقل 8 هفته صبرو انتظار لازم داره پس صبور باشید به امید موفقیت شما عزیزان

سلام دوست عزيز
اگه 8 هفته بشه ما كه توي اگوست مصاحبه شديم كه نمي رسيم بعد از تعطيلات عيد فطر مطمئن باشيد تعداد زيادي كلير خواهند شد اونها درك مي كنند بر اساس تجربه تا شماره ها رو اعلام مي كنند تعداد خيلي زيادي سريع مي روند بدون توجه داشتن تعطيلات عيد فطر براي گرفتن ويزا وسفارت هم تعطيله با اين كارشون دارند رعايت حال ما رو مي كنند من خودم در سفارت ديدم كه امروز سايت اپديت شده بوده و شمارشون رو دوستان درساعت ٧ عصر ديده بودند بعد همان شب ساعت ١٠با پرواز تركيش اومده بودند و فردا ساعت ١در سفارت بودند سرعت عمل رو ببينيد در ضمن اين خيلي تابلو كه از اين تعداد زياد منتظران حتي يك نفر كلير نشده وحتي ستاره ١ نفر هم برداشته نشده پس بريد از تعطيلات لذت ببريد واسترس نداشته باشيد و تو اين تعطيلات زبان بخونيد كه ديگه فرصتي نداريد و خودتون رو اماده كنيد براي بعد از تعطيلات انشأ اله پس پيشاپيش عيد فطر مبارك
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، loveusa ، H-K ، mehdi426i ، alis60 ، h4di ، SH1A2R3 ، به گل ، oe163 ، کامیلا ، rezagh ، honey62 ، vm1974
خدا کنه تا یک ساعت دیگه اپدیت بشه اگه نشه این هفته هیچ کیس نامبری کلیر نشده
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: H-K ، mehdiii ، SH1A2R3 ، oe163 ، کامیلا ، a.r.a.s.h1 ، saher ، rezagh ، honey62
سلام
باز هم ستاره مون هست.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کامیلا ، msi
به نظر من همون ظهر كه آپديت كردن يعني احتمالاً كارمنداي سفارت خيلي عجله داشتن كه زودتر برن تعطيلات Shy
پس بهتره ما هم يواش يواش بند و بساطمون رو جمع كنيم و با برنامه ريزي از تعطيلات پيش رو حسابي لذت ببريم Big Grin

تا ببينيم خدا هفته آينده چه سرنوشتي رو براي ما رقم زده ... خدايا ما رو فراموش نكن Cool
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bglory14914 ، frz61 ، H-K ، h4di ، Hmax ، daria ، loveusa ، mehdiii ، SH1A2R3 ، به گل ، alimon ، opayamani ، کامیلا ، hadiseh.t ، Emad_L ، a.r.a.s.h1 ، alis60 ، rezagh ، honey62 ، vm1974
آره دیگه امروز خبری نیست.رفت تا بعد عید که یه 100 تایی اعلام کنن.من فکر میکنم به تعدادی که از لیست حذف کردن همون حدود اضافه می کنن.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، به گل ، alimon ، oe163 ، کامیلا ، daria ، hadiseh.t ، Emad_L ، a.r.a.s.h1 ، honey62
ما رفتیم تا چهار شنبه
این تاپیک هم یه نفس راحت از دست ما میکشه
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، opayamani ، oe163 ، behina ، کامیلا ، niksokhan ، daria ، a.r.a.s.h1 ، bglory14914 ، کیانا ، rezagh ، honey62
احتمالا جدول کلیرنس سایت سفارت در طول تعطیلات هم به روز شود. احتمال دارد که به روز آوری وب سایت که بر اساس اطلاعات ارسالی از مراجه تصمیم گیرنده در باره کلینرس است در آمریکا انجام شود.
تشکر کنندگان: capricorn ، SH1A2R3 ، به گل ، zina s ، frz61 ، gulu ، opayamani ، Erfaanism ، oe163 ، behina ، h4di ، samgh ، etefag ، کامیلا ، daria ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، bglory14914 ، کیانا ، rezagh ، honey62 ، vm1974
(2012-08-17 ساعت 21:00)User نوشته:  احتمالا جدول کلیرنس سایت سفارت در طول تعطیلات هم به روز شود. احتمال دارد که به روز آوری وب سایت که بر اساس اطلاعات ارسالی از مراجه تصمیم گیرنده در باره کلینرس است در آمریکا انجام شود.

مدير جان مگه همچين اتفاقي سابقه داشته كه تو تعطيلات سفارت ، سايت آپديت بشه ؟ ! Big Grin
بازم به دوشنبه و سه شنبه دلخوش شدم ... Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: mehdiii ، کامیلا ، daria ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، alis60 ، bglory14914 ، rezagh ، honey62
(2012-08-17 ساعت 21:00)User نوشته:  احتمالا جدول کلیرنس سایت سفارت در طول تعطیلات هم به روز شود. احتمال دارد که به روز آوری وب سایت که بر اساس اطلاعات ارسالی از مراجه تصمیم گیرنده در باره کلینرس است در آمریکا انجام شود.

سلام
درسته كه پرسه كليرنس داخل آمريكا انجام ميشه، ولى من فكر ميكنم كه در نهايت جوابش براى سفارت ارسال ميشه و سفارته كه از طريق گذاشتن شماره تو سايت به متقاضى ها خبر ميده. در واقع به نظر من درسته كه پروسه كليرنس تو اين تعطيلات متوقف نميشه، ولى آپديت سايت حدس ميزنم انجام نشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: dr.sami ، hadiseh.t ، mehdiii ، opayamani ، payan ، loveusa ، SH1A2R3 ، rezagh ، honey62 ، vm1974
مهم نیست قفلها دست کیست ،مهم این است که،
کلیدها دست خداست......
از ته دل آرزو می کنم که شاه کلید تمام قفلها را از خدا عیدی بگیرید.....
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: mehdiii ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، daria ، Zhoopin ، به گل ، payan ، oe163 ، loveusa ، behrooz ramezani ، mehdi426i ، roze ، niksokhan ، SH1A2R3 ، behina ، arman_m ، zina s ، Hmax ، honey62 ، vm1974

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان