کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
طاقت بیار این روزها را هر چقدر سخت، هرچقدر طاقت فرسا، هرچقدر تنها...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: loveusa ، behina ، Kate.S ، hadiseh.t ، oe163 ، ASALI ، mehdiii ، arman_m ، smmyp ، پرنیان90 ، به گل ، alimon ، frozen mind ، Emad_L ، کیانا ، rezagh ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-19 ساعت 08:43)Alireza.a نوشته:  با سلام و تبریک عید فطر ، امیدوارم نماز و روزه هاتون قبول باشه ، ما رو هم از دعاتون بی نسیب نزارین ، امیدوارم تمام کسانی که مصاحبه کردن ، هر چه زودتر کلیر بشن

علیرضا جان هنوز خبری نشده؟ ایمیل چیزی برات نفرستادن؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: behina ، honey62
امروز green card من رسيد
مي خوام قابش كنم بزنم ديوار
حس خوبيه
اميدوارم همه اين حس رو تجربه كنن
واسه ١٠ سال اعتبار داره
فردا هم ميخوام برم كانادا
جا همتون خاليه
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
(2012-08-19 ساعت 09:39)Kate.S نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 08:43)Alireza.a نوشته:  با سلام و تبریک عید فطر ، امیدوارم نماز و روزه هاتون قبول باشه ، ما رو هم از دعاتون بی نسیب نزارین ، امیدوارم تمام کسانی که مصاحبه کردن ، هر چه زودتر کلیر بشن

سلام کیت عزیز ، هنوز خبری نشده ، برام دعا کن ، در ایمیل قبلی ، گفتن تا نزدیک سپتامبر صبر کنید اگر نیامد به ما خبر بدین
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: oe163 ، Kate.S ، ASALI ، mehdiii ، zina s ، behina ، daria
(2012-08-19 ساعت 11:15)Alireza.a نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 09:39)Kate.S نوشته:  

سلام کیت عزیز ، هنوز خبری نشده ، برام دعا کن ، در ایمیل قبلی ، گفتن تا نزدیک سپتامبر صبر کنید اگر نیامد به ما خبر بدین

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: ASALI ، saljoogh ، zina s ، behina
(2012-08-19 ساعت 04:50)frozen mind نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 03:44)smmyp نوشته:  
من جزو همون ... ها هستم! Smile
من دو بار مزه کلیرنس را چشیدم.
بار اول از یک ماه که گذشت به نگرانی افتادم. کارم دولتی بود و سربازی در ارتش بودم. و کلا آنچه که خوبان همه دارند، من یکجا داشتم!! روزی صدبار سایت را چک می کردم. بعد از 64 روز یک شب با کمال ناباوری متوجه شدم که کلیر شدم. اما متاسفانه چون ویزاهای خانوادگی تموم شده بود (شماها نگران نباشین، برای شما تا پایان سپتامبر این اتفاق نمی افته) نتونستم ویزا بگیرم و اینقدر موندم تا کلیرنسم باطل شد.
بار دوم حدس می زدم که مدت انتظارم نیمی از مدت انتظار اول باشه، بنابراین چندان نگران نبودم. دقیقا هم همینطور شد و 32 روزه کلیر شدم. البته وقتی ویزامو گرفتم دیدم دقیقا 27 روزه کلیر شدم. آخه در روی ویزا می نویسن که در چه تاریخی کلیرنس دریافت شده و شما می تونین متوجه بشین که از زمان رسیدن کلیرنس تا ابلاغ اون در سایت آنکارا، چقدر طول کشیده یا مامورش چقدر تنبلی کرده!

کلا این قضیه کلیرنس از اول تا آخرش خیلی مسخره س و وقتی تموم میشه آدم می بینه چه اوقات ارزشمندی رو بیخودی به نگرانی و دلهره و اعصاب خردی گذرونده. و بعدا می بینه نگرانی های کلیرنس در مقابل مشکلات بعدی حتی جوجه هم نیست! Smile

اون موقع قدیمی ها به ما می گفتن نگران کلیرنس نباشین و وقتتونو به یادگیری زبان و اقدامات لازم برای سفر اختصاص بدین، اما ما گوش نمی کردیم. حالا منم به شماها میگم نگران نباشین و ... یادگیری زبان ... اما شما گوش ندین Big Grin

فروزن مایند عزیز، بسیار بسیار شرمنده‌ام، اعتراف میکنم وقتی دکمه ارسال را زدم و logout کردم، یاد شما افتادم ولی ساعت چهار صبح بود و دقیقاً 24 ساعت میشد که من نخوابیده بودم...... تنبلی کردم و حالا عذرخواهی می‌کنم
از پاسخی که فرستادی و کلمات و جملات آرامبخشت ممنونم. همیشه سرافراز و موفق باشی.
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، الهه سابق ، daria ، frozen mind ، Emad_L ، کیانا ، rezagh ، honey62
(2012-08-19 ساعت 04:55)یاشار و ماری نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 03:44)smmyp نوشته:  خیلی دوست دارم دوستان مهاجرت کرده و قدیمی مثل آرش، حمید، راساراسا، یاشار و ماری،ناظم، یوزر و ..... یک چند خط اینجا راجع به آخرهای دوران کلیرنسشون (البته اگه داشتند...) بنویسند.
من آیفون یا موبایل آندروئیدی ندارم ولی این لینک اینجا رو یک نگاهی بهش بندازین بد نیست . . . .Cool
به امید اینکه همه دوستان منتظر را پنج‌شنبه صبح در هواپیمای آنکارا ببینیم و جمعه عصری هم ویزا گرفته برگردیم خونمون شایدم از همون ور رفتیم اون یکی خونمون. . . .Wink
سلام smmyp
حسب الامر، فرمان شما به مرحله اجرا درآمده بوده باشد است (منظورم اینه که قبلاً انجام شدهBig Grin)
یه چند خط خاطره از دوران کلیرنس خودمون اینجا گذاشتیم.
البته خاطره زیاده. هر کدوم رو خواستین تعریف کنیم Tongue
ارادتمند
یاشار و ماری
پ.ن. راستی این اسامی که ردیف کردین خیلی از ما قدیمی تر هستن. یه جورهایی بابا بزرگ محسوب می شن Wink خلاصه از اینکه ما رو هم قاطی این بزرگواران کردین سپاسگذار هستیم
یاشار و ماری عزیز،
از محبتی که کردید ممنونم، از کلیه قدیمی‌ترها به خصوص مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم که ذکر نام گرامیشان فراموشم شد معذرت می‌خوام....Shy
این عدم حضور ذهن آخر سر یه روز کار دست من میده...
پستی که لینک کرده بودید بسیار کاربردی بودWink. سپاس
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
سلام امروز 29/5/91 ساعت 7.25 دقیقه عصر است و من در تاپیک تنها هستم خیلی غم انگیزه حسن تنهایی کردم که همه کلر شدند رفتند و فقط من هستم که هنوز محتاج امیدهای دوستانم اینجا سر می زنم و در انتظار کلر شدن هستم .
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
(2012-08-19 ساعت 19:28)به گل نوشته:  سلام امروز 29/5/91 ساعت 7.25 دقیقه عصر است و من در تاپیک تنها هستم خیلی غم انگیزه حسن تنهایی کردم که همه کلر شدند رفتند و فقط من هستم که هنوز محتاج امیدهای دوستانم اینجا سر می زنم و در انتظار کلر شدن هستم .

نه دوست عزیز تو تنها نیستی منم هستمBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، الهه سابق ، ASALI ، behrooz ramezani ، daria ، cmbt ، mohamad_counter ، alimon ، nahid.t ، mehdiii ، Emad_L ، Hmax ، tartar ، msi ، H-K ، honey62 ، a.r.a.s.h1
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه. ستاره ما هنوز هست اما شوهرم امروز رفت که ویزای من ودخترمو بگیره. نمی دونم اگه تا پایان ماجرا شوهرم کلیر نشه چه کار کنم؟ خانواده یا امریکا؟ طبق اصول اخلاقی، علمی، فلسفی و مهم تر از همه سختی، خانواده برنده می شه.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ASALI ، daria ، mahyar66 ، alimon ، mehdiii ، tartar ، کیانا ، ali234 ، honey62
(2012-08-19 ساعت 20:16)etefag نوشته:  سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه. ستاره ما هنوز هست اما شوهرم امروز رفت که ویزای من ودخترمو بگیره. نمی دونم اگه تا پایان ماجرا شوهرم کلیر نشه چه کار کنم؟ خانواده یا آمریکا؟ طبق اصول اخلاقی، علمی، فلسفی و مهم تر از همه سختی، خانواده برنده می شه.

نه بابا.شما میرین،اونجا 20 روز میمونین و گرین کارتتون رو میگیرین و برای همسرتون تقاضای ویزا می کنین و بر میگردین ادامه زندگیتونو میدین.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: etefag ، ASALI ، alimon ، nahid.t ، mehdiii ، Emad_L ، tartar ، msi ، ali234 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-19 ساعت 20:16)etefag نوشته:  سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه. ستاره ما هنوز هست اما شوهرم امروز رفت که ویزای من ودخترمو بگیره. نمی دونم اگه تا پایان ماجرا شوهرم کلیر نشه چه کار کنم؟ خانواده یا آمریکا؟ طبق اصول اخلاقی، علمی، فلسفی و مهم تر از همه سختی، خانواده برنده می شه.

نگران نباش خیلی زمان مونده ایشاله شوهرتونم به زودی کلیر می شه و دیگه نگرانیت از بین میره.Big Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: etefag ، ASALI ، zina s ، daria ، alimon ، mehdiii ، Emad_L ، frz61 ، H-K ، honey62
(2012-08-19 ساعت 00:03)peimaneh نوشته:  سلام

دوستان برای گرفتن ویزا همانطور که در سایت نوشته (روزهای کاری ساعت 1-1:30) باید بریم سفارت یا فقط 5شنبه ها باید پاس را تحویل سفارت بدیم؟؟؟

چون من از یکی از کسانی که برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کرده بود شنیدم که جدیدا فقط 5 شنبه ها پاس را می گیرند.
والا توی برگه آبی که نوشته هر روز ساعت 1 - 1:30 و حرفی از پنجشنبه ها نزده. مگر اینکه تازه این قانون رو گذاشته باشن که خیلی بعیده.چون اگر هر قانونی بذارن توی سایت می نویسن.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: alimon ، daria ، honey62
حالا که تو این چند روزه خبری از آپدیت نیست، بیاین یکم معلوماتمون رو بالا ببریم. گفتم یک سرچی کنم که این پروسه اداری چیه که اینا انجام میدن. فعلا این دوتا مطلب رو پیدا کردم. وقت کردین بخونین. بد نیست.

1) http://en.wikipedia.org/wiki/Security_Advisory_Opinion
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance,[1] commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing,[2] is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.[3]
Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation.[4]

According to a report by the United States Government Accountability
Office, as of November 30, 2004, 87% of Visas Mantis cases (one of the various kinds of SAOs) has been cleared in 30 days or less, 5% were taking 31–60 days, 5% were taking 61–90 days, 1% were taking 91–120 days and the final 2% were taking more than 120 days.[11] The average time was 15 days, which was significantly reduced, as the same report mentions that during October 2003, the average was 75 days.[11] On February 11, 2005, the Department of State mentioned that it "has been able to decrease the average time to obtain Visas Mantis clearance to less than 14 days".[8]

2) http://immigration.dinslaw.com/SecurityA...nions.aspx

What is a Security Advisory Opinion?
Security Advisory Opinions (SAOs) are created in response to a request by a U.S. consulate for a background security check on a foreign national who is applying for a U.S. visa. There are several different types of SAOs as explained below.
When a foreign national applies for a nonimmigrant visa at a U.S. consulate abroad, the applicant’s name is run through a name-check system referred to as the Consular Lookout and Support System (CLASS). Any existing problems in an applicant’s background that are known to the U.S. government cause the applicant’s name to be flagged for the consulate’s attention.

applicants who are citizens of, born in, or have some strong connection to one of the following countries (often referred to as “the list of 26”) are also subject to an SAO:
Afghanistan, Algeria, Bangladesh, Bahrain, Dijbouti, Egypt, Eritrea, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Morocco, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Tunisia, Turkey, United Arab Emirates, and Yemen.3

Types of SAOs and Related Visa Processing Delays
There are nine types of SAOs. Most relevant to non-immigrant visa applicants are the Visas Mantis, Visas Donkey, Visas Eagle, and Visas Condor.
Visas Mantis
A Visas Mantis is requested if the U.S. consulate suspects that the applicant is engaged in the illegal transfer of sensitive technologies or information that relates to sensitive technologies, or if the applicant is likely to have exposure to such technologies while in the U.S. A specific nationality is not required to trigger this SAO. Sensitive technologies are listed on the DOS Technology Alert List. Applicants with advanced degrees (usually Ph.D. degrees) in certain sciences tend to be targeted for these types of SAOs. The Visas Mantis typically takes two to three weeks to clear. Once issued, a Visas Mantis SAO is valid for 12 months if the applicant is returning to the same organization for which the applicant worked/studied when the SAO was initially requested.
Visas Donkey
A Visas Donkey is requested when there is a direct "hit" on the visa applicant's name in the CLASS system. This type of SAO is requested if, for example, the applicant's name is a direct match to that of a known terrorist. It is impossible to know whether or not an applicant will be subject to this particular SAO unless the person has been subjected to one previously. The Visas Donkey SAO request can take months to process, and there tends to be no predictable period within which this kind of SAO request is resolved. . Once a Visas Donkey SAO is issued, it is valid for three months.
Visas Condor
The Visas Condor is generally requested for applicants who are nationals of predominantly Muslim countries. This list has been referred to as the "list of 26" because there are 26 countries for which a Condor SAO is usually requested (see above). These SAOs are valid for three months and generally take about a week or two to clear.
Visas Eagle
The Visas Eagle is requested for applicants from countries that have been designated as state sponsors of terrorism. This SAO is in the same tier of review as the Visas Condor SAO so many Eagle SAOs taken one to two weeks to be resolved. Once issued, the Visas Eagle is valid for 12 months.
به گل جون هنوز من و خیلی های دیگه موندیم و تا اخرش هم کنار هم میمونیم امیدوارم در نهایت همه اینجا ب شادی و دل خوش از هم جدا شیم
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: ASALI ، loveusa ، alimon ، zina s ، hadiseh.t ، mehdiii ، پرنیان90 ، oe163 ، daria ، frz61 ، h4di ، به گل ، honey62 ، vm1974 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان