موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با درود، از دوستان به مصاحبه رفته پرسشی دارم، و آن اینکه، آیا بعد از مصاحبه، اگر ویزا ندادند یا کار به فرم آبی و از اینجور چیزها رسید، خلاصه اگر کار عقب افتاد، آیا میشه که سفارت را عوض کرد؟ یعنی مثلا، من برم فرانکفورت مصاحبه بشوم، و اگر خدایی نکرده کارم طول کشید، بگم، اگه میشه بقیه کارم را در آنکارا دنبال کنم؟
البته دلیل قانع کننده هم دارم.
هر کس ایدهای اگه داره، خواهش میکنم که به من بگه.
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-11 ساعت 06:54)Shezem نوشته: با درود، از دوستان به مصاحبه رفته پرسشی دارم، و آن اینکه، آیا بعد از مصاحبه، اگر ویزا ندادند یا کار به فرم آبی و از اینجور چیزها رسید، خلاصه اگر کار عقب افتاد، آیا میشه که سفارت را عوض کرد؟ یعنی مثلا، من برم فرانکفورت مصاحبه بشوم، و اگر خدایی نکرده کارم طول کشید، بگم، اگه میشه بقیه کارم را در آنکارا دنبال کنم؟
البته دلیل قانع کننده هم دارم.
هر کس ایدهای اگه داره، خواهش میکنم که به من بگه.
درود فراوان
سلام .باید خودتان سوال کنید ولی ظاهرا امکان پذیر نیست
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-11 ساعت 10:31)M.Haghighi نوشته: (2012-02-11 ساعت 04:09)aarshidaaa نوشته: دوستان عزیز دروود
من برای گرفتن ویزا فردا دارم می رم آنکارا
اگر از دوستان کسی هست پیام خصوصی بده تا آنجا تنها نباشیم.
شاد باشید.
با سلام خدمت دوست عزیز لطفا بفرمایید به چه طریقی دارید می روید وهزینه بلیط تان چقدر بوده ؟ با تشکر
دوست عزیز دروود
برای آنکارا پرواز ایران ایر گرفتم 400 تومان البته اگه یک هفته زودتر اقدام می کردم قیمت پایه 367 تومان می شد که من نتونستم. ترکیش هم هست که کمی گرانتره فکر می کنم حدود 470 تومان
توصیه می کنم از ایران ایر بلیط بگیرید هم برای غذا و هم اینکه فاصله صندلی ها بیشتره،
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2012-02-12 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-12 ساعت 18:39 توسط hamid_reza.)
دوستان عزیز سلام
سه تا سئوال داشتم . ممنون میشم یه جواب صحیح و جامع بهم بدین .
1- توی جدولی که کلیرنس رو اعلام می کنن یه ستون داره که نوشته Admin Process Expires On . می خواستم بدونم منظورش از این تاریخها چیه و کسی که کیس نامبرش توی جدول ها باشه تا کی( چند روز پس از دیدن کیس نامبرش ) میتونه واسه رفتن به آنکارا و گرفتن ویزاها اقدام کنه ؟
2- ما واسه مصاحبه که رفتیم همگی یه پاسپورت داشتیم و خانم و بچه ام به عنوان همراه در پاسپورت من بودن . واسه گرفتن ویزا میشه پاسها رو جدا کرد یا باید همون پاس قبلی رو داد ؟
3- وقتی که پاسها رو دادی به سفارت چند روز بعدش ویزا میاد دم هتل ؟
ممنون
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچه هاي گل مهاجرسرا
به طور اتفاقي سايت رو چك كردم ديدم كه ويزاي ما هم حاضر شده. زمان كليرنس حدوداً يه ماه طول كشيد.
به اين وسيله خواستم تشكر كنم از مديران سايت و بچه هايي كه با اشتراك گذاشتن تجربياتشون به ما كمك كردن كه بتونيم تا اين مرحله پيش بريم.
به اميد خدا تا قبل از سال 91 يه سفر مي رم تركيه و ويزاها رو مي گيرم.
ايشاا... همه بتونن به اين مرحله برسن.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دو تا مطلب را خواستم دوستان نظر بدهند
يكي اينكه آيا اين سايت كليرنس در اين دوران تعطيلي آپديت خواهد شد يا نه؟ من توي اون اطلاعيه چيزي نديدم
دوم اينكه اگر تا قبل از ٢٤ فوريه كليرنس اومد يعني تا آخر اسفند كه تعطيلي اعلام كردند نميشه رفت و ويزا گرفت؟ اينو شفاف نديدم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-13 ساعت 19:42)armanbala نوشته: دوستان من دو تا مطلب را خواستم دوستان نظر بدهند
يكي اينكه آيا اين سايت كليرنس در اين دوران تعطيلي آپديت خواهد شد يا نه؟ من توي اون اطلاعيه چيزي نديدم
دوم اينكه اگر تا قبل از ٢٤ فوريه كليرنس اومد يعني تا آخر اسفند كه تعطيلي اعلام كردند نميشه رفت و ويزا گرفت؟ اينو شفاف نديدم
سوال اول رو نميدونم
درباره سوال دوم : نه نميشه رفت! چون وقتي كليرنس ما اومد طبق اعلام سايت انكارا تا 8 مارچ فرصت داشتيم كه بريم ويزا بگيريم. ولي بعد ايميل زدند كه بعلت تعطيلي سفارت، قبل از 23 فوريه بيا ويزا بگير وگرنه كليرنست اكسپاير ميشه و دوباره بايد كلير بشي. اين هم متن ايميل سفارت:
Your administrative reviewing will be expired soon. Since the American Embassy, Ankara will be closed between 23 February 2012 and 19 March 2012, we will not accept any passport or applicant during this period due to the construction work. Please come to the Embassy with all your missing documents (if you have) before 23 February 2012 Monday to Thursday between 13:00 and 13:30. If you do not get your visa by this date, your administrative reviewing will expire and we will have to renew it.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-14 ساعت 09:03)Man نوشته: (2012-02-13 ساعت 19:42)armanbala نوشته: دوستان من دو تا مطلب را خواستم دوستان نظر بدهند
سوال اول رو نميدونم
درباره سوال دوم : نه نميشه رفت! چون وقتي كليرنس ما اومد طبق اعلام سايت انكارا تا 8 مارچ فرصت داشتيم كه بريم ويزا بگيريم. ولي بعد ايميل زدند كه بعلت تعطيلي سفارت، قبل از 23 فوريه بيا ويزا بگير وگرنه كليرنست اكسپاير ميشه و دوباره بايد كلير بشي. اين هم متن ايميل سفارت:
Your administrative reviewing will be expired soon. Since the American Embassy, Ankara will be closed between 23 February 2012 and 19 March 2012, we will not accept any passport or applicant during this period due to the construction work. Please come to the Embassy with all your missing documents (if you have) before 23 February 2012 Monday to Thursday between 13:00 and 13:30. If you do not get your visa by this date, your administrative reviewing will expire and we will have to renew it.
دوستان كلير شده و ويزا گرفته سلام
من يك سوال داشتم: لطفاً بفرماييد ايا كسي بوده گرفتن ويزاش بيشتر از 3 روز طول بكشه؟
2- دقيقا ياد آوري كنين چه مداركي بايد براي تحويل ويزا برد؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچها کسی هست تو اروپا رفته باشه سفارت؟
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
سايت كليرنس حدودا يك هفته اي هست آپديت نشده خواستم دوستان يك انرژي مثبت بدند كه اين تاپيك نره اون زير ميرا و ببينيم يك آپديت حسابي بشه به اميد موقفيت و كليرنس هممون يك انرژي مثبت جانانه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر