موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش یعنی شماره پاسپورتم که بصورتI2XXXXXXXXهستش رو توی ویزا بصورت I12XXXXXXX نوشته.نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این فرم 9 سوالی رو حتما باید فرستاد؟ ربطی به کلیر شدن داره مگه؟
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال مهم
من برگه آبي دريافت كردم ولي با توجه به اينكه زمان اعتبار پاسپورت هام تا يكسال هست و پاسپورت پسرم كه با من هست را جدا كنم ميخواستم قبل از كلير شدن( انشالله) پاستورتهامونو عوض كنم و تمديد بشوند ميخواستم سوال كنم من ميتوانم براي ويزا پاسپورت جديد بدهم؟ البته با توجه به اينكه شماره پسپورتهاي جديد متفاوت خواهد بود
با سپاس
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سئوال داشتم .
کسی هست که برگه آبی گرفته باشه اما بهش ویزا نداده باشن ؟ (به استثناء اونائی که زمان لاتاری همون سال تموم میشه . کیس نامبرهای بالا )
اگه بوده واسه چی اینجوری شده که بهش ویزا ندادن .
ممنون میشم حسابی منو روشن کنین .
3 فوریه برگه آبی نصیب ما شد . گفتش یه سری کار اداری داره باید انجام بشه . بعدش وقتی کیس نامبرتون توی این آدرس بود یکی از اعضاء بیاد ویزاها رو بگیره .
ممنون از همه دوستان که منو تا اینجای کار راهنمائی کردن .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-02-05 ساعت 19:31)hamid_reza نوشته: ... کسی هست که برگه آبی گرفته باشه اما بهش ویزا نداده باشن ؟ (به استثناء اونائی که زمان لاتاری همون سال تموم میشه . کیس نامبرهای بالا )
اگه بوده واسه چی اینجوری شده که بهش ویزا ندادن .
ممنون میشم حسابی منو روشن کنین . ...
تا جایی که من یادم میاد:
اگر مشکل مهمی در پرونده باشه، همون موقع مصاحبه میگن و اگر از موارد نابخشودنی از نظر قانون باشه، در پایان همون مصاحبه برگه قرمز به مصاحبه شونده میدن و خداحافظ!
اما اگر مشکلی نباشه (برای برندگان لاتاری):
1- اگر کلیرنس در مهلت قانونی بیاد، ویزا به متقاضی داده میشه
2- اگر از نظر مقررات کلیر شدن مشکلی داشته باشه، اینقدر متقاضی را در انتظار آمدن کلیرنس نگه می دارن تا مهلت دریافت ویزا به پایان برسه و پرونده بسته بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
جدول كليرنس زمانهي خاصي آبديت ميشه ؟يا هر وقت عشقشون بكشه آبديت مي كنند؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 16:01)imanmamad نوشته: دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان
(2012-02-06 ساعت 13:41)cmbt نوشته: (2012-02-06 ساعت 13:03)adambarfi نوشته: جدول كليرنس زمانهي خاصي آبديت ميشه ؟يا هر وقت عشقشون بكشه آبديت مي كنند؟
سلام به همگی.این سوال من هم هست.چشمام چپ شد از بس که سایت را چک کردم.آخرین آپدیت مربوط به ۳۰ ژانویه است یعنی تا امروز میشه یک هفته چرا آپدیت نمیکنند؟؟؟
دکتر جون به نظر من شما خیلی زودتر از موعد خودتو درگیر آپدیت کلیرنس کردی ، با توجه به تاریخ مصاحبه شما من بعید می دونم در ماه جاری میلادی اتفاق خاصی برای کلیر شدن شما اتفاق بیفته ، ولی از مارچ انشاءا.. گوش بزنگ باش که خبرهای خوب برای شما در راه است
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-06 ساعت 16:35)kopol نوشته: (2011-09-30 ساعت 16:01)imanmamad نوشته: دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان
(2012-02-06 ساعت 13:41)cmbt نوشته: (2012-02-06 ساعت 13:03)adambarfi نوشته: جدول كليرنس زمانهي خاصي آبديت ميشه ؟يا هر وقت عشقشون بكشه آبديت مي كنند؟
سلام به همگی.این سوال من هم هست.چشمام چپ شد از بس که سایت را چک کردم.آخرین آپدیت مربوط به ۳۰ ژانویه است یعنی تا امروز میشه یک هفته چرا آپدیت نمیکنند؟؟؟
دکتر جون به نظر من شما خیلی زودتر از موعد خودتو درگیر آپدیت کلیرنس کردی ، با توجه به تاریخ مصاحبه شما من بعید می دونم در ماه جاری میلادی اتفاق خاصی برای کلیر شدن شما اتفاق بیفته ، ولی از مارچ انشاءا.. گوش بزنگ باش که خبرهای خوب برای شما در راه است
دكتر جان آپديت صفحه كليرنس طبق جمله اي كه زير همون صفحه نوشته عشقي هست اين هم جمله:
The list is updated only when additional responses are received. There will be NO UPDATES on the list if no responses are received.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه از هزينه هاي مرتبط و ريفاند آن سوال ميكنند خبر مربوط به آن را ببينند
Effective February 2, 2012, the Diversity Visa fee has been reduced to 440.00 USD. Applicants who are interviewed on or after this date will pay only 440.00 USD for their DV application. There will be no refunds for the applicants who were interviewed before February 2, 2012.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-08 ساعت 02:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-08 ساعت 02:56 توسط Lucky Luke.)
(2012-01-22 ساعت 13:25)kopol نوشته: متاسفانه یکماه منتظرین کلیرو مصاحبه شوندگان باید صبر پیشه کنند و این پروسه یکماه به خواب زمستانی فرو خواهد رفت ، البته از یک نظر خوبه و سرمای آنکارا را مصاحبه کنندگان رد خواهند کرد و به احتمال زیاد در ایام عید آنجا خواهند بود
من هفته دیگه مصاحبه دارم و از الان استرس سرمای شدید آنکارا گرفتم ، این چند روز هم هوا مثل اینکه همش برفی بوده
دوست kopol عزیز ، با تشکر از کامنتت ،
ولی من فکر میکنم، پروسه کلرانس هیچ ربطی به تعطیلی سفارت آنکارا نداشته باشه، چو اصولا کلرانس یا FBI چک پروسه ای در آمریکاست، و از خیلی وقت پیش شروع شده ، لذا این پروسه رونده خودشو طی خواهد کرد. البته این برداشته من و بعضی از دوستانه. با امیده موفقیت همگی دراهدافشون
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-07 ساعت 23:16)karbar123 نوشته: (2012-02-05 ساعت 00:26)karbar123 نوشته: امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش یعنی شماره گذرنامهم که بصورتI2XXXXXXXXهستش رو توی ویزا بصورت I12XXXXXXX نوشته.نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز دروود
با توجه به اینکه اشتباه از طرف سفارت بوده بعیده که توی امریکا مشکل جدی پیش بیاد ولی من اگه جای شما بودم تاریخ بلیطم رو عوض می کردم. اگر هم نمی توانید ، حتما از ایران به سفارت ایمیل بزنید و ازشون سوال کنید. مطمئنا کمکتون می کنند.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-08 ساعت 03:04)aarshidaaa نوشته: (2012-02-07 ساعت 23:16)karbar123 نوشته: (2012-02-05 ساعت 00:26)karbar123 نوشته: امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش یعنی شماره گذرنامهم که بصورتI2XXXXXXXXهستش رو توی ویزا بصورت I12XXXXXXX نوشته.نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز دروود
با توجه به اینکه اشتباه از طرف سفارت بوده بعیده که توی آمریکا مشکل جدی پیش بیاد ولی من اگه جای شما بودم تاریخ بلیطم رو عوض می کردم. اگر هم نمی توانید ، حتما از ایران به سفارت ایمیل بزنید و ازشون سوال کنید. مطمئنا کمکتون می کنند.
شاد باشید.
عزيزم
اون يك نيست آي هست كه فكر كنم منظورشان همون ايميگرنت باشه در ثاني آمريكا سيستم داره و اسم و ويزاتون هزار جا رفته و هيچ نگران نباشيد