کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان
فردا ميخوام برم سفارت
به نظر شما با وجود گرفتن مجدد برگه ابي ميزارن با افيسر پروندم صحبت كنم ببينم مشكل چيه كه رفع ابهام كنم؟
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، etefag
(2012-09-03 ساعت 16:00)m86eb نوشته:  سلام دوستان
فردا ميخوام برم سفارت
به نظر شما با وجود گرفتن مجدد برگه ابي ميزارن با افيسر پروندم صحبت كنم ببينم مشكل چيه كه رفع ابهام كنم؟

احتمالش کمه ولی برو و ازشون بپرس که چرا هم تو سایت هم تو جواب ایمیل بهم گفتید کلیر شدم احتمالا یا اشتباه کردن یا اینکه یه جواب منطقی دارن من امیدوارم اشتباه کرده باشن و بهت ویزات رو بدن.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، m86eb ، honey62 ، opayamani ، Erfaanism ، daria ، etefag
سلام دوستان
من با اینکه ویزامو هم گرفتم ولی هر روز چند بار میام اینجا، امروز هم برای همه شما نیت گردم و یه فال از حافظ براتون گرفتم که نتیجشو اینجا میذارم البته اگه به حافظ اعتقاد داشته باشید، ایشالا وسط هفته خبر کلیر همه رو ببینیم اینجا.

نوش کن جام شراب يک منی *****تا بدان بيخ غم از دل برکنی
دل گشاده دار چون جام شراب ***** سر گرفته چند چون خم دنی
چون ز جام بيخودی رطلی کشی ***** کم زنی از خويشتن لاف منی
سنگسان شو در قدم نی همچو آب ***** جمله رنگ آميزی و تردامنی
دل به می دربند تا مردانه وار ***** گردن سالوس و تقوا بشکنی
خيز و جهدی کن چو حافظ تا مگر ***** خويشتن در پای معشوق افکنی

تعبیر: چرا بیهوده غم روزگار را می خوری؟ زندگی در گذر است و شادی ها و غم های آن نیز می گذرد و پایدار و باقی نخواهد ماند. انسان عاقل کسی است که از ریاکاران و دروغگویان بپرهیزد تا زندگی آرام و بی دردسری داشته باشد. غرور و تکبر را از خود دور کن و با خانواده ی خود، زندگی خوبی را بگذران.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
(2012-09-03 ساعت 15:43)mehdi426i نوشته:  تنها فایده قابل ذکری که این انتظار طولانی کلیرنس برای من و دوستانم داشت این بود که از یه عضو عادی تو مهاجر سرا با یک ارتقا درجه تبدیل به یک عضو فعال شدیم! :دی

ماجرا های من و کلیرنس جلد 3 صفحه 266

البته خدا رو شکر ما یه رتبه هم گرفتیم. Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: sayeh_m ، tiba ، frz61 ، opayamani ، daria ، saher ، etefag
دوستان به نظر ميرسه تعداد كيس هايي كه از ابوظبي منتظر كلير هستن نسبت به آنكارا خيلي كمتره......من از 27 اگوست منتظرم خيلي بعيد به نظر مياد كه كلير بشم..... از طرفي هم سايتشون ميگه ايميل زدن يا تماس تلفني هيچ سرعتي توي روند روتين چك كردن هاشون نداره............
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: honey62 ، opayamani ، bakhshandehgy
دوستانیکه ویزا گرفته اند وبامید خدا عازمند من توصیه میکنم فایل جزوه welcome to usa را دانلود وبخوانند .مفیدهSmile
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، opayamani ، daria ، bakhshandehgy
(2012-09-03 ساعت 16:31)mo897sa نوشته:  دوستان به نظر ميرسه تعداد كيس هايي كه از ابوظبي منتظر كلير هستن نسبت به آنكارا خيلي كمتره......من از 27 اگوست منتظرم خيلي بعيد به نظر مياد كه كلير بشم..... از طرفي هم سايتشون ميگه ايميل زدن يا تماس تلفني هيچ سرعتي توي روند روتين چك كردن هاشون نداره............

ایشااله میاد چرا بعیده هنوز وقت هست 27 روز وقت مونده نگران نباشید .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، daria ، bakhshandehgy ، mo897sa ، honey62
در بدترین روزها امیدوار باش،زیرا زیباترین باران ها از سیاهترین ابرهاست.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، tiba ، کیانا ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، mohamad_counter ، به گل ، frz61 ، ozr ، honey62
(2012-09-03 ساعت 16:31)mo897sa نوشته:  دوستان به نظر ميرسه تعداد كيس هايي كه از ابوظبي منتظر كلير هستن نسبت به آنكارا خيلي كمتره......من از 27 اگوست منتظرم خيلي بعيد به نظر مياد كه كلير بشم..... از طرفي هم سايتشون ميگه ايميل زدن يا تماس تلفني هيچ سرعتي توي روند روتين چك كردن هاشون نداره............

سلام دوست عزیز اصلا نا امید نباشید چون کیسهایی بودن که خیلی زود از ابوظبی کلیر شدن. ما خیلی وقته که منتظریم و حدود 3 هفته پیش ایمیل زدیم و جواب دادند که ویزای 3 نفر حاضر شده. امروز هم برای پرسیدن وضعیت همسرم دوباره ایمیل زدیم و منتظر جواب هستیم. درسته که توی سایت موقع چک کردن نوشته که هیچ تماسی نگیرید ولی به نظر من ایمیل زدن بهتره چون کیسو براشون یادآوری میکنه. ضمنا فکر میکنم که به غیر از ما و شما، 3 خانواده دیگه از ابوظبی منتظر هستند. به امید کلیر شدن همه منتظران.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: opayamani ، mo897sa ، کیانا ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، به گل ، frz61 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
بچه ها من در اوج نا امیدی هستم ولی برای هزارمین بار هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ میفرستم به امید فردا
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: tiba ، loveusa ، etefag ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، oe163 ، پرنیان90 ، opayamani ، frz61 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-03 ساعت 18:43)behina نوشته:  

سلام دوست عزیز اصلا نا امید نباشید چون کیسهایی بودن که خیلی زود از ابوظبی کلیر شدن. ما خیلی وقته که منتظریم و حدود 3 هفته پیش ایمیل زدیم و جواب دادند که ویزای 3 نفر حاضر شده. امروز هم برای پرسیدن وضعیت همسرم دوباره ایمیل زدیم و منتظر جواب هستیم. درسته که توی سایت موقع چک کردن نوشته که هیچ تماسی نگیرید ولی به نظر من ایمیل زدن بهتره چون کیسو براشون یادآوری میکنه. ضمنا فکر میکنم که به غیر از ما و شما، 3 خانواده دیگه از ابوظبی منتظر هستند. به امید کلیر شدن همه منتظران.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تشکر میکنم اما درست ۲ تا کیس دیگه هم من میشناسم که همون روز مصاحبه نا بودن و دقیقل همه چیشو مثل بود و شد. اونا هم منتظرن
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، tiba ، behina ، opayamani ، frz61 ، honey62

دوست من هممون تو شرایط تقریبا مساوی هستیم .همه مصاحبه شدیم و منتظر کلیر شدن. انشالاه که همه کلیر میشیم.
در نوامیدی بسی امید است
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: tiba ، daria ، کیانا ، mo897sa ، behina ، opayamani ، frz61 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
دوستان تو سایت نمیشه وارد شد. یعنی من که نمی تونم.
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، opayamani
(2012-09-03 ساعت 20:25)bakhshandehgy نوشته:  دوستان تو سایت نمیشه وارد شد. یعنی من که نمی تونم.

نه دوست عزیز سایت درسته من تونستم واردش بشم.

تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-03 ساعت 20:25)bakhshandehgy نوشته:  دوستان تو سایت نمیشه وارد شد. یعنی من که نمی تونم.

بخشندگی جان وسواسی شدی ها. امروز نرو سراغ سایت، خبرای خوب مال فرداس.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، bakhshandehgy ، behina ، Erfaanism ، opayamani ، frz61 ، leila20 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان