کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
46 ساعت مونده تا سه‌شنبه عصری، یه همچین لحظه‌شماری دارم من...
روزهای آخر خدمتم هم به این کندی نگذشته بود. خوب شد ایوب نشدم‌ها....Wink
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، cmbt ، behina ، opayamani ، ehsan442 ، honey62 ، Erfaanism ، vm1974 ، loveusa ، sam11 ، tiba ، به گل ، Emad_L ، daria
(2012-09-01 ساعت 14:32)alimon نوشته:  یه خبر دست اول .....
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) , با وجود دریافت برگه قرمز ( یا به تعبیر بعضی دوستان صورتی ) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....
آفرین به همت و تلاش این پسر .......

مگه edge چند سالشه ؟؟ من 20 ام ! تبریک میگم بهش ;-)
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، opayamani ، honey62 ، sam11
به سمت خورشید برو سایه ها پشت سرت قرار خواهند گرفت.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، behina ، opayamani ، honey62 ، smmyp ، frz61 ، Erfaanism ، vm1974 ، bakhshandehgy ، tiba ، Emad_L ، daria
من خدا را دارم،
کوله بارم بردوش،
سفری می باید،سفری تا ته تنهایی محض،
هرکجالرزیدی،از سفرترسیدی،
فقط آهسته بگو: من خدا رادارم…!
ودیکر هیج
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: opayamani ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، honey62 ، smmyp ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، Erfaanism ، mehdiii ، mehdi426i ، sam11 ، IMMI ، tiba ، به گل ، msi ، ozr ، daria
بچه ها من خیلی نا امید شدم هیچ روحیه ای ندارم کمـــــــــــــــک Sad(
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: honey62 ، smmyp ، behina ، etefag ، saher ، vm1974 ، loveusa ، opayamani ، bakhshandehgy ، tiba
(2012-09-02 ساعت 22:39)پرنیان90 نوشته:  بچه ها من خیلی نا امید شدم هیچ روحیه ای ندارم کمـــــــــــــــک Sad(
بی شک , حتی با وجود نخواستن آنها , همه ما کلیر میشیم ......
شک نکن ....
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، hadiseh.t ، opayamani ، bakhshandehgy ، tiba ، به گل ، edge ، ozr ، daria
نااميد نباشيد اصلا، اين دفعه يه طوفان اساسي مي‌شه مطمئنم من و همه كلير مي‌شن چون به جز لاتاري ها هفته قبل كيس هاي ديگه هم كلير شدن اميدوار باشيد فقط بگم شادي كلير شدن به اندازه قبوليه چون ديگه در يك قدمي آمريكا قرار مي گيريد و واقعا لذت بخشه امسال 100% همه كليرن.
تشکر کنندگان: frz61 ، پرنیان90 ، behina ، hadiseh.t ، opayamani ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، ozr ، daria
(2012-09-02 ساعت 22:39)پرنیان90 نوشته:  بچه ها من خیلی نا امید شدم هیچ روحیه ای ندارم کمـــــــــــــــک Sad(

دوست من مطمئن باش دلیلی مثل پرشدن تعداد ویزاها و.... بوده که سایت رو آپدیت نکردن وگرنه چه دلیلی داشت به من بگن همسرم کلیر شده و فردا تو سایت اعلام میشه (7 اوت) و 8 اوت سایت فقط برای همسرم آپ بشه!! ولی به این همه دوستان فقط بگن کلیر شدن - مطمئن باش اولین روزهای کاری سپتامبر طوفانی خواهد بود- شک نکن- شما الان تو تاریک ترین نقطه هستی "اندکی صبر سحر نزدیک است"
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، a.r.a.s.h1 ، loveusa ، sam11 ، opayamani ، bakhshandehgy ، tiba ، به گل ، honey62 ، ozr ، daria
(2012-09-02 ساعت 23:20)frz61 نوشته:  

دوست من مطمئن باش دلیلی مثل پرشدن تعداد ویزاها و.... بوده که سایت رو آپدیت نکردن وگرنه چه دلیلی داشت به من بگن همسرم کلیر شده و فردا تو سایت اعلام میشه (7 اوت) و 8 اوت سایت فقط برای همسرم آپ بشه!! ولی به این همه دوستان فقط بگن کلیر شدن - مطمئن باش اولین روزهای کاری سپتامبر طوفانی خواهد بود- شک نکن- شما الان تو تاریک ترین نقطه هستی "اندکی صبر سحر نزدیک است"

مرسی واسه روحیت، منم امیدوارم همه 3 شنبه کلییر شیم............
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، loveusa ، opayamani ، tiba ، honey62 ، msi ، Hmax ، daria

frz عزیز چند جمله اولتون رو میشه توضیح بدین. من متوجه منظورتون نمیشم. منظورتون اینه که ویزاها داره پر میشه؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62
(2012-09-02 ساعت 23:26)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 22:39)پرنیان90 نوشته:  

دوست من مطمئن باش دلیلی مثل پرشدن تعداد ویزاها "[/size]

frz عزیز چند جمله اولتون رو میشه توضیح بدین. من متوجه منظورتون نمیشم. منظورتون اینه که ویزاها داره پر میشه؟
نه نه اصلا منظورم این نبود
اینجور که گفتن مثل این که سفارت ها برای هر ماه تعداد خاصی ویزا می تونن صادر کن ( همه جور ویزا هم برای ترک ها هم برای ایرانی ها-- که البته تعداشون همچین کم هم نیست) ولی چون این ماه دانشجویی خیلی رفتن ممکنه اون ظرفیت پرشده بود و همه باقی مانده ها رو تو سپتامبر صادر کنن
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sam11 ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، honey62 ، daria
[/code]هر روز سپاسگزارم برای:

شب هایی که به صبح می رسند،

دوستانی که بخشی از خانواده مي شوند

رویاهایی که تحقق می یابند و

علاقه هایی که به عشق تبدیل می شوند.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، a.r.a.s.h1 ، mehdiii ، sam11 ، opayamani ، oe163 ، bakhshandehgy ، پرنیان90 ، tiba ، honey62 ، msi ، Szsanazsz ، ozr ، Emad_L ، daria
(2012-09-02 ساعت 16:32)behina نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته:  سلام دوستان عزیز
شماره کیس من هنوز اعلام نشده اما ایمیلی که زدم و وضعیت رو سوال کردم گفتن Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to Ankara and submit your passport to our office for visa issuance. به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس:2012AS66XXX
تاریخ مصاحبه:18 جون[/size][/font]

هستی جان تبریک میگم. شما میتونید ویزاتونو بگیرید تا مال همسرتون هم آماده بشه. چون برنده اصلی هستید میتونید ویزاتونو بگیرید .منم شرایط شما را دارم . هفته دیگه همسرم میره برای گرفتن ویزا امیدوارم تا اون موقع خودش هم کلیر شده باشه.
مرسی از راهنمایتون

(2012-09-02 ساعت 15:59)IMMI نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 15:52)هستی zn نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 15:27)IMMI نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته:  ..... به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس:2012AS66XXX
تاریخ مصاحبه:18 جون[/size][/font]
فكر كنم برنده اصلي همسرتون بوده. من برداشتم اينه كه گفتن شما و فرزندتون مشكلي ندارين. اما بايد منتظر كلير شدن همسرتون باشين. اگه اطلاعات بيشتري از موردتون بدين شايد مشخص تر بشه
برنده اصلی من هستم
پس ويزاي شما آماده است. ميتونين صبر كنيد تا همسرتون هم كلير بشن و بعد برين بگيرين. ميتونين خودتونم برين فعلا براي خودتون و فرزندتون رو بگيرين. من اگه جاي شما بودم، صبر ميكردم تا هفته ديگه تا سايت آپديت بشه. شايد نفر همراه هم كلير بشه تا اون موقع. اگه تا هفته ديگه كلير نشد، ميرفتم و ميگرفتم (پاس همسرم رو هم ميبردم. بلكم تا وقتي من برسم و برم سفارت اون هم كلير شد.تو سپتامبر هر آن احتمال كلير شدن افراد هست)
ممنون از راهنمایتون
تشکر کنندگان: opayamani ، behina
(2012-09-01 ساعت 14:43)frz61 نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 14:32)alimon نوشته:  یه خبر دست اول .....
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....

هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی خوشحال شدم
will is power
خواستن توانستن است
آفرین edge آفرین
واقعا"به edge عزیز تبریک میگیم واز صمیم قلب آرزو داریم که همه بچه ها تا آخر این هفته کیلیربشن ما هنوز هم به این تاپیک سرمیزنیم ومثل شما نگرانیم اصلا"اصلا"شک نکنید همتون کیلیر میشید.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sam11 ، opayamani ، oe163 ، tiba ، M_Ti ، behina ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، Emad_L ، هستی zn ، daria
(2012-09-02 ساعت 23:25)پرنیان90 نوشته:  

مرسی واسه روحیت، منم امیدوارم همه 3 شنبه کلییر شیم............
عزیزم همچی درست مشه امروز تازه 3 سپتامبر
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، oe163 ، پرنیان90 ، tiba ، behina ، frz61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان