کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-05 ساعت 10:54)skyramis نوشته:  سلام دوستان صبح همه بخیر
میشه یکی از دوستان لطف کند و ادرس ایمیلی که میشه با سفارت تماس گرفت را برای من قرار بده که بتونم بعد از 50 روز یک ایمیل بزنیم
شاید گفته دوستان درست باشه که باید هفته ای یک بار ایمیل زد و الا فراموشت میکنند.
قبلا میگفتم به امید کلیر شدن همه دوستان اما الان باید گفت به امید اپدیت شدن سایت که از کلیر شدن سختر شده
سلام. من همیشه به این ادرس ایمیل زدم و دو روزه جواب گرفتم.
CA-Ankara@state.gov

[
سلام دوستان خوبم ، من کفم بریده !!!! آخه مگه میشه که سایت رو آبدیت نکنن ؟ یعنی چی شده ؟ من هی دارم کنترل میکنم ، اما انگار نه انگار . من میگم نکنه که دیگه با ایمیل اطلاع میدن !! . دوستان کدوم یکی از شماها این روزا با ایمیل کلیر شدین ؟ بابا بگین دیگه ، دق کردم والا . نکنه خیلیها کلیر شدن و بی معرفتی میکنن و نمیگن ؟
سلام دوست گرامی
من با ایمیل وضعیت شوهرم را پرسیدم و جواب دادن که کامل شده. شوهرم امشب داره میره. متن ایمیلم هم تو چند صفحه قبل هست. شما هم ایمیل بزنید. این کار از دید من ضرری نداره.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، skyramis ، opayamani ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
هـر حـقـیـقــتی از سـه مـرحـلـه می گـذرد:
ابـتـدا، بـه مـسـخره گـرفـتـه مـیـشود
بـعـد بـه شـدتـــــ بـا آن مـخالـفـتـــــ مـیـشـود
و در آخـر، بـه عـنـوان امـری بـدـیهـی پـذـیـرفـتـه میـشـود.
" آرتورشوپنهاور "
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، leila20 ، opayamani ، oe163 ، daria ، loveusa ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، behina
به یک عدد هکر برای تعویض تاریخ وب سایت کلیرنس تنها به جهت دلخوشی دوستانم نیازمندیم
علاقه مندان می توانند از همین فروم علاقه مندی خود را اعلام نمایند
خواهشن فقط این 17 آگوست را عوض کنین که خیلی رو اعصابه
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، etefag ، skyramis ، honey62 ، hadiseh.t ، opayamani ، oe163 ، daria ، Erfaanism ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، behina
روز جمعه كه از ما ليست سفرها رو خواسته بودن ما بلافاصله ايميل زديم و ليست سفرهاي نفر اصلي رو اعلام كرديم ولي شبش دوباره ايميل زديم و سفرهاي خودم رو هم اعلام كرديم. يعني شد دو تا ايميل .ديروز - سه شنبه - يه ايميل ديگه زديم و گفتيه تاييد كنيد كه ايميلها رسيده و اطلاعاتش براتون كافيه. چند ساعت بعد خودشون رو ايميل اولم جواب دادن كه ممونو ن بابت اطلاعاتتون و در اسرع وقت شما رو پروسس خواهيم كرد. جالبه كه به ما رو ايميل اول جواب دادن و ما تو اوون ايميل نگفته بوديم كه در صورت رسيدن ايملها به ما خبر دهيد. حالا من نميدونم كه اينا دوتا ايميل ديگه رو هم گرفتن يا اصلا جوابي كه دادن رو درخواست ايميل سومي بوده. كلا گيجمون كردن.
ولي من فكر ميكنم كه همون اوليه كافي بوده و همون رو فقط مي خواستن.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: etefag ، کیانا ، arman_m ، honey62 ، mojtaba_k ، opayamani ، daria ، tiba ، sam11
بچه ها قبول دارین جای guluعزیز خیلی خالیه؟خیلی کمرنگ شده؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، opayamani ، oe163 ، daria ، کیانا ، tiba ، Erfaanism ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، behina
+++++++++++++++++++

امیدوارم همگی زودتر کلیر بشید .

برای ما هم نامه مصاحبه نمیاد با اینکه 13 اگست ،کارنت شدیم!!!!

شما یادتون هست بین تاریخ کارنتی تون و دریافت نامه مصاحبه چقدر فاصله بود ؟ ( سفارت انکارا مد نظرم هست ).
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، sam11
سلام دوستان
امروز اول وقت يك ايميل بلند بالا واسشون زدم ببينم مشكل كجاست و كي ميتونم دوباره بيام واسه ويزا
فقط خدا كنه كه جواب منطقي بدن
همش نگرانم كه اين ماه هم تموم شه و من نتونم ويزا بگيرم
خدا كنه به همه ويزا بدن به منم بدن
ايشالا++++++++++++++
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mojtaba_k ، opayamani ، bakhshandehgy ، daria ، tiba ، Erfaanism ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، behina
(2012-09-05 ساعت 12:48)etefag نوشته:  هـر حـقـیـقــتی از سـه مـرحـلـه می گـذرد:
" آرتورشوپنهاور "

ما الان كدوم مرحله ايم etefag جان؟!Big Grin
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، tiba
(2012-09-05 ساعت 13:27)honey62 نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 12:48)etefag نوشته:  هـر حـقـیـقــتی از سـه مـرحـلـه می گـذرد:
" آرتورشوپنهاور "

ما الان كدوم مرحله ايم etefag جان؟!Big Grin

من فكر كنم تو مرحله آخريم پذيرفتن كه هممون آآآممممرررر....ااااايييييييي بشيم و به هممون ويزا رو بدن ولي نميدونم چرا دست دست ميكنن.Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: oe163 ، hadiseh.t ، daria ، honey62 ، etefag ، tiba ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، behina
فکر کنم امروز که میل باکس سفارت را بازکنن و ببینند که شونصدتا ایمیل امده خودشون میفهمن که اگر امروز سایت را به روز نکنن فردا میل باکسشون ترکیده
من که بعید میدونم با این حجم ایمیلی که دوستان گفتن ارسال کردن ( یکیش خود من ) حتی به یکیش جواب بدن به دلیل تعدا زیاد و فقط سایت را آپدیت میکنن
البته امیدوارم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، honey62 ، mojtaba_k ، sam11 ، a.r.a.s.h1
بچه ها به نظرتون امروز عصر زنگ بزنم سفارت بگم چرا سایت رو اپدیت نمیکنن؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: به گل ، daria ، bakhshandehgy ، etefag ، mojtaba_k ، loveusa ، tiba ، Erfaanism ، a.r.a.s.h1 ، behina
اینقدر سایت رفرش کردم قسمت ۱۷ آگوست رو مانیتورم جا انداخته پاک نمیشه
یکی از دوستان میگفت : هیچ جای نگرانی نیست تا ۱۵ سپتامبر اعلام میکنن و خیلی اگر دیر بشه ۳۰ سپتامبر آخرشه دیگه
ما هم کاری جز صبر کردن که نداریم .
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، skyramis ، honey62 ، mojtaba_k ، tiba ، oe163 ، samgh ، MAHDI2012 ، sam11 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-05 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  بچه ها به نظرتون امروز عصر زنگ بزنم سفارت بگم چرا سایت رو اپدیت نمیکنن؟
آره توروخدا دوست عزیز اگر مکالمه قوی داری اینکار انجام بده تا بفهمیم که دارند چکار می کنن.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، honey62 ، tiba ، MAHDI2012 ، sam11 ، behina
(2012-09-05 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  بچه ها به نظرتون امروز عصر زنگ بزنم سفارت بگم چرا سایت رو اپدیت نمیکنن؟

نه نه نه این کارو نکن . زنگ بزن فوت کن زود قطع کن تا بمونن تو خماریش مثل ما که الان از ۱۷ آگوست خماریم. یادتونه چند روز هم خوب دست انداختن همه رو و سایت بالا نمی اومد همه فکر کردن آپدیت میشه ؟ پس هم فوت کن هم یه چیزی بگو دلمون خنک بشه مثلا بگو شما ها همتون علی دایی هستید
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، bakhshandehgy ، etefag ، tiba ، oe163 ، MAHDI2012 ، sam11 ، behina
(2012-09-05 ساعت 13:55)archery نوشته:  

نه نه نه این کارو نکن . زنگ بزن فوت کن زود قطع کن تا بمونن تو خماریش مثل ما که الان از ۱۷ آگوست خماریم. یادتونه چند روز هم خوب دست انداختن همه رو و سایت بالا نمی اومد همه فکر کردن آپدیت میشه ؟ پس هم فوت کن هم یه چیزی بگو دلمون خنک بشه مثلا بگو شما ها همتون علی دایی هستید

دوست عزیز این امضات واقعا چی رو نشون میده نه تاریخ مصاحبه داره نه حدودی کیس نامبرت امضاتونو خواهشا درست کنید ممنونم.

تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، skyramis ، etefag ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان