کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
ولی خارج از شوخی زنگ نزنید بهتره چون هر چی زنگ و ایمیل بیشتر از سمت ایران میره اونا حساس تر میشن و کارارو عقب میندازن
باور کنید من به هیچ چیزی مثل فال این جور چیزا اعتقادی ندارم ولی سر این آپدیت شدن هی میدم برام فال میگیرن که آپدیت میشه یا نه .
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62
']
بچه ها قبول دارین جای guluعزیز خیلی خالیه؟خیلی کمرنگ شده؟

کجاست؟؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: honey62 ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، samgh ، sam11 ، behina ، gulu
(2012-09-05 ساعت 13:57)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 13:55)archery نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  بچه ها به نظرتون امروز عصر زنگ بزنم سفارت بگم چرا سایت رو اپدیت نمیکنن؟

نه نه نه این کارو نکن . زنگ بزن فوت کن زود قطع کن تا بمونن تو خماریش مثل ما که الان از ۱۷ آگوست خماریم. یادتونه چند روز هم خوب دست انداختن همه رو و سایت بالا نمی اومد همه فکر کردن آپدیت میشه ؟ پس هم فوت کن هم یه چیزی بگو دلمون خنک بشه مثلا بگو شما ها همتون علی دایی هستید

دوست عزیز این امضات واقعا چی رو نشون میده نه تاریخ مصاحبه داره نه حدودی کیس نامبرت امضاتونو خواهشا درست کنید ممنونم.
الان خوبه
همه چیز مشخص گردید
چه فایده سایت که آپدیت نمیشه
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، hadiseh.t
(2012-09-05 ساعت 13:48)به گل نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  بچه ها به نظرتون امروز عصر زنگ بزنم سفارت بگم چرا سایت رو اپدیت نمیکنن؟
آره توروخدا دوست عزیز اگر مکالمه قوی داری اینکار انجام بده تا بفهمیم که دارند چکار می کنن.

بنظر من هم زنگ بزنيد خوبه. اتفاقا حجمه ايميلها از ايران زيادتر بشه بهتره. من چون تو 4 روز گذشته 3 تا ايميل زدم - در حقيقت 6 تا چون 3 تاش ريپلاي رو ايميل خودشون بود و 3 تاش هم از طريق آدرس سايت - مي ترسم زنگ هم بزنم كلي فحشم بدن كه فلان فلان شده دست از سرما بردار و ...... وگرنه تركي فارسي انگليسي و ......هرچي بگي مي تونم حرف بزنم Big Grin بخدا ... با اين نوناشون
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، tiba ، MAHDI2012 ، sam11 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-04 ساعت 19:47)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز.....
من الان آنکارا هستم ....و امروز پاسپورتها رو تحویل UPS دادم .......به نظر می رسید تعداد مصاحبه شوندگان بسیار کم شده و همه وقتشون صرف بررسی مدارک و ویزاهای توریستی هستش...... من خیلی خوشبین هستم تا آخر هفته سایت حسابی غوغا بشه ....
کاری داشتین در خدمت هستم ....راستی , توی این تاپیک یکی از دوستان در رابطه با نحوه Track کردن پاسپورتها مطالب کاملی نوشته بود ..من نتونستم پیدا کنم ...لطف میکنید اگر دوستان پیدا کردند ...لینکشو بذارن....
دوست عزيز چقدر طول كشيد تا سفارت پاسپورتتونو تحويل ups بده؟
تشکر کنندگان:
دوستان الان کمپین مد شده،یه کمپین راه بندازیم اسمش رو بزاریم:

کمپین تنفر از 17 آگوست

کیا عضو میشن ؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، etefag ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، tiba ، skyramis ، oe163 ، MAHDI2012 ، samgh ، mehdi426i ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، alis60 ، msi
(2012-09-05 ساعت 13:31)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 13:27)honey62 نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 12:48)etefag نوشته:  هـر حـقـیـقــتی از سـه مـرحـلـه می گـذرد:
ابـتـدا، بـه مـسـخره گـرفـتـه مـیـشود
بـعـد بـه شـدتـــــ بـا آن مـخالـفـتـــــ مـیـشـود
و در آخـر، بـه عـنـوان امـری بـدـیهـی پـذـیـرفـتـه میـشـود.
" آرتورشوپنهاور "

ما الان كدوم مرحله ايم etefag جان؟!Big Grin

من فكر كنم تو مرحله آخريم پذيرفتن كه هممون آآآممممرررر....ااااايييييييي بشيم و به هممون ويزا رو بدن ولي نميدونم چرا دست دست ميكنن.Big Grin
کاملا درسته تو مرحله اخریم.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، oe163 ، a.r.a.s.h1

خیلی ممنون میشم اگه زنگ بزنید. بگید یه ملت معطل این آپدیتن . همه معلقیم ما رو از این بلاتکلیفی نجات بدین. دیگه وقتی نمونده . یک ماهه سایت رو درست حسابی آپدیت نکردن. فکر نمی کنم هیچ سالی مثل امسال بوده باشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، tiba ، oe163 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، samgh ، sam11
سكوت اين جا مثل قبل طوفان.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، etefag ، کیانا ، tiba ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، behina ، opayamani
کسی میدونه تا کی باید صبر کنم تا بفهمم که ویزا رو کی میده UPS من یکشنبه برگشتمه ! شنبه ها اینجا بازن من برم ماهان؟ همشش باید جون بدیم!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، sam11 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
عزیزان منتظر،
این رو بخونید و کمی امیدوارتر باشید:

(2012-09-05 ساعت 12:09)peyman1355 نوشته:  درود بر دوستان گرامي

ديشب بالاخره موفق شدم با كي سي سي تماس تلفني بگيرم. خانم پشت خط انگار كه خيلي عجله داشت تند تند صحبت ميكرد، به من گفت به خاطر انتخابات رياست جمهوري در امريكا سرمون شلوغ بوده و نرسيديم كه توي سايت تاريخ هاي مصاحبه رو اعلام كنيم !!!!!
و بهم گفتند كه دو هفته ديگه يعني 20 سپتامبر به سايت مراجعه كنيد اون موقع تاريخها رو اعلام خواهيم كرد، در غير اينصورت مجددا تماس بگيريد !!
و گفت الان داريم به پرونده برندگان 2012 رسيدگي ميكنيم و هنوز پرونده اي از برندگان 2013 رو براي آنكارا ارسال نكرديم، با توجه به كيس نامبر شما احتمالا تاريخ مصاحبه شما بين ماههاي اكتبر تا دسامبر خواهد بود. اميدوارم هرچه زودتر وضعيتمون مشخص بشه.

با آرزوي بهترين ها

این میتونه شامل بکگراند چک شما دوستان و همچنین بررسی پرونده عزیزانی باشه که به تازگی از قبولیشون مطلع شدند و اخیرا فرمها را ارسال کردند.
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، hadiseh.t ، samgh ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، tiba ، sam11 ، frz61 ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 15:25)Sheriff نوشته:  عزیزان منتظر،

ديشب بالاخره موفق شدم با كي سي سي تماس تلفني بگيرم. خانم پشت خط انگار كه خيلي عجله داشت تند تند صحبت ميكرد، به من گفت به خاطر انتخابات رياست جمهوري در امريكا سرمون شلوغ بوده و نرسيديم كه توي سايت تاريخ هاي مصاحبه رو اعلام كنيم !!!!!
و بهم گفتند كه دو هفته ديگه يعني 20 سپتامبر به سايت مراجعه كنيد اون موقع تاريخها رو اعلام خواهيم كرد، در غير اينصورت مجددا تماس بگيريد !!
و گفت الان داريم به پرونده برندگان 2012 رسيدگي ميكنيم و هنوز پرونده اي از برندگان 2013 رو براي آنكارا ارسال نكرديم، با توجه به كيس نامبر شما احتمالا تاريخ مصاحبه شما بين ماههاي اكتبر تا دسامبر خواهد بود. اميدوارم هرچه زودتر وضعيتمون مشخص بشه.

با آرزوي بهترين ها

این میتونه شامل بکگراند چک شما دوستان و همچنین بررسی پرونده عزیزانی باشه که به تازگی از قبولیشون مطلع شدند و اخیرا فرمها را ارسال کردند.

وای یعنی 15 روز دیگه سایت آپدیت میشه؟ من که روحیم رو از دست دادم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، امیر مهاجر ، sam11 ، opayamani
سلام ما آمروز مصاحبه داشتیم و نتیجه برگه آبی بود و گفت از هفته دیگه سایت رو چک کنیم.
تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، loveusa ، daria ، oe163 ، tiba ، sam11 ، etefag ، mojtaba_k ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، alis60 ، opayamani ، ehsan1095
(2012-09-05 ساعت 15:25)Sheriff نوشته:  عزیزان منتظر،

با آرزوي بهترين ها

خدا را شکر و ممنونSmile به امید یه هورررررای دسته جمعی و سر آمدن این انتظار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، sam11 ، frz61 ، a.r.a.s.h1
دوستان این 15 روز مال اولین تاریخ مصاحبه 2013 ها هست . حتما" برای شما زودتر آپدیت میشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، loveusa ، honey62 ، daria ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، sam11 ، frz61 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان