کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-05 ساعت 18:06)به گل نوشته:  دوستان عزیز من از ساعت 4 به وقت ترکیه دو بار تماس گرفتم ولی جواب نداند کسی از دوستان بوده که امروز تماس گرفته باشد.

اره عزيز جان منم زنگ زدم نيم ساعت پشت خط بودم كسي ور نداشت
تشکر کنندگان: etefag ، daria ، arman_m ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 18:06)به گل نوشته:  دوستان عزیز من از ساعت 4 به وقت ترکیه دو بار تماس گرفتم ولی جواب نداند کسی از دوستان بوده که امروز تماس گرفته باشد.

منم زنگ زدم گفتند از ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر به وقت انکارا زنگ بزنید ولی تو سایتشون زده 4 تا 5 بعد از ظهر.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، etefag ، daria ، opayamani
بله من صحبت کردم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: daria ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
خوب چی گفتن؟
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 16:35)کیانا نوشته:  این هم جواب ایمیلی که به ما دادند....ممنون میشم راهنمایی کنید Smile

Dear Madam,
We are pleased to inform you that the administrative processing for .............has recently been completed. His case number will be announced in our web page within this week.

He can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After his personal appearance at our office, we will review his case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to his address in Turkey, which he will provide to UPS. We encourage him to come to our office as soon as possible.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

به به مبارک باشه. به سلامتی ایشالا من هم جواب ایمیل شوهرمو این طوری بگیرم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، daria ، bakhshandehgy ، کیانا ، frz61 ، sam11 ، H-K ، opayamani
من زنگ زدم درست 53 دقیقه پشت خط موندم کسی بر نداشت! اولش نیم ساعت موزیک شنیدم، بعدش هم 20 دقیقه زنگ خورد و آخرش هم هیچی.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، hadiseh.t ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، leila20 ، alis60 ، opayamani ، Erfaanism ، honey62
زز
(2012-09-05 ساعت 16:19)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 00:40)hadiseh.t نوشته:  دوستان سلام میدونم همتون مثل من از این شرایط خسته شدید ولی ما شرایط سخت تر از این هم تو زندگیمون تجربه کردیم ولی این روزها هر روزش یه عمر میگذره خیلی سخته ولی میدونید که هیچ وقت نیومدم استرس بهتون وارد کنم یا غر بزنم فقط بهتون امید میدم میگم این شرایط میگذره به روزهای خوش فکر کنید ولی بهرحال این روزها میگذره وامیدوارم هممون طعم شیرین کلیر رو میچشیم دوست ندارم ببینم بریدید و خسته شدید فقط ارامشتون رو حفظ کنید نذارید این روزها براتون سخت بگذره مطمین باشید خدا با ماست خدا هیچ وقت بنده های خوبش رو رها نمیکنه .
وای کوه امیدواری ...اقیانوس آرامش +++++++++++++++++++++++++++++++به خدا اگه با هم کلیر شدیم ناهار اولین روز تو انکارا مهمون من و خانواده ام هستی

مهدي جان گلاب بروت شرمنده منم ميتونم چتر شم؟
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 18:03)tiba نوشته:  18:02 91/06/15
22220 دلار-بازار

http://www.tala.ir
آیا بالاتر هم میره؟
ولا هیچ حساب کتابی تو کار این مملکت نیست و ممکنه هر لحظه اوضاع بدتر بشه Sad
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: behina ، bakhshandehgy ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 16:14)mehdi426i نوشته:  عزیزان من میگم به نشانه اعتراض دسته جمعی بریم جلو در سفارت زنگشونو بزنیم در بریم!:دی

من پايه ام.
+++++++++++++++++++++++++++
به صورت كاملا خود جوش جمع شيم اونجا و اين حركت انجام بديم
تشکر کنندگان: frz61 ، ماندانا ، daria ، shawn2012 ، opayamani ، moesa7 ، msi ، behina ، a.r.a.s.h1
دوستان به نظرتون ما تو خوش شانسی بد شانسیم؟ یا تو بدشانسی خوش شانسیم؟
وضع دلار که قربونش برم!
وضع کلیرنس که بیشتر قربونش برم!
وضع اقتصادی اونور و کار پیدا کردن به کنار
قضیه دسامبر 2012 و اونور بودنمون هم از یک طرف دیگه!! :دی
.
.
خدایا این حال خوش را از ما نگیر!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، به گل ، shawn2012 ، Hmax ، Szsanazsz ، sam11 ، tiba ، hadiseh.t ، alis60 ، opayamani ، moesa7 ، samgh ، behrooz ramezani ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-05 ساعت 18:57)mehdi426i نوشته:  دوستان به نظرتون ما تو خوش شانسی بد شانسیم؟ یا تو بدشانسی خوش شانسیم؟
وضع دلار که قربونش برم!
وضع کلیرنس که بیشتر قربونش برم!
وضع اقتصادی اونور و کار پیدا کردن به کنار
قضیه دسامبر 2012 و اونور بودنمون هم از یک طرف دیگه!! :دی
.
.
خدایا این حال خوش را از ما نگیر!
ر
دوستان منتظر با سلام!

پیشنهاد میکنم یک سری هم به تاپیکح اولین سفر به آمریکا...... بزنند وتجربه اوناییکه رفتند را بخونند شاید کمی استرس کم بشه
تشکر کنندگان: loveusa ، bakhshandehgy ، sam11 ، tiba ، opayamani ، moesa7 ، behrooz ramezani ، honey62 ، a.r.a.s.h1
دوستان میخوام مثل دوست گالیور بشم :
من میدونم امروز هم سایت رو آپدیت نمیکنند.
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، oe163 ، etefag ، کیانا ، loveusa ، shawn2012 ، opayamani ، behina ، honey62
بچه ها من با توجه به جواب ایمیلا مطمینم جمعه سایت اپدیت میشه مطمینم.پس استرس نگیرید و دعا کنید جمعه این تایپیک بترکه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

(2012-09-05 ساعت 14:32)niksokhan نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 19:47)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز.....
من الان آنکارا هستم ....و امروز پاسپورتها رو تحویل UPS دادم .......به نظر می رسید تعداد مصاحبه شوندگان بسیار کم شده و همه وقتشون صرف بررسی مدارک و ویزاهای توریستی هستش...... من خیلی خوشبین هستم تا آخر هفته سایت حسابی غوغا بشه ....
کاری داشتین در خدمت هستم ....راستی , توی این تاپیک یکی از دوستان در رابطه با نحوه Track کردن پاسپورتها مطالب کاملی نوشته بود ..من نتونستم پیدا کنم ...لطف میکنید اگر دوستان پیدا کردند ...لینکشو بذارن....
دوست عزيز چقدر طول كشيد تا سفارت پاسپورتتونو تحويل ups بده؟

سلام دوست عزیز ....
من منظورم خوب ننوشته بودم.....منظورم تحویل پاسپورتها به سفارت بود....از سه شنبه تا الان تحویل UPS نشده .....میگن معمولا جمعه تحویل میدن به UPS و شنبه تا ظهر توزیع میکنن.....
تشکر کنندگان: sam11 ، کیانا ، opayamani
بازم امروز اپدیت نشد
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، کیانا ، opayamani ، behina ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان