موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من آنکارام ولی دلم با همتونه و دعا میکنم همه کلیر شن
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینقدر دیر دارن ویزا میدن که دلار ۲۲۲۰ تومان شد
دیگه ویزا ندید چون دلار نیست که بخریم تا بیاییم
شاید قیمت دلار رابطه مستقیم با آپدیت نشدن داره
اگر آپدیت بشه دلار هم ۱۰۰۰ تومان بشه ؟ شاید شاید بازم شاید
(شتر در خواب بیند پنبه دانه ............ )
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
اینقدر زود دلسرد و ناامید نشید دوستان عزیز....ما همه با هم تا آخر این راه رو ادامه میدیم و 100در 100 موفق به دریافت ویزا میشیم ...شک نکنید. همین فردا یا جمعه باید این سایتو ترکوند...........................
فقط نمیدونم چرا دوستان یادشون رفته که اون انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++رو با تمام قدرت به سوی سفارت پرتاب کنند..2AAAAA کنید و انرژی ++++++ یادتون نره....
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 20:58)iloveshadow نوشته: من که دیگه باید یادم بره همچین چیزی وجود داشته 90 روز شد بازم میگن جوابت نیومده :-((( 25 روزم بیشتر نمونده اههههههههه
بعد از 84 و سه بار فرستادن فرم ها بالاخره اعتراف کردن:
Thank you for the information you provided and we apologize for the confusion. We will process your case accordingly and as soon as the processing is complete, your case number will be announced in our web page
ولی نمی دونم اگر بخوان الان شروع کنند می تونن به موقع تموم کنن یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان ، برادران و خواهران
مطئن هستم بزودی تمام شما را در تاپیک سفر به امریکا خواهم دید. هیچ کس شک نکنه. مطمئن باشید. بزودی همه شما کلیر میشید. این رو از طرف من داشته باشید ، ببینید کی گفتم. بعدا نگید بابا بیخودی حرص میخوردیم دیدید همه رو کلیر کردند.
به امید موفقیت همه دوستان
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره جواب میل رو دادن !! ولی از کلیر شدن خبری نیست 
The administrative processing on Mr. ....’s file has not been completed, yet. As soon as it is complete, the (*) sign near your case number will be removed.
شوهرم امشب میره آنکارا.
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب و صميمي مهاجرسرا، فقط ميخواستم يه خبر خوب بدم، و اون اينه كه من با سفارت تماس گرفتم و گفتن اين هفته سايت آپديت ميشه و هم اكنون بسياري إز شما دوستان كلير شدين. لطفاً براي دوشنبه بليط هاتون رو إز همين الان بگيرين.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا یکی بیاد پا در میونی کنه بین من و افسر خواننده ایمیل ها آشتیمون بده
بنده خدا جواب همه رو میده جز من!! :دی
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 22:45)moesa7 نوشته: (2012-09-05 ساعت 20:58)iloveshadow نوشته: من که دیگه باید یادم بره همچین چیزی وجود داشته 90 روز شد بازم میگن جوابت نیومده :-((( 25 روزم بیشتر نمونده اههههههههه
بعد از 84 و سه بار فرستادن فرم ها بالاخره اعتراف کردن:
Thank you for the information you provided and we apologize for the confusion. We will process your case accordingly and as soon as the processing is complete, your case number will be announced in our web page
ولی نمی دونم اگر بخوان الان شروع کنند می تونن به موقع تموم کنن یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به حرف من رسیدین دوست عزیز، دیدین خودشون هم اعتراف کردن که گیج میزنن. ایشالا به زودی که ویزاتون رو گرفتین این دلهره ها یادتون میره. به نظر من هیچی رو شروع نمیکنن، فقط اسمتون رو توی آپدیت ایندفعه میارن.
برای همه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-06 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-06 ساعت 00:15 توسط sedaghat_kh.)
سلام
به من كمك كنيد تو سايت ابوذبي من شمارم ٤رقميه و وقتي رقم هارو مي زنم باز هم ميكه اشتباهه و اطلاعاتي در دست نيست و يا وقتي يك صفر قبليشو هم مي زنم و باز هم رقمها رو مي زنم تا بلكه او نطور كه سايت كفته ٥ تا عدد بشه بأزم هينو ميكه خدايا من كليرنسمو كجا ببينم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر تا جمعه آپدیت نشد چی؟؟؟؟
خدا یا همه کار هامون رو هواس اگر میتونی تو آپدیت کن از ترکا دیگه هیچ امیدی نیست.......
جواب خدا : سسیلمه . گد اویانا . هاموسین کلیر ده . صبر اله قارداش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-06 ساعت 01:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-06 ساعت 01:43 توسط Emad_L.)
سلام دوستان
بعد از تقریباً 90 روز انتظار، روز سه شنبه یک ایمیل برای سفارت فرستادم و دیروز جواب دادند.
Your case and your child’s case are ready now and you can get the visas whenever you want, you can submit the passports and working Sunday or Tuesday at 1;30. Your husband’s administrative processing is not yet completed. We strongly recommend that even if his processing doesn’t finish before September 30th, you get your and your child’s visa anyway and travel to the US. You can get your Green Card and immediately petition for your husband. If you don’t do that, you would lose this opportunity forever.
متاسفانه ما هم نصف و نیمه کلیر شدیم اما باز
خدا رو شکر
و باید بازم صبر کرد ....
و جالب اینه که خودشون پیشنهاد میکتتد که نفر برنده حتما به آمریکا سفر کنه و برای همسرش از اونجا اقدام کنه چون این شانس رو برای همیشه از دست میده !!!!
به امید کلیر شدن همه شما دوستان عزیز و هوراهای جانانه

شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-06 ساعت 00:10)sedaghat_kh نوشته: سلام
به من كمك كنيد تو سايت ابوذبي من شمارم ٤رقميه و وقتي رقم هارو مي زنم باز هم ميكه اشتباهه و اطلاعاتي در دست نيست و يا وقتي يك صفر قبليشو هم مي زنم و باز هم رقمها رو مي زنم تا بلكه او نطور كه سايت كفته ٥ تا عدد بشه بأزم هينو ميكه خدايا من كليرنسمو كجا ببينم؟
نگران نباش. ابوظبی همینجوره. خیلی وقتا اگه هنوز جواب کلیرنست نیومده باشه میگه شماره اشتباهه. ولی به محض کلیر شدن پیغام درستو نشون میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی