کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بله سایت آپدیت شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

ولی بازم ما نیستیممممممممممممممممممممممممممممممممممم

تبریک به همه دوستان کلیرشده
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: etefag ، babak4835 ، sayeh_m ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، moesa7 ، daria
هوووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم. خدایا شکرت . واقعا نمی دونم چی بگم. ممنون بابت همه چیز مهاجرسرا
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2012-09-07 ساعت 13:47)bakhshandehgy نوشته:  هوووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک
شما ایمیل هم دریافت کرده بودین یا نه؟؟
بقیه دوستان زودتر خبر بدین لطفا استرس گرفتمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ببینم برای کدومتون هوراااااا بکشمBig Grin
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: babak4835 ، bakhshandehgy ، H-K ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، کیانا ، smmyp ، tiba ، moesa7 ، daria
سلام به همه دوستان
ما هم کلییر شدیم
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

با آرزوی کلیر شدن همه دوستان
(2012-09-07 ساعت 13:51)frz61 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 13:47)bakhshandehgy نوشته:  هوووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک
شما ایمیل هم دریافت کرده بودین یا نه؟؟
بقیه دوستان زودتر خبر بدین لطفا استرس گرفتم ببینم برای کدومتون هوراااااا بکشمBig Grin

نه دریافت نکرده بودیم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، H-K ، opayamani ، کیانا ، tiba ، moesa7 ، daria
تبریک به همه کلیر شده ها هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اسم ما هم تو لیست هست
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، asxz ، sayeh_m ، H-K ، etefag ، mehdi426i ، MAHDI2012 ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، behina ، کیانا ، smmyp ، Erfaanism ، tiba ، Omidooo ، پرنیان90 ، 3rip ، moesa7 ، ehsan1095 ، bayat_r ، honey62 ، daria
سلام
به همراه شما دوستان گل منتظر، من هم منتظرم وبا شادی شماکلیر شده ها شادم. باور کنید دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: frz61 ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، H-K ، mehdi426i ، asxz ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، behina ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، tiba ، پرنیان90 ، moesa7 ، daria
بچه ها بالاخره آپدیت شد
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
به امید کلیر شدن همه بچه های گل مهاجر سرا
(2012-09-07 ساعت 13:56)ماندانا نوشته:  تبریک به همه کلیر شده ها هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اسم ما هم تو لیست هست
ماندانا جون هوراااای قرمز با فونت درشت مورد نیاز است و لا غیر- منتظر هورای قرمزت هستم Big GrinBig Grin
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bakhshandehgy ، H-K ، a.r.a.s.h1 ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، پرنیان90 ، daria
سایت بالاخره آپ دیت ششششششششدد!!!!!هوراااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: frz61 ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، H-K ، babak4835 ، asxz ، a.r.a.s.h1 ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، tiba ، پرنیان90 ، moesa7 ، honey62
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: H-K ، babak4835 ، mehdi426i ، bakhshandehgy ، leila-gh ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، nahid.t ، saher ، پرنیان90 ، 3rip ، moesa7 ، honey62 ، daria
(2012-09-06 ساعت 18:21)به گل نوشته:  سلام دوستان
تبریک به همه عزیزانی که کلر شدند و یک تبریک ویژه به همسفر قبلی خودم پرنیان90 که این دفعه بدون من میره آنکارا خیلی خیلی خوشحال شدم حتی اگر کلر هم نشم نیام می تونم پز بدم که دوستان خوبی در آمریکا دارم
دوستان من هم سه شنبه و چهارشنبه ایمیل زدم ولی جوابی برای من نیامده حتی روز سه شنبه به Kcc هم ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادند نمی دونم چه مشکلی در پرونده من هست که جواب نمی دهند شاید رد شدم ...
به گل عزیز اصلا جای نگرانی نداره ما هم جواب ایمیل مون رو بعد از3 یا 4 روز گرفتیم ایشالا قراره که کلیر بشی که طولش میدن حتما می خوان با خبر خوش جواب ایمیلتون رو بدن Wink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، به گل ، opayamani ، frz61 ، کیانا ، پرنیان90 ، moesa7 ، daria
ما کلیرشدیم ولی با ستاره......
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، asxz ، babak4835 ، etefag ، hadiseh.t ، leila-gh ، samgh ، a.r.a.s.h1 ، behina ، frz61 ، opayamani ، کیانا ، smmyp ، nahid.t ، Erfaanism ، tiba ، پرنیان90 ، bayat_r ، honey62 ، daria
یعنی می خوام این تاپیک بترکه

[font=Times New Roman]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: mehdiii ، bakhshandehgy ، babak4835 ، etefag ، hadiseh.t ، samgh ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، frz61 ، کیانا ، oe163 ، smmyp ، Erfaanism ، tiba ، saher ، پرنیان90 ، bayat_r ، honey62 ، daria
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا
خدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددایا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدایا
خسته شدم ازین انتطار..
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، babak4835 ، opayamani ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، mehdi426i ، behina ، کیانا ، oe163 ، loveusa ، tiba ، پرنیان90 ، leila20 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان