کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان گرامی مدیکالم تاریخ اش گذشته آیا وقتی پاس را می دی به سفارت باید مدارک جدید مدیکال را هم تحویل بدم یا خود دکتر می تونه به سفارت ارسال کنه؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، bakhshandehgy
انرژی مثبت:آرزوی یک خوشبختی بزرگ تر پیوسته ما را از لذت خوشبختی هائی که از ان ها بهره مندیم باز می دارد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: daria ، oe163 ، frz61 ، Erfaanism ، smmyp ، etefag ، bakhshandehgy ، nilufar ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، sam11
بچه ها تو رو خدا یکی به این برگه آبی که میگین چه شکلیه از نگرانی دارم میمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: opayamani ، MAHDI2012
(2012-09-07 ساعت 10:49)ezatolah نوشته:  یه سوال دارم برای اطمینان بیشتر
آیا آدرس زیر برای چک کردن کلیرنس درسته؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
یعنی سایت از تاریخ August 17, 2012 آپدیت نشده؟
سوال دیگه
آیا سفارت جواب کلیرنس رو بصورت تلفنی می ده؟
و یا حضوری ؟

من کلیرنس مو به صورت تلفنی جوابشو گرفتم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: oe163 ، opayamani ، smmyp ، daria
(2012-09-06 ساعت 21:48)پرنیان90 نوشته:  ماندانا من واسه یکشنبه با ماهان گرفتم، دوشنبه یه مشکلی بود دیگه 1 روز زودتر مجبور شدم بگیرم...........
پرنيان جان ميتونم بپرسم برگشتو كي گرفتيد؟ فكر ميكنيد تا 5 شنبه ويزاها دستتون برسه؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: daria
(2012-09-07 ساعت 12:16)asxz نوشته:  بچه ها تو رو خدا یکی به این برگه آبی که میگین چه شکلیه از نگرانی دارم میمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اینجا یک مسلمون پیدا نمیشه برگه آبیشو اسکن کنه ببینیم چه شکلیه؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-09-07 ساعت 12:43)asxz نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 12:16)asxz نوشته:  بچه ها تو رو خدا یکی به این برگه آبی که میگین چه شکلیه از نگرانی دارم میمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سلام چرا نگراني دوست گرامي الان امكان اسكن نيست. ولي اين برگه آبي يه كاغذ A چهار هست كه بالاي اون نوشته فعلا درخواست شما براي ويزا پذيرفته نيست. شماره كيس نامبر و نام كسي كه كلير خورده روش هست. پايين صفحه يك جدول هست كه نام يك سري مدارك نوشته شده و اگر كسري مدرك داشته باشي ممكن است كه تيك خورده باشه تا مدرك را جور كني . سايت چك كردن هم توي اين صفحه نوشته شده است .همين.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: asxz ، opayamani ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال

يكى قبلا گذاشته بود، بگردين پيدا ميكنين.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: asxz ، sayeh_m ، opayamani ، leila20
(2012-09-07 ساعت 12:51)behina نوشته:  

سلام چرا نگراني دوست گرامي الان امكان اسكن نيست. ولي اين برگه آبي يه كاغذ A چهار هست كه بالاي اون نوشته فعلا درخواست شما براي ويزا پذيرفته نيست. شماره كيس نامبر و نام كسي كه كلير خورده روش هست. پايين صفحه يك جدول هست كه نام يك سري مدارك نوشته شده و اگر كسري مدرك داشته باشي ممكن است كه تيك خورده باشه تا مدرك را جور كني . سايت چك كردن هم توي اين صفحه نوشته شده است .همين.
خدا قسمت هیچ بشری نکنه!!!!در ضمن برگه آبی که ترس نداره!!!!!!!!!!!
[عکس: runad7o20slt3mz321c3.jpg]

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، hadiseh.t ، etefag ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، Omidooo ، کیانا ، Zhoopin ، saher

شماره کیس نامبر و اسم شخص برنده اصلی تایپ شده یا با خودکار نوشته شده ؟میخام بدونم این برگه از قبل تعیین میشه یا همونجا افسر مینویسه؟
تشکر کنندگان: opayamani
(2012-09-07 ساعت 13:29)asxz نوشته:  

شماره کیس نامبر و اسم شخص برنده اصلی تایپ شده یا با خودکار نوشته شده ؟میخام بدونم این برگه از قبل تعیین میشه یا همونجا افسر مینویسه؟

افیسر مینویسه دوست عزیزم با خودکارم مینویسه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، Erfaanism ، asxz ، daria
(2012-09-07 ساعت 13:29)asxz نوشته:  

ای وای!!!عزیز من چه فرقی می کنه ..افسر قبل از مصاحبه پرونده را بررسی و تصمیم خود را گرفته و برای بعضی ها تایپ شده و بعضی ها هم با خودکار نوشته...مو فق باشی ..شما انشااله یکضرب میگیری

تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، asxz ، daria
(2012-09-07 ساعت 12:01)MAHDI2012 نوشته:  دوستان گرامی مدیکالم تاریخ اش گذشته آیا وقتی پاس را می دی به سفارت باید مدارک جدید مدیکال را هم تحویل بدم یا خود دکتر می تونه به سفارت ارسال کنه؟؟

دوست عزیز شما باید خودتون با پاستون جواب مدیکالتون رو ببرید بعید میدونم دکتر سفارت براتون این کارو انجام بده و اگه پاس رو ببرید ومدیکالتون رو نبرید دوباره نقص مدرک میخورید پس بهتره روزی که پاس رو میبرید جواب مدیکال جدیدتون رو هم ببرید که نقص مدرک نخورید موفق باشید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، bakhshandehgy ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، daria
سایت آپدیت شد آنکارا نگاه کنیدددددددددد
تشکر کنندگان: frz61 ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، opayamani ، smmyp ، tiba
با عرض تبریک خدمت همه دوستان
من توی لیست نبودم ولی از صمیم قلب برای همه اونهایی که ویزا میگیرند خوشحالم. همیشه شاد و موفق باشید.
تشکر کنندگان: frz61 ، etefag ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، opayamani ، tiba ، moesa7 ، کیانا ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان