کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-07 ساعت 15:14)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:11)behina نوشته:  hadiseh جون خودت چی کلیر شدی؟ امیدوارم شده باشی خیلی توی این سایت فعالی و زحمت میکشی.

نه دوست عزیز من هنوز کلیر نشدم اخه زوده من از هفته دیگه منتظرم میام اینجا هورا میکشم.
دوست خوب من از صمیم قلب با تمام وجودم برات دعا می کنم که خیلی سریع کلر بشی امیدوارم همانطور که اشک غم من را به شادی تبدیل کردی همیشه شاد و خرم باشی و خیلی زودتر جواب کلر شدنت بیاید. این را همیشه بدون من دعا گوی شما هستم.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: opayamani ، smmyp ، hadiseh.t ، loveusa ، frz61 ، samgh ، کیانا ، tiba ، behina ، پرنیان90 ، daria
(2012-09-07 ساعت 15:11)behina نوشته:  hadiseh جون خودت چی کلیر شدی؟ امیدوارم شده باشی خیلی توی این سایت فعالی و زحمت میکشی.

نه دوست عزیز من هنوز کلیر نشدم اخه زوده من از هفته دیگه منتظرم میام اینجا هورا میکشم.
hadiseh جون نشون داده که توانائی های زیادی تو راهنمائی و دلگرمی بچه ها داره واسه همین می خوات که تا اخرین نفر رو کلیر کنه یعنی همه ماها رو از این تاپیک بیرون کنه بعد که خیالش راحت شد در رو قفل کنه اون وقت بگه که خودش هم قبلا کلیر شده بود فقط واسه اینکه بچه های که هنوز کلیر نشدن احساس تنهائی نکنن نگفته و اونجا بوده امیدوارم که هرچی زودتر این عضو فعال مهاجرسرا هم کلیر بشه و هورای ایشون رو هم ببینیم اینم انرژی مثبت تقدیم بهشون+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: smmyp ، hadiseh.t ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، کیانا ، Erfaanism ، etefag ، tiba ، behina ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، daria
(2012-09-07 ساعت 15:16)a.r.a.s.h1 نوشته:  حدیثه جان ایشالا همین امروز وفردا هم نوبت خودته که هورااااااا بکشی Tongue
بی صبرانه منتظر هورااااااااااااااااا های شما همکار عزیز هستمWink

مرسی دوست عزیز ممنونم از اینکه به یاد منم هستید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: smmyp ، opayamani ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، samgh ، کیانا ، etefag ، mojtaba_k ، daria
سلام بچه ها
متاسفانه من باز هم کلیر نشدم و خوشبختانه خیلی از دوستام کلیر شدن. به همه کلیر شده ها ، به خصوص به گل و پرنیان عزیز تبریک میگم. آرزو میکنم من و بقیه دوستای منتظر هم کلیر بشیم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: smmyp ، opayamani ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، کیانا ، etefag ، tiba ، behina ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، honey62 ، daria
(2012-09-07 ساعت 15:22)mehdi426i نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:20)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 14:14)mehdi426i نوشته:  یعنی می خوام این تاپیک بترکه

[font=Times New Roman]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

تبریک میگم این هورای کلیر شدنتونه دیگه؟

[font=Times New Roman]
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

این یه دونه تهش مونده بود
آره عزیز دل، بالاخره ما هم کلیر شدیم
خدا یا شکرت
مهدی جان بیا اون بندری قشنگ رو خیلی خوشحالم که شما هم کلر شدی دوست شاد من
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: opayamani ، mehdi426i ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، کیانا ، tiba ، behina ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، daria
(2012-09-07 ساعت 14:57)a.r.a.s.h1 نوشته:  ، شماره کیسمون رو دیگه اعلام نکردن اخرش به دلمون موند که شماره کیسمون رو
بقیه دوستان نگران نباشن چون شماره کیس ایشون تو سایت اعلام نشده ولی ایشون ویزاشو گرفته (فرضیه حذف شماره از سایت کلیرنس در این آپدیت بدلیل دریافت ویزا باطله چون منم گرفتم ویزامو ولی شماره ام هنوز هست) پس از دید سایت ایشون کلیر نشدن !!!!! در حالی که ویزاش دستشه در نتیجه بقیه اونایی که کلیرشون نیومده امیدوار باشن چون ممکنه مثل همین حالت پیش اومده باشه و تا آپدیت بعدی شماره شون تو سایت بیاد
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، hadiseh.t ، کیانا ، oe163 ، etefag ، tiba ، asxz ، sayeh_m ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، daria
(2012-09-07 ساعت 15:25)loveusa نوشته:  سلام بچه ها
متاسفانه من باز هم کلیر نشدم و خوشبختانه خیلی از دوستام کلیر شدن. به همه کلیر شده ها ، به خصوص به گل و پرنیان عزیز تبریک میگم. آرزو میکنم من و بقیه دوستای منتظر هم کلیر بشیم
دوست من امیدوارم که هرچه زودتر شما هم کلر بشی من و پرنیان90 جای شمارو تو هتل اوزلیهان خالی می کنیم امیدوارم توی یک هفته ای که ما آنجا هستیم شما هم بیائید و با هم جشن بگیریم
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: opayamani ، loveusa ، frz61 ، کیانا ، tiba ، پرنیان90 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:22)samgh نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:10)به گل نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:02)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 14:48)به گل نوشته:  هورررراااااااا هورررررااااااااا داشتم گریه می کردم که چرا ما نیستیم ولی بعد که جدول رو خوب نگاه کردم دیدم کلر شدیم خدایا شکرت خدایا شکرت هوررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررا

به گل عزیز واقعا خوشحالم که خوشحالیتو میبینم تبریک مگم وارزو می کنم همیشه شاد وموفق باشی همشهری عزیزBig Grin

بچه ها دقت کردین از دیروز تا امروز سایت از هورااااااااااااااااااااااااااااهای ما منفجر شده ایشالا با هورااااهای بقیه دوستان کلا این سایت بره هوا واسه همیشه و درش بسته شه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون هستم دادا خیلی ممنون خیلی خوشحالم امیدوارم که این تغییر بزرگ در زندگی همه ما به خیر و خوشی باشد و یادمون باشه که مهاجرت یعنی شروع یک زندگی جدید و خیلی بیشتر از قبل باید یادمون باشه که اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم این شانس مهاجرت به ما می گه که دوباره می توانیم دفتر زندگیمونو از اول بنویسم ولی بااین تفاوت که سالهای گذشته عمرمون همه اش تجربه و پختگی است
برای همه دوستان خوب خودم آرزوی موفقیت می کنم و هیچ وقت این انجمن رو ترک نخواهم کرد همه شما ها رو دوست دارم

واقعا تبریک خیلی ویژه به شما همشهریهای عزیزم. میبینم که آفتاب اصفهان امروز از یه طرف دیگه در اومده و هممون کلیر شدیم Wink
مرسی دوست گلم به شما هم تبریک میگیم ایشاالا که افتاب همیشه در اسمون زندگی همه مهاجرسرایی های عزیز بدرخشه وهیچ وقت هم این اسمون ابری نشهWink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: opayamani ، به گل ، کیانا ، tiba ، behina ، hadiseh.t ، پرنیان90 ، sam11 ، daria ، H-K
دوستان همه با هم بلند بخونیم:
دریا موجه کاکا دریا موجه...
دریا موجه کاکا دریا موجه...
ببخشید اشتباه شد
غروباااااااااااااااااا بندریااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: opayamani ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، babak4835 ، MAHDI2012 ، به گل ، etefag ، samgh ، کیانا ، Erfaanism ، tiba ، behina ، sayeh_m ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، sam11 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:02)کیانا نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 13:47)bakhshandehgy نوشته:  هوووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم. خدایا شکرت . واقعا نمی دونم چی بگم. ممنون بابت همه چیز مهاجرسرا

فقط تبریک تبریک تبریک واقعا خوشحالم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خیلی خیلی ممنون خانم کیانا. واقعا ممنون. ما از آشنایی خانواده ایی محترمی مثل شما خیلی خیلی خوشحالیم. امیدواریم که شما هم همیشه موفق باشید. SmileSmileSmile
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: opayamani ، samgh ، کیانا ، tiba ، sayeh_m ، leila20 ، پرنیان90 ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:24)opayamani نوشته:  

hadiseh جون نشون داده که توانائی های زیادی تو راهنمائی و دلگرمی بچه ها داره واسه همین می خوات که تا اخرین نفر رو کلیر کنه یعنی همه ماها رو از این تاپیک بیرون کنه بعد که خیالش راحت شد در رو قفل کنه اون وقت بگه که خودش هم قبلا کلیر شده بود فقط واسه اینکه بچه های که هنوز کلیر نشدن احساس تنهائی نکنن نگفته و اونجا بوده امیدوارم که هرچی زودتر این عضو فعال مهاجرسرا هم کلیر بشه و هورای ایشون رو هم ببینیم اینم انرژی مثبت تقدیم بهشون+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امید جان واقعا ممنون واقعا شما به من لطف دارید همسفر عزیز.

(2012-09-07 ساعت 15:23)به گل نوشته:  

دوست خوب من از صمیم قلب با تمام وجودم برات دعا می کنم که خیلی سریع کلر بشی امیدوارم همانطور که اشک غم من را به شادی تبدیل کردی همیشه شاد و خرم باشی و خیلی زودتر جواب کلر شدنت بیاید. این را همیشه بدون من دعا گوی شما هستم.
مرسی به گل جان من کاری نکردم خودت کلیر شدی ایشاله همیشه لبت خندون باشه .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، samgh ، Erfaanism ، کیانا ، tiba ، پرنیان90 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 14:48)به گل نوشته:  هورررراااااااا هورررررااااااااا داشتم گریه می کردم که چرا ما نیستیم ولی بعد که جدول رو خوب نگاه کردم دیدم کلر شدیم خدایا شکرت خدایا شکرت هوررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررا

به گل عزیز واقعا خوشحالم که خوشحالیتو میبینم تبریک مگم وارزو می کنم همیشه شاد وموفق باشی همشهری عزیزBig Grin

بچه ها دقت کردین از دیروز تا امروز سایت از هورااااااااااااااااااااااااااااهای ما منفجر شده ایشالا با هورااااهای بقیه دوستان کلا این سایت بره هوا واسه همیشه و درش بسته شه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون هستم دادا خیلی ممنون خیلی خوشحالم امیدوارم که این تغییر بزرگ در زندگی همه ما به خیر و خوشی باشد و یادمون باشه که مهاجرت یعنی شروع یک زندگی جدید و خیلی بیشتر از قبل باید یادمون باشه که اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم این شانس مهاجرت به ما می گه که دوباره می توانیم دفتر زندگیمونو از اول بنویسم ولی بااین تفاوت که سالهای گذشته عمرمون همه اش تجربه و پختگی است
برای همه دوستان خوب خودم آرزوی موفقیت می کنم و هیچ وقت این انجمن رو ترک نخواهم کرد همه شما ها رو دوست دارم

واقعا تبریک خیلی ویژه به شما همشهریهای عزیزم. میبینم که آفتاب اصفهان امروز از یه طرف دیگه در اومده و هممون کلیر شدیم Wink
من هنوز هستم همشهری .فکر کنم خودم در اینجا را باید بکشم پایین!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، samgh ، etefag ، کیانا ، hadiseh.t ، پرنیان90 ، smmyp ، H-K
honey62 , gulu زود بیاین ببینیم چی شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: opayamani ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، کیانا ، tiba ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، honey62 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:30)MAHDI2012 نوشته:  

من هنوز هستم همشهری .فکر کنم خودم در اینجا را باید بکشم پایین!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همشهری و دوست گلم ایشالا شما هم به زودی زود کلیر میشی وهمه با هم برات هورااااااااااااااا میکشیمBig Grin
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: opayamani ، MAHDI2012 ، به گل ، کیانا ، tiba ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:31)frz61 نوشته:  honey62 , gulu زود بیاین ببینیم چی شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه ما نبودیم به همه کلیر شده ها تبریک میگم
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: loveusa ، frz61 ، opayamani ، babak4835 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، oe163 ، etefag ، کیانا ، tiba ، behina ، leila20 ، پرنیان90 ، sam11 ، smmyp ، daria ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان