کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-07 ساعت 15:35)honey62 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:31)frz61 نوشته:  

متاسفانه ما نبودیم به همه کلیر شده ها تبریک میگم
عزیزم آپدیت بعدی حتما هستی شک به دلت راه نده-
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: opayamani ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، etefag ، کیانا ، tiba ، asxz ، smmyp ، honey62 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:27)به گل نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:25)loveusa نوشته:  سلام بچه ها
متاسفانه من باز هم کلیر نشدم و خوشبختانه خیلی از دوستام کلیر شدن. به همه کلیر شده ها ، به خصوص به گل و پرنیان عزیز تبریک میگم. آرزو میکنم من و بقیه دوستای منتظر هم کلیر بشیم
دوست من امیدوارم که هرچه زودتر شما هم کلر بشی من و پرنیان90 جای شمارو تو هتل اوزلیهان خالی می کنیم امیدوارم توی یک هفته ای که ما آنجا هستیم شما هم بیائید و با هم جشن بگیریم

پس نهار را ما مهمان شماییم اشاالله ..منتظر ما باشید تا ما هم تا 5 شنبه بیاییم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، hadiseh.t ، کیانا ، tiba ، behina ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:35)honey62 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:31)frz61 نوشته:  honey62 , gulu زود بیاین ببینیم چی شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه ما نبودیم به همه کلیر شده ها تبریک میگم
عزیزم اصلا نباید ناراحت باشی چون مطمئنم تو این چند روز اینده نوبت هورااااا کشیدن شما و باقی دوستانه قول می دم امسال همه ویزاهامون رو میگیریم و این لاتاری یکی از بهترین لاتاری هاست که هیچ همسفری جا گذاشته نمیشهWink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: frz61 ، opayamani ، به گل ، کیانا ، tiba ، babak4835 ، پرنیان90 ، smmyp ، daria
من هنوز هستم همشهری .فکر کنم خودم در اینجا را باید بکشم پایین!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/quote]
دوست عزیز من یکی تا شما کلر نشی از این تاپیک بیرون برو نیستم هفته آینده در آنکارا منتظر همه دوستان خوب خودم هستم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، frz61 ، loveusa ، hadiseh.t ، opayamani ، کیانا ، tiba ، پرنیان90 ، smmyp ، daria
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم به لطف خدا و دعای شماها کلیر شدیم.
انشاله به زودی همه اعضای باق مانده مهاجر سرا کلیر شوند.
آنکارا نبود؟
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، به گل ، oe163 ، hadiseh.t ، opayamani ، Erfaanism ، کیانا ، behina ، leila-gh ، Hediyeh ، asxz ، leila20 ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90 ، ehsan1095 ، smmyp ، honey62 ، daria
(2012-09-07 ساعت 15:39)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:27)به گل نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:25)loveusa نوشته:  سلام بچه ها
متاسفانه من باز هم کلیر نشدم و خوشبختانه خیلی از دوستام کلیر شدن. به همه کلیر شده ها ، به خصوص به گل و پرنیان عزیز تبریک میگم. آرزو میکنم من و بقیه دوستای منتظر هم کلیر بشیم
دوست من امیدوارم که هرچه زودتر شما هم کلر بشی من و پرنیان90 جای شمارو تو هتل اوزلیهان خالی می کنیم امیدوارم توی یک هفته ای که ما آنجا هستیم شما هم بیائید و با هم جشن بگیریم

پس نهار را ما مهمان شماییم اشاالله ..منتظر ما باشید تا ما هم تا 5 شنبه بیاییم
یک آنکارا گشت حسابی می ریم من زبان ترکی استانبولی بلدم از بابت زبان مشکلی نیست اگر هم غذای ترکی می خواهید رستوران حاجی اوزان تو هایپر بال در خدمت شما ست اگه ریا نشه رستورانی که خودم راه انداختم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، hadiseh.t ، opayamani ، کیانا ، behina ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90 ، daria
یکی از دوستان لیست کلیر نشده ها را زحمت اش را بکشههههههههههههههههههه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، کیانا ، tiba ، bakhshandehgy ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90 ، honey62 ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:47)MAHDI2012 نوشته:  یکی از دوستان لیست کلیر نشده ها را زحمت اش را بکشههههههههههههههههههه

حتما دوست عزیز ولی من مطمینم خیلیا کلیر شدن و شب میان اینجا بهمون خبر خوشحالی میدن
راستی اصفونیای عزیز منم اصالتا اصفونیم و همتونو دوست میدارم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: samgh ، opayamani ، کیانا ، tiba ، به گل ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:30)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:22)samgh نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:10)به گل نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:02)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 14:48)به گل نوشته:  هورررراااااااا هورررررااااااااا داشتم گریه می کردم که چرا ما نیستیم ولی بعد که جدول رو خوب نگاه کردم دیدم کلر شدیم خدایا شکرت خدایا شکرت هوررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررا

به گل عزیز واقعا خوشحالم که خوشحالیتو میبینم تبریک مگم وارزو می کنم همیشه شاد وموفق باشی همشهری عزیزBig Grin

بچه ها دقت کردین از دیروز تا امروز سایت از هورااااااااااااااااااااااااااااهای ما منفجر شده ایشالا با هورااااهای بقیه دوستان کلا این سایت بره هوا واسه همیشه و درش بسته شه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون هستم دادا خیلی ممنون خیلی خوشحالم امیدوارم که این تغییر بزرگ در زندگی همه ما به خیر و خوشی باشد و یادمون باشه که مهاجرت یعنی شروع یک زندگی جدید و خیلی بیشتر از قبل باید یادمون باشه که اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم این شانس مهاجرت به ما می گه که دوباره می توانیم دفتر زندگیمونو از اول بنویسم ولی بااین تفاوت که سالهای گذشته عمرمون همه اش تجربه و پختگی است
برای همه دوستان خوب خودم آرزوی موفقیت می کنم و هیچ وقت این انجمن رو ترک نخواهم کرد همه شما ها رو دوست دارم

واقعا تبریک خیلی ویژه به شما همشهریهای عزیزم. میبینم که آفتاب اصفهان امروز از یه طرف دیگه در اومده و هممون کلیر شدیم Wink
من هنوز هستم همشهری .فکر کنم خودم در اینجا را باید بکشم پایین!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مهدی جان ما از صمیم قلبمون دعا میکنیم که شما و بقیه دوستان هم خیلی زود کلیر بشید و با هم جشن بگیریم مطمئن یاشید تا آخرین لحظه پیش تک تک شما میمونیم و با تمام وجودمون انرژی مثبتو برای کلیرنستون میفرستیم.
تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، کیانا ، tiba ، به گل ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، H-K ، ozr
دوستان توجه کنید که شماره ها مثل قبل بترتیب نیست و پس و پیش است. این قضیه شما رو دچار اشتباه نکنه. رو سایت ctrl + F رو بزنید و بعد شمارتون رو چک کنید
منتظر خبرهای خوب از شما هستیم. SmileSmile
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: کیانا ، tiba ، به گل ، samgh ، opayamani ، etefag ، loveusa ، frz61 ، mehdi426i ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، daria ، H-K
Big Grin 
(2012-09-07 ساعت 15:55)bakhshandehgy نوشته:  دوستان توجه کنید که شماره ها مثل قبل بترتیب نیست و پس و پیش است. این قضیه شما رو دچار اشتباه نکنه. رو سایت ctrl + F رو بزنید و بعد شمارتون رو چک کنید

بخشندگی عزیز تا ۲۰ سپتامبر وقت دادن ؟ درسته؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: opayamani ، tiba ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، H-K
به به٬ می بینم که خیلی از دوستان کلیر شدن٬ واقعا خوشحالم. ببخشید من دیر رسیدم یه خورده ولی واقعا با اینکه خودم نبودم ولی با این همه هورای بچه ها دلم وا شد.

ایشالا آپدیت بعدی ما هم باشیم. Big Grin
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: کیانا ، samgh ، opayamani ، tiba ، etefag ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، oe163 ، babak4835 ، به گل ، frz61 ، behina ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90 ، daria ، H-K
(2012-09-07 ساعت 15:52)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:47)MAHDI2012 نوشته:  یکی از دوستان لیست کلیر نشده ها را زحمت اش را بکشههههههههههههههههههه

حتما دوست عزیز ولی من مطمینم خیلیا کلیر شدن و شب میان اینجا بهمون خبر خوشحالی میدن
راستی اصفونیای عزیز منم اصالتا اصفونیم و همتونو دوست میدارم.

ما هم مهاجرسرایی های عزیز و اصفهانیای گل و دوست داریم و برای موفقیتتون دعا میکنیم.
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، به گل ، hadiseh.t ، nilufar ، a.r.a.s.h1 ، H-K
ظاهرا باید غزل خداحافظی بخونم.....SadSadSadSadSad
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: opayamani ، tiba ، bakhshandehgy ، etefag ، loveusa ، oe163 ، پرنیان90 ، کیانا ، H-K
(2012-09-07 ساعت 16:00)کیانا نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 15:55)bakhshandehgy نوشته:  دوستان توجه کنید که شماره ها مثل قبل بترتیب نیست و پس و پیش است. این قضیه شما رو دچار اشتباه نکنه. رو سایت ctrl + F رو بزنید و بعد شمارتون رو چک کنید

بخشندگی عزیز تا ۲۰ سپتامبر وقت دادن ؟ درسته؟
بله تا 20 سپتامبر وقت دادن. البته طبق اطلاعات سایت.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: opayamani ، به گل ، کیانا ، daria ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان