کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزیز این ایمیل چند روز پیش برام آمده به نظر شما چی درخواست کرده البته من اقدام کردم می خوام نظر شما را بدونم در برگه آبی هم درخواست ریز نمرات دانشکده را کرده بود که قرار شد ارسال کنم .ریز نمرات که کپی انرا داشتم ترجمه و ایمیل کردم .ریز نمرات را تایید نکردند من هم بدون تایید ترجمه کردم .ممنون از شما.

To be able to help you, you need to provide us with the transcripts of your last year of school. As soon as you get them please scan them and send them by e-mail. without that the consular officer is not able to process your case further.

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammadm64 ، mansour*** ، armanbala
آقا یکی از مدیران بیاد این تاپیک کلیرنسو قفل کنه
سایت کلیرنس که رفته کما
هیچکسی هم که هیچ حرفی برای گفتن تو این تاپیک نداره
رفته اون پایین پایین ها
از ما اصرار که بیاریمش بالا ولی از سایت انکار
فروزن جان کجایی؟
ناظم جان شما که دست به قفلت خیلی عالیه بشتاب
یواش یواش تو این دوران خوش کلیرنس داریم مشاعیرمونو از دست میدیم
دعا خوندیم
انرژی مثبت کلی دادیم
حتی آهنگ هم اجرا کردیم
این سایت کلیرنس با مدریاز دوبل بدون پاسخ به نور و جی سی اس منفی کلوین(این تیکه رو همکارا بخونن) ثابت و بی حرکت مونده
این شکلک گریه را ندارم بزنم اگه داشتم صد تا زده بودم

کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، MAHDI2012 ، Hediyeh ، cmbt ، vroom
Cool
(2012-03-07 ساعت 01:09)armanbala نوشته:  آقا یکی از مدیران بیاد این تاپیک کلیرنسو قفل کنه
سایت کلیرنس که رفته کما
رفته اون پایین پایین ها
فروزن جان کجایی؟
دعا خوندیم
انرژی مثبت کلی دادیم
حتی آهنگ هم اجرا کردیم
این سایت کلیرنس با مدریاز دوبل بدون پاسخ به نور و جی سی اس منفی کلوین(این تیکه رو همکارا بخونن) ثابت و بی حرکت مونده

ارمان جوون نگران نباش من مطمئن مطمئنم هم کلیرنس شما و هم cmbt عزیز و هم شایرا جوون(یعنی خودمBig Grin)مییاد من مطمئنم.میگی نه؟؟؟؟؟؟؟
حاضرم شرط ببندم.فقط باید صبر داشته باشی چون ما پزشکا بس که با مریض به جای افراد سالم در تماسیم طبیعتا پاک و پاکیزه شدنمون زمان میبرهBig Grin.ولی چون واکسینه شدیم بالاخره مثل دسته گل تمیز میشیمCool
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، mohammadm64 ، armanbala ، MAHDI2012 ، Hediyeh ، cmbt ، vroom
(2012-03-04 ساعت 23:24)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیز این ایمیل چند روز پیش برام آمده به نظر شما چی درخواست کرده البته من اقدام کردم می خوام نظر شما را بدونم در برگه آبی هم درخواست ریز نمرات دانشکده را کرده بود که قرار شد ارسال کنم .ریز نمرات که کپی انرا داشتم ترجمه و ایمیل کردم .ریز نمرات را تایید نکردند من هم بدون تایید ترجمه کردم .ممنون از شما.

To be able to help you, you need to provide us with the transcripts of your last year of school. As soon as you get them please scan them and send them by e-mail. without that the consular officer is not able to process your case further.
دوستان عزیز نظر تون چی شد.

(2012-03-02 ساعت 11:01)oktay نوشته:  سلام
توی سایت زمان انقضا رو نوشته ! دقیقا تا اون تاریخ وقت داریم بریم برای گرفتن ویزا؟ یا ممکنه بگن دیر اومدی .... میشه مثلا یک هفته مونده به اون تاریخ بریم بگیریم دیگه؟

قربونت چرا ریسک می کنی .زودتر برو بگیر بیا میخوایم بریم

تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 01:37)SH1A2R3 نوشته:  Cool
(2012-03-07 ساعت 01:09)armanbala نوشته:  آقا یکی از مدیران بیاد این تاپیک کلیرنسو قفل کنه
سایت کلیرنس که رفته کما
رفته اون پایین پایین ها
فروزن جان کجایی؟
دعا خوندیم
انرژی مثبت کلی دادیم
حتی آهنگ هم اجرا کردیم

ارمان جوون نگران نباش من مطمئن مطمئنم هم کلیرنس شما و هم cmbt عزیز و هم شایرا جوون(یعنی خودمBig Grin)مییاد من مطمئنم.میگی نه؟؟؟؟؟؟؟
حاضرم شرط ببندم.فقط باید صبر داشته باشی چون ما پزشکا بس که با مریض به جای افراد سالم در تماسیم طبیعتا پاک و پاکیزه شدنمون زمان میبرهBig Grin.ولی چون واکسینه شدیم بالاخره مثل دسته گل تمیز میشیمCool
گفتم اگر ویزای یک ضرب نگیرم برای دوران کلارنس کم میارما!حالا کم آوردم!.کی‌ این سایت آپدیت می‌شه؟؟آرمان عزیز اگر واقعا شرایط سایت اینطور که میگی‌ باشه باید ازventilator افش کنیم چون امیدی بهش نیست ولی‌ من فکر می‌کنم کم کم GCSبیاد بالا و مردمک هاش reactive to light بشه.یک حرکت ناگهانی بکنه و کاملا orient to TPPبشهBig Grin.انرژی مثبت‌ها را بفرستید.++++++++++++
شایرا جون انرژی تو بالاتره پس کمک کن لطفا+++++++++++++++++++

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3
دوستان من نميتونم تو سايت كليرنس برم همش ميگه صفحه پيدا نميشه لطفا يك نفر يه تست كنه اطلاع بده.مرسي
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، kopol
(2012-03-07 ساعت 11:57)armanbala نوشته:  دوستان من نميتونم تو سايت كليرنس برم همش ميگه صفحه پيدا نميشه لطفا يك نفر يه تست كنه اطلاع بده.مرسي
آرمان جان برای من هم همینطوره.نه سایت ترکی نه سایت انگلیسی‌ هیچ کدام باز نمی‌شه.فکر کنم از ونتیلاتور افش کردن بردند سردخونه!!!Big Grinچه کار کنیم حالا؟Sad

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، kopol
(2012-03-07 ساعت 11:57)armanbala نوشته:  دوستان من نميتونم تو سايت كليرنس برم همش ميگه صفحه پيدا نميشه لطفا يك نفر يه تست كنه اطلاع بده.مرسي

سلام .من چک کردم همین پیغام برام میاد.احتمالا دارند کارهایی انجام میدن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، kopol
(2012-03-07 ساعت 12:09)cmbt نوشته:  
آرمان جان برای من هم همینطوره.نه سایت ترکی نه سایت انگلیسی‌ هیچ کدام باز نمی‌شه.فکر کنم از ونتیلاتور افش کردن بردند سردخونه!!!Big Grinچه کار کنیم حالا؟Sad

دكتر جان هر بلايي بود سر گروه ما اومد تعطيل كه شد سايت هم كه هر هفته آپديت ميشد كه نشد حالا هم كه كلا تركيد ديگه مورگ هم قبولش نميكنه يه انرژي حسابي بديد ببينيم چي ميشه
فكر ميكنم ديشب كه من اون دوخط رو نوشتم كسي ديد و دلشون به حال ما سوخت و گفتن يه كاري كنن كه اصلا بالا نياد
آسيستول كامل
هر كي اولين بار ببينه كه سايت آپديت شده يه شيريني پيش من داره
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، kopol
آقايون خانومها سايت برگشت بدون آپديت!!!!!!!
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، cmbt ، kopol
دوستان ظاهرا اين آنكارايي ها يه جور هايي دارند كار مي كنند چون براي ما ديروز ايميل اومد كه ما جواب فرم 9 سئوالي شما رو نگرفتيم؟؟؟؟!!!!!
ما كه اولين بار 30 ژانويه فرستاده بوديم و تا خود ديروز 7-8 بار هم سئوالها رو فرستاده بوديم حسابي اعصابمون به هم ريخت !!!!!!!!راستش انتظار داشتيم فرم 9 سئوالي كه بهمون خورده زود كلير بشيم.
خلاصه دوباره فرستاديم و بر خلاف هميشه بلافاصله جواب دادند كه مدارك دريافت شد ولي چون دسترسي فيزيكي به برونده شما نداريم بقيه مراحل اداري شما از آخر MARCH انجام مي شود.
خلاصه كار ما همين طور الكي الكي 2 ماه و 19 روز عقب افتاد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، cmbt
من منظور شما رو از اينكه گفتند دسترسي فيزيكي نداريم متوجه نشدم ميشه اين قسمت از نامه اونها رو كپي پيست كنيد؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، kopol
منم ویزام اومد Smile) به امید موفقیت همه Smile
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان: hoseyn ، armanbala ، M.Haghighi ، 3rip ، MAHDI2012 ، kia_0950 ، Hediyeh ، SallyD ، cmbt ، vroom ، kopol ، sezar ، SH1A2R3 ، parsy631 ، علیرضا م ، hoda2012 ، t.azimaie
آقا تو رو خدا یکی که زبانش خوب زنگ بزنه یه آماری بگیره اگر نه خودم زنگ میزنم دعوامون میشه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، armanbala ، mohammadm64 ، MAHDI2012
عزيزان اگرچه نمي خوام موج منفي بفرستم ولي به نظر من تعطيلي سفارت يك كشوري مثل آمريكا در كشور مهمي در خاور ميانه مثل تركيه آنهم به مدت يك ماه منطقي بنظر نمي رسه.
ولي اينكه در هنگام تعطيلي سفارت، سايت آپ ديت نشه بسيار هم منطقي است چون به محض اعلام كيس نامبر، سفارت بايد آمادگي رسيدگي به آن فرد را داشته باشد كه با تعطيلي سفارت اين امكان وجود ندارد بنابر اين سايت تا پايان تعطيلي اعلام شده آپ ديت نخواهد شد ولي پس از آن ميتوان انتظار كلير شدن نفرات بيشتري را در هر بار به روز آوري سايت داشت.
به هر حال اميدوارم اين نظر من با به روز شدن هرچه زودتر سايت نقض شود.
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammadm64 ، outlaw ، MAHDI2012 ، vroom

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان